LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 13 af 20

Forført af en skolepige

Gensynet med Hanne Solbjerg var dejligt. Kærligheden, den rigtige, brød igen ud i lys luge. De havde det dejligt sammen. Hannes mand, Martin var død af kræft. Det var naturligvis sørgeligt, men godt for de to lesbiske kvinder. Linda beholdt stadigvæk sit kollegieværelse mest pga. hendes forældre der ikke kendte til deres datters kærlighedsliv. Studielivet var påbegyndt i Danmark. Det var kedeligt i forhold til Frankrig. Linda sad en weekend og arbejde med en rapport om hendes ophold i Frankrig da Asger Holm bankede på hendes dør. - Hva' laver du Linda? Da svaret var ”en rapport om Frankrig” kom svaret: Skriv dog det din lærer synes sker i Frankrig og understreg hendes/hans synspunkter. Lærere vil alligevel aldrig læse din rapport. De ved jo meget bedre. Det synes Linda ikke var rigtigt, men senere fandt hun ud af der var noget om det.

Linda skulle ud i praktik. På en stor skole skulle hun undervise i fransk og dansk. Det var de store klasser hun havde. Hun havde bemærket at drengene sad og så på hende med nogle drømmende øjne. På lærerværelset, hvor Danmarks dårligst klædte personer opholder sig, havde hun også mærket de mandlige læreres 'store hjælpsomhed'. Hun var på den konto ikke populær hos de kvindelige kollegaer.
En tirsdag havde hun haft fransk med 9 b. Timen var slut og hun sad i klasseværelset og rettede opgaver da Cecilie kom ind. Cecilie var 15 år gammel, karseklippet og med pæne former trods sin unge alder. - Frøken der er noget jeg ikke kan finde ud af. - Cecilie lad vær med at kalde mig frøken, så gammel er jeg da ikke. Hvad kan du ikke finde ud af? - Hvilken opgaver vi har for til fredag. - Det står på tavlen. Den grønne på væggen der. Linda opfangede, at der var noget mere. Det kunne ses på den måde Cecilie stod på. - Linda, kan du hjælpe mig? - Der er ingen som kan lide mig. Ingen som vil komme sammen med mig. Ved du hvorfor? Linda vidste ikke hvad hun skulle svare, men prøvede med 'aktiv lytning' den hvor man selv finder svaret. - Der er ingen som synes jeg er pæn. - Jo, Cecilie, du er da en pæn, flot pige. Linda lod blikket løbe ned og op på Cecilie og kunne se det var nogen spændende former Cecilie havde. 

- Jeg føler mig også anderledes end de andre piger. Hvad er der galt med mig? Når de andre piger snakker om fyre og scorer, så tænker jeg slet ikke på drenge. - Hvad tænker du så på Cecilie? - Jeg drømmer om at score piger. Er jeg unormal? Linda sank en spand mundvand. Hvad var dette for noget? Hun havde aldrig drømt at hun som folkeskolelærer skulle stå i en sådan situation. Hvad skulle hun svare? - Cecilie, hvad er normalt? Hvordan drømmer du om en anden pige..? - Ja, jeg har drømt meget om dig. Jeg har set at du er ligeglad med mænd. - Ligeglad med mænd. Hvad mener du, Cecilie? Ingen er ligeglad med.. 
Linda var nede på tælling. Hun vidste ikke hvordan man skulle tackle denne situation. - Vil du ikke se min nye ring i navlen? Hurtig havde Cecilie smidt sin trøje og stod i bar overkrop. Brysterne var indespærret i en lille sort push-up. Cecilie viste stolt sin ring i navlen. Linda var svimmel. Nogle klokker kimede inde i hovedet på hende. Hvor var hun på vej hen. Hun kunne blive fyret og aldrig have med undervisning at gøre. - Tag nu trøjen på Cecilie. Der kan komme nogen. - Kan du ikke lide hvad du ser, Linda. Prøv at mærke ringen?
Lindas finger rystede. - Kom nu, mærk! Cecilie lokkede kælent. Hvad var det for et barn? Langsomt kom Lindas hånd nærmere Cecilies bare mave. Den rørte dette dejlige pigebarn. Huden føltes varm og blød. Cecilie begyndte at trække vejret hastigt. - Cecilie du må gå nu. Der kan komme nogen. - Er du bange, hva? Skal vi låse døren? Linda viste hverken ud eller ind. Det gjorde hendes lille elev, hun gik hen og skubbede et bord hen til døren og satte nogen bøger under bord og dørhåndtag. Døren kunne ikke komme op. Cecilie gik tilbage. Et par meter fra Linda stoppede hun og begyndte at knappe sine bukser op. Tog den af. Dernæst sin push-up og sidst kom trusserne af. Hun var nøgen. Lignede på ingen måde en pige fra 9 b, men et sexobjekt der ville bruges. - Cecilie, nu stopper vi. Jeg må tale med dine forældre og inspektøren. Med sløret øjne kom Cecilie hen til Linda og begyndte at rører ved hende. Rettede sin mund mod sin lærerens mund. Lærerens tunge skød ind i elevens mund. En vild kamp begyndte. Lindas tøj kom af. Deres munde var alle vegne på hinandens kroppe. De søgte, nippede, bed og kyssede på de mest erogene zoner på den kvindelige pragtfulde krop. Linda mærkede at Cecilies tunge slikkede hende under armene. Så den anden arm, alt blev slikket rent, og safter blev slugt til stor velvære for den anden. Cecilie pressede Linda op på et skolebord og dykkede ned mellem Lindas lange lækre lår og begyndte at slikke hendes kusse. Den krævende tunge drak hendes safter. 
Cecilies karseklippet hovedbund blev kørt over Lindas kusse. Hun kom med et brag. Da hun kom til sig selv, mærkede hun, at Cecilie havde krøbet op på bordet og sat sit egent helt barberet skød ned over hendes mund. Nu var det hendes tur til at slikke sin elev. Eleven var krævende og kommanderede sin lærer til at fingerkneppe hende. Eleven var nu tilfredsstillet og skulle nu bedømmes. 
Belønningen kom med et stort kys og en række kram. De tog tavse tøjet på. 
- Cecilie, du må ikke.. - Kære Linda, det er vores hemmelighed. Vi har talt meget om dig og hvordan vi kunne forføre dig. - Hvem er VI? - Det er Malene og Steffi. Du kender dem da, ikke? Nej, jeg kender dem ikke. Hvad laver i?.
- Vi plejer at lege med hinanden og 'knoppe' vores fjams sammen. Troede du det var første gang? Linda, hvad får jeg i fransk altså mundtlig? Cecilie var ude af døren mens hun grinede.
Da Linda kørte hjem var hun målløs. Hun turde ikke fortælle at hun var blevet forført af en pige på 15 år til Hanne Solbjerg. Hvem ville tro på Linda?

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk