LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 12 af 20

Tysk lidenskab i toget

Intet varer evigt. Linda skulle hjem. Afskeden, som ikke uden grund faktisk blev et tilløbsstykke af eet orgie. Linda følte et sus i maven ved afskeden. Faktisk følte hun også en hudløshed i skridtet og på hendes tunge. Den sidste dag hun var i Frankrig blev hun kaldt op på rektors Lise Botards kontor. Frankrigs nok bedste anbefaling og et par legater fik Linda overrakt. - Hvis du ønsker et nyt ophold så har jeg forbindelser i orden til at du kan få det.
På banegården blev flere indbygger forarget over pigernes kysseri til afsked. Men pigerne skammede sig ikke.
Snart sad Linda alene i toget bort fra det hektiske liv og nu tilbage til Hanne Solbjerg på Lystrupvænget 15. Da hun havde kørt i en time kom der nye passager ind i toget. 4 personer, hvor 3 var mænd. De skulle alle sidde tæt ved Linda. De var alle i uniforms-habitter. Kvinden, en høj, flot brunette på ca. 30 år var i kjole med habit lignende jakke og skjorte. Der er noget sær ved homoseksuelle. Blot den måde de kikker på hinanden på. Måske er blikket rettet på hinanden 1/10 sekund længere end øvrige personer. Resultatet er at de VED hvad den anden er for en person. Nemlig som dem selv. Altid på jagt, eventyr.
De begyndte at pakke deres bærbare Pc'er frem, og diskuterede højlydt. Linda kunne hører de kom fra firmaet Toak og at firmaet havde meget store problemer med apparaternes levetid og kvalitet. Kvinden satte mændene på plads. De var tyskere og kommandoerne gjaldt. Et par gange havde kvinden set over på Linda. Deres øjne havde udvekslet "Hvad er du for en?" På et tidspunkt rejste kvinden sig for at gå på toilettet. Da hun var ude af døren, hørte Linda hvordan mændene var lettet over at Helga var gået. Linda smilede for sig selv. Hun kikkede på toiletlampen inde i vognen, der viste om toilettet var optaget eller ej. Der var optaget nu. Men pludselig tændte og slukkede lyset flere gange. Var det en besked? Et hemmelig signal? Linda rejste sig for at undersøge dette nærmere. Hun var ved toilet døren og der var 'åben'. Hun åbnede døren. Inden på toilettet stod Helga. Deres blik mødes. Linda gik der ind og låste døren. Helga satte sit ene ben op på toilettet og løftede sin kjole. De selvsiddende strømper med læg sluttede et stykke fra hendes skød. Hun havde taget sine trusser af og en lækker brun hårpragt mødte Lindas blik. Helga gjorde et nik. Linda skulle slikke. Som den øvede lesbiske kvinde hun var blevet, gled Linda ned på gulvet og satte sin spillede tunge frem mod de to våde læber. Først vandrede tungen blidt over bjerget, så hårdere for at trænge ind til klitoris. Helga gispede efter vejret. Hendes underliv kørte frem og tilbage. Linda slikkede hele skridtet. Også bagved. Når hun var der med tungen satte Helga sig nedefter for at tungen skulle komme op. Da Helga kom, var der noget vædske med. Faktisk meget vædske. Det var tis. Linda havde hele munden fyldt med det. Skulle hun sluge det? Linda rejste sig og tvang sig til et kys af Helga. Hun spyttede det ind i Helgas mundhule og denne måtte da sluge det. Så var det tilbage til rette person. De grinede lidt. Helga tørrede sig og tog sine trusser på og hurtig var hun uden af døre. Intet blev der sagt imellem dem. Linda gjorde sig færdig og tog derefter noget læbestift på. Hun gik tilbage til sin plads. Helga kikkede ikke op, men snakkede blot videre om Toak’s manglende kvalitet med vaskemaskiner. En halv time gik, og så rejste Linda sig for at gå på toilettet. Hun låste døren og tog alt sit tøj af.
Tændte og slukkede et par gange ligesom Helga. Et minut efter bankede det på døren, og Linda åbnede. Helga gjorde store øjne, da hun så den dejlige kvinde stå helt nøgen. Denne frodige kvinde, hvor alt sad som på en nyopereret amerikansk skuespiller. Nu var det Lindas tur til at blive tilfredsstillet. Helga var god, men hjalp med fingrene. Faktisk så havde hun fignerne oppe alle vegne. Endda flere finger, men dejligt var det. Bagefter kyssede de hinanden. Et rigtigt tungeliderligt kys. Lindas hånd fandt Helgas spalte og fingerkneppede hende. Da de var færdige fortalte Helga, imens Linda tog sit tøj på, at hun var rejsende, og hun kom meget omkring pga. Toaks dårlige service. - Hvor kommer du fra, meine liebe? ..Århus.., der kommer jeg ofte. Vi kan mødes, ikke? Linda vidste, at det ville være svært pga. hendes kæreste Hanne Solbjerg. - Har du ikke en e-mail? Linda fik Helgas e-mail og gav hendes egen:
Linda-j@forum.dk . De kyssede hinanden farvel og skiltes. En halv time efter skulle gruppen af, og Helgas nikkede til Linda, og da ingen så det, gav hun et fingerkys til tak.
Linda forsatte til Århus. Hjem til hendes kæreste, Hanne Solbjerg.

 

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk