LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 14 af 20

Oplevelse med mor og datter

Efter den skrappe oplevelse at blive forført af en pige på 15 år trak Linda vejret. Der havde være meget omkring hende. Hendes forældre i præstegården i Vejle havde flere gange ønsket at hun skulle komme på besøg. - Tag du bare din kæreste med. Han kan sove i gæsteværelset. Selvom faderen var præst så tilhørte han den åbne præstetype. Ikke ligesom Frederik G. Ottosen som spottede på abortmodstander - de slår børn ihjel. Linda opdagede at hun faktisk ikke kendte nogle mænd! Jo, der var faktisk Asger Holm som den eneste.
Med kvindelig list overtalte hun Asger Holm til at tage med til Vejle. Som ven, ikke noget med kæresteri. Hvis man spurgte skulle han sige at de var kærester. Linda måtte betale Asger Holms togbillet til Vejle. De mødtes inden på hovedbanegården. Asger Holm havde en plastpose fra Aldi, hvor der var en tandbørste og to bøger. - Har du ikke noget skifte tøj med? - Nej, Linda vi skal jo kun være væk i tre dage og jeg kan jo låne noget tandpasta ikke?.
Linda tænkte, det var godt, han skulle være i gæsteværelset.
Gensynet var varmt og dejligt. En indre ro kom frem i præstegårdens mægtige mure. Moderen trak Linda til side for at spørge til Asger Holm. - Er i kærester? Linda kunne godt se det kunne opfattes mærkeligt: Den kønne kvinde og den store grove fyr, som havde et hjerte af guld og snakkede som en DJ i hastighed. Men klog var han. - Nej vi er kærester... Lørdag aften ville Linda ud at danse. Hun måtte betale for Asger Holm. Han havde glemt pengene. Asger Holm kunne ikke danse, men ville hellere sidde og drikke nogle øl. Linda dansede meget og der var faktisk en anden pige som også dansede meget og godt.
Det var en sorthåret pige hvor håret var barberet helt ned til hårdbunden.
Desuden havde hun en del ringe i ansigtet. Hun var ca. 15 år men meget udviklet af sin alder. Linda kunne se hendes dejlige numse vride sig i dansen. En kort hvid skjorte med brystholder. Der var ikke meget overladt til fantasien. Selvom der var mange der ville danse med dem, så dansede de et par gange med hinanden. På et tidspunkt faldt pigens hånd på Lindas bryster. Hun lagde ikke noget i det. Da Linda bagefter skulle på toilettet gik pigen med.
Linda gik ind på toilettet og låste døren. Da hun var færdig åbnede hun døren.
Pludselig pressede pigen som Linda havde danset med før sig ind på toilettet.
Linda gjorde store øjne og skulle lige spørge om, hvad der skete, da hendes mund blev lukket af en dejlige villig tunge. Den var presset sig ind i Lindas mundhule og pr. refleks gengældte Linda kysset. Lindas hånd kærtegnede pigen.
Hun kunne mærke de dejlige faste bryste, som villigt blev serveret for Linda.
- Tag med mig hjem ! Linda kunne ikke sige noget hun blot så ind i pigens dejlige øjne. Hun nikkede. De forlod toilettet og Linda gik hen til Asger Holm.
Han var ved at forklare barens gæster om 'Konge mordet i Socialdemokratiet'.
De øvrige gæste rystede på hovedet. Linda fortalte at hun lige skulle med en veninde hjem for at se hendes nye lejlighed, men hun ville hente Asger Holm senere. Han fik desuden 200 kr. til at købe øl for.
De var kommet ud på gaden og gik hånd i hånd. - Hvor bor du henne? Alene? Nå, du er alene hjemme. Fint. De kyssede hinanden og småløb lidt. De glæde sig til hinandens kærtegn. De kom til adressen og de løb op af trappen, ind på værelset mens de knappede op og smed alt det overflødige tøj. Nu var de nøgne.
De væltede om på gulvet. Linda stak sin tunge ind i Vanjas mund. Vanja var piercet i tungen det føltes mærkeligt. - Hvorfor har du en stift i tungen?
Jo, det føles dejligt. Vanjas tunge gik nu ned mellem Lindas lange dejlige lår. Hendes barberede mis fik nu en slikketur. Nu kunne Linda godt forstå betydningen af stiften. Hun måtte skubbe Vanjas hoved væk. - Nej ikke for meget jeg kommer bare. Jeg vil nyde dig. Længe. Som den øvede lesbiske gudinde som Linda var blevet, begyndte hun nu at lege med Vanjas krop. Høje støn hørtes. Linda pressede en pude over Vanjas mund, for ikke at få klager fra opgangen. Pludselig rystede Vanjas krop , længe og kraftigt. Det havde Linda ikke været ude for før. Da Vanja 'vågnede' op var hun helt afkræftet.
Hun vidste, at det nu var hendes tur. Linda fik stiften at mærke. Den blev stukket op i hendes skede og bagfra. Snart kom også Linda. De lå lidt sammen.
Linda følte at hun måtte sige noget. - Hvor gamle er du Vanja? - Jeg bliver 16 år om 7 måneder. Linda fik et chok. Det var anden gang indenfor 10 dage hun havde være sammen med så ung en pige. Og i hendes position! - Ved dine forældre hvad du laver? - Ja. Det var det korte svar. Vanja gabte hun rejste sig.
Sammen gik de ud på toilettet. De grinede lidt, men Vanja var meget træt.
- God aften. Hej Vanja, du ser træt ud. Linda for sammen. Stemmen, den lidt hæse, tilhørte en gråhåret kvinde på omkring 50 år. Hun stod med housecoat på. Hun trak vejret hastig, mens hendes blik vandrede over Lindas krop. - Davs mor. Undskyld , hvis jeg vækkede dig. Det er Linda. Linda begyndte at skjule sin nøgne krop med et håndklæde. - Linda, min mor plejer at gå i seng med de drenge, som jeg tager med hjem. Vil du have Linda mor? Linda var rystet. Hun kunne ikke få et ord frem.
- Godnat, sov godt. Vanja, den unge pige, gik ind til sig selv for at sove.
- Jeg hedder Ditta. Kom med mig kære. De gav hinanden hånden som om de stod på hovedbanegården. Linda kunne stadig ikke få et ord frem. Hun mærkede Dittas hænder på sin krop. De var krævende. Meget krævende. Som en genstand fulgte Linda med Ditta. - Hov jeg glemte noget. Ditta hentede tandpasta tuben. - Det er lang tid siden jeg har prøvet med en pige. Ikke siden min tid på universitet. Linda følte sig som en bil der skulle prøvekøres. De var inde i Dittas soveværelse. Dittas hænder
vandrede omkring på Lindas krop. Linda havde lukket øjnene som skammede hun sig. Hun kunne lugte Dittas ånde og varme. Dittas våde læber rørte nu ved Lindas hals, hendes tunge trak et vådt spor op og op. Nu var de ud for Lindas læber. Læberne rørte nu hinanden og Dittas varme tunge pressede sig ind i Lindas mundhule. Linda mødte den i vild leg. Linda blev presset tilbage og faldt ned i sengen. Dynen blev smidt væk og Ditta gik nu til værks. Lindas krop blev suttet og slikket på overalt. Under armene, fingrene, maven ja selv fødderne blev slikket og krammet. Linda tænkte, at måske havde det være længe siden at Ditta havde været sammen med en anden, men hun havde ikke glemt noget. 

Linda kunne mærke at hun var 'højt' oppe og skulle nu have sin orgasme. Hun kunne og ville ikke vente! Ditta mærkede det også. Hun stoppede. Linda som lå med lukket øjne, kunne skimte at Ditta havde taget tandpastaen og trykket en stor klat ud i hånden. Hånden kom nu mod Lindas kusse. Nærmere og nærmere, hun havde god tid. Kussen blev indsmurt i tandpastaen også indeni. Linda synes det var noget mærkeligt noget. Der skete intet. Så kom det. Først blev der koldt og så varmt, varmt. Ligesom, hvis man stod med en hårtørrer, hvor man skiftede fra koldt til varm og omvendt. Dejligt! Linda klynkede og hendes hånd kom ned i skridtet for at kører den af. Ditta stoppede hende. - Vent, skat, vent. Ditta tog nu igen tuben og smurte sig selv ind. Da suset kom fik hun slørede øjne.
Hun rejse sig og gik i sengen op til Lindas hoved og satte sig ned. Linda slog hendes arme omkring Dittas hofter og trak hende ned til hendes ventende tunge. 

Den kørte nu omkring Dittas skede og Ditta gjorde det samme med Linda. En ægte 69'er. Der blev slikket højlydt og stønnet. De kom med et brag. Og fortsatte efter et par sekunders pause. Linda havde aldrig forsat fra en orgasme til en ny, men hun var vild. Tandpastaen havde gjort sin virkning. De blev ved en ti minutters tid, så kom de igen næsten samtidig. Ditta rejste sig og lå nu ved Linda side. De vendte sig og så på hinanden. De begyndte at grine. Tandpastaen gjorde at de lignede et par klovne. De kyssede en tid og Linda gjorde mine til, at hun skulle af sted. Hun gik ud af soveværelset og ind til Vanja. Hun lå og sov med to fingere i munden. Som et barn, der desværre var blevet voksen for hurtigt. Linda tog sit tøj og vaskede sig. Hun mødte Ditta i gangen, da hun skulle ud af døren.
- Farvel min pige. Det var dejligt at elske med dig!
Linda løb hurtig ned til diskoteket, hvor hun fandt Asger Holm godt fuld. - De tror at jeg er på ecstasy, bare fordi jeg snakker lidt.
De kom hjem til præstegården og Linda fik bakset Asger Holm ind på gæsteværelset. Han sov før han nåede sengen, med alt sit tøj på.
Linda blev vækket af sin moder kl. 9 næste morgen. Moderen kom med morgenmad op på Lindas værelset. - Husk min pige, vi skal være ved kirken inden ti. Og vil du ikke nok sige til Asger Holm, at han skal slå brættet ned og trække ud, når han er på toilettet! Det lugter så grimt.
Faderens prædiken var om kærlighed og trøst. Linda smilede, da hun hørte hendes fader tale herom. Han skulle bare vide, hvad hans lille pige havde oplevet.
Da prædiken og kirketiden var slut, gik de alle ud af kirken. Hendes fader, som var meget afholdt, stod og trykkede alles hænder med en lille kærlig hilsen.
- Linda, Linda, kom her hen! Det var moderen som kaldte. Linda gik derhen, og så moderen stå med en flok mennesker omkring sig. - Du skal lige hilse på vores venner, Linda. Linda fik et chok. Foran dem stod Ditta, som var ligeså chokeret som Linda. - Ja, det er så min lille pige Linda. Og det er Ditta Jensen, næstformand i menighedsrådet og psykiater i kommunen. Deres hænder rystede, da de hilse på hinanden. Begge var bange for at blive afsløret af den anden. De undskyldte begge med, de havde travlt og skulle herfra hurtigt. Da de mødte hinanden på parkeringspladsen, grinede de begge overfor deres opførsel.


Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk