LÆSERNES EGNE NOVELLER

Herren©

Det nye liv - del 7

Folk er begyndt at gå. Lyden af overtøj der tages på, Christian smalltalk, gæsternes bemærkninger der efterhånden kun lyder ude fra entreen, døren der åbnes. Der går en evig tid, men stemmerne bliver færre og fjernere. Gæsterne er gået.
”Nå min søde!. Det klarede du godt. Det var en fantastisk aften. Du forstod virkelig at underholde gæsterne. Faktisk blev jeg også meget liderlig, så du er ikke helt færdig. Jeg skal også ”serviceres” inden du slipper.”
Jeg mærker Christians nærvær. Forsigtigt lader han nogle fingre berøre mit venstre bryst. Han strækker fingrene hen over brystet og forsøger at omfavne med én hånd. Mit bryst er for stort og han lukker hånden og klemmer til. Trykket og smerten fra trækket får mig til at grynte lidt, men Christian ignorerer det.

”Din fisse driver af væde. Du er vist en værre én” Hans finger glider ind i mit fissehul, der ikke yder nævneværdig modstand. Jeg forsøger at spidde mig på hans finger, men mærker kun det øgede træk på patterne. Fingeren bliver trukket ud og jeg kan høre at han smager på den. ”Uhmm! Du smager dejlig, din fisse er noget af det mest delikate jeg har prøvet” Uden et ord går han om foran mig og smører den våde finger hen over mine læber som bliver fugtige. Jeg kan lugte saften fra min egen fisse og det gør mig liderlig.
”Jeg har lige nogle ting jeg skal ordne, imens kan du jo vente her” Jeg mærker bevægelse, - mit nydelsesbord bevæger sig og jeg kan høre hjulene under det rulle på gulvet.
”Jeg stiller dig over i hjørnet, mens jeg rydder stolene væk” Jeg bliver rullet væk og sat i hjørnet til senere brug. Fissen strittende ud, så han kan betragte mig mens han rydder op.
En evighed. De sidste stole klirrer. Nydelsesbordet ruller igen. Jeg fornemmer at jeg igen står i midten af rummet. En stol bliver trukket hen bag mig og jeg hører Christians åndedrag da han sætter sig bag mig.
”Det jeg nu vil gøre, syntes jeg selv er meget spændende. Dine inderste skamlæber bliver nu sat fast med en lille klemme” Et lille klik og smerten fra højre skamlæbe melder sig som et stød op gennem mit underliv. Et nyt klik og venstre skamlæbe er fastholdt. ”Disse klemmer vil jeg sætte snor igennem og snorene vil glide i nogle små øjeholdere jeg monterer på dine lår. For enden af snorene vil jeg hænge nogle beholdere. Beholdernes vægt vil holde din fisse helt åben for mig. De ydre skamlæber vil selvfølgelig også blive holdt fra hinanden.” Jeg mærker hans forberedelser, små træk og skub der får min fisse til at bevæge sig. Øjeholderne bliver monteret på mine lår, trukket og tilrettet. Snorene bliver trukket igennem. Mixet af justeringen af øjeholderne og snorene der forplanter sig ind i min fisse som små kærlighedsstød bringer mine forventninger op.
”Nu fylder jeg vand i beholderne” En klukkende lyd af vand i de små beholdere. Trækket på mine skamlæber vokser. Jeg kan tydeligt mærke hvordan min fisse bliver tvunget åben, indtil en diskret smask lyd bekendtgør at mine skamlæber har åbnet sig så meget at mit fissehul også er åbnet.
Jeg sitrer i kroppen. Hvad vil han nu gøre ?
Han roder lidt i sin kasse og lyden af metal er ikke til at tage fejl af.
”Det du nu kan mærke, det er et gynækolognæb. Det er samme slags som man bruger hos lægen. Du kender det sikkert. Jeg vil sætte det ind i din fisse, og åbne det så meget det nu er muligt.” Jeg mærker næbbet glide helt ind. Han drejer på skruerne og følelsen af spændingen i mellemkødet er ikke til at tage fejl af. Min fisse er helt åben nu. Det risler gennem min krop. Han har nu udsyn og adgang til de mest intime dele på min krop. Den ultimative underkastelse. Han kan gøre som han vil, jeg har ingen mulighed for at protestere. ”Din fisse danner nu et helt hulrum, - det er meget lækkert at se de dele, der lidt senere skal gøre så godt om min pik. Men den tid, den fornøjelse. I første omgang er det lille hulrum, det perfekte krus for dig og mig.
Med rolig stemme hvisker han tæt ved mit øre, ”Jeg går ud fra at du er tørstig. Jeg fylder nu noget vand i din fisse. Den egner sig godt til drikkebeholder. Det er det eneste du får at drikke foreløbig.”
Hvad mener han ?
Christian går ud i køkkenet og jeg hører at han hælder vand op. Fodtrin og igen står han bag mig. 
”Mærk efter søde, nu hælder jeg en flaske vand ind i din fisse.” En kølig stump fornemmelse da flasken entrer min fisse. Flasken klukker og en kold fornemmelse breder sig i min fisse. Min liderlighed når nye højder. 
”Din fisse er nu fyldt med vand. Jeg lægger et stykke plastikrør ind i din fisse. Plastikrøret fortsætter ud af din fisse, om langs din krop og frem til boldgagget med den lille prop.” Han tog proppen ud af gagget og satte slangen ind i hullet. Tingene passede sammen. ”Nu min skønne, kan du drikke alt det vand du har brug for.” Bare tanken at jeg er tvunget til at drikke af mine egne kønsdele. Det er ydmygende, men jeg er efterhånden ude over alle grænser. Intet er for specielt nu. Jeg er bare en brugsgenstand, en parringsmaskine. Jeg er et objekt der opfylder alle behov.
Jeg suger forsigtigt på boldgagget og mærker at det efter en stund pludseligt afgiver vand. Vandet er blandet med min kussesaft, det kan jeg smage. Oplevelsen er total, - jeg drikker vand fra min egen fisse. Jeg suger kraftigt på gagget.
”Jeg holder øje med din fisse. Hvis der ikke er mere vand i, formoder jeg at du er mere tørstig. Imens vil jeg også tage mig en slurk.” Jeg mærker en blid rumsteren bag mig. Noget rammer inde i min fisse. 
”Uhmm, - det smager dejligt. Jeg har ført mit eget sugerør ind i din fisse. Jeg kan smage blandingen af vand og den dejlige smag af dig. Du er en dejlig pige. Jeg tror vi får mange gode stunder sammen.”  Hans stemme er tydeligt sløret. Han er ligeså liderlig som jeg.
Jeg har fået slukket min tørst, men min fisse kildrer af liderlighed. ”Nu fjerner jeg sugerørene” Jeg mærker de tynde plastikrør der langsomt glider i bunden af min kusse. En lille slubrelyd og Christian har tømt det sidste vand ud af min fisse. ” Jeg tager næbbet og lukker det sammen.” Udspændingen fortager sig indtil det kun er snorene i klemmerne der spiler mine skamlæber ud. ” Du skulle se dig selv herfra, det er meget smukt. Din fisse ligner en sommerfugl med udspredte vinger. Din fisse nærmest inviterer mig. Det er jeg nødt til at benytte mig af.” siger han triumferende.

Jeg hører at han tager sit tøj af, - sko, bukser, bluse, alt falder til gulvet. Han må være nøgen nu ! Nydelsesbordet drejer, - han vender sit bytte så han bedst kan komme til. ”Jeg står med min pik i hånden. Den er hård som aldrig før. Om lidt vil jeg plante den dybt i din fisse og så er det min tur til at forlyste mig med din krop. Jeg tror ikke at den lille ludertøs har noget imod det, men det er jo efterhånden lang tid siden du har fået lov til at ytre dig.” Hans stemme er rolig og selvsikker.
Jeg mærker hans pik presse på det lille hul, der langsomt udvider sig og lader ham komme ind.
Det er en underlig fornemmelse, - jeg kan mærke at min fisse er kold indeni efter vandet. Hans pik føles brændende varm og behagelig. Også dette har han forudset. Fornemmelsen er sødmefyldt, min fisse tigger efter varme, tigger efter hans pik. Langsomt synker han helt i bund, den varme fornemmelse breder sig ud i fissens yderste afkrog.
 
”Aaah!, du er fantastisk min søde, din fisse har gjort det godt i dag. Du kan være stolt af den. Brug al din muskulatur i fissen og sørg for at jeg får en god tur.”
Jeg adlyder hans ordre og begynder at spænde og slække med kussen så godt jeg nu kan. Års træning af min krop kommer mig nu til gode. 
Han begynder at stønne. ”Ååh!, din fisse, den kører som en velsmurt maskine. Du er min tøs, jeg ejer dig, - gør din pligt luder.” Ordene nærmest hagler ned over mig. Verbal ydmygelse, jeg er ligeglad, jeg er fissen, jeg er hans redskab, han bruger min krop for at dække sin lyst. 
Han støder mod min krop, orgasmen nærmer sig med hastige skridt. Trækket fra snorene på mine skamlæber, den kontante smerte fra mine brystvorter der strækkes i en uendelighed. Liderligheden har hævet min smertetærskel, det hele i et mix gør at min fisse yder det bedste. Nu er jeg klar over at han har bygget hele scenariet med publikum, snore, smerte, fantasi, bare for opildne min krop til at yde denne sidste ultimative kraftanstrengelse, - det hele er opbygget for at min fisse, her og nu, skal trigges til at yde sit yderste og give ham hans livs ridt. Jeg er lamslået, aldrig har min fisse ydet som den gør nu, det føles som om den har sit eget liv. Den arbejder som om den kun skulle bruges denne ene gang.
En syden fra underlivet, det suger i mellemgulvet, en eksplosion nærmer sig. ”Min lille liderlige luder, din fisse hungrer efter udløsning. Du må godt komme.” 
Endnu engang, - som på befaling, -  skyder ild gennem mit underliv, brysterne og snorene strækker sig til det yderste mod kanten. Smerten blander sig med fornedrelsen og liderligheden. Hele min krop spændes som en stålfjeder og jeg har følelsen af at min krop eksploderer i ekstase.
”Aaah!, din fisse nærmest vrider sig omkring min pik.”
Christian kan tydeligvis mærke forandringen, de kraftige sammentrækninger i min fisse nærmest malker hans pik og trækker ham med i orgasmen, en halvkvalt hvæsen i gagget, en tidevandsbølge ruller gennem min krop og får den til at skælve i orgasmen.
”Ååååååh, ååååh….!” nærmest brøler han ud. 
Pikken er dybt begravet i mig, bølgen har toppet og er véd at tage af. Jeg mærker hans trimmede, svedige krop bukke sig over mig og holde mig blidt i sin favn. 
Min fisse er fuldstændig udmattet, det vil ikke undre mig hvis den ikke var der. Musklerne i den er så afslappede, så det føles som den var væk.
”Tak min søde. Det er en fantastisk fisse du har. Den og din krop har gjort dig ære. Du er den perfekte luder.” hvisker han blidt i mit øre, mens han kærtegner min krop.
Jeg mærker at han rejser sig. Trækker sig tilbage og glider ud af mig.
”Nu må vi vist hellere få løst dig af dine bånd.” 
Med den ene hånd løsner han brysterne. Et jag af smerte, som nulres væk af følsomme fingre. Boldgagget tages ud. Mine læber er helt stive af at være strukket over bolden, men det er dejligt af slippe den. Snorene løsnes og min krop genvinder sin bevægelighed. 

Christian tager fat i mine arme og løfter mig forsigtigt. Slapheden i min krop, får mig næsten til at hænge i hans arme, nu hvor båndene ikke holder mig spændt og i stilling. Et blidt kys på min mund, tungen roterer blidt bag mine læber. Jeg er brugt, jeg er udmattet.
Med uendelig blid stemme siger han ”Min skønne, det var det bedste jeg har oplevet. Du har givet mig det dyrebareste du kan give mig. Du har skænket mig dit køn. Er du blevet afskrækket, eller var det noget du kunne lide ?” 
Med svag stemme siger jeg ”Jeg er din ejendom, Herre. Du kan gøre med mig hvad du vil.”
”Min tøs, - du har mange muligheder foran dig. Du stopper på dit arbejde og bliver min slavinde på fuldtid. Du skal afrettes, dresseres, læres op. Din krop skal trænes hårdt. Vi arbejder på eet mål, - den fuldendte luder. Hele hunkønnets yderste potentiale vil være realiseret i dig. Den dag vi når målet, er du det ultimative nydelsesinstrument for mænd og kvinder. Du vil kunne give dig selv og andre deres livs orgasme.” 
”Er du parat til det ?”
”Ja !”

SLUT