LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 6

Det første slag rammer mig hårdt på røven. En pludselig smerte og intens varme breder sig bagfra. Det værste er, at dette pludselige slag for mig til at rykke fremad i min foroverbøjede stilling. Klemmerne og opbundne brystvorter bliver trukket bagud da slaget rykker mig fremad! Det var Christians plan helt fra begyndelsen. Han vidste det!
”Wwommmh! Owwww!” Jeg klynkede og stønnede ukontrolleret.
”En..” Sagde han triumferende.
Mens slagene skred frem, havde det en berusende effekt på mig. De skarpe stik på mine balder, trækket i mine klemte bryster. 
Christian havde med vilje tvunget mig ind i denne ydmygelse, en forunderlig vekselvirkning af smerte og lyst skyllede gennem min udspændte krop.
Det føltes som en evighed, men nedtællingen var næsten færdig. Mine læber skælvede rundt om den store bold i min mund, tårerne stille forbi blindfoldet og ned over mit varme ansigt.
”Sådan min lille skøge, det var ikke så slemt ? Christian trøstede mig mens hans fingre gled let langs mine ømme baller.
”Uhm, Linda,” sagde han. ”Din våde lille røv er ret varm. Okay, tiden er inde. Lad os se det i øjnene, vores unge luder her syder og behøver udløsning hurtigt. Jeg har allerede kneppet denne lille fisse een gang og kan på det varmeste anbefale den. Den er muskuløs, snæver og giver en god massage når man kommer. Efter en tur i den, vil det stå klart for jer at hun ikke kun er veltrænet på overfladen, hun har også trænet denne muskel. Nu giver jeg publikum en fair chance til frit at lege med kroppen på denne bundne tøs. I kender alle mit store repertoire af specielt legetøj, vær mine gæster og benyt jer af det uden nogen som helst grænse på denne fastspændte luder foran jer. Har vi nogle der melder sig ?”
Jeg var chokeret. Christian gjorde dette mod mig, sagde disse ting. Det er temmelig nær den fantasi jeg nærmest spyttede ud da han havde bundet mig til sengen. Jeg stønnede og rystede på bordet, følte mig komplet blottet foran disse ukendte mennesker, og utroligt spændt.
”Hmm, så mange! Okay dig, du er mest egnet tror jeg!”
Jeg hører noget rumsteren, jeg hører nogen åbne en kasse, de må være ved at samle Christians ”legetøj”. Én eller anden nærmer sig min bagdel. Jeg føler en kold, våd læbe forsigtigt kysse min ømme bagdel. Det er ufatteligt at det sker. En helt fremmed kysser min røv! Jeg forstår ikke at Christian lader det ske. Jeg vil godt fortælle dem at jeg ikke er en billig tøs, fisse eller luder. Jeg er en velopdragen pige og jeg har altid forsøgt at være velopdragen.
Selvfølgelig er det lidt svært for mig at sige noget med denne kæmpebold i min mund. Og vil nogen tage en pige seriøst der er bundet som jeg er, med blindfold, bundne arme, ben og patter til et hjemmelavet ”nydelsesbord”?

”Okay Linda, siger Christian.
“Jeg forlader dig og lader vores frivillige tage over. Bare rolig. Jeg har en anelse om at du vil få udløsninger som du aldrig har fået før.” Jeg mærker Christians fingre kæle forsigtigt for min hals. ”Gruppen nyder virkelig dit lille show, min liderlige tøs. Måske skulle jeg berette lidt for dig, da du jo ikke kan se hvad der sker. Din frivillige er en kvinde, en køn én. Hun har valgt en anal vibrator og en stor påsætningsdildo fra min samling. Hun er nu nøgen og smører analvibratoren med creme. Formodentlig vil hun presse den ind i din røv, og kneppe dig med påspændingsdildoen. Oh, det ser ud som om din lille røv bliver slikket om et øjeblik!”
Jeg skælver og grynter i boldgagget. En dyb rød farve bluser op på mine kinder da jeg kan mærke hendes læber røre min røv. Jeg har aldrig før prøvet at blive kneppet i røven. Hendes læber løber frem og tilbage over min varme røv. En lang stikkende tunge glider op fra rosenknoppen i min fisse. Jeg gisper da jeg mærker den ukendtes tænder bide mig i den ene skamlæbe.
Publikum sukker af spænding. Jeg rødmer mere og mere og skælver af liderlighed. Den fremmede tager med sine hænder fat i mine skælvende hofter og trækker sine skarpe negle ned gennem min bløde hud.

”Linda,” siger Christian.
“ Det er min pligt at fortælle dig, at den frivillige er ved at putte en djævelsk vibrator ind i din røv.”

Gæsterne klapper. Jeg stønner bag gagget af overraskelse, da jeg pludselig mærker en ujævn, grov, hård plastikoverflade trykke mod mit lille hul. Jeg grynter og rykker og prøver at slappe af ved den mærkelige berøring. Jeg er bundet og fastgjort på alle leder og kanter, mens en flok mennesker ser på at en fremmed skænder mit lille bagerste hul! Jeg syder af lyst og begær, jeg har i lang tid ønsket at blive kneppet, mit højeste ønske er at blive kneppet for øjnene af alle disse mennesker. Jeg har ikke min frie vilje, min krop og hjerne er styret af en primitiv dyrisk lystfølelse, jeg vil gennemkneppes.
Spidsen på analdildoen trykker sig langsom på mit hul og trækkes tilbage. Kvinden skubber lidt mere og trækker tilbage. Jeg mærker min røv åbne sig helt for dette ujævne phallos lignende objekt. Publikum syder og udstøder ”åhh” lyde ved hver penetrering. Denne rytme ud og ind står på et stykke tid, indtil tingen er sunket helt ind i mig. En følelse af at være fyldt ud og velvære vælder frem ud fra min bagdel, og medfører at min frit tilgængelige fisse kildrer endnu mere. Mit anus forsøger at lukke sig om det indførte objekt, men det kan ikke lade sig gøre!.
Jeg stønner og klynker i mit gag. Mine lår og ben ryster af rent begær.
”Åh Linda,” Christian genoptager beretningen. ”Det var lækkert at se en dejlig ung pige som dig blive spiddet i røven af sådan en stor vibrator. Men den ser ud til at passe godt inde i dig, ret godt. Det ser ud til at vores gæst er parat til at kneppe dig i hundestilen med påsætnings dildoen, som den liderlige tøs du egentligt er.”
Jeg mærker kvindens varme hofter og lår presse sig mod min ende. Hendes hænder glider ned og den rillede dildo glider let ind i min våde fisse. Lyden er ubeskrivelig, våd og nærmest smaskende. Jeg mærker hendes hænder holde om min talje, så hun kan støde ind i mig. Hun starter hurtigt en kraftfuld pumpende rytme ind og ud af min våde fisse.
Jeg lader hovedet falde ned og koncentrerer mig om min kommende orgasme. Mellem hendes stød i mig og tilstedeværelsen af objektet i min røv, vil det ikke tage lang tid nu. I tilgift til behandlingen, får jeg fra klemmerne og fjedrene der holder mine brystvorter, smerten og lystfølelsen ved trækket frem og tilbage ved hvert stød  i min fisse. Kvindens lår klasker højlydt mod mig ved hvert stød med dildoen i min fisse. Jeg har en skør, vild og ude af kontrol sanselighed. Jeg vil have at hun knepper mig godt, godt og hårdt! Orgasmen nærmer sig hurtigt.

Min ukendte elskerinde støder endnu kraftigere ind i mig, mens hun på en eller anden måde får tændt for analvibratoren dybt inde i min røv. Hun læner sig kraftigt forover og tager med begge hænder om mine klemte bryster. Jeg mærker hendes egne spidse bryster trykke sig mod min ryg, mens hun skubber, hiver og bruger neglene i mine bryster. Min orgasme nærmer sig kraftigt og udvider min tolerance overfor smerten i brysterne. Smerten føles som en del af liderligheden. Brystvorterne strækker sig nedad ved hvert stød i min fisse. Denne kvinde driver mig til vanvid. Jeg mærker hvordan hun har indtaget og omfavner min krop, dominerer mig, knepper mig til grænsen som en slags liderlig tæve i løbetid!
Mens hun stadig støder og trækker i mine stakkels bundne patter, bider hun mig i halsen og slikker mig bag mit venstre øre.
Fastspændt til tvungen parring, som et andet dyr. Fastsurrede patter, kraftigt strakt mod bordet, - jeg var i grænseland af liderlighed.
”Okay min lille luder, du må komme nu,” min dæmoniske ukendte elskerinde hvisker blidt i mit øre.
Og det er lige hvad jeg gør. En høj hvæsen i gagget og en kvinde der står bukket over mig, jeg kommer i bølger og flere bølger af rent begær. Den vibrerende anal phallos, hendes endeløse kraftfulde stød og trækket i mine fastgjorte patter, følelsen af hendes bløde bryster mod min ryg, alt sammen  i eet mix, indtil jeg kun er et stort liderligt hul, der tager en massiv mænge sensuelt input og fylder mig fuldstændig op og eksploderer.

Jeg føler mig lidt svimmel da kvinden stiger ned af mig og trækker sin dildo og fallos ud af min røv. 
”Det er en god lille luder du har fundet dig her. Det er en fornøjelse at beride hende” Forsamlingen klapper i hænderne, stole skubbes, og jeg hører at de rejser sig.
”Tillykke Christian, hun er meget speciel….”
”…en rigtig liderlig tæve…”
”Hende skal du nok få meget fornøjelse med”
Flere af gæsterne nærmer sig, et lille klask på min røv, enkelte gange mærker jeg fingre der følende glider hen over mine spændte læber. Een trækker prøvende i min højre pat for at mærke strækket.
Bag mig lader en gæst sin finger glide ind mellem skamlæberne.
”Har du set ! Hun er meget våd og garanteret stadig skrupliderlig.”  Jeg er ydmyget, min krop er ydmyget. Ingen ser den pæne pige jeg er.  Jeg er degraderet til en seksuel genstand, hvor de kun ser en lille luder og en snæver fisse der ivrigt venter på at blive brugt. Al ydmygelsen taget i betragtning, må jeg give dem ret. Det eneste der eksisterer for mig i dette øjeblik, er den rå liderlighed. I stedet for at blive oprørt over deres syn på mig, ophidser det mig tværtimod. Uden skam må jeg indrømme at jeg nyder det. Det er dette jeg kan lide. Jeg er indbegrebet af liderlighed, - jeg er den fuldkomne, altid villige tæve.

Fortsættes HER