LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 2

En dag på kontoret, gik jeg direkte op til Christians kontor. Jeg gik direkte ind til hans sekretær, meget køn for øvrigt, og bad om at tale med Christian.
”Jeg er ked af det Linda, men Christian er her ikke lige nu. Han er til møde. Skal jeg lægge en besked ?”
Det var grufuldt. Jeg forsøgte at få en aftale, det lykkedes, men jeg havde først tid om to dage. Jeg havde konstant sommerfugle i maven og kunne ikke vente. Mig og min gamle vibrator fik nogle hårde dage.
Til sidst efter 2 dage, fik jeg Christian at se. Jeg havde været omhyggelig med at iklæde mig et halvlangt sort skirt og en lys bluse. Jeg er god til at se sød ud, det sexede er lidt sværere. Det er formiddag på kontoret, men hvad kan jeg gøre. Jeg er en pige med behov, - et uopfyldt et. Målet og grunden til mine natlige eskapader sidder der på sit kontor, iført et pænt sæt tøj.

Jeg går ind og lukker døren bag mig.
”Hej Linda, - hvordan går det?” siger han, mens han læner sig tilbage i stolen. ”Jeg håber at du er klar over at du behøver en aftale for at henvende dig her.”
”Ja, ok. Jeg véd det, men du er ret svær at få i tale for tiden”
”Det véd jeg, jeg har haft mange aftaler på det sidste. Vi må holde en sludreaften igen en dag”
”Christian, - jeg kan vel lige så godt sige det rent ud”
”Hvad mener du Linda, er der noget galt ?” Han kigger bekymret på mig med sine blå øjne. Bag ham er der en flot udsigt over den centrale del af byen. Ok!, - Jeg så var jeg kommet så langt!
”Christian, jeg ønsker at blive din uforbeholdne sexslave. Jeg har haft de vildeste fantasier om dig i over en måned nu. Jeg underkaster mig totalt, du kan gøre hvad som helst du ønsker af mig. Bind mig til din seng, knep mig sønder og sammen. Jeg mener det alvorligt, - knep mig i stedet for morgenmad, middagsmad og aftensmad. Jeg vil have at du er klar over at hvis du ønsker mig, så er jeg din uden forbehold og indsigelser!”

Jeg sendte hele min indre sjæl og mørkeste ønske af sted i en lang byge, mens jeg sad på hans bordkant og gjorde mig til. Christian virkede chokeret, men genvandt fatningen ret hurtigt.

”Kom herover stakkels pige” sagde han, og rejste sig op.
Nervøst gik jeg rundt om bordet og hen mod ham. Han gav mig ikke et tungekys, eller greb mine balder, men i stedet et faderligt knus. Jeg brød i gråd mod hans skulder. Oplevelsen af mig selv havde været for stærk for mig.
”Linda, hør efter. Jeg kan lide det liv jeg lever, men det er kun de færreste der kan klare den slags. Jeg er meget smigret over at du kan lide mig. Jeg tror du savner din kæreste meget. Mit råd til dig er, at du lader livet gå videre. Du er virkelig en skønhed, tro mig. Der er  formodentlig mange mænd der ville give sin højre arm for en nat med dig.”
”Men det er ikke det jeg ønsker!”
”Okay, Okay, vil du have en date med mig?”
Jeg snøftede og nikkede.
”All right. Jeg gør det blidt, forstår du?”
”Ja”
”Hvad med middag hos mig, på fredag omkring kl. 19.00”
”Det lyder godt” sagde jeg med et stort smil.
” Linda, jeg kan godt lide dig som min ven. Tænk over om du virkelig ønsker at blive min elskerinde. Hvis du er i tvivl, og ikke kommer, forstår jeg din beslutning og vi vil stadig være venner”.
”Jeg kommer.”
”Det  er ok, smut nu med dig. Jeg har en masse arbejde der skal laves.”
Han smilede, jeg vendte mig om og forlod rummet.
De næste dage gik jeg på en lyserød sky. Jeg købte et sødt mini-skørt, strømpebukser og fik ordnet mit hår. Jeg véd det var lidt fjollet, men jeg følte mig som en teenager på mit første stævnemøde. På en skør måde var det sandt. Dette var mit første stævnemøde med en bizar livsstil, sammen med en ældre mand.

Han bor i den modsatte ende af byen, så jeg tog en taxi. Jeg var så nervøs at min hånd rystede da jeg betalte chaufføren. 
Med sommerfugle i maven, ringede jeg på døren. Et øjeblik senere åbnede min ”date” døren. Christian modtog mig med et venligt, afmålt kys på kinden og inviterede mig ind. Hans hus er stort. Han ser vidunderligt ud i sit tætsiddende tøj.
Christian forberedte en let anretning pasta med forskelligt fra havet. Vi undte os tiden til en gang small-talk, mens vi indtog maden i det store køkken. Lyset var dæmpet og der var stearinlys på bordet. Blød, afslappende musik i baggrunden. Jeg tvang mig selv til at sænke tempoet og tygge maden ordentligt. Vejrtrækningen lykkedes det mig også at få kontrol over.

Efter maden trak vi os tilbage til stuen. Jeg sad i hans bløde sofa, mens han skænkede et glas vin op.
”Nå”, sagde Christian tålmodigt, mens han gav mig vinen, ” hvor skal vi begynde?”
”Har du tænkt dig at binde mig nu?” spurgte jeg stakåndet.
”Linda, ikke så hurtigt. Jeg vil bare elske med dig, - i aften tager vi det roligt, - ser om du kan lide det. Hvis alt er ok, kan vi vende tilbage til det mere delikate på et senere tidspunkt.”
”Ok.” sagde jeg og smilede lidt kejtet, mens jeg drak en slurk vin.
”Jeg ønsker at du fremover kalder mig Herre, når vi er sammen her hos mig. På arbejdet kalder du mig ved efternavn.”
”Ja Herre”
”Ok, vi gør det nemt og bekvemt.” Han flyttede sig hen foran mig og tog glasset ud af min hånd. ”Tag det roligt og luk dine øjne. Jeg rører lidt ved dig og kysser dig lidt.”
Siddende her på hans sofa med armene ned langs siden, faldt mine øjenlåg hurtigt i, mens jeg prøvede at slappe af. Vinen gjorde sit til. Jeg kan ikke forstå at dette sker med mig nu. Jeg bliver forført at en noget ældre flot mand, som har hjemsøgt mine drømme i ugevis.

Jeg undertrykte nogle nervøse krampetrækninger, da jeg følte hans fingre kæle for min hals og hoved, for at glide langsomt ned af mine skuldre.
”Linda, - du er så smuk og vidunderlig. Jeg tror ikke du er klar over, men du næsten emmer med en særlig seksuel udstråling.” hans stemme var meget lav og hæs og hun følte hans læber mod sine øreflipper. - ”og jeg vil nyde den i fulde drag” Han nippede mig forsigtigt i øret.
Jeg mærkede en svag rødmen på mine kinder. Fandens, det fik mig til at føle mig som et barn. Han har ikke engang gjort noget endnu og jeg kan allerede mærke mine brystvorter er begyndt at stritte og fugtigheden brede sig mellem mine ben.
Christian satte sig ved siden af mig i sofaen. Jeg var stadig en god pige og holdt øjnene lukket, da han lagde sine arme omkring mit liv. Han pressede mig ind mod sig og det var dejligt at mærke ham mod mine skuldre.
Han begyndte at kysse min hals forsigtigt, gik op mod min kind og pande. Hans hånd gled langsomt langs syningerne i mit miniskørt, op over maven og endte blidt på mit bryst.
”Nå, elskerinde, hvordan føles det ?” spurgte han mig med blid stemme.
”Det er dejligt, jeg kan lide det” lykkedes det mig at fremstamme.
”Ja, det kan jeg tro” Hans hånd tog fat i mit ansigt og løftede forsigtigt langs mine kindben.
”Linda, du kan åbne øjnene nu” Jeg så hans markerede ansigt tæt på mit.
”Jeg giver dig et rigtigt tungekys. Er du parat til det ? Det bliver meget intenst og vådt. Jeg vil bruge min tunge. Er du sikker på du vil ?”
Jeg nikkede hurtigt, mens jeg kiggede ind i de vidunderlige øjne lige foran mig.
Hans læber rørte mine. Jeg lukkede øjnene igen og lænede mit hoved lidt bagover, mens han øgede presset på min mund. Hans hånd holdt mit hoved, mens han lænede sig ind til mig og kyssede mig med stor passion.
Mens vi kyssede blev jeg mere og mere opstemt. Jeg skød brystet udad og spredte mine ben en smule. Jeg sukkede mens hans tunge følte sig vej frem ind i min mund. Min fisse fugtede meget nu.

Jeg kan næsten ikke tro det sker. Han er næsten 15 år ældre end mig.
Vores læber skiltes helt og vores tunger hvirvlede rundt om hinanden. Han trak sig ud og kyssede mig over hele ansigtet.
Hans hånd pressede sig op og ned langs min krop, denne gang med mere styrke. Jeg gengældte ved at kæle for hans brystkasse og skridt. Vi havde stadig tøj på, men under det kunne jeg mærke hans stærke krop.
Han tog mine skuldre og lagde mig ned på sofaen. Jeg lå nu der, mens han lagde sig over mig. Hans knæ og lår maste sig ind mellem min ben og tvang dem fra hinanden, mens knæet gnubbede mod min fisse.
Mit miniskørt var nu presset helt op på maven. Vi gned mod hinandens køn.
”Åh, Linda, min dejlige pige, det føles så godt. Hvis vi vil have det til at vare, er vi nødt til at sætte tempoet ned.”
”Umm…” var mit svar.
Han satte sig overskrævs på mig, kyssede mig inderligt. Hurtigt knappede han min bluse op. Hænderne bevægede sig mod mine bryster. Han nippede, masserede og suttede på brystvorterne.
Han sugede dem udad, bed forsigtigt med tænderne. Jeg stønnede af liderlighed. Langsomt omsluttede hans hånd mit bryst og klemte forsigtigt.
Jeg fattede det ikke. Det var som om jeg bevægede mig gennem et drømmeland af seksuelle fantasier. Fantasier der opstod i umodne piger. Det var drømmeagtigt, men det var ingen drøm!
Hans stærke arme holdt mig nede, hans krævende læber æltede mine bryster, hans lange ben forlangte den direkte kontakt med fissen og de vidt spredte ben.
Christian smilede beroligende og lænede sig fremover og tog fat i mit miniskørt under min røv. Han lynede lynlåsen ned og trak bagud. Jeg løftede bagdelen for at hjælpe ham. Han trak sig væk fra mine ben og samlede dem, mens miniskørtet gled ned over dem og forsvandt ud over fødderne. Skoene blev taget af, strømpebukserne og til sidst blusen. Alt mit tøj var forsvundet. Jeg var nøgen.
Han rejste sig fra sofaen og smed tøjet. Foran mig stod han flot og muskuløs. Det var tydeligt at se at han dyrkede sport. Det have lønnet sig at han var ihærdig. Nu var vi begge nøgne.
”Spred dine ben, så jeg kan slikke dig ordentligt,” sagde han og sænkede sig ned i sofaen igen.
Jeg gjorde som han sagde. Jeg lagde mig bagover og han knælede mellem mine spredte ben og lænede sig fremad. Langsomt kyssede han mine bløde inderlår, mens han arbejdede sig op mod min fisse. Det føltes vidunderligt, hans bløde læber og skarpe tænder mod mine bløde dele. Jeg spredte mine ben så meget jeg kunne for at opmuntre ham til at gå videre.
Da hans lange tung trængte ind mellem mine skamlæber, lænede jeg hovedet bagover og stønnede af begær. Han sugede, trak og bed forsigtigt i min klitoris. Det var første gang jeg havde prøvet at blive slikket så intenst. Hans ekspert arbejde var ved at drive mig til randen. Fantastiske sammentrækning begyndte at opstå mellem mine ben, drivende op til min navle og fik mine brystvorter til at stå ud som stolte formationer på mine bryster.
Han forsatte med at slikke mig, jeg roterede med mine hofter og prøvede at spidde mig selv på hans tunge. Hans hænder holdt under mine balder og fastholdte mig til hans læber og tunge. Han åbnede munden og omsluttede hele min fisse. Jeg følte hans lange, våde tunge bevæge sig ind mellem mine skamlæber, langsomt og lækkert glide ind i mit fissehul.
Jeg peb i ekstase. Han begynde at pumpe tungen ud og ind af mig, slikkede saften fra min nu drivende fisse. Han masede og nærmest voldtog min fisse med sin mund.
Jeg stønnede højlydt, en orgasme byggede sig op fra mit indre og jeg begyndte med krampetrækninger i fissen omkring hans tunge. Han slikkede mig gennem orgasmen indtil jeg var færdig og lå stille tilbage i sofaen. Jeg kunne se at han lå mellem mine ben og jeg var fuldt afslappet og følte hvordan orgasmen gik over i en eksotisk afslapning. Han gnubbede sine hænder langsomt op og ned mellem mine inderlår, det føltes dejligt.

”Det så ud som om du nød det skat.”
”Åh, ja. Det var skønt Herre”
”Det er noget i denne stil jeg vil vende tilbage til. Nøgenheden, det nydende. En dejlig fornemmelse”
Langsomt lagde han sig igen og gled op langs mine ben. Hans tunge nærmede sig mine læber og jeg accepterede at han entrede min mund.
”Jeg vil gerne tilbage til noget af det vi gjorde før, men denne gang vil jeg også trænge ind i dig. Jeg elsker det på denne måde.”
Han kyssede mine fingre, mit bryst, halsen. Langsomt bevægede han sig ovenpå min krop igen. Hans varme hud føltes fantastisk mod min. Mellem benene fornemmede jeg at han var meget hård.
Forsigtigt lod han pikken glide op og ned i revnen. Hele fissen blev masseret inden han fandt det lille hul og lod den glide indenfor. Lidt af gangen forsatte den indtil den nåede helt i bund. Følelsen var dejlig. Hofte mod hofte var vi forenet. Hans tunge gled undersøgende rundt i min mund, samtidig med at han masserede mine bryster. Jeg var på randen af liderlighed. Hans stød blev mere og mere faste.
Med begge hænder tog han mine patter i et fast greb, og trak opad. Han slikkede og bed i brystvorterne. Jeg kunne snart mærke min orgasme komme rullende. Som en brand i underlivet trak skeden sig sammen om ham.  Orgasmen var en realitet.
Vi holdt hinanden tæt og jeg mærkede at vi nærmede os enden. Han trykkede sig tæt til mig og jeg kunne mærke hvordan han spændtes inden i mig indtil udløsningen overmandede ham. Forsigtigt kyssede han mig  og kælede for min hals. Vi sank trætte og tilfredse sammen over hinanden.
Vi lå og hvilede os et stykke tid. Den ældre mand rejste sig forsigtigt op og kiggede ned på mig, mens han gned sine hænder langs med mine lår.
”Hmm, du er et dejligt lille knald. Resten af aftenen vil jeg binde dig i X form til min seng og fortsætte med at kneppe dig.”
”Åh! Herre” gispede jeg, mens han hurtigt rejste sig op og løftede mig som var jeg en brud. Han holdt mig i sine arme, en arm under ryggen, den anden fæstede sig under mine knæ. Jeg havde en vidunderlig følelse af sikkerhed ved at blive holdt i hans stærke arme. Jeg føler mig lille og skrøbelig på den måde han holder mig. Han løftede mit ansigt til sine læber og kysser mig blidt.
”Er du parat til at blive kneppet igen?” spurgte han mens han kiggede på mit ansigt.
”Ja!. Jeg er parat” hviskede jeg.

Læs den spændende fortsættelse HER