LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bifyren©

Det dejlige par

Jeg havde lagt en annonce på nettet hvor jeg søgte efter et par hvor manden var bifil. "33 årig, slank uerfaren bifil fyr søger et lettere dominerende par hvor alle kan røre ved alle. Er meget tændt på at prøve at være 3 sammen og hvor vi mænd også har lov til at nyde hinanden. Tænder på at I styrer og dirigerer. Jeres alder 30-45."

 

Jeg havde fået et par svar men et bestemt par tændte mig rigtig meget.

Kvinden var 37 og manden 41. Janne og Michael. Begge slanke og hvor manden havde de samme lyster til at prøve sine bifile sider af som jeg. Janne havde fantasier om at slikke os begge samtidig og få spermen sprøjtet i munden og ud over ansigtet og at blive kneppet mens hun slikkede den anden. Hun havde også en fantasi om at hun og Michael hjalp hinanden med at slikke pik.

Michael kunne godt tænke sig at slikke pik på en fyr til den sprøjtede i munden på ham og specielt tændte en fantasi om at Janne på alle fire blev kneppet mens hun slikkende ham og han kunne ligge mellem hendes lår og slikke hende. En gang i mellem skulle min pik så glide ud så han kunne slikke den og smage hendes safter på den. Til sidst ville han så slikke os begge helt rene.

 

De var begge helt på det rene med, at jeg gerne ville styres lidt, og ideen om at få en ekstra fyr de kunne "beordre" tændte dem.

Vi mailede lidt frem og tilbage og blev enige om en aften vi skulle mødes.

 

Da jeg nåede frem var jeg en smule nervøs. Hvad var det dog jeg havde fået bragt mig selv ud i? Jeg stod foran døren og tøvede lidt, men tog endelig mod til mig og ringede på døren.

Døren blev åbnet af Michael. En ret flot, slank fyr med mørkt hår. Han havde kun boxershorts på så jeg kunne se hans flotte overkrop. Han havde også hår på brystet. Flotte sorte krøller. 

Jeg stod lidt i døren, og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige, men han bød mig friskt velkommen og bød mig indenfor. "Smid jakken, stil skoene og kom indenfor." 

Jeg fik hængt jakken og bøjede mig ned for at binde mine snørebånd op, så jeg kunne få smidt skoene. Da jeg var i gang med det kunne jeg pludselig mærke en hånd der kærtegnede mine baller. Hans hånd. Jeg blev lidt befippet, og vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle reagere. Samtidig med at det føltes mærkeligt at en anden mand kærtegnede mine baller nød jeg det også. "Lækker røv du har," sagde han. "Den skal vi nok finde noget at bruge til. Kom med ind i stuen og hils på min kone", sagde han og gik foran.

 

Tøvende fulgte jeg efter og trådte ind i stuen. I sofaen sad Janne.  En flot lyshåret dame. Kun iført trusser der ikke skjulte særlig meget og en minimal bh. Jeg havde derfor rig mulighed for at se hendes flotte, slanke og faste krop. Hun så virkelig lækker ud og jeg glædede mig allerede rigtig meget til at lege sammen med dem begge og det meste af min nervøsitet var ved at forsvinde.

Janne og jeg hilste pænt på hinanden hvorefter hun sagde "Du har lidt meget tøj på i forhold til os andre. Hvorfor smider du ikke noget af det mens Michael åbner nogle øl til os?"

Lidt tøvende gik jeg i gang med at smide tøjet. Først røg T-shirten, så strømperne. Til sidst åbnede jeg bukserne og trak dem langsomt af. Det var en pirrende men underlig oplevelse at stå og smide tøjet foran fremmede mennesker. Janne og Michael, som nu havde fået åbnet nogle øl, kiggende begge vurderende på mig, mens jeg smed tøjet. Tanken om hvad de mon havde i tankerne, fik min pik til at rejse sig lidt. Til sidst stod jeg foran dem kun iført mine halvstramme boxershorts.

"Du er jo en flot fyr" sagde Michael. "Hvad siger du Janne?" "Absolut ikke ringe" svarede Janne. "Vi skal nok få en sjov aften ud af det. Sæt dig og lad os nyde vores øl."

 

Jeg satte mig i sofaen og tog en slurk af min øl. Vi snakkede om løst og fast mens vi drak vores øl, men det var tydeligt at vi alle tre tænkte på andre ting. Jeg sad og smugkiggede lidt på Michael og specielt på hans skridt. Hvad mon der gemte sig inde bag boxershortsene. De var løse i det, så det var svært at ane noget gennem dem. 

 

Janne havde øjensynligt set hvad jeg kiggede på for hun sagde, "Kunne du godt tænke dig at se hvad Michael gemmer i shortsene?" Mine stemme var pludselig forsvundet så, jeg nikkede bare og rettede mit blik mod Michaels skridt. 

"Vi er også spændte på, hvad du gemme på, så rejs dig op og smid trusserne" sagde Janne

 

Jeg rejste mig og trak boxershortsene af. Min pik var slap, men da jeg stod der helt nøgen foran dem, kunne jeg mærke, at den begyndte at vokse lidt. "Igen. Absolut ikke ringe"" sagde Janne. "Og så er du jo barberet på pikken. Lækker. Så slipper vi for at få hår i munden når vi slikker dig."

Jeg kiggede på Michael og kunne se at han kiggede koncentreret på mit skridt og det fik min pik til at vokse lidt mere. Den var nu efterhånden blevet halvstiv.

 

"Hvorfor går du ikke over til Michael og undersøger hvad han gemmer på?" Jeg kiggede hurtigt på Janne og derefter igen på Michael.  

"Ja, rejs dig op og kom herover" sagde Michael. Han havde nu rejst sig fra den stol han sad i.

Jeg rejste mig og gik tøvende over til ham med blikket fikseret på hans skridt. Da jeg stod en halv meter fra ham sagde Michael "Hvis du lægger dig på knæ kan du nok bedre se" Jeg lagde mig på knæ foran ham og hans skridt var nu lige ud for mit ansigt. Jeg kunne se at der var ved at komme en bule i boxerne og tanke om at jeg snart skulle se hans pik tændte mig meget.

 

"Hvis du skal se noget er du jo nød til at tage de shorts af ham" sagde Janne. Jeg kiggede hurtigt op på Michaels ansigt og han smilte forventningsfuldt. Jeg rakte ud med begge hænder og tog fat i i kanten af shortsene. Forsigtigt trak jeg dem ned. Jeg var nød til at trække dem lidt udad for at få dem over Michaels hastigt voksende bule. Jeg fik dem helt af ham og havde nu Michaels næsten helt stive pik lige ud foran mit ansigt. Jeg kunne se at han også var barberet på pikken.

 

"Nu skal du opfylde et at vores hede ønsker" sagde Janne. "Michael vil meget gerne have slikket pik af en fyr og jeg vil meget gerne kigge på i mens. Så kom i gang med at slikke ham"

Med mit blik koncentreret om Michaels pik rakte jeg forsigtigt frem og tog fat i hans pik. Den føltes dejlig varm og hård og blød på samme tid. Jeg kørte langsomt hånden frem og tilbage på pikken et par gange og stak så forsigtigt tungen frem. Kørte langsomt min tunge på undersiden af pikken. Fra roden frem til spidsen. Lod tungen kører rundt om hovedet. For første gang slikkede jeg pik på en fyr. Det tændte mig vildt.

 Det var endnu bedre end jeg havde forestillet mig.

Jeg åbnede munden lidt mere og tog hele hovedet ind i munden. Jeg lod tungen køre rundt om hovedet mens jeg begyndte at køre mine læber stramt op og ned af pikken. 

 

Michael begyndte at stønne let. "Er det skønt skat?" spurgte Janne. 

"Det er fantastisk" svarede Michael. "Hvorfor smider du ikke resten af tøjet og gør os selskab."

Jeg kunne høre Janne tage trusserne og bh"en af mens jeg fortsatte med at slikke Michael.

Jeg brugte nu den anden hånd til at kæle blidt for hans nosser. "Åhh ja. Slik mig" stønnede Michael.

 

Janne var nu kommet hen til os og havde sat sig mellem Michaels ben. Hun begyndte at kæle for min pik som i min ophidsede tilstand hurtigt blev helt stiv. "Skal jeg lige teste smagen for dig?" spurgte hun Michael. Uden at vente på svaret bøjede hun sig frem og tog mig i munden.

Det var en fantastisk følelse at blive slikket samtidig med at jeg selv slikkede Michael.

"Han smager rigtig godt. Har du ikke lyst til at prøve?" 

"Jo, meget gerne. Jeg kan alligevel ikke holde til meget mere"" svarede Michael.

"Sæt dig over i sofaen" sagde Janne til mig. "Så kan du slikke mig mens Michael prøver din pik.

Jeg havde egentlig ikke rigtig lyst til at slippe Michaels pik. Jeg var kommet godt i gang og havde fået lyst til at lade ham komme i min mund. Tanken om at se Michael på knæ med min pik i munden fik mig dog til at sætte mig i sofaen.

 

Michael lagde sig nu mellem mine ben og tog uden nogen tøven min pik i munden. Han kørte tungen rundt om hovedet i skiftevis hurtigere og langsomme bevægelser samtidig med at han brugte hånden til at spille mig af. Det var ekstremt lækkert og meget ophidsende at se ham med min pik i munden. 

 

"Det ser da ud til at du nyder det, skat. Er det godt?" spurgte Janne. "Hmmf" svarede Michael uden at stoppe slikkeriet af mig.

"Nu vil jeg også have lidt betjening" sagde Janne og trådte op i sofaen med en ben på hver side af mit hoved. Hun sænkede sin fisse ned over mit ansigt og sagde "Slik mig

Jeg begyndte med stor lyst af slikke Janne og rakte samtidig begge hænder op og kælede for hendes bryster. "Ja, klem mine bryster" stønnede Janne mens hun begyndte at rotere med underlivet. Jeg slikkede hendes klitoris og stak min tunge så langt op i hende jeg kunne.

"Åhh det dejligt" stønnede hun. "Bliv ved"

 

I mens var jeg efterhånden kommet tæt på at komme at Michaels intense slikkeri.

Jeg stoppede slikkeriet af Janne og stønnede "Stop. Hvis du fortsætter med at slikke mig meget længere så kommer jeg". 

"Det kan vi ikke have" sagde Michael. "Vi er slet ikke færdige endnu" Han rejste sig og gik rundt om sofaen så han nu stod nede i den ene ende. "Læg dig ned på ryggen i sofaen" kommanderede han til mig, "Så kan du fortsætte med at slikke Janne mens hun slikker mig." 

Janne steg ned af sofaen længe nok til at jeg kunne få lagt mig og satte sig så hurtigt på mit ansigt igen. "Kom i gang med at slikke" beordrede hun. "Jeg var tæt på at komme."

Jeg genoptog med glæde slikkeriet af Jannes dejlige fisse. Jeg kunne se at Michael nu havde fået sin pik ind i Jannes mund. Det var fedt at se hendes læber glide frem og tilbage over hans pik mens jeg slikkede hende.

 

Efter et par minutter begyndte Janne at stønne højere og højere. Hun slap Michaels pik og stønnende "Bliv ved. Bliv ved. Hurtigere. Slik min klit." Jeg satte tempoet op og slikkede med hurtige bevægelse med tungen hendes klit. "Åhh ja. Jeg kommer. Jeg kommer" stønnede Janne.

Snart trak hun hele kroppen sammen i orgasme. Jeg fortsatte mit slikkeri og kunne mærke at hun flere gange rystede i hele kroppen mens orgasmen rullede over hende.

 

Langsomt faldt hun til ro og jeg stoppede med at slikke. "Var det godt, skat?" spurgte Michael.

"Det var fantastisk." svarede Janne og steg ned af mit ansigt og satte sig i sofaen. Jeg fik også sat mig op.

"Læg dig ned på gulvet på alle fire" sagde Michael til Janne. "Jeg vil se ham kneppe dig"

Janne rejste sig fra sofaen og lagde sig på alle fire og skød røven baglæns.

"Hvad siger du til at kneppe min kone?" spurgte Michael. "Der er ikke noget jeg hellere vil" svarede jeg og mente det. Som hun lå der på gulvet med ende i vejret så Janne utroligt indbydende os sexet ud.

"Så sæt dig på knæ bag hende og stik din stive pik op i hende. Jeg vil se din pik køre ud og ind af hende fisse" sagde Michael.

Jeg rejste mig hurtigt fra sofaen og fik mig placeret bag Janne. Jeg tog fat om min pik med den ene hånd og førte den mod hendes fisse. Janne var stadig godt våd og jeg trængte nemt op i hende.

Hun var dejlig våd og varm og jeg begyndte at kneppe hende med langsomme bløde bevægelser.

Det var fantastisk at mærke hende fisse omkring min pik, vel vidende at hendes mand så på.

"Knep hende langsomt. Jeg vil rigtigt kunne se din pik glide ud og ind" sagde Michael

Han lagde sig nu på ryggen mellem Jannes ben. Janne begyndte nu igen at slikke ham mens han slikkede hende. Jeg kunne mærke hans tunge ramme min pik når jeg trak mig ud. Det var vildt ophidsende at kneppe Janne mens hendes mand lå og slikkede os begge. Med mellemrum slikkede Michael mine nosser og kælede for min røv med hænderne. 

"Træk den ud så jeg kan smage jeres safter" beordrede Michael. Jeg trak mig ud af Janne og trykkede min pik mod Michaels mund. Der var efterhånden kommet en del præ-sperm på hovedet Han åbnede straks munden og slikkede begærligt både Jannes og mine safter af pikken.

Efter et ½ minut trak jeg pikken ud af Michaels mund og stak den op i Janne igen.

Dette gentog sig flere gange mens jeg gradvist satte tempoet op og begyndte at kneppe Janne hårdere. Jeg kunne snart ikke klare mere og stønnede "Jeg kommer" 

"Ja kom i mig" stønnede Janne. "Jeg vil mærke dig sprøjte. Du skal fylde mig med din sperm så Michael kan smage dig når han slikker mig ren". 

Tanken om at Michael ville slikke min sperm i sig mens han slikkede Janne ren var nok til at skubbe mig over kanten. Jeg hamrede min pik i bund i Jannes stramme fisse og eksploderede op i hende. Jeg stødte hårdt i bund tre-fire gange mens spermen skød ud af min pik. 

"Det er skønt at mærke dig komme i mig" stønnede Janne. "Jeg kommer igen" og hendes krop trak sig igen sammen af orgasme. Jeg kunne mærke hendes fisse stramme om min pik samtidig og det malkede de sidste dråber ud af mig.

 

Gispende efter vejret trak jeg mig ud af Janne som smed sig på ryggen af udmattelse. Michael fik drejet sig og lagde sig mellem Jannes ben hvor man tydeligt kunne se min sperm drive ud. Han begyndte at slikke Janne ren. Først fangede han med tungen de dråber der løb ned at hendes lå og begyndte derefter at slikke hendes fisse ren. 

"Smager hans sperm godt, Michael?" spurgte hun mens hun rejste hovedet lidt så hun kunne se ham slikke hende. "Yderst delikat" svarede Michael og fortsatte med at slikke hende. "Så vil jeg også smage. Kom herop, så jeg kan slikke dig ren" sagde hun til mig.

Jeg lagde mig så min pik var ud for hendes ansigt og fik drejet mig så jeg samtidig kunne tage Michaels endnu stive pik i munden.

 

"Åhh. Det er skønt. Denne gang slikker du til jeg kommer" sagde Michael. "Jeg trænger alvorligt til at få lettet trykket" 

Jeg tog hans pik så langt ind i munden som jeg kunne og kørte mine læber hurtigt frem og tilbage over den mens jeg lod tungen arbejde.

"Du har ret. Hans sperm smager dejligt" sagde Janne som efterhånden havde slikker mig helt ren.

 

Michael holdt nu op med at slikke Janne ren og lagde sig tilbage på ryggen med lukkede øjne. Han nød helt tydeligt den behandling jeg gav hans pik.

"Pas på! Jeg kommer om et øjeblik" gispede han. Tanken fra tidligere om at tage hans ladning i munden vendte tilbage. Når de kan slikke min sperm i sig er det vil også kun rimeligt at jeg slikker Michaels i mig tænkte jeg og fortsatte med at slikke ham.

"Hvis du ikke stoppe nu så kommer jeg i munden på dig" stønnede Michael. "Jeg kan ikke holde det tilbage længere"

"Hmmf" svarede jeg uden at stoppe. Jeg trak mig lidt tilbage så jeg kun havde hovedet af Michaels pik i munden. Jeg lod med hurtige bevægelse min tunge rotere om hovedet.

Pludselig kunne jeg mærke hans pikhoved blive større og inden jeg fik tænkt over det, skød den første stråle varmt sperm ind i min mund. Jeg begyndte febrilsk at synke hans sperm så jeg kunne tage det hele. Det var varmt og klistret og smagte salt men var ikke ulækkert. Michaels sperm strømmede stadig ud i munden på mig. Jeg slugte det hele og beholdt ham i munden mens jeg med blide bevægelse slikkede hele pikken ren for de sidste rester sperm.

"Det var utroligt" fik Michael stønnede sagt. "Det er ikke sidste gang du for lov at tage min ladning"

"Men næste gang vil jeg komme i din røv. Så skal du kneppe Janne mens jeg knepper din stramme røv" 

"Det lyder som en rigtig lækker ide" smågrinede Janne.

"Hvad med at hente nogle flere øl, så vi kan få skyllet munden. Det trænger vi vist alle til".

Det var starten på et stadig pågående sexuelt venskab.

Bifyren

05-2001