LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 3

Han bar mig igennem stuen, og ned gennem gangen og ind i et stort værelse med en stor seng i midten.
Forsigtigt satte han mig ned på sengen.
Sengens lagner føltes kølige og bløde mod min nøgne hud.
”Okay, skat. Spred dem! Jeg vil have dig liggende på ryggen med ben og arme strakt ud”
Jeg gjorde som han sagde og strakte ud.
Jeg sank en ekstra gang, da Christian tog nogle læderstropper fra en kasse under sengen i venstre hjørne.
Hurtigt fastgjorde han dem til mine ankler. På ingen tid havde han fastgjort både ankler og håndled og bundet dem til hvert hjørne af sengerammen.
”Den lille kæde på hver af læderstropperne vil trække dig ordentligt ud”, sagde han mens han trak i kæden til hver strop. Min krop blev trukket til en perfekt spredeagle position.

Det var en usædvanlig oplevelse at være bundet i X form i en mands seng. Mine tøjler var så stramme, at jeg måtte se i øjnene at mine bevægelsesmuligheder var stærkt begrænset.
Det mørkeblå lagen føltes glat og køligt på min ryg. Jeg er nøgen og komplet eksponeret for denne mand. Jeg har meget lidt frihed til at bevæge mig i. Læderremmene på mine håndled og ankler er bløde, men utroligt stærke og holder mig effektivt på plads. At være hundrede procent i hans varetægt, ophidsede mig. Mine eventuelle indsigelser var i sidste ende noget han kunne negligere. Jeg var hans legetøj og han kunne tage det han havde lyst til. Jeg kunne hverken gøre fra eller til og det tændte mig.
Han sad på kanten af sengen og strøg blødt sine fingre langs mine ben, mine hænder, arme og brysterne. Han lagde sig ved siden af mig i sengen. Denne svage sænkning af hans vægt på madrassen, gjorde at mine arme og ben blev strakt ekstra ud og gav mig en kontant melding om min hjælpeløse situation.
Denne  ældre mand, min nye elsker, lå her ved min side og nev og kælede for mine bryster og legede med mine brystvorter, som var hårde som sten.
”Linda, jeg skal til at have nogle gode timer med din dejlige krop. Den er så smidig og lækker. Lige som jeg kan lide det.”
Han nev begge mine brystvorter samtidig. Jeg sukkede af begær og trak mig i tøjret. Hans stærke fingre behandlede mine bryster, som var det af blødt brød.
”Hmmm,” sagde han mens han nøje undersøge mine stakkels bryster. ”Jeg tror det er på tide at bruge dine bryster til at fornøje mig.”
Hans trimmede krop og bløde hud, føltes varm glat da han gned sig mod mig. Hans kraftfulde hofter trykkede mod min fisse. Begge hænder tog under mine arme og gled op til bryster, som han formede med sine håndflader. Med munden omringede han brystvorten og en del af brystet og sugede til, så en del af mit bryst gled ind i hans mund, hvor det blev bearbejdet af hans tunge.
”Åh Herre. Det føles dejligt. Du får mine bryster til at føles dejlige”. Jeg trak i bindingerne og  prøvede at skubbe brystet længere ind i hans mund., men Christian havde bundet mig så tilpas stramt at jeg var berøvet den mulighed. Jeg trak hovedet bagover i frustration. Christian bed mig forsigtigt i den hårde brystvorte.
”De er meget dejlige, de er meget specielle” sagde han og kiggede op. ”Og de er mine, helt for min fornøjelses skyld”.
Med de ord rettede han ryggen og tog fat om basen på mine bryster og klemte til, hev og masserede dem med mere kraft end tidligere.
Jeg stønnede og peb ved hans forstærkede angreb på min krop. Min fisse svulmede ved hans konstante gnidning med knæet.
Stadig med fast greb om mine bryster, førte han sin åbne mund mod mit højre bryst. Han omsluttede næsten halvdelen af brystet. Hans mund og læber sugede brystvorten langt ind og lod tungen spille på brystvorten. Jeg stønnede og trak i bindingerne, og det var alt jeg kunne.
Han klemte omkring basen på brysterne og fik brysterne til spænde sig op i toppe. Han var voldsom i sin biden, trækken, og sugen på mine bryster, først det ene, så det andet.

Jeg rullede mit hoved bagover og løftede mine hofter op mod ham.
”Okay, jeg tror vi har brugt dine bryster nok.” Herren stoppede sine angreb på mine bryster og lod dem falde til ro.
”Nej!, du må ikke stoppe nu, vær sød at fortsætte” Jeg rykkede under hans krop og trak i bindingerne for at friste ham. Vi var helt glatte af sved.
”Stakkels dig. Er du helt varm nu?” spurgte han, mens han smilede til mig. Jeg klynkede som respons. Forsigtig kyssede han min hals og jeg mærkede hvordan vores kroppe gled let op ad hinanden.
Han kyssede mig forsigtigt på læben. Jeg stønnede og åbnede min mund så han kunne tungekysse mig. Han afbrød kysset og kiggede på mig.
”Linda,! Jeg havde ingen ide om at det ville være så sjovt at lave dig om til min ”liderlige tøs”. Du er faktisk i bund og grund en lille liderlig tøs, er det sandt?”
”J-ja,” stønnede jeg, mens jeg kiggede på hans markerede ansigt. Han sad nu oprejst mellem mine V spredte ben. Hans lår pressede på mine inderlår. Jeg dirrede af liderlighed og begær.
”Okay, min lille liderlige tøs, jeg tror at det er på tide at du får lidt”.  Han steg ud af sengen, - det pludselige ryk spændte igen mine arme og ben helt ud. Han tog en stor dildo med svampelignende hoved frem fra sin kasse.
Jeg gispede, ikke så meget på grund af størrelsen, men det var gennemsyret perverst. Plastik pikken var sort og med store vener på. Hoved var formet som en slags svamp.
Herren kom tilbage til sengen med dildoen i den ene hånd. Med den anden gled han op og ned i revnen, ind i fissen og tilbage til klitoris. Lod dildoen trænge ind mellem de yderste skamlæber og trak den herefter ud.
”Mmm, det ser ud til at den lille tøs er klar til at tage vores lille ven i behandling. Den er god til at bore i små liderlige tøser som dig selv.”
”Stik din tunge ud, skat.”
Jeg gjorde som forlangt. Herren lod dildoen glide omkring min tunge, og jeg kunne smage den let saltede kussesaft på spidsen.
Herren førte dildoen ned mellem mine ben og lagde sig tilrette. Han satte dildoen i position foran mine skamlæber. Jeg brummede og stønnede da han kiggede på mig og smilede.

”Okay Linda, vi har godt nok travlt i dag! Du ønsker virkelig at jeg gennemknepper dig med denne ting, ikke også min lille luder?”
”Åh jaaa, gør det… kom nu…!”
”Jeg vil have at du ser i øjnene at du er min liderlige tøs nu, og du tilhører mig fuldstændigt.”
”Jeg.. jeg..”
Jeg kunne knap tale. Christian prikkede flere gange dildoen indenfor og trak den hurtigt ud igen.
”Jeg.. jeg ååh! Jeg er din lille liderlige slavetøs og jeg tilhører dig Christian!”
”Bare en ting til. Alle små liderlige tøser har en lille gemt, beskidt fantasi de kunne tænke sig at udleve. Jeg vil kende din NU! Eller også lægger jeg vores lille ven tilbage i skuffen.”
Jeg var ved at gå ud af mit gode skind af liderlighed. Jeg vred og vendte mig i mine bindinger og prøve desperat at spidde mig selv på den drillende fallos. Men til ingen nytte, mine bevægelser var for hæmmede.
”Åh Åh… kom nu… søde.. Christian. Kom nu”
”Fortæl mig om din fantasi nu, eller vi stopper her og ses på kontoret i morgen”
Min inderste sorte fantasi blev nærmest spyttet ud til manden der torterede mig.
”Hmm, virkelig lækker, ret bizar! Okay, er du helt sikker på at du absolut vil have denne ting ind i dig? Hva´ lidertøs?
”Jaa.. nu..!” Jeg næsten græder, jeg ryster af begær. Denne mand er ved at gøre mig sindssyg. Her er jeg, X bundet på ryggen, bundet til hans seng. Han er nøgen, knæler mellem mine vidt udspredte ben, han varme knæ presser fast ved mine åbne inderlår, dildoen er på plads. Jeg føler mig ude af kontrol, manden bøjer sig over min ydmygede krop.
”Okay, skatter, min lille liderlige fisse, her kommer den!”
Nede langs min bundne, hjælpeløse krop, ser jeg et bizart syn. Christian presser på gummipikken. Det brede svampehoved presser mine skamlæber udad i en vold for at gøre plads, langsomt synker tingesten ind i min krop. Pikken føles helt fantastisk da den først bevæger sig op i mig. Han går meget langsomt frem. Jeg kan høre en våd lyd fra pikken efterhånden som den presser sig dybere ind i mit indre. Jeg skubber mine hofter nedad, så tingen gnubber mod min klitoris.
En varm, rislende fornemmelse spreder sig ud fra min fisse. Klynkende af begær ruller jeg frem og tilbage med hovedet, mens jeg trækker i mine lædersikrede arme og ben. Jeg er i himlen.
Christian trækker dildoen ud af mig. Jeg klynker i frustration. Som på anmodning, lader han den synke ind igen og ud. Han begynder en pumpende rytme i min fisse.
Jeg kan ikke forestille mig i min vildeste fantasi at det er mig der gør dette her. Christian har spillet mig som en violin. Jeg er fuldstændig tændt nu. Han maser mine bryster med sin hånd og slikker på brystvorten.
Ved hver stød, undslipper et lille suk. Jeg er så tæt på udløsning. Han placerer sin hånd under mine balder og løfter lidt, samtidig med at han støder dildoen ud og ind. Det giver en bedre og dybere kontakt mens han knepper mig med dildoen.
Min orgasme blusser op i en intens flamme, som får mig til at ryste over hele kroppen. Min fisse giver sig i orgastiske trækninger, mine bryster stritter stolt lige op i luften. Christian stopper kneppebevægelserne i mig, og jeg mærker hvordan fissen begynder at slappe af. Jeg er stadig spiddet på den store dildo og det føles vidunderligt.
Han rejser sig, tager dildoen ud og lægger den væk. Han går tilbage til sengen og sætter sig på mine bryster, med det meste af hans vægt på knæene langs min side.
”Linda skatter” siger han blidt. ”Det er tid for dig at lære hvordan man slikker en pik, lige nu! Det er meget vigtigt” Han trækker sin pik hen mod min mund.
”Åh.. jeg er lidt træt”
”Der er ikke nogen undskyldning, nu er den her” Han tager fat i håret og trækker min mund hen mod pikken. Pikken presser på og jeg bliver nødt til at åbne munden. Hårdt og brutalt trækker han i håret og bruger min mund som onanimaskine.  ”Åhh.. Det er skønt!”
I de næste timer, stadig bundet i X til sengen, instruerer Christian mig mundtligt og i praksis hvordan jeg bedst tilfredsstiller ham med min tunge og mund. Et par gange får han udløsning.
Til sidst løser han mine bånd. Vi tager en lille lur, mens vi ligger langs hinanden, totalt udmattede.
Vi gør rent og kommer i tøjet. Inden jeg går vil Christian vise mig noget.
”Kom herhen skatter”, Christian vinker mig over mod et rum. ”Jeg vil gerne vise dig noget”
Christian viser mig hans special ”udrustning”. Inde i et smalt skab viser han en stribe af forskellige dildoer frem. Små fede, lange med gummetavser, læderhåndjern i alle former og noget der ligner seletøjet til en hest.
”Linda, - jeg har haft en vidunderlig aften, men det er her mit hjerte ligger. Hvis du beslutter dig til at komme tilbage i morgen aften, vil jeg, - efter mit hoved, - bruge disse ting på din unge lækre krop.
”Det vil jeg meget gern…” ”Shhh.. min egen, jeg vil have at du tænker over hvad du er på vej ud i. Hvis du beslutter dig for ikke at komme i morgen nat, vil jeg huske denne vidunderlige nat for altid og vi vil fortsætte vores venskab. Valget er dit. Jeg vil ikke have dit svar nu, - tænk over det”
”Okay Christian, jeg tror jeg forstår det” Jeg var allerede klar over udfaldet.
Christian trækker en lille platform, 40 cm høj, 70 cm bred og 1 m lang, frem fra hjørnet. Toppen af platformen er dækket af en tyk blød gummimåtte, med runde metaløjer monteret på siderne og enderne.
”Dette er mit redskab til genstridige tøser. Det er et ”nydelsesbord”. Jeg kan fastgøre mine slaver i mange forskellige og underholdende positioner. Den  giver en formidabel god adgang til nydelse af en slavekrop. Hvis du kommer i morgen, vil jeg binde dig nøgen til denne platform. Som du kan se, vil det ikke blive et høflighedsvisit som i aften. Hvis du vil have noget at spise, må du gøre det inden du kommer herover. Forstår du det Linda?”
”Ja Christian. Jeg forstår.” Sagde jeg og stirrede fikseret på ”nydelsesbordet” foran mig. Jeg blev allerede liderlig bare ved tanken om mig selv i remme og fastspændt på bordet. Bare tanken om hvad Christian kunne- og ville gøre ved mig.
”Hvis du kommer i morgen, må du berede dig på at være her hele natten.”
Jeg kom hjem, som i en drøm. Jeg følte en konstant kildrende fornemmelse i min mave. 

Fortsættes HER