LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 4

Næste morgen, skyndte jeg mig ud af sengen. Jeg ringede til min veninde Tina og fortalte om min oplevelse.
”Neej, Linda. Jeg kan næsten ikke tro dig, blev du bundet og tvunget til alle de ting?”
”Ja”
Jeg fortalte hele historien og om mit næste møde med Christian. Hun lød en smule misundelig på min nye seksuelle erfaring.
Jeg skyndte mig i bad og sørgede for at jeg var ren og lækker, yderst til inderst.
Igen stod jeg foran døren hos Christian. Jeg følte mit hjerte gungre i brystet. Jeg kunne ikke tro at jeg virkelig var ved at gå ind til dette frivilligt. Jeg var iklædt et pænt kortsiddende skørt, en tætsiddende bluse og pumps.
Christian åbnede døren med et stort smil og et intenst blik i øjnene.
”Så kom du tilbage efter mere,” sagde han og trak mig ind gennem døren. Han lukkede hurtig og trak mig ind til sig. Hans tunge trængte grådigt ind i min mund. Jeg blev overrasket og prøvede at kysse tilbage. Med den ene arm klemte han omkring min skulder, og den anden gik direkte ned og klemte min fisse. Mine ben rystede let.
Det skete så hurtigt. Jeg vendte hovedet bagover og besvarede med at lade min tunge vandre rundt om hans. Hans hånd kom ind under blusen og op til mine brystvorter, som han nev let i.
Med fast hånd tog han fat i mig og førte mig ind i stuen. Jeg følte at mine brystvorter blev stive og det begyndte at væde mellem mine ben efter den hurtige kontakt fra hans hænder.
”Vi spilder ikke tiden i aften, vel ?”
”Nej min kære, det gør vi ikke, bare lige et par få ting inden vi begynder,” siger han mens vi står foran hans velpolstrede sofa.
Minder fra natten før, farer gennem mit hoved. Mens han taler, tager han en læderdragt på. Jeg er lige ved at fnise, men han ser faktisk godt ud i den.
”Okay, - hvad er det du vil fortælle ?” siger jeg nervøst, mens jeg skifter fodstilling.
”Til at begynde med, skal du vide at du skal adlyde hver kommando du får i nat. Det er meget nødvendigt for den scene jeg bygger op, forstår du ?”
”Ja, jeg gør.”
”En ting til”, siger Christian, mens han vender mig rundt og begynder at åbne min bluse,” Jeg vil sikkert blive den mest hengivne elsker du nogensinde vil møde, men du må ikke blive besiddende over for mig. Jeg vil ikke blive besiddende eller krævende over dig. Jeg ønsker at du har dit eget liv, hvis du ønsker at blive den bedste elskerinde i byen, er det også ok. Ind i mellem, ser du mig måske med andre kvinder. Det betyder ikke at jeg ikke elsker dig. Det er bare det at jeg behøver min frihed til at gøre de ting jeg har lyst til. Forstår du? 

”Jeg forstår” Jeg nærmest spyttede det ud. Jeg kiggede nervøst rundt i hans stue, den lave platform, ”nydelsesbordet” var trukket ud midt i rummet.
Han vendte mig rundt mod bordet. Mod min ryg kunne jeg mærke det kolde læder. I skridthøjde fornemmede jeg en bule.
Han begyndte at kysse mig langs rygraden og ned til balderne. En hånd vandrede langs mine hofter og ind mellem mine ben og begyndte at massere min fisse. En anden hånd nåede mine bryster. De hårde brystvorter blev nevet og smerten fik mig til at trække vejret dybt.

Jeg kunne ikke fatte at jeg gjorde dette igen. Det var den rene liderlighed der drev mig, der var ingen fornuft i det. Jeg havde en svag følelse af begær der vældede op fra min fisse. Mine knæ blev svage. Manden fik endnu en gang sin vilje med min krop. Brutalt trak han i min fisse og nev venstre brystvorte, stadig kyssende.
”Ah! Linda, du er så dejlig, jeg er en heldig mand at have sådan en smuk pige i mine arme”, sagde  han mellem kyssene. ”Vi skal have en masse sjov sammen.”

”Linda kære,” fortsatte han, ”kan du se at mit nydelsesbord står derovre?”
”Um, ja,” svarede jeg og blussede af nervøsitet.
”Okay, elskerinde, kig godt på det, for du skal fastspændes og bruges nogle timer i nat. Det vil tillade os at tage vores forhold til et helt nyt niveau, idet din udspændte fisse og udspændte krop vil blive et virkeligt værktøj til min dominans over dig…”
Min gud, stemmen stoppede og jeg stirrede på bordet. Jeg bliver sindssyg! Jeg var skrupliderlig da hans hånd igen gled op og ned af min krop.
”Ja, Herre, Ja”
Han begyndte at tage mit tøj af. Min bh blev knappet op og blev flået ned på gulvet. Jeg var nøgen. Han førte mig over til den lave platform i midten af rummet. Jeg følte en rødmen i ansigtet, som kom fra min totale nøgenhed foran denne mand, som var en del ældre end mig. Underligt, - det var jo ingenting i forhold til hvad jeg indlod mig på natten før.
”Linda kære, du skal kravle op på mit lille bord og stå i knælende stilling, med benene godt spredt. Okay ?”
”Ja....” sagde jeg hurtigt. Lidt klodset fandt jeg vej op på bordet.
Platformen er foret med tykke måtter der hjælper til fast stilling, og metaløjer hele vejen rundt langs kanterne. Jeg knæler og venter på yderligere instruktioner. Christian stiller sig ved min side og tager fat i mit ben og spreder det yderligere ud.
”Det er vigtigt at du er helt åben kære, saml dine arme sammen og læn dig fremad.”
Jeg følger ordren. Det er forunderligt så eksponeret jeg føler mig på dette bord. Christian fjerner sig lidt og finder alle mulige former for reb og ting frem. Han tager nogle få længder af et langt hvidt reb og binder det hurtigt omkring mine knæ og strammer det til og fastgør det i nogle af metaløjerne.
Kort efter er mine knæ, ankler og hænder bundet grundigt, men ikke for hårdt til platformen. Da han binder mit andet knæ fast, bliver benene spredt yderligere. Faktisk så meget at jeg mærker fissen åbne sig en lille smule. Så tager han mine hænder og binder dem sammen til et af metaløjerne foran mig. Da jeg stadig er på knæ, tvinger det mig til at læne mig fremover og ned på mine albuer, sådan så min ryg bøjer nedad og min røv bliver fuldstændig præsenteret og disponibel for adgang.
”Jamen, jamen… hvilket syn du er,” siger han, mens han hænder kæler for min ryg og ned over balderne. ”Sådan Linda, hvordan syntes du om at være bundet nøgen til mit lille ”nydelsesbord?”
”D-det er spændende, jeg.. ååh!.” Christian fører pludselig fingeren ind i min fisse.
”Hmm, du er ret våd, det ser ud som om du og mit bord er det perfekte par. Bare lige et par ting til….”
Jeg blev meget liderlig af at være spændt fast til Christians mærkelige bord. En snert af drøm og deltagelse slog mig som en bølge af lyst. Mine brystvorter blev meget stive og min fisse næsten drev af væde.
Her var jeg så, en fastspændt sex slave, der var bundet i midten af et stort rum og under kommando af en ældre mand, der næsten kunne være min far. Jeg testede mine bindinger, båndene var stærke og fastspændte, men ikke så meget at de hindrede blodomløbet. Jeg kiggede rundt i Christians store stue og kunne gennem vinduet set ud over skoven.
”Nå Linda, véd du hvad dette er?”
Foran mig holdt han noget, der for mig, lignede et hundehalsbånd.
”D-det er et hundehalsbånd ?” gispede jeg. Han så fantastisk godt ud som han stod der i lædertøj. Bare han ville lade mig sutte hans pik igen.
”Ja. Det har været brugt til min fars Golden Retriever. Desværre døde den, så nu bruger jeg det til at træne unge liderlige tøser som dig selv.”
Hans fingre gled gennem mit hår og ned ad nakken. Hans satte halsbåndet på min hals og lukkede det til. Det føltes som en mærkelig blanding af ren ydmygelse og spænding da hundens halsbånd lukkede sig omkring min hals. Det var som om jeg var blevet hans nye ”kæledyr” der skulle trænes til lydighed.
Han fastgjorde en snor til halsbåndet og trak det ned til en krog på bordet. Det tvang min nakke og hoved længere ned og kun lige nogle få centimeter over mine bundne hænder. Den mere bevidste effekt var at rejse min røv endnu højere i vejret. Min stakkels fisse er fuldstændig blottet til hvad han nu end har planer om.
Christian bukker sig ned og fører sit ansigt tæt på mit, kigger mig dybt i øjnene og kæler for min kind.
”Det er interessant, er det ikke ? Min lille ven…”
”Hvad skal der ske Christian?” siger jeg mens jeg kigger i hans intense øjne.
”Jo mere jeg binder dig, jo mere våd bliver du. Jo flere reb, jo mere ”bitch-agtig” bliver du. Din trænede muskuløse krop strækker sig nydeligt på mit lille bord. Den yderlige stilling spænder dine muskler flot op. Måden dine bryster stritter og svajer under dig. Disse fyldige små skamlæber,” Han taler blidt og tæt på mit ansigt. En kraftig rødmen melder sig på mine kinder. Jeg forsøger at strække mig i båndene, men de er meget faste.
Han fører sine læber mod mine og kysser blidt. Jeg ryster lidt da han kysser. Hans kys bliver voldsommere, hans hænder holder mit hoved og strækker det opad. Jeg klynker og giver mig, trækker i bindingerne. Jeg er meget liderlig nu. Hans tunge trænger sig vej ind i min mund og hvirvler rundt om min tunge. Han bryder kysset og stopper. Jeg ville  ønske han gik bag mig og kneppede mig i al evighed med enten sin pik, dildo eller hvad han nu kunne få fat i.
”Hvor er det dejligt at være ung,” siger han mens han lader en finger løbe langs rygraden.”
”Å-åh- nu. Christian, jeg tror jeg er parat til din pik eller dildo nu,” jeg ryster mens jeg siger det. Jeg er forfærdet over at jeg siger disse ting. Den pæne pige er helt væk.
”…og utålmodig, vi har de næste to dage sammen, ikke sandt ?”
”Umm, ja.”
”Jamen, slap af min liderlige tøs, vi har masser af tid,” siger han bag mig, men han rasler med noget udstyr.
Da han vender tilbage, holder han noget der ligner to mini skruestikker, monteret med fjedre hvor der for enden sidder en krog. Mine øjne åbnede sig helt op da jeg ser disse.
”Tag det roligt lille ven, ingen grund til nervøsitet,” hans højre hånd løber under min mave og klemmer mine bryster. Hans venstre hånd holder disse mini skrustikker foran mit ansigt. ”Nu bliver det hele ok. Disse er brystvorteklemmer med fjedre. Jeg vil skrue dem fast på dine følsomme brystvorter og binde dem til metaløjerne på platformen. Disse stikker vil radikalt ændre højden af din oplevelse af vores kærlighedsakt.”

”Umm, Christian, måske skulle vi droppe brystvortekl… oh oh.”  Jeg blev overrasket da Christian læner sig ind under mig og tager mit bryst i munden. Brutalt trækker og flår han i brystvorten med tænder, læber og fingre.. Han tager hvert bryst i hånden og klemmer hårdt, mens han suger brystvorten ud. Jeg trækker arme og ben mod rebene, men bliver holdt effektivt fast. Jeg er fuldstændig bundet og i hans vold, overladt til hans nåde og barmhjertighed. Min fisse er meget våd, den driver faktisk af væde, jeg ville ønske han ville putte et eller andet ind i den!
”Åh åh, Christian, jeg ber dig. Jeg er ikke helt sikker……”
”Shhh din lille luder,” siger han men han koncentrerer sig om at trække i min venstre brystvorte.
”Okay, nu sætter jeg den første klemme på din brystvorte. Jeg er sikker på at det er den første af mange i en lang række fremover, fordi dine bryster er perfekte til det. Lange, bløde og følsomme brystvorter, klemmen er en lille smule ubehagelig i begyndelsen, men i løbet af en time eller to, vil du takke mig når din lille fisse kommer i kaskader.”
Jeg tror næsten ikke hvad jeg hører! Min kussesaft er begyndt at løbe ned af mit ben. Timer ? Hvor lang tid har han i sinde at holde mig sådan her? Vil han virkelig sætte disse barbariske tingester på mine bryster.
”Umm, åh jeg….aah aarh aaah av.”
Jeg føler metallet bide sig ind i min venstre brystvorte, da han hurtigt slipper klemmen. En sær blanding af ren smerte og intens nydelse skød ud fra mit venstre bryst. Jeg brummede dybt og trak mit hoved bagover. Christian legede med klemmen og jeg klynkede nede mellem mine arme.
”Årh, kom nu, ta´det som den lette liderlige bitch jeg véd du er! Disse er babyklemmer og fjedre der er beregnet til at starte dig op. Jeg har sat klemmer på piger og kvinder, mindre end dig, med meget større og barske klemmer end disse småting,” sagde han mens fingrene løb hen over den nyligt påsatte klemme.
Jeg klynkede, rystede og stønnede.
”Desuden har jeg endnu ikke sat fjedre i metaløjer endnu.”
”Åh nej, - gør det ikke. Jeg ber dig, - jeg er ikke vant til…ohhh!” Lykkes det mig at fremstamme da han hængte fjeder og krog ned til metaløjet i platformen.
Min højre brystvorte  og bryst blev trukket nedad. Han satte krogen og fjederen ned til øjet. Hvis jeg nu rører mig eller vajer mod venstre eller højre, forlæns eller baglæns, vil min fastholdte brystvorte og brystet trække i modsat retning.
Christian tog fat i venstre brystvorte og nulrede vorten til den blev stiv. Med pegefinger og tommelfinger trækker han hårdt udad i den strittende vorte til smerten er uudholdelig. Jeg forsøger at følge med for at mindske trækket, men det bevirker kun at min højre brystvorte trækker modsat og det smerter fra dem begge. Jeg giver mig af smerte. Et lille klik og smerten i venstre bryst er intens. Klemmen har bidt sig fast. Fjederen strækkes og sættes i samme metaløje hvor højre bryst er spændt til.
 
”Du har rigtigt fået mig fastgjort her….”
”Ja, Linda. Det er faktisk meningen. Nu må vi vist hellere kigge lidt på din lille våde fisse”
Christian gik direkte om bag mig. Jeg kan føle hans fingre glide op langs mine inderlår. Aldrig før har jeg følt mig så blottet. Hans fingre glider gennem kussesaften der drypper ned på indersiden af mine ben.
”Hmm, rigtigt dejligt, du er rigtignok en våd lille luder her omme bag ved, er du ikke ?”
Jeg véd ikke hvorfor, men hver gang han kalder mig en ”luder”, ”bitch” eller ”liderlige tøs”, bliver jeg bare mere liderlig. Hvorfor var det sådan ? Men nu var jeg virkelig ved at gå til af liderlighed.
Jeg kunne mærke hans finger på mine skamlæber, derefter en pludselig lyd ”swish” da han lod fingeren glide helt ind i min fisse. Jeg lænede mig forsigtig bagud, det medførte at mine brystvorter blev strukket ned og fremad. Så førte han langsomt sin vidunderlige finger tilbage og lod den glide langs med min klitoris.
”Ah, det føles lækkert”
”Sig mig lille skat, jeg tror aldrig at du har været bundet og blevet kneppet foran flere mennesker?” spurgte han mig mens han forsigtigt masserede indersiden af skamlæberne med sin vidunderlige finger og hånd.
”Åååhh…, nej det har jeg vel ikke,” fremstammede jeg.
Det var svært at koncentrere sig mens jeg forsøgte at styre mine hofter mod hans dejlige hånd. Jeg prøvede at skubbe mig selv ind over hans finger, men det mislykkedes fordi mine brystvorter var bundet fast til bordet. Jeg blev klar over at jeg testede hvor langt jeg egentligt kunne strække og jeg blev klar over at Christian vidste nøjagtig hvad han gjorde, ved at sætte mig i dette dilemma.
Han fjernede sin hånd. Jeg klynkede og bad. Jeg vred mig i bindingerne. Jeg hørte ham rode i sine ting. Jeg var nervøs for hvad han nu havde fundet på.
”Har du nogensinde set én af disse?. Christian holdt en sjov, plump plug foran mit hoved. Den havde en masse lange dupper på spidsen, cirka 10 cm lang, tyk på midten, for derefter at blive tynd indtil den endte i en bred fod.
”Nej!, jeg har aldrig set sådan en før.”
”Det er godt, fordi én af mine venner kunne tænke sig at kneppe din lille røv med den. Siden aftenen er forløbet så godt, kan vi jo lige så godt lave det om til et lille party. Lad os invitere nogle venner til denne specielle aften.! Lad os forevige den”
Jeg sank og blev helt bleg.
”Mener du nogen der ser på, - et publikum og hvad mener du med forevige den?”

”Med video og fotos selvfølgelig, din tossede lille pige”
”Åh nej, Christian, ingen venner, dette er mellem os. Jeg véd ikke hvor meget jeg kan tage…” 

Fortsættes HER