LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 15 af 20

Sex med syltetøj og nutella

En dag, hvor Lindas sad og arbejdede ude på universitetet åbnede hun sin email: Linda-j@forum.dk. Der var en besked fra Helga Hammer. Hun skrev, i sin dominerende form, at hun næste tirsdag og onsdag var i Århus for at afhjælpe firmaets Toaks kundeproblemer. Hun vil møde Linda om aftenen tirsdag og onsdag, hvor de skulle til en stor fest. Ville Linda bestille bord på et godt spisested til tirsdag kl. 19? Linda svarede tilbage, at hun skulle checke sit bagland, om det kunne lade sig gøre. Og i spøg spurgte hun om Helga Hammer ikke glædede sig til at 'gense' sin togkammerat? Svaret tilbage kom to timer senere, og det var, om de havde en aftale eller ikke? Linda ringede til Hanne Solbjergs arbejde og fortalte, at hendes gruppe skulle på tur på tirsdag og onsdag, om det var i orden med hende. Det var det gudskelov. Hun bestilte nu bord på 'Den Grimme Ælling' for fint skulle det være.
Tirsdagen kom og Linda tog toget ind til Helgas hotel, hvor de mødes i vestibulen. De tog derefter en taxi til 'Den Grimme Ælling'. De blev skuffet ved synet, men prøvede det alligevel. De spiste og snakkede. Festen dagen efter var "oppe i det mondæne kvarter". Linda grinede af dette. Helga fortalte meget om festen. Meget spændende og fin - du skal glæde dig. Mens de spiste blev Helga mere og mere gal. - Det er noget hundeæde, dette.. Højlydt og så højt at en gamle gråhåret mand kom og skældte dem ud. Så meget, at hans nye tænder var lige ved at ryge ud. Man skal ikke skælde en tysker ud. I hvert fald ikke Helga Hammer. Hun gav manden tørt tøj på, og vred gik han bort. De snakkede, og Lindas hånd blev pludselig ført under bordet op til Helgas kusse. Hun havde til lejligheden taget sine trusser af. Der skulle Linda sidde og køre den af på Helga. Det var frækt.
De blev hurtigt varme og da maden var elendig forlangte de snart efter regningen. De to måtte betale for fire! Helga var rasende, og kaldte det tyveri, betalte og gik. Det sted ville Linda aldrig anbefale til venner! De tog en taxi til hotellet og Linda sad stadig og legede med Helgas kusse under turen. I elevatoren kyssede og krammede de hinanden. De næsten løb hen til værelset. Indenfor rev Helga Lindas tøj af og befalede hende til at lægge sig på gulvet. Linda elskede at blive domineret. Helga, som havde stadige tøjet på, skrævede over Linda, med en fod på hver side af hende. Trak op i sin kjole og legede med kussen. Linda lå og kikkede. Pludselig begyndte Helga at tisse ud over Linda. 

Hun skreg og prøvede at krybe væk, men kunne ikke pga. Helgas fødder. Med sine finger førte Helga strålen op ad Lindas krop. Den ramte Lindas hoved. 

Hun skreg. Det var det værste, hun havde været ude for. Hun lukkede øjnene lidt op og så Helga vild i øjnene. Da hun havde tisset færdig sænkede hun sit skød ned over Linda mund. - Slik, slik min slave. Linda begyndte lidt, bare for at få luft. - Hel ren, din usle slave. Meget hurtig fik Helga sin orgasme. Hun begyndte nu i et helt andet tone, en kærlig tone. - Åhe, dejlige Linda. Hvor jeg elsker dig. Hop ud i badet så kommer jeg. Linda løb ud i badet og vaskede sin mund. Føj for den lede, men kunne alligevel godt lide situationen. Helga kom ud i badet til hende og vaskede og kærtegnede hende. Det var, som var hun en anden. Ind på sengen og lege, kysse og slikke. Nu skulle Linda slikkes, hun lå tilbage og bare nød det. Hun mærkede en finger inde i skeden. Åh dejligt. Så en finger mere. En til. Linda åbnede øjnene og så igen det vilde hos Helga. - Nej, nej hold op. Ingen fingre, men din tunge. Helga blev ved. Nu kom der også en finger bagfra. - Hold op eller jeg går. Så holdt Helga op og Linda fik sin orgasme trods besværet og problemerne. De faldt i søvn efter en vild 69'er.
Næste morgen stod de op. Helga havde bestilt morgenmad til værelset. Linda havde rørt og kysset Helga i sengen, men der var lukket for det varme vand. 

Da Helga gik i bad gik Linda med. Sæbede hendes krop ind og masserede kroppen, men ingen sex. Da Linda kom fra badet var Helga i tøjet med makeup.
Hun gik hen til morgenbordet i den lånte housecoat. Helga kom hen for at spise med. Lindas kåbe 'åbnede' sig mere og mere bare der snart kom sex
tænkte Linda. De snakkede om dagen. Helga skulle ud til Toaks i Risskov pga. den mængde kundeklager over deres 'service'. Hun var vred - de forstår intet... - Du skal komme i aften kl. 19. Sid i taxaen jeg betaler. Husk at være præcis. Vi skal være der oppe kl. 19.30. Helga rejste sig for at hente penge til Linda. Hun fik 700 kr. til taxaen - ..husk kvittering. Helga fik pludselig det mærkelige blik i øjnene. Hun gik hen til morgenbordet og med hånden tog hun en ordentlig håndfuld syltetøj. Langsomt løftede hun kjolen med den anden hånd. Hun havde ingen trusser på. Hånden med syltetøj kørte hun nu rundt i kussen. Både indeni og udenpå og langt tilbage. - Slik. Slik mig ren, din usle slave. Linda kunne ikke lide det. Helga kom helt hen til bordet, som hun satte sig på. Kjolen var løftet. Med den frie hånd tog hun fat i Lindas hår og pressede hendes hoved ned til kussen. Linda blev 'nødt' til at slikke. 

Det smagte dejligt, især med Helgas safter i. Linda slikkede overalt i
Helgas skød. Hun sukkede, og Linda kunne mærke, hun snart ville komme.
Pludselig stoppede Helga for at række indover bordet efter Nutella. Den lille pakke blev åbnet og smurt ind i kussen. – Slik, næsten skreg Helga. Linda slikkede. Hun skulle anstrenge sig for at få tungen helt derind. Helgas ben spjættede vildt omkring, da hun kom. Derefter gik hun ud i badeværelset for at vaske sig. Da hun kom ind igen begyndte hun at tale om deres mødetidspunkt.
Linda spurgte, - Jamen, hvad med mig? - Du kan hjælpe dig selv. Find noget i tasken. Husk kvitteringer, og så var Helga ude af døren. Linda rejste sig og gik hen i tasken, for at finde noget som kunne dæmpe hendes lyst. I tasken var der håndjern, piske, et etui med nåle, dildoer, massageapparater og nogle mærkelige skrueinstrumenter. Med væmmelse lagde hun sig i sengen for at onanere sig til det, som ingen ville give hende, nemlig orgasme.
Efter at hun var kommet, gik hun ud i badeværelset, og i spejlet fik hun et chok. Hele hendes ansigt var smurt ind i syltetøj og Nutella også i hendes dejlige hår. Om igen.
20 minutter efter sad hun i taxa hjem til kollegiet og siden til universitetet. Hun huskede kvitteringen!


Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk

Retur til novelle-menuen

Til næste afsnit