LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fynsland©

Der er ingen ende på frynsegoderne.

Forbløffet.

Ja, jeg må nok sige jeg er forbløffet over din frækhed (og nu tænker jeg ikke på hvad der foregår hjemme hos dig). Nej, jeg mener den frækhed du udviser ved først at fortælle mig at det kniber med tiden til at besvare mine henvendelser, for derefter at ringe dagen efter og anmode om endnu et besøg.
Men hvad gør man ikke for at bevare tilfredse kunder. I disse tider.
Desværre har jeg ikke selv tid i dag. Skal være færdig med et tilbud inden fyraften. Og Ole har selvfølgelig taget en fridag, så det bliver nok Erik, arbejdsmanden, jeg sender.

Inden jeg sendte ham ud til dig var jeg nødt til at forklare ham lidt om hvad opgaven gik ud på. Han lyttede opmærksomt og med et saligt smil sagde han "Hende ordner jeg".
Jeg kiggede lidt bekymret efter ham da han gik ud til varebilen.
Erik er ikke lige den type jeg normalt sender alene ud til en kunde.
Tre år som sømand på verdenshavene, næsten 10 år som havnearbejder og de seneste 20 år tilbragt på forskellige byggepladser danner ikke lige netop grundlag for det pæneste sprog.
Erik fylder godt i landskabet med sine 190 cm. og knap 90 kilo. Muskler det meste.

Tre timer senere kom Erik tilbage. Kom direkte ind på mit kontor. Smed sig i gæstestolen.
"For satan mester! Jeg er sgu ikke femogtredive mere. Dukkebarnet havde sgu nær taget livet af mig. Jeg gik direkte ind i huset, som du havde sagt jeg skulle. Det virkede tomt, men du havde jo sagt at hun nok ville være et eller andet sted indenfor. Hun var i køkkenet. Stod med ryggen til. Foran håndvasken. Hun kunne sgu lige så godt have været helt nøgen, for den tynde tingest af en natkjole hun havde på skjulte fandeme ikke noget. Jeg ved ikke om hun havde hørt mig. Hun fortsatte ganske uanfægtet med at skylle den agurk hun stod med. Jeg gad ikke spilde tiden med snak, så jeg gik hen bag hende. Lagde mine næver om hendes patter. Det kan sgu godt være du synes hun har store patter, men efter min mening var der jo dårligt en håndfuld. Mens jeg æltede lidt på patterne fortalte jeg hende at jeg godt kunne lide meloner. Bedre end agurker. Hun svarede ikke. Lænede sig bare lidt bagud mod mig. Jeg kunne mærke hendes patvorter blive stive. Nå, jeg var jo ikke kommet bare for at kigge på frugter. Så jeg slap hendes patter, drejede hende rundt. Knappede bukserne op. Trak kalorius frem. Den smule lir jeg havde haft indtil nu havde kun gjort den halvstiv. Men hun kan vel give en hånd med tænkte jeg. Jeg kiggede på hende. Hun stod bare der og stirrede på min pik. Man skulle satan edme ikke tro hun havde set en mandepik før, men det påstår du jo hun har. Eller er det bare pral? Nå, vi kunne jo ikke stå sådan hele dagen. Så jeg var nødt til at give hende en fin hentydning. Kom så kælling. Få den op at stå. Hun faldt på knæ foran mig. Tog forsigtigt fat om den.
Det her førte os sgu ingen steder. Jeg sagde, "Tag dog ved, den går sgu ikke i stykker fordi du klemmer den så det kan mærkes". Hun tog nu fat med begge hænder. Nu kunne hun lige nå rundt om den.
Den voksede lidt mens hende hænder gled frem og tilbage over den. "Brug munden" sagde jeg, "hvis du vil ha’ en stiv pik må du sgu selv hjælpe til".
Jeg mærkede hvordan hun forsøgte at få læberne rundt om pikken. Det lykkedes med nød og næppe. "Sut så", sagde jeg, mens pikken nu blev helt stiv. Jeg kunne mærke hendes tunge, hendes læber på pikken, mens hun suttede og slikkede det bedste hun kunne. Hun kæmpede for at tage pikken helt ind i munden, men det var alligevel en for stor opgave for hende. Nå, men den smule der var inde i varmen fik en god behandling. Det var ikke første gang hun havde en pik i munden. Det kan jeg godt fortælle dig. Jeg havde lagt mine hænder om hendes hoved. Holdt hende fast mens jeg brugte hendes mund som en kusse. Da jeg sprøjtede trak hun hovedet tilbage så hele ladningen ramte hende i ansigtet. Hun gispede efter vejret, mens spermen drev ned af hendes kinder. Godt begyndt er halvt fuldendt, tænkte jeg. Og dette var den onde lyneme en god begyndelse. Min pik lignede stadig stormasten på et tre masters sejlskib. Stor og stiv strittede den op langs min mave. Nu havde jeg fået lyst til at undersøge om hendes fisse var lige så god som hendes mund. Jeg hjalp hende op at stå. Med ryggen til mig og hendes hænder støttet til køkkenbordet.
"Spred benene noget mere", sagde jeg.
Det gjorde hun. Jeg sagde høfligt, "Nu skal du smage fars kølle. Hvis du altså kan klare den." Så trådte jeg hen bag hende.
Gav hende lige et par klem på patterne inden jeg tog fat om pikken for at få den på i hendes kusse. Hun var den onder lyneme våd mellem benene. Min pik blev fedtet godt grundigt ind allerede ved den første tur langs hendes fisse.
Den skal hun sgu selv få lov at gøre ren bagefter, tænkte jeg. Det var dejligt varmt og vådt langs fisserevnen så jeg tog et par ture mere frem og tilbage. Hun spjættede lidt når hendes kilder kom i kontakt med pikhovedet.
Jeg fandt kussehullet. Pressede på for at få pikken ind. Kunne ikke. Hun var for lille. For lille til min kølle.
Det kan sgutte passe, tænkte jeg, efter al det pik de andre siger de har givet hende. Nå jeg masede på igen. Med større held denne gang. Centimeter efter centimeter gled den stive pik ind i hendes fisse. Hun jamrede og stønnede mens jeg fik pikken på plads. Om det var af fryd eller smerte kunne jeg ikke afgøre.
Men det har nok været af fryd for hun forsøgte selv at hjælpe til ved at presse sig bagud mod pikken.
Selvom jeg kun havde fået omkring 20 centimeter op i kussen på hende mente jeg alligevel jeg havde fået spiddet hende så grundigt at jeg nu kunne begynde at kneppe hende. Så jeg fik igen fat i hendes patter. Mens jeg legede med dem lod jeg hende nu få kærligheden at føle. I starten stille og roligt. Ind og ud af den stramme kusse. Jeg kunne mærke fissen var fyldt helt ud. Hele vejen rundt om pikken kunne jeg mærke hendes fisse. Hun stønnede og jamrede stadigvæk. For hver gang jeg kørte så meget af pikken op i fissen som hun kunne tage, mærkede jeg hvordan hun sitrede over hele kroppen. Grundigt og solidt kneppede vi. Indtil hun kom. Hendes hoved røg bagover og hun udstødte et vildt skrig mens hun kom. Da hendes orgasme var ovre lod hun sig falde forover, ned på køkkenbordet. Hun trak vejret tungt og stønnende mens hun forsøgte at komme til sig selv. Jeg trak pikken ud af hendes fisse. Fik hende til at lægge sig på ryggen på bordet. Med stængerne godt spredte og lige i vejret. Hendes parodi af en natkjole var røget helt
op under armene på hende. Det var sgu et lækkert syn. Lækkert at kunne kigge direkte ind i den åbne fisse. Den åbne fisse der nærmest virkede som om den tiggede efter at blive brugt. Jeg lagde en hånd på hendes fisse.
Tommelfingeren på hendes kilder og pegefingeren ind i fissen. Hun havde nemmere ved at tage pegefingeren end pikken.
Jeg masserede hendes kilder lidt mens jeg fingerkneppede hende. Det varede ikke ret længe inden hun igen kom.
Hun lå og hviskede et eller andet som jeg ikke rigtigt kunne høre. Men det lød som Knep mig. Knep mig.
Hvad troede kællingen vi havde lavet indtil nu. Spillet kort?
Men hvis hun ville have mere pik så ingen alarm for min skyld. Jeg ville sgu også godt have noget mere fisse.
Og da den nærmeste fisse lå lige på køkkenbordet foran mig kunne jeg jo lige så godt bruge den. Endnu en gang fik vi ved fælles hjælp det meste af pikken på plads i hendes fisse. Og så var det ellers endnu en gang frem og tilbage.
Hun var godt nok umættelig. Hver gang jeg troede hun havde fået nok så var hun der igen.
Som jeg startede med at sige mester, jeg er sgu ikke femogtredive mere og hun formåede da også at køre mig træt.
Formåede at få lagt pikken ned uden den var i stand til at rejse sig igen.
Det eneste hun gjorde for at tage livet af den var såmænd at lægge sine patter på hver side af pikken, klemme sammen om patterne og så slikke på spidsen af pikken mens jeg kørte den frem og tilbage mellem patterne på hende. Da hun indså at det var håbløst at få den på højkant igen rejste hun sig, kiggede på mig og sagde ”Dejligt værktøj I bruger i firmaet. Det er med til at holde på kunderne"

Erik påstår at vi ikke har mistet dig som kunde, men for at forstå din sidste bemærkning bad jeg ham om at vise mig værktøjet.
Han knappede bukserne op. Trak kalorius frem.
Svingede lidt med den og sagde "Jeg tror det var denne her hun mente".
Som han sad der med den halvslappe pik mellem sine store hænder så den ikke så farlig ud, men det var nok synsbedrag på grund af hans enorme hænder.
Han fortsatte med at lege med den og den voksede og voksede.
Efterhånden som den rejste sig lignede den mere og mere en ordentligt kølle.
Jeg fik den tanke at selv John Holmes ville blive misundelig.
Men samtidig fik jeg også den tanke Erik havde ret når han påstod at du var yderst tilfreds med vores værktøj og serviceniveau!

Fynsland