LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 1

Min far lagde pres på mig og sørgede for at jeg fik et job i et større firma i København.
Han var kendt i de kredse hvor man betyder noget. Kredsen hvor man lader et ord falde når ens datter behøver en karriere.
Det var sådan det hele startede, - min introduktion til bondage i hænderne på en mand som kaldte sig Herren.

Okay, - måske ikke lige sørgede for at jeg fik jobbet. Jeg ønskede det jo selv. Jeg boede i en lille lejlighed i den indre by og var lige blevet færdig med min eksamen. Min far betalte en mindre formue og så var lejligheden min. Jeg var skrækslagen ved tanken om at jeg skulle bruge resten af mine dage på at være en ordentlig pige og skaffe en masse eksamener som jeg alligevel ikke kunne bruge til noget. Jeg følte ikke at jeg var bygget til hårdt arbejde. Bare tanken om at skulle tage toget til arbejde.
Tanken om at skulle omgås søvnige mennesker om morgenen i en bus eller et tog.
Jeg havde min fyr John på besøg en gang imellem, men han var opvokset med de samme idealer som min far kunne lide. Ind imellem forekom det hele så ligegyldigt, så det var til at skrige over, John ligeså. 
Jeg ønskede at være fuldt i live. Nyde livet i yderste konsekvens.

Uuh ! Det var på tide med noget skadekontrol. Jeg forlangte at arbejde på deltid. Det ville give mig noget tid til mig selv og det jeg havde lyst til.

Jobbet jeg fik gennem min far, var hos én der arbejdede for ham. Én af hans underordnede. Hans navn er Christian. Jeg kan svagt huske ham som en høj, mørkhåret mand med et udseende der gjorde ham yngre end han var. Han var inviteret med hos mine forældre til et selskab der engang blev holdt i deres hus.

Jobbet jeg fik, var alt andet lige et drømmejob. Den officielle titel var ”research assistent” Jeg skulle underbygge oplysninger til brug for firmaet, for derefter at renskrive det hele. Det var jobbet de andre ikke ville røre ved.

På min vej ud af døren til den første dag som research assistent, tjekkede jeg mig selv i spejlet. En ung kvinde, - lille men køn. Jeg har glat langt sort hår, som er klippet tæt ind til halsen og i skulderlængde. Jeg kan lide en trimmet figur og har derfor arbejdet hårdt i gymnastik for at få en. Aldrig sprunget et måltid over, men spist sundt. Det har belønnet mig med en velformet smidig krop med lange stærke muskler. Jeg går altid klædt i komfortabelt velsiddende tøj.

Nå, - men dagen truer. Ned i toget til alle zombierne der som viljeløse robotter suser på arbejdet. Lugten af billig parfume og den sidste morgenkaffe hænger overalt. Gustne og nystrøgede står de der alle sammen. Ikke komme for sent. Det ville være en skændsel. Yes, - en ny dag på kontoret.

På denne måde startede min første rigtige arbejdsdag. Jeg er nødt til at være fair og sige at alle på kontoret var ret så høflige, selvom den ene af mine chefer, Rikke, er ret intimiderende. Hun er en høj, tynd, attraktiv kvinde. Som min chef insisterer hun på at måtte kigge mig over skuldrene når jeg arbejder, for at sikre sig at jeg gør det ordentligt.

Jeg blev placeret i en firkant i midten af et travlt kontorlandskab. Væggene af firkanter så ud til af være lavet af en slags tæppemateriale og der er næsten ikke noget naturligt lys. Vinduerne kunne ikke åbne helt op, men kun til det de hængslede beslag tillod.

Mit værktøj er en telefon og en computer. Jeg læser de oplysninger andre kommer med, og tjekker om det stemmer.
Det bankede på væggen.
”Hej, du må være Linda, direktørens datter”
Jeg kiggede op og så ind i en høj mand, som jeg svagt kunne huske som Christian. Jeg rejste mig og gav hånden.
”Jeg kan huske dig fra et middagsselskab hos mine forældre, det må være dig jeg skal takke for mit nye job”
”Arh! Lad være med at være så formel. Det er en fornøjelse at have dig her hos os. Hvordan er du faldet til ?”
”Meget fint. Det er dejlige mennesker der arbejder her”
”Hmm. Ja, - vi prøver at være venlige og imødekommende, - ups, jeg må hellere løbe igen. Vigtige aftaler! ”

Henover de næste måneder sås vi en del sammen, Christian og mig. Til trods for aldersforskellen. Vi lærte hinanden at kende, men det var rent platonisk og kun fordi jeg fandt at han var et interessant menneske. Vi kunne begge lide motion og stilen med at spise sundt. I tilgift var hans krop godt trimmet og muskuløs. Vi sad ofte og talte med hinanden og en dag fortalte han at hans store lidenskab var S/M.
Jeg lod som ingenting og spurgte: ”Hvornår har du sidst haft et af den slags forhold?”
”Dejligt, at du tager det så naturligt. Jeg har spontane forhold når tiden og lejligheden byder sig. Sidst var for et par dage siden.”
”Nej hvor spændende, - fortæl om det.”
Jeg har ikke noget imod at fortælle dig det, men jeg beder dig om at love at du lytter med et åbent sind”
”Selvfølgelig” Min nysgerrighed efter det ukendte rev mig med, så jeg havde svært ved at virke rolig.

Christian fortalte mig hvordan han gennem de seneste år har haft en kvinde i sin ”stald”. Hun er, som ham, til bondage og disciplin.
Vi grinede lidt af det og lavede lidt sjov, hvilket efterlod et udtryk for gensidig respekt og forståelse.

Mit forhold til Christian ændrede sig ikke væsentligt i den næste tid og vi fortsatte vores hyggelige samvær.

Flere gange spurgte jeg til Christians sexliv, da det interesserede mig. Han var aldrig afvisende, men forklarede nøgternt hvad det gik ud på. Han pressede aldrig på og lod mig tage initiativet til samtaleemnet.

Min ”Christian fantasi” blev stærkere og mere intens med tiden. Jeg kunne ikke lade være med at iagttage ham, når han gik forbi derude i kontoret. Der var et eller andet der rørte dybt i mig ved tanken om at overgive sig til en mand der var 15 år ældre end en selv. En yderst delikat sag.

”Hvad gør du ved disse kvinder, når du først har bundet dem til din seng” spurgte jeg Christian, til én af vores hyggeaftener.
”Du er fjollet Linda, kunne du virkelig tænke dig at vide det?”
”Ja, - hvorfor ikke?” spurgte jeg henkastet.
”Okay, hvis du absolut vil vide det, så kysser jeg dem, slikker dem, taler vulgært og gennemknepper dem. Nogen gange gør jeg det hårdt, og nogen gange nyder jeg dem ved at være langsom og nydende,” var hans drillende svar.
”Wau, så du knepper dem,” svarede jeg med en svag rødmen på kinderne.
”Det kommer an på hvilket humør jeg er i. Nogen gange bruger jeg dildo og andet legetøj. Det giver en enorm lystfølelse og følelse af magt når jeg formår dem til at komme uden at de selv har kontrol over det. Jeg er desuden den lykkelige ejer af en kæmpedildo, som er meget blød, men også meget naturtro. Den giver meget sjov. Ofte kan jeg lide bare at kæle for dem.”

I den efterfølgende tid holdt jeg lidt lavere profil. Om natten onanerede jeg ofte med min lille vibrator. Jeg forestillede mig at jeg var Christians sexslave og at han havde bundet mig grundigt fast til sin seng, hvor han benyttede min krop til at forlyste sig med.
Om dagen gik jeg på arbejde, hvor jeg kiggede efter Christian, der gik rundt i kontoret som om intet var hændt. En gang imellem smilede han til mig.

Se det dog i øjnene. Jeg var ved at blive sindssyg. Jeg måtte prøve det.
Hver dag var et helvede, - at se alle de menneskelige zombier der vandrede rundt. Jeg var åben for eventyr, men havde ikke taget skridtet.

Til sidst tog jeg skridtet. ………. fortsættes HER