LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 5

Jeg ryster og skælver, min fisse ligefrem løber med kussesaft. Her er jeg, hårdt spændt op, brystvorter og alt, på hans specielle ”nydelsesbord”.  Her er det så meningen at jeg skal gennemkneppes foran en gruppe totalt ukendte mennesker. Det vil være at skubbe mig ud over grænsen.
”Jeg er en stor tilhænger af at dele mellem mine specielle venner, og du er simpelthen for godt til at beholde for mig selv. Jeg har også indset at du er lidt af en ”klager”, og jeg har det perfekte middel til det. Dine små runde, røde læber vil se så søde ud når de bliver strukket ud over denne røde gag-bold, jeg véd jeg har her et sted….”
På ingen tid stod han foran mig med en stor rød bold med to stykker reb som var fastgjort til den. I midten af den, var der boret et lille, gennemgående hul, med en lille gummiprop i. Christian holdt mig på underkæben, og kiggede mig direkte i øjnene.
”Linda, jeg tror du véd hvilken vej min lille seance vil føre dig til i aften. Mine venner og jeg vil ydmyge dig totalt. Vi vil gøre perverse ting med din bundne krop og gaggede mund, måske kneppe dig i begge huller på en gang.” Christian strøg forsigtigt min ryg med sin hånd, hvilket kun forøgede min frustration.
”Linda, min egen, jeg giver dig en chance til at forlade mig. Hvis du gør det, vil jeg ikke stille spørgsmål til det. Jeg vil stadig være din specielle ven. Om ikke så længe, vil vores lille scene her, være meget intens for en ung pige som dig. Så hvad så Linda ? Forlade mig, eller nyde turen ?”
”Åh.. jeg bliver, jeg bliver,” nærmest spyttede jeg ud. Tanken om at det skulle stoppe nu var ikke til at bære. Hvis jeg ønskede forløsning for den usigelige liderlighed jeg nu oplevede, måtte jeg løbe linen ud.
”Okay”
Han fortalte mig om de specielle stopord og fakter jeg kunne bruge hvis jeg ville stoppe.
”Okay, så har vi det på det klare, - åben munden kære.” Jeg har ingen modstand længere. Jeg åbner munden helt op og han putter den bløde plastikbold ind i min mund. Et øjeblik var jeg bange for at jeg ville kvæles af den, men den stoppede i min mund. Jeg må sande at min læber strækker sig rundt om bolden. Bolden tvinger min mund til at åbne så meget som den aldrig har været før. Mine læber og kinder skubbes fremad og min tunge er næsten låst nede i svælget. Christian binder bold-gaggen stramt bag mit hoved.
”Mmmf, mmf”
”Sådan, nu har vi en god lille luder til at dække vores behov, ikke sandt?”
Han flytter mit hår. Hvis nu han bare ville stikke én af sine dildoer ind i min fisse. Jeg er bare helt tændt og klar til indtrængen.
Det at være bundet til det lave bord på denne måde, - mine brystvorter klemt fast, og mundgagget gør mig utroligt liderlig. Ingenting som dette er sket for mig før. Remmene på mine ben og hænder holder mig stramt til bordet.  Jeg ligger på mine albuer og knæ, med mit hoved nedad. Jeg kan røre mig en lille smule, men de påhæftede brystklemmer skal nok sørge for at jeg holder mig så rolig som muligt. Jeg er fuldstændig åben for adgang for denne mand, han kan gøre hvad han har lyst til med mig. Situationen gør mig mere og mere liderlig. Det virker som om liderligheden ikke kender nogen grænse. Bølger af begær springer frem af min fisse.
”Bare en ting til, jeg er nødt til at binde et blindfold omkring dine øjne. Det er bare i tilfælde af at der skulle være nogen du kender blandt publikum, det vil spare os for en masse pinlighed.” Min verden slukkedes, jeg kunne intet se, men jeg følte hans hånd binde knuden bag hovedet.
Nogen jeg kender? Jeg vred mig i mine bånd og prøvede at sige noget, men det eneste der kom ud var ”mmff”!” Hvor langt ville de tage mig ud, hvor meget skulle jeg ydmyges i aften ? Hvorfor bliver jeg så liderlig af det?. Min fisse fortsatte med at dryppe ned af mine lår. Og folk skal se mig sådan her!. Åh nej, - hvad har jeg rodet mig ud i?

De næste tyve minutter gik sønderknusende langsomt for mig i min bundne og blændede verden. Hver gang jeg forsøgte at røre mig eller skifte stilling, følte jeg mine ømme brystvorter blive trukket af Christians forfærdelige fjederklemmer.

Christian gik ind i sit soveværelse og foretog en lang række af telefonopkald til hans ”Specielle partyaften”. Jeg kunne høre brudstykker af samtalerne:
”Ja, den stakkels tøs er bundet op med den vådeste fisse jeg nogensinde har set, ja du véd hvordan nogen unge kvinder har det…”
”Hun er blindfolded og gagged, ja, det er ok med foto”
”Nej, nej.. jeg har planlagt at have hende hele natten..”
”Det bestemmer du selv, hun er ikke sart, hun kan klare mosten…”
Jeg kunne høre ham komme ind i rummet.
Jeg prøvede at sige noget, men der kom ikke andet ud end en slags mumlen og brummen.
”Tag det roligt min lille søde sexslave. Gæsterne kommer snart. Jeg vèd at du på dette tidspunkt har stort behov for at få puttet noget i fissen, rolig, det tager ikke så lang tid før du får styret din lyst. Og lad mig lige sige at du ser fortryllende ud, bundet, brystfikseret, med din lille fisse dryppende ud over dine ben. Simpelthen skøn, den varmer op og er parat til at modtage gæsterne.”
Jeg sank og nikkede. Jeg kunne ikke forstå at det skete, jeg var et sammensurium af mærkelige følelser, mens jeg langsomt vuggede frem og tilbage på hans ”nydelsesbord”. Mens jeg var bundet på albuer og knæ, blindfoldet og gagged, fandt jeg ud af at min hørelse blev forstærket  på grund af manglende lysindtryk. Jeg hørte Christian gå rundt i huset for at klargøre indtil gæsterne kom. Jeg fatter ikke at folk har lyst til at se mig i sådan en situation!
Dørklokken ringede og Christian gik ud for at åbne
”Gæsterne kommer nu kære. De er her om et øjeblik.”
Jeg brummede, klynkede og trak i mine bånd. Han har virkelig tænkt sig at udstille mig som en slags kæledyr der er på dyrskue! Uanset mine følelser og fornemmelser, forrådte min fisse mig ved at producere kussesaft som aldrig før. Det var helt tydeligt at det rendte ned af mine ben. Jeg var sikker på at det dryppede helt ned på ”nydelsesbordet”.
Dørklokken ringer igen og jeg hører at døren åbner og jeg hører lyden af en flok mennesker der træder ind. Jeg kan ikke forstå at det sker! Jeg er pinlig berørt over at blive set sådan her, bundet, brystfikseret og nøgen med min bare fisse svævende helt blottet rundt i luften. Jeg er også forunderligt spændt og liderlig over min kompromitterende stilling. I Christians bondage finder jeg en total sensuel befrielse !
”Velkommen, vær så venlig at komme ind i stuen, det er her hun er fastspændt og ”shhh” kan jeg høre han siger til gæsterne.
Jeg hører gruppen bevæge sig ind i rummet. En kuldegysning går ned ad ryggen. Gruppen udstøder begejstringssuk og jeg hører dem hysse på udbruddene mens de iagttager min bundne position.
”Wow”
”Meget flot”
”Utroligt, er det virkelig Linda!”
”Åhhh min gud, se hun er så liderlig så hendes fisse drypper kussesaft!”
”Mmm, jeg elsker den måde den lille luders patter er strukket på!”
Jeg var lige ved at besvime! Nogen af stemmerne var kvindestemmer, andre fra mænd, nogle kunne jeg svagt fornemme at jeg kendte. Det lød som de gik rundt om ”nydelsesbordet” og fik det fuldt blottede syn af min røv og fisse!
”Er der nogen der kan hjælpe mig med at flytte den lille liderlige tøs´s platform rundt, så I alle kan få et dejligt profiludsyn til nattens aktiviteter. Ja, - det er godt, sæt videoen op hvor den får det bedste udsyn.”
Video ?
Jeg følte at folk gik rundt om min platform. Hver rystelse og stød, forplantede sig til fjedrene der holdt mine bryster fastspændte. Hvert lille bump og rystelse gav nærmest elektriske impulser til mine bryster. Alle i sofaerne måtte på dette tidspunkt have udsyn til min udstrukne krop.
”Mange tak, mange tak,” sagde Christian mens hans fingre masserede let bag på mine ben og opad. Jeg rystede ved hans berøring, aldrig havde jeg følt mig mere udstillet, eller liderlig.
”Se og besku mine damer og herrer. Endnu en ung tøs er professionelt fastgjort til mit ”nydelsesbord”. Og ser hun ikke godt ud i hendes forlegenhed. Lad os gennemgå denne lille luders krop.”
Jeg stønnede og rystede da jeg hørte ham gå frem til mit hoved.
”Jeg elsker den måde hendes læber former sig om boldgagged, læg mærke til hvordan disse fyldige læber strækker sig omkring bolden.” Hans fingre bevægede sig gennem mit hår og trak mit hoved ud mod publikum. Hans fingre løb på mine boldgagomsluttende læber.
Christian flyttede opmærksomheden ned ad min krop, indtil han nåede ind under mig og forsigtigt holdt mine fikserede bryster. Selv hans blide berøring fik fjedrene til at trække i mine ømme brystvorter!.
”Kig bare på disse smukke, ferskenagtige, unge bryster. Denne lille luder har nogle dejligt lange brystvorter, - ser de ikke godt ud med klemmer på. Hun er også meget følsom, se hvad der sker når jeg trækker lidt i den fastgjorte fjeder.”
Min bøddel trak ned i vortefjederen. Smerte og nydelse skyllede ind over mig gennem klemmerne på mine bryster.
”Mmmfff! Mmmmfff!” Jeg stønnede og rystede i mine reb. Nogle af gæster gispede som respons på mit dilemma.
Hans finger rejste videre, og derefter ned af min ryg, indtil han kælede for mine balder.
”Og her har vi min lille luders ´dyrebareste skat´, hendes dejlige, saftige fisse og hendes søde røv. Dette er grunden til at I alle er her i aften.”  Christians stærke fingre nev i mine balder, jeg stønnede og gav efter. Åh nej! Denne mand har lavet mig om til et sexshow for sine venner!
”Hvad siger I så? Tigger denne pragtfulde røv og fisse ikke efter at blive kneppet og afstraffet ?”
Straffet ? Jeg sank og rystede i min bindinger. Siden jeg stadig er blindfolded kan jeg kun høre gæsterne. Christian fingre glider ned ad min røv og lår, kærtegner min sivende fisse.
”Hmm meget dejlig, måske ville en nænsom behandling med læderpisken på unge Linda´s røv vække begejstring. Hvor mange slag kan denne liderlige fisse tage!”

Gæsterne summede af vellyst. Jeg kunne høre Christian gå rundt i stuen. Jeg kunne høre en kvindestemme gætte på hvor mange slag min stakkels røv kunne klare.
”Femogtyve, mindst femogtyve kan sådan en røv tage.”
”Femogtyve, den kan mindst klare fyrre, måske halvtreds!”
”Jeg mener at den lille tjenestepige har brug for hundrede slag!”
Fastbundet til Christians ”nydelsesbord”, på mine albuer og knæ, rystede og skælvede jeg i mine bånd. Mine klampede brystvorter er ømme. Ethundrede slag ? Hans gæster er nådesløse!”
”Okay, stakkels Linda er ny i dette spil. Lad os begynde i det små,”  siger han. Jeg kan mærke en bred, kold flade kæle for min røv. Han må stå tæt ved mig med pisken i hånden. ” Jeg tror ti hårde slag vil gøre godt på denne bundne krop.”
Jeg sukker i mit boldgag af lettelse. Flokken mumler i skuffelse.

Læs fortsættelsen HER