LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tango©

Den svenske ødegård

Efter at Lars arvede sin fars penge købte vi den ødegård i Sverige vi havde drømt om i flere år.

Den lå lidt alene i skoven ned mod søen, i et vidunderligt smukt område. Hovedhuset var renoveret og indretter helt efter vores ønsker. Ladebygningen var stor og så lidt forfalden ud, men indvendig havde den set ret ryddelig ud da vi kort gik igennem den ved købet sidste efterår.

Oppe ved landevejen boede Agneta og Staffan, et ungt par sidst i tyverne, der holdt opsyn med gården og som kørte ned og tændte for varmen når vi ringede i forvejen.

En dag var det en dejlig forårsdag, Lars min mand var sejlet ud på søen for at fiske og Agneta var kommet på formiddagsbesøg for at få en kop kaffe.

Vi snakkede om løst og fast, og kom syntes jeg ved en tilfældighed til at snakke om laden. Jeg fortalte Agneta at vi ikke havde haft tid til at se ordentligt på indretningen da det jo havde været den mørke tid med vinterhygge i de dejlige stuer i hovedhuset.

Agneta foreslog, at vi gik over i laden for at se på indretningen, og ret hurtigt ledte hun mig til den østlige ende af bygningen, hvor der tilsyneladende var et stykke af den tidligere stald, der var isoleret og renere end den øvrige del af bygningen.

Her har jeg tilbragt mange vidunderlige timer sagde Agneta. Jeg kikkede lidt uforstående på hende, og hun begyndte så at fremhæve det specielle ved rummet. Der var fritliggende bjælker i loftet og store bjælker der havde været adskillelsen af hesteboksene i en glemt fortid. Hun gik stille rundt og trak i de store jernringe der var fastgjort til bjælkerne. De var ikke fastgjort på tilfældige steder gik det ret hurtigt op for mig, og jeg fandt ud af at det i virkeligheden var et meget velindrettet spankingrum. Lars og jeg havde leget lidt med S/M, lidt pisk og bindelege var det blevet til, men ikke mere. Vi havde skiftet lidt rundt på rollerne, men jeg havde vist fået mest ud af at være den dominerende.

Hvad har du da lavet her, det er jo et spankingrum, spurgte jeg Agneta. Hun tog i et par af de jernringe der var i bjælkerne så hun stod med armene ud til siden. Jeg har været bundet, hængt op og fået pisk af hende der boede her før jer svarede hun. Hun var den dominerende og en meget hård herskerinde, mens hendes mand så på og onanerede for sig selv forklarede hun. Staffan hendes mand havde af og til været med i legen og var blevet bundet op ved siden af Agneta fik jeg at vide.

Tanken tændte mig vildt lige med det samme, og jeg blev lidt våd forneden kunne jeg mærke.

Kunne du tænke dig at fortsætte i samme retning spurgte jeg Agneta. Hun nikkede kort, men ønskede, at Staffan og min Lars var med også. Kan du være den dominerende overfor os alle tre på samme tid spurgte hun. Ja måske, men jeg har ikke erfaring med tre på en gang svarede jeg.

Hun fortalte nu, at hun og Staffan havde alle rebene, kæderne og flere piske hjemme, og at de kunne jo være her i rummet hvis jeg ønskede det.

Hun forklarede også, at hendes Staffan ikke var til hård afstraffelse, men meget mere til ydmygelse og at blive brugt som sexslave af en krævende kvinde. Han er meget veludrustet, fortalte hun med et lille smil.

Jeg så nu mere direkte på Agneta og det gik op for mig at hun var en meget flot pige. Høj, slank og med langt lyst hår. Hun havde , så vidt man kunne se nogle ret flotte bryster og en lille rund bagdel. Hun måtte være ganske indbydende hvis man kunne lide høje nordiske piger.

I kan jo komme til middag i aften sagde jeg til Agneta og så må vi se hvordan det kan udvikle sig.

Vi tænder under alle omstændigheder for varmen, og kom herned med rebene, kæderne og piskene inden frokost så jeg ved hvad vi kan lege med beordrede jeg til Agneta. Hun slog øjnene ned, nejede let og sagde javel frue. Hun havde allerede fundet sin kommende rolle, og nød den tilsyneladende.      

Det varede ikke længe. før hun kom kørende med to ret store sportstasker, som hun slæbte ind i laden. Hun kom ind i køkkenet hvor jeg stod og lavede frokost og meddelte med bøjet hoved at hun havde udført sin frues ordre.

Jeg løftede hendes hage op og kærtegnede hendes kind samtidig med at jeg gav hende et kort kys på kinden. Godt slavinde, gå nu hjem og gør dig klar til i aften, du ved helt sikkert hvordan en slavinde skal være forberedt og klædt på når hendes frue ønsker at bruge hende. Ja naturligvis frue var hendes svar. Hun nejede igen og forsvandt med et saligt smil om munden.

Jeg gik nu over i laden for at se på indholdet i de to tasker.

Det viste sig, at den første indeholdt et stort udvalg af ankel- og håndledsremme i dejligt blødt læder, kæder, lænker og reb i flere længder og tykkelser samt tre piske hvoraf den ene var en rigtig hård ridepisk.

Den anden indeholdt flere dildoer af forskellig størrelse og form, gags, klemmer i forskellige udgaver og tre butplugs også i forskellige størrelser. Nederst lå flere par sylespidse højhælede sorte laksko, en sort læder-bh, flere læderhalsbånd og nogle sorte lædertrusser. Der var alt hvad man overhovedet kunne forestille sig at bruge til en avanceret leg.

Lars kom tilbage fra søen kort tid efter, og vi spiste frokost med det samme.

Under frokosten spekulerede jeg over hvordan jeg kunne få ham fortalt, at vi skulle have middagsgæster og om Agnetas ønske. Til alt held havde han fanget nogle laks, så vi kunne byde på kogt laks. Jeg fortalte ham om Agnetas besøg og om at jeg havde inviteret hende og Staffan til middag om aftenen. Hans ansigt lyste op og det lyste ud af ham, at han syntes godt om Agneta. Jeg fortalte ham at Agneta og jeg havde været ovre i laden, og foreslog ham, at vi også gik en tur derover efter frokosten, der var noget interessant jeg ville vise ham.

Hvad kunne være interessant i en gammel lade var hans reaktion, og jeg svarede at han garanteret ville kravle på alle fire for at komme til at opleve det jeg ville vise ham. Han så helt uforstående ud, men sagde med et stort grin, at så måtte det være Agneta der lå nøgen i høet derovre. Jeg svarede, at det måske ville gå i opfyldelse, men kun hvis han ville kravle på alle fire. Han blev nu helt underlig og spurgte direkte hvad jeg mente. Jeg tog ham i hånden og gik over mod laden. Jeg viste ham krogene og ringene i bjælkerne og hans ansigtsudtryk blev mere og mere tænksomt. Han fortalte mig så, at han i lang tid havde drømt om at blive domineret af en herskerinde, og at han ikke havde turdet spørge mig om det. Jeg rakte ham sportstasken med rebene og sagde i en bydende tone, hæng de her reb op så jeg kan bruge dem på dig og Agneta i aften. Han gled straks ind i rollen og svarede: Javel herskerinde som De befaler. Når du er færdig kan du komme over i køkkenet, så kan du fortælle mig om dine fantasier og drømme.

En lille time senere kom han over til mig i køkkenet. Han satte sig stille i hjørnet og begyndte at fortælle åbent om sine fantasier om ydmygelser, afstraffelser og det at blive brugt i sexuel sammenhæng. Det sluttede med, at jeg gik over til ham og gav ham et lille kys samtidig med at jeg lovede at opfylde flere af hans fantasier end han troede.

Nu kan du gøre fiskene klar til middagen og så kan du gå ud i badeværelset og gøre dig klar til at være min sexslave beordrede jeg ham. Du ved vel hvad det betyder spurgte jeg. Han så op på mig, nikkede og begyndte straks at tage fiskene ud af køleskabet. Jeg betragtede ham lidt og kunne se på bulen i hans bukser, at hans fantasi kørte omkring det der skulle ske om aftenen.

Jeg gik over i laden for at tage det hele i øjesyn. Det viste sig, at Lars havde opdaget at der var et spil i det ene hjørne, som kunne trække i rebene så man kunne hejse en person helt op i luften. Meget spændende muligheder tænkte jeg. Jeg stillede stolene og bænken ud på gulvet, og tændte for de spots der sad rundt om på væggene. En flot kulisse for en vild aften.

Jeg tog noget af lædertøjet frem og prøvede størrelsen. Jeg fandt hurtigt noget der passede og prøvede hele sættet. Ret flot når jeg selv skulle sige det, især når jeg kom op på de højhælede laksko.

Jeg besluttede at jeg ligeså godt kunne starte aftenen iført et rigtigt herskerindedress og lægge linien med det samme. Jeg pakkede det sammen og bar det over i vores soveværelse.

Jeg kunne høre Lars ude på badeværelset i gang med barbermaskinen. Så var han altså klar over at han skulle være glatbarberet til i aften. Man må håbe for hans bagdel, at hans får det hele med tænkte jeg.

Vi fik en kop eftermiddagste, og Lars begyndte at lave maden. Agneta og Staffan skulle komme klokken syv og klokken nærmede sig seks.

Jeg går ind og klæder om meddelte jeg Lars, du kan hente dit tøj i soveværelset og så lave maden klar. Jeg ønsker et glas kold hvidvin serveret præcis klokken syv i den store stue fik han at vide.

Nu skulle jeg laves om til en rigtig flot herskerinde. Jeg startede med at barbere mig næsten helt, blot lod jeg en lille sød rest sidde lige over min mis, næsten som knurhår på en rigtig mis. Så i bad hvor jeg sørgede for at blive rigtig ren over det hele, det var ret svært at holde fingrene fra sig selv, men det skulle vente til senere. Jeg kunne dog mærke, at det var svært ikke at blive våd bare ved tanken om aftenen.

Læder-bh'en var lidt lille og pressede mine bryster opad. Det fik dem blot til at se  mere pikante og struttende ud. Lædertrussen på og så hen til toiletbordet for at lægge en passende make-up. Sorte streger om øjnene, bronzefarvede  negle og læbestift. Mit lange lyse hår satte jeg op i en meget stram frisure over hovedet, tog lange guldøreringe på, og et sort læderhalsbånd om halsen. Hvor så jeg dejlig ud i spejlet. Så endeligt de højhælede stiletter og en ridepisk i hånden. Nu skulle det være, klokken var et minut i syv. Jeg tog en dyb indånding, åbnede døren til stuen og trådte ind. Lars stod med en bakke med fire glas og så måbende på mig. Hvor ser du dejlig ud fremstammede han. Hold din mund og stil dig over i hjørnet og vent på vores gæster, de kommer i øvrigt for sent kan jeg se. Han var selv i et par mørke bukser og en åbenstående sort skjorte, ikke dårligt når det skulle være. Bulen i bukserne var om muligt endnu større end i eftermiddags.

Fem minutter over syv bankede det på hoveddøren. Jeg gik ud for at lukke op. Agneta og Staffan stod på trappen med en buket blomster og sagde godaften. Ved I hvad det koster at komme fem minutter for sent spurgte jeg. Det var Staffan der ikke kunne blive færdig fremstammede Agneta. Det skal jeg huske og kom så inden for. Agneta var i den mindste nederdel man kan tænke sig. Lige hen over en dejlig bagdel og kun lige under et par trusser man kunne se det halve af. En næsten gennemsigtig bluse, hvor igennem man tydeligt kunne se en sort lak-bh med halve skåle. Et par strittende brystvorter over bh'en kunne tydeligt ses gennem blusen.
Staffan var i sorte læderbukser og en mørkeblå skjorte.

De gik ind i stuen og stillede sig lidt genert over ved den ene væg. Sid ned bød jeg, og så vil jeg gerne have min hvidvin nu slave sagde jeg til Lars. Han gik frem mod Agneta og Staffan for at byde dem først, men jeg standsede ham og fortalte ham, at det var hvidvin til herskerinden og ikke til slaver. Han standsede brat og spildte selvfølgelig noget af hvidvinen på bakken. Et hurtigt rap med ridepisken fik ham til at sige av for satan. Man bander ikke i sin herskerindes tilstedeværelse, fik han at vide, og pisken ramte ham lidt hårdere over bagdelen.
Så hedder det "javel herskerinde" når man får en ordre. To rap mere fik ham til at fremstamme et javel herskerinde.
Lad os spise, de to mandlige slaver kan jo servere for mig og min slavinde beordrede jeg, men vi vil se dem nøgne, så se at få tøjet af så vi kan se om I er noget værd. Lidt generte begyndte de at tage tøjet af, for langsomt tordnede jeg og rejste mig, et par rap med ridepisken fik dem op i fart, og snart stod de nøgne og så lidt betuttede ud. At de var påvirkede af situationen var tydeligt at se. To store stive stænger stod lige ud i luften.

Så vil vi gerne have serveret. Agneta og jeg nød maden, selvom vi blev hurtigt færdige, det der ventede trak alligevel tempoet op.

Nå mine to små mandeslaver nu går jeg og Agneta over i laden og forbereder hvad der skal ske senere. I kan komme over og banke på når I har spist resterne og vasket op fik de at vide.

Inden vi gik aftalte vi to ord, et for at nu var det nok og et for at nu skulle det stoppe helt. Jeg meddelte at hvis man brugte "nu var det nok"-ordet så ville jeg vurdere om det var nok og derefter tage stilling til om jeg ville rette mig efter det. Stop-ordet ville afbryde alt og den pågældende ville blive sendt over i hovedhuset med det samme og ikke deltage i mere den aften. Alle nikkede og Agneta og jeg skulle til at gå over i laden.

Ned på knæ Agneta og så kravler du hen til de to herrer og kysser dem farvel og på gensyn.

Hun slog straks blikket ned, krøb ned på knæ og kravlede på alle fire hen mod de to. Hun åbnede munden og tog Larses pik i munden og suttede begærligt på den. Straks fik hun et rap med pisken. Ikke sutte jeg sagde kysse, slavinder viser ikke sin liderlighed uden at have fået lov Agneta. Hun holdt straks op og kravlede så hen mod Staffan og kyssede først hans og så bagefter Larses pik til farvel og på gensyn.

Så går vi Agneta.  

Da vi kom ind i rummet stillede Agneta sig straks over ved væggen, med hænderne på ryggen og med sænket blik.
Tag din nederdel og bluse af Agneta. Langsomt begyndte hun at tage tøjet af og snart stod hun i sine højhælede sko og kun iført et par små sorte blondetrusser og den halve lak-bh.
Foreløbig har du glemt at sige javel herskerinde flere gange og du kom fem minutter for sent. Det vil blive straffet hårdt at du ved det. Kun et svagt javel herskerinde kom fra hende.
Tag så alt dit tøj af og lad mig inspicere om du er forberedt ordentligt. Lynhurtigt fik hun trusse og bh af og var nu helt nøgen. En utrolig flot krop med et par ret store men flotte bryster. På bordet lå fire sorte læder manchetter med metal ringe i og hun fik besked på at tage dem på håndled og ankler.
To bjælker i højde med hendes lægge og lænd var sat op en meter fra den ene væg. Stil dig op ad bjælkerne beordrede jeg og straks stillede hun sig på plads. Spred benene så jeg kan fiksere dem ude til krogene, igen spredte hun benene hurtigt og jeg fæstnede anklerne fast til to kroge der sad i bjælken. Selv i det ret svage lys kunne man se at hendes skamlæber glinsede af hendes safter. Du er jo liderlig din lille gris fik hun at vide, og et lille nik viste at hun var klar over at man tydeligt kunne se at hun allerede var ophidset.
Jeg tvang hendes arme bag om den øverste bjælke og fæstnede dem også til to kroge. Stillingen fik hende til at svaje i ryggen så hendes skød blev tvunget frem og hendes bryster frem og opad.
Hun fik nu et bind for øjnene og jeg lod mine negle glide ned over hendes krop. Lynhurtigt stivnede hendes brystvorter og små gisp kom fra hendes mund når jeg trak med mine negle i brystvorterne. Længere ned og hun var rigtigt nybarberet, helt glat, lidt lyserød og meget våd, en dejlig følelse at lade sine fingre glide lidt ud og ind af hende.
Jeg tog så to klemmer på bordet og spændte dem fast i brystvorterne. De var af den type der kunne strammes mere og mere alt efter hvor stor en smerte den pågældende kunne tåle. Jeg spændte dem ikke så hårdt, der skulle jo være muligheder for at straffe senere. Et par almindelige klemmer i de store skamlæber gjorde mere ondt kunne man fornemme, men ikke en lyd kom fra hende da jeg satte dem i.

Det bankede nu på døren, men jeg ville lade dem vente derude lidt endnu.
Fra bagsiden af bjælkerne kunne man se Agnetas lille struttende bagdel, og jeg hentede nu den nihalede pisk fra krogen på væggen. Tyve slag for at komme for sent var nådigt sluppet. Det første slag blev der ikke lagt kræfter i, en lille pause og så det andet. Ikke en lyd fra Agneta.
Har hun ikke lært at tælle og sige tak spurgte jeg, og straks fik hun fremstammet to og tak..
Vi begynder forfra så du kan lære det rigtigt.
Nu kom det med en lille stemme et og tak herskerinde. Det var bedre og så blev der lagt flere kræfter i slagene.
Nu kan du vel lære at komme til tiden lille Agneta, et svagt javel herskerinde kom fra hende.
Jeg mærkede igen i hendes våde kusse og hendes safter løb nu ned ad lårene i små dråber.
Fem slag på brysterne er straffen for at glemme at sige javel herskerinde. Det gjorde tydeligt sin virkning fordi jeg slog ret hårdt. Hun gispede for hvert slag og stønnede højt af liderlighed. Kan hun så lære ærbødighed, og igen et lille javel herskerinde.
Jeg tog to skamler og stillede dem på gulvet cirka en meter fra  hende, nok til at man kunne se hende tydeligt og langt nok væk til at man ikke kunne nå hende.

Kom ind råbte jeg, og de to trådte indenfor. Ned og kravle på knæ mine herrer, slaver kravler når deres herskerinde er til stede. Hurtigt kom de ned på knæ, og kravlede videre ind i rummet. Hen på skamlerne og sidde med et ben på hver side. Snart sad de der og stirrede på Agneta der var spændt op i arme og ben. Det påvirkede dem helt tydeligt og de fik nu ordre til at holde om hinandens pikke og holde dem stive hele tiden. De var tydeligt utilpasse med at sidde og holde om hinandens pik, men jeg nød synet. Jeg løsnede Agneta fra bjælkerne og hun sank lidt sammen efter at have været strukket så meget ud. Jeg løsnede spillet ovre ved væggen og drejede de to kæder ned fra loftet. De havde en karabinhage i enden, så man nemt kunne hægte enten ankelmanchetter eller håndledsmanchetterne fast og trække enten ben eller arme op mod loftet.
Jeg fæstnede armene til kæderne og tog bindet væk fra Agnetas øjne. Larses pik var i et øjeblik blevet lidt slap, og jeg greb straks chancen. Staffan ned på knæ og få den pik gjort stor igen med munden, og du står nu til mindst ti piskeslag for dine manglende evner. Han kravlede straks hen mod Lars og begyndte at tage hans pik i munden, men der skete ikke så meget. Se så at få den gjort større din slapsvans, ellers kan du blive ved til han kommer og så sluge hele hans ladning, og den er stor kan jeg fortælle dig. Han suttede alt det bedste han kunne og lidt efter lidt voksede Larses pik da også igen.

Nu skulle vi se hvor langt Staffan ville gå. Brug spillet til at trække Agnetas arme op kære Staffan. Drej så meget at du synes hun er strukket tilpas ud. Han begyndte at dreje langsomt, og lige så langsomt blev Agnetas arme trukket højere og højere op. Da hun stod med bøjede arme op mod loftet mente Staffan at det var nok. Det er da ikke tilpas Staffan, pisken susede mod hans bare bagdel, og han drejede lidt mere. Nu trækker du Agneta ordentlig op og for hver gang du stopper og jeg ikke synes det er nok drejer jeg på klemmerne på hendes brystvorter. Kom så i gang. Han drejede endnu et par omgange og Agneta stod nu med armene strakt helt op, men med flade fødder på gulvet. Langt fra nok fik Staffan at vide, og jeg drejede på klemmerne på Agnetas brystvorter. Han skyndte at dreje lidt mere, og hun stod nu på tæer for at støtte på gulvet.
Jeg tror hun skal lidt længere op Staffan og så drejede jeg endnu lidt på klemmerne. Tårerne løb nu ned ad Agnetas kinder, og man kunne se hun var på kanten af hvad hun kunne klare, men ikke et ord var kommet over hendes læber. Han drejede et lille stykke mere og den ene fod slap fra gulvet. Jeg gik hen mod ham med ridepisken og gav ham et meget hårdt slag på bagdelen. Mere endnu Staffan kom så i gang din slapsvans. Han drejede endnu lidt og nu rørte Agneta blot med en tå på gulvet. Endnu et slag med pisken, men Staffan drejede ikke mere, efter fem yderligere slag drejede han et lille stykke til og Agneta hang nu og dinglede bare i manchetterne om håndledet. Jeg løsnede straks spillets spærre og sænkede hende ned. Det er jo tydeligt, at du ikke har styrke nok til at være andet end en lille slave dreng Staffan, hånede jeg ham. Du kan jo ikke tage en ordentlig beslutning om hvordan en ulydig slavinde skal behandles. Buk dig ned og tag om dine ankler. Lars du stikker denne butplug op bag i slavedrengen, han har godt af at mærke hvordan det er at have et hul der kan bruges. Træk dine balder ud til siden Staffan så den kan glide op i et forsøg. Jeg dryppede noget massageolie ud over hans bagdel og beordrede Lars til at støde den op i et forsøg. Det lykkedes ikke og jeg måtte så fortælle Lars at det betød, at han også skulle have en op bag i.
Det lykkedes dog i andet forsøg og Staffan gav sig noget ved den brutale behandling.

Nå Staffan lad os se om du kan gøre det bedre end ham den tøsedreng du har ved din side. Stram buks Lars og træk dine balder ud til siden. Han gjorde hurtigt som befalet og trak lydigt ud i balderne. Lidt massageolie lige på hullet og så op med den i et forsøg Staffan lød ordren. Han gjorde virkelig hvad han kunne, men det lykkedes kun halvt. Ud med den igen din amatør og sut på den så den bliver våd. Der sad lidt på den og han tøvede lidt, men et rap med pisken fik ham til at sutte på den så den var smurt godt. Så er det op med den i et forsøg. Han pressede virkeligt hårdt på og den gled da også op i Lars's bagdel.

Agneta blev beordret til at lægge sig på ryggen på bordet og jeg fastgjorde ben og arme til bordbenene så hun lå helt udstrakt. Bordet var lavt, så jeg beordrede de to drenge til at kravle hen og kysse hendes mis og hendes bryster. De lå nu på alle fire og Lars han kyssede hendes brystvorter medens Staffan slikkede hende forneden. Agnete stønnede mere og mere og jeg beordrede dem til at stoppe lige før hun kom. Hen på jeres skamler slaver beordrede jeg. Hurtigt sad de to på deres skamler, men de havde glemt alt om at holde om den andens pik. Det fik en hurtig ordre lavet om på og nu sad de igen og holdt om hver sin pik. Jeg gik nu hen og bøjede mg ned over Agnetas hoved, så min kusse stod lige over hendes mund. Vis så du er god til at slikke slavetøs beordrede jeg hende. Hun var mere end god, hun var ekspert på området. Hendes lange tunge gled op og ned ad mine skamlæber, rørte lidt ved klitoris, og så højt op i kussen, utroligt varieret og meget ophidsende. Jeg skiftede nu stilling og stillede mig ned ved hendes kusse. Jeg begyndte at slikke hende og bøjede mig ned så de to mænd kunne se min barberede kusse. Kom og lad mig mærke dig Staffan beordrede jeg, og Lars du ser hvordan  man skal gøre det ordentligt.

Staffan gled langsomt op min sjaskvåde kusse og begyndte at pumpe i lange seje tag. Han var meget  stor og fyldte mig dejligt ud. Du skal onanere i samme takt som Staffan støder op i mig fik Lars at vide. Vi steg alle fire mod orgasmen og jeg kunne mærke på Agnetas sammentrækninger at hun var lige så tæt på at komme som jeg selv. Så  skete det, orgasmer og sperm væltede ud over os alle fire. Igen og igen kom  vi piger og begge mænd gispede voldsomt efter vejret.

Efter at vi havde sundet os lidt gik vi over i hovedhuset og drak kold hvidvin til langt ud på aftenen.

Lars og jeg elskede længe den nat, og da vi sagde farvel til Agneta og Staffan aftalte vi allerede næste besøg på ødegården.