LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 1 af 20

Linda og Hanne - Taxachaufførens liderlige oplevelse

Som det fleste mænd har jeg altid haft en glæde for at se lesbisk kærlighed.
Nu kommer en historie som er sand, men navne og steder er det pure opspind og har ikke noget med virkeligheden eller personer at gøre.
Jeg vil fortælle om første gang jeg var indblandet i lesbisk kærlighed. I min ungdom havde jeg et weekend job som taxichauffør. Historien er sand og mine tanker omkring området har jeg stadig meget tydeligt. Jeg har opdigtet personer og steder - disse er frit opfundet.
Det var en varm august aften, lørdag, klokken var omkring to om morgen og der var rygende travlt. Alle skulle bevæges omkring for det meste til deres hjem.
Jeg kørte i centrum da en flot dame stoppede mig. Jeg holdt ind og hun åbnede døren, men begyndte så at snakke med en anden person. 

- Der er ikke til at få en bil, vil du have et lift? Kvinden som snakkede var en høj flot dame med sort hår sat op som knold i nakken. Hun var iført hvid skjorte, gennemsigtig, for hendes sorte brystholder kunne sagtens ses og sort læder nederdel med sorte støvler til. Personen hun havde tiltalt var en ung pige med langt, lyst hår, anorak og fløjlsbukser på. De kom ind i bilen. Kvinden sagde, at de skulle til Lystrupvænget 15 i Lystrup. Det var en af de eneste gader jeg vidst hvor lå, fordi jeg havde spillet fodbold i klubhuset på samme vej.
- Hvor skal du da hen, spurgte kvinden den unge pige.

- Til kollegiet i Skejby. 

De blev enige om at det var heldigt. 
På en eller anden måde så var der noget som gjorde, at jeg var mere nysgerrige end jeg plejede at være. Jeg tror det var kvindens fremtoning, lidt dominerende, hendes lidt hæse stemme. Hun var virkelig flot og aldersmæssig i midten af fyrrerne. Den unge pige på måske 20 år var smuk med det lyse velplejet hår og blå øjne og den lidt truttede mund.
- Kommer du tit der inde, spurgte kvinden 

- Nej, nej det var første gang. Jeg var gået forkert, det var en fejl.
Jeg kom i tanke om, at jeg havde taget dem op omkring Pan klub, klubben for homoseksuelle. Nu var jeg meget mere interesseret.
- Kommer du tit derinde? spurgte pigen. 

- Omkring et par gange om måneden. Men skal vi ikke hilse på hinanden. Jeg hedder Hanne Solbjerg. Kvinden rakte hånden over til pigen som svarede, - Jeg hedder Linda.

Det lød som om at navnet var opfundet. Linda kiggede på Hannes ring og spurgte - Er du gift?

- Ja, jeg er.

- Jamen hvordan kan du det. Ja, undskyld det kommer jo ikke mig ved. Linda prøvede at kikke væk.
- Jeg er godt gift. Min mand er kaptajn i Sea-Trawel Inc. og er meget hjemmefra. Når han kommer hjem så har han et hjem at vise frem med mig inklusiv, naturligvis.
Hanne kikkede på mig. Hun måtte have set hvordan jeg gloede. Jeg blev rød i hovedet. Hun spurgte Linda hvad hun lavede.
- Jeg er lige flyttet hjemmefra til kollegiet og er startet på universitetet. Så jeg kender ikke mange i byen.
- Du har måske kedet dig hele aften. Hvordan fandt du Pan?
- Jeg havde hørt det var et godt sted. Men det var bare så dyrt.
- Jamen har du ikke fået noget at drikke? Sådan en køn pige kan da ikke gå alene uden at fyrene vil byde op. 

Linda svarede at hun ikke havde fået noget at drikke, men at det gjorde ikke noget fordi hun kunne ikke tåle at drikke.
- Bliver du da syg? 

- Nej, men jeg gør bare sådanne nogen dumme ting.
De grinede lidt af det. Jeg kunne se Hanne havde svært ved at få øjnene fra Linda. Hun kikkede på mig med et blidt smil. Det var ligesom vi forstod hinanden.

- Så kør dog ordentlig, mand! 

Jeg var kommet til at køre over for rødt fordi jeg både skulle høre, kikke og køre på en gang. Meget svært.
- Jamen, kunne du så ikke tænke at få lidt ud af aftenen? spurgte Hanne.
- Nej, jeg er træt og skal hjem og læse. Hvad mener du da? svarede Linda.
- Jeg har en del drikkevare. Sodavand, øl ja alt muligt. Min mand tager noget med hjem hver gang og jeg drikker heller ikke. Bare en lille drink og så kan jeg køre dig hjem bagefter.
- Neeej, det er bedst at jeg køre hjem nu, Linda lød ikke hel sikker. Det var et stort valg hun skulle foretag sig. Det var ikke en tilfældighed at hun havde opsøgt Pan klub den aften. Det vidste vi alle.
Hanne lagde sin hånd på Lindas knæ. Hun vidste at, hvis hun kørte frem nu så løb chancen ud i sandet. 

- Bare en lille tår. Jeg er også ensom nu, hvor min mand er rejst. Vi kan sidde ude i haven og se stjernehimlen?
- Kører du mig hjem efter drinken? Linda virkede flov hun kikkede ikke op.
- Naturligvis, Linda. Chauffør det var Lystrupvænget 15. De skal dreje derhenne.
- Jeg kender godt vejen, nikkede jeg med en mærkelig stemme. Jeg havde fået stådreng bare ved deres snak.
Jeg holdt ud foran huset. Der var mørkt. Jeg kunne se parken bag huset, der hvor jeg havde spillet fodbold.
- Bliver døren ikke åbnet? Det var Hannes dominerende stemme.
- Joe, jeg kommer nu. Det var meget flovt. Jeg sad i skjorteærmer og havde en stådreng på. Jeg håbede, at de selv kunne komme ud. Jeg blev nødt til at komme over til Hannes side og åbne døren.
Hun så godt min mærkelig gang, og jeg er sikker på, hun bemærkede min stådreng, fordi hun sagde: - Linda bliv bare siddende så døren også kan blive åbnet for dig. Hun gav mig pengene og også de gode drikkepenge mens hun kikkede på mig med det mystiske smil. De gik ind og jeg sad lidt for at puste ud. Så kørte jeg. Jeg havde ikke kørt ret langt, da jeg stoppede og tænkte: Hvad lave de nu? Jeg parkerede og løb ind i parken og fandt Hannes hus. Et træ og en bænk så var jeg over hegnet. Jeg krøb langsom op igennem haven til huset. Der var lys. Sad de i haven? Soft evergreen musik lød ud fra terrasse døren. Den var åbnet pga. den varme aften og et gardin legede i vinden. Stille krøb jeg derhen. Jeg kunne se igennem gardinet. Hanne stod ved reolen og fyldte et glas op. Der var meget vodka i. 

- Her lige den sidste. Det er kun juice med isklumper. Hun gav Linda det. Hun havde fået sin anorak af og sad i lædersofaen.
- Hvor bor du flot og lækkert. Jeg mener, I bor flot. 
Linda rejste sig op og gik lidt omkring. Hun virkede som om hun allerede var lidt beruset.
- Tak for det. Vil du se hele huset? spurgte Hanne. Hun virkede meget selvsikker.
- Nej tak, kom det meget hurtig fra Linda. Lige som om hun nu virkede bange.
- Du skal ikke være bange Linda. Jeg spiser dig ikke, Hanne smilede bredt til Linda.
- Det er jeg heller ikke. Linda prøvede at komme fra sin fortalelse da hun så et kamera på reolen. - Hvad bruger du det til?
- Jeg elsker at fotografer smukke ting. Må jeg tage et billede af dig?
- Nej, jeg er ikke smuk. Virkningen af drink nummer to kom nu.
- Sæt dig på stolen der så får du lige en drink til, hvis jeg må tage et billede af dig.
- OK, men drinken først, grinede Linda.
Hanne gav drinken til hende, der var også vodka i, meget. Linda drak og kikkede frækt til Hanne, som begyndte at tage billeder. Kameraet var et Nikon med motor og virkede meget prof. Hun tog et par stykker, da hun spurgte, om Linda ikke ville åbne skjorten lidt, bare lidt. 

- Hvorfor, kom det stille fra Linda.
- Det kan du da godt. Jeg er jo selv kvinde og du er bare så smuk. Skjorten blev åbnet lidt, og Hanne tog et billede. Det næste hun ville tage måtte findes i en anden vinkel. 

- Nej, kære du. Knap lige lidt mere om. Jaae, godt, lige en mere, åhe godt, godt. Hannes stemme var meget hæs nu.
Jeg stod uden for. Jeg åbnede mine bukser og tog min pik frem. Jeg turde næsten ikke rører ved den pga. eksplosionsfaren. Jeg kom til at rykke ved en stol. Hanne rejse sig op og lyttede øjeblikkelig.
- Hvad var det? spurgte Linda.
Hanne kunne mærke, at hvis hun undersøgte sagen, så løb Linda, og den chance ville hun ikke lade gå fra sig. På den måde blev jeg reddet. Hanne virkede nu som intet var hændt og begyndte at tage et billede af Linda. 

- Ingen ting, kære Linda, ingenting. Lige en knap mere, ikke.
Linda tog en stor mundfuld, og snart var også det glas tomt. 

Det var mærkeligt, men jeg syntes at Hanne smilede ud til mig.
Hanne fotograferede ivrigt mens hun prøvede at lokke Linda til at smide skjorten. Den røg til sidst. Faktisk smed Linda den over på reolen. Lindas bryster var lækre. For en mands synspunkt og måske også for en kvindes. Ikke for store, men tilpas. Vorterne stod lige frem. Hun var i stemning. 

- Prøv lige at smide dine bukser Linda, kom det meget hæst fra Hanne. Linda bare grinede fjollet. 

- Jeg vil have noget mere juice. Linda gik over til reolen og tog vodkaen og blandede sin drink med juice. Hanne var optaget med at sætte en ny film i kameraet. 

- Linda tag nu bukserne af, please. 

Linda kikkede frækt til Hanne og svarede - Hvad får jeg for at tage bukserne af. 

- Hvad vil du have? Du er så smuk så det bliver det smukkeste billede jeg tager. Kom nu Linda. 

Som en striptease danser begyndte Linda at lukke sine fløjlsbukser op og langsomt, meget langsomt kom de af. Hun nød at se Hannes stigende nervøsitet for hvordan det skulle ende. Hun begyndte selv at trække sine hvide underbukser af. Der var nu ikke meget hed sex i dem. Nu stod hun nøgen. Helt nøgen. Med lange flotte solbrune ben og en solbrun krop. Hun lignede Birgit Bardot med det smukke udseende. Hanne ville gå hen til hende, men Linda legede katten efter musen. 
- Du ville tage nogle billeder, ikke? Hanne blev nødt til at fotografere mens hendes vejrtrækning blev hastigere. Linda gik over til bordet midt i stuen og satte sig på dette. Drak af sin drink mens hun kikkede over glasset kant. Et frækt blik. Hanne ville over til bordet, men blev stoppet af Linda. 

- Hvordan skal jeg sidde? Hun bevægede sig langsomt og langsomt skilte hun sine ben fra hinanden. Der var nu fri udkik til hendes flotte, blonde kusse. 

Hanne måtte nu have et billede af den. Et nær billede. Der blev skudt resten af filmen med nærbilleder af kussen. Kameraet var løbet tomt. Hanne kikkede og så Linda smile mens hun tog en tår. Langsomt rejste Hanne sig og var nu helt hende ved Lindas hoved. Hannes hoved nærmere sig Lindas. 

- Hvad vil du? 

Jeg kunne næsten ikke høre Hannes stemme. Det var faktisk en hvisken. - Jeg har aldrig set en kvinde så smuk som dig.
- Det siger du nok til alle. Linda gjorde mine til at rejse sig og gå, men Hanne tvang hende ned på bordet igen. Hannes hoved bøjede sig ned mod Lindas kusse. Tungen legede nu med Lindas skamlæber. Linda ligesom ville flygte trods hendes stilling liggende på bordet. En frugtskål og kameraet røg på gulvet. Hanne blev bare ved med at slikke mens hun holdt omkring Lindas ankler. Jeg tror ikke Linda havde noget imod hendes manglende flugt mulighed. Det virkede måske mere æggende. Linda begyndte at bevæge underlivet i Hannes rytme. 
- Åh, hvor skønt, kom det fra hende. Hun løftede sit hoved for at kikke ned på Hannes hovedet. Deres øjne mødes. Linda ligesom pressede sit underliv mod Hannes hoved. Hun lagde sig ned igen. Det skulle bare forsætte og forsætte.

Jeg tror der gik 5 minutter, hvor Hanne slikkede Linda. Linda blev mere og mere ophidset. Hun var ikke den sagte pige fra bilen. Hun var en vulkan som kunne springe når som helst. Hanne havde givet slip på hendes ankler. Der var ingen farer nu. Lindas ben løftede sig op mod loftet og små klynk og skrig afsluttede hendes mega orgasme.
Som den kender Hanne var, så stoppede hun, langsomt rejste hun sig op og bøjede sig mod Linda. Lindas arme røg omkring Hanne hals og hun kyssede hende.
Da jeg senere så hende kunne jeg se at hun havde tårer i øjne. Hanne kyssede hendes tårer væk.
- Jeg vil lige sige at… Lindas mund blev lukket af flere kys. Hanne trak Linda op at stå og med hinanden i hånden gik de ind i værelset ved siden af. 

Afdæmpet lys blev tændt. Det var et værelse med sort silke sengetøj og skabe med spejle på alle lågerne. Linda kikkede interesseret på indretningen. 

- Er det din mand som har indrettet soveværelset efter bordellerne i østen? 

Det var dumt og sårende sagt, og man kunne se, at Hanne ligesom fik en spand kold vand i hovedet. 

- Undskyld Hanne, det var dumt sagt. Undskyld. Er der nogen måde jeg kan gøre det godt igen? Linda kikkede usikkert på den nu sikre Hanne. 

- Læg dig ned. Sådant. Hanne startede nu sin afklædning som var betydelig mere hastig end Lindas. Hun var også en flot kvinde med pæne bryster og, hun var hel barberet forneden. Hun gik nu hen til sengen og blev stående med hendes ben mod Lindas hoved. Linda vidst godt hvad der forventedes af hende. Hun lå med lukke øjne. Hanne begyndte at rører ved Lindas hoved. Det blev kærtegnet og gik ned mod hendes bryster. Linda kikkede langsomt op. Hun gjorde store øjne da hun så at Hanne køn var vel barberet. Langsomt lagde Hannes sit ene knæ op i sengen ved siden af Lindas hoved og så det andet knæ. 

Alt imens hun kærtegnede Lindas dejlige krop. Hun sænkede langsomt sit underliv mod Lindas hoved. Der skete ingenting. Lidt mere. Nu var kussen lige uden for Lindas mund. Linda lagde nu sine ellers passive hænder op på Hannes hofter og begyndte at slikke Hanne. Man kunne se på Hanne at det ikke ville tage mange sekunder før hendes eksplosion ville komme.

Hanne kom med et brøl. Hun maste nu sit hoved ned mellem Lindas spredte ben og begyndte nu på en gensidigt slikketur.
Jeg stod uden for og så alt dette. Min pik var gået for længst. Der var en stor klat på mine bukser. Jeg blev bare ved med at kikke. Da ulykken skete. 

Naboens dumme køter skulle nu ud i haven. Den kunne mærke at der var ”noget”. Så den gøede og gøede. Linda og Hanne arbejde bare videre uforstyrret.
- King er der nogen? Naboen var nu kommet ud af huset og var begyndt at gå over mod hækken. Jeg måtte løbe. Ned til baghaven og over hegnet. Mine pæne bukser blev revet i stykker ved knæet. Jeg løb tværs over parken og hen til bilen. Hen til nærmeste tankstation for at vaske klatten væk.
Det var ikke mange penge jeg fik kørt hjem den nat. Men jeg vil aldrig glemme hvad jeg havde overværet.

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk