LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 16 af 20

Udnyttet af de rige.

Linda havde været på universitetet og var taget hjem til kollegiet for at skifte tøj. Havde ringet til sin kæreste Hanne Solbjerg. Hanne vidste, at Linda havde noget gruppearbejde og derfor ikke kunne komme hjem til hende. Da samtalen var færdig, tog Linda en taxi ind til Helga Hammers hotel i midten af Århus. Linda manglede noget. En tilfredsstillelse. Lysten var ikke blevet mindre efter samtalen med Hanne Solbjergs sexet stemme. Den, som var lidt hæs, og sang på dig, mig og os. Linda havde i taxien taget sine bitte små sorte trusser af og lagt dem i tasken. Hun glædede sig et gensyn med den dominerede tyske Helga. Måske skulle hun ligge på gulvet, mens Helga sænkede sit våde skød nedover hende? Eller et stop og slikketur i elevatoren? Hun kørte sine lange ben sammen for at dæmpe sin kløe i skødet. Da taxien nåede hotellet stod Helga på spring for at køre med. Linda var skuffet over dette. Prøvede at fange Helgas opmærksomhed uden held. Tog hendes hånd og førte den op under den korte kjole. Helga gad ikke. Sad og spurgte til taxiregningen for i morges og påpegede, at de ville komme for sent. De kom ud til det finere kvarter tæt på Marselisborg havn. Rigmandskvarteret som Helga kaldte det. Kørte ind på privatvejene og op af en lang flot indkørsel med lys i siderne. Det lignede et engelsk landsæde og Linda troede ikke at så meget rigdom fandtes i Danmark. Hun spurgte Helga hvem de skulle besøge, der havde så mange penge. - Det er en fra bankverdenen hvor banken betaler deres husleje. Almindeligt snyd. De ringede på og en stuepige med hvid kappe og sort kjole åbnede og bød velkommen. De gik ind og lagde overtøjet og blev budt velkommen af en pæn ældre dame i midten af halvtredserne som Helga kaldte Fruen. Der var allerede kommet 15 personer. Det var alle kvinder. Cirka halvt af dem var meget unge kvinder der var udfordrende klædt. Linda lagde mærke til de blikke hun modtog. 

Af en eller anden grund så havde hun slet ikke troede at festen var i et sådant miljø. De stod i flokke og konverserede. Linda følte sig dårlig tilpas fordi Helga var gået i en gruppe som kendte hinanden meget godt. Hun var alene. Fruen kom hen til hende sammen med et par ældre kvinder. De spurgte om Linda ikke var den kendte Tina Kjær "hende kunne jeg godt tænke mig at prøve" og latteren lød. Der skete ikke noget. De unge piger så pokkers flotte og dejlige ud, men en dybere samtale formåede de ikke. Hvorfor var de der? Frue kikkede hele tiden på klokken. - Vi venter på ministeren. Hun kan være her når som helst. Linda fandt flere kendte personer iblandt gæsterne. En fra Tv-avisen, den kendte skuespiller med det gode ægteskab, en fra kongehuset. Ja der var mange som man kendte fra ugebladene. - Nu er ministeren her. 

Velkommen, nu kan vi begynde. Ministeren var en lille ældre kvinde med et fuget ansigt. Hun havde ”gået” den lange vej fra fagforeningerne, partiforeningerne, folketinget og nu havde hun holdt på den rigtige hest og var blevet minister. Var blevet flyttet nedad pga. manglende evner. Men minister det var hun. Frue klappede i hænderne for at kalde alle sammen. - Vi vil byde hinanden velkommen til et par gode og interessante timer sammen. 

- Piger, tag nu eet glas og lad os hilse på hinanden. Stuepigen delte glassene rundt og der blev skålet. - Min stuepige er Maiken, som flere kender. Maiken du har for meget tøj på. Tag det af. Stuepigen nejede og begyndte at tage det hvide forklæde af. Derefter knappede kun kjolen op. Et par store faste bryster viste sig. Brystvorterne var meget store og meget mørke. Længere nede kom hendes køn til syne. Forsamlingen ligesom gryntede eller sagde noget, da Maikens måtte kom til syne. I dag er kvindernes måtte barberet væk eller nedskåret. Maikens måtte havde en enorm hårvækst. En meget stor trekant med helt sort glinsende krøller. Linda kunne ikke få blikket væk fra den dejlige trekant. Hendes blik blev mødt af Maikens og Linda slog blikket ned. - Du kan tage forklædet på igen. Maiken gjorde som der blev forlangt. Forklædet kunne ikke skjule de mørke brystvorterne og den behårede måtte. - Du kan hente den anden servicevogn. Maiken gik ud for lidt efter at komme ind med en vogn hvorpå der var dildoer, massageapparater og store gummipikke. Nu kom der gang i festen. Der var run på vognen og to og to gik de forskellige smågrinede væk. 

Linda så at Helga og en kvinde og en ung pige gik ned af en kældertrappe.
- Vil du ikke se lidt af huset? Det var Fruen som spurgte Linda. - Jo tak.
En fast hånd blev lagt omkring Linda. De gik rundt og så swimmingpoolen, hvor flere kvinder legede med hinanden. En lå på kanten mens en anden nede fra bassinet slikkede hende. De så frækt ud. - Vil du ikke se første sal. Det var faktisk ikke et spørgsmål. Da de kom derop, blev Linda vist ind på et værelse.
Det var et kontor. - Aftalen her er, at jeg skal have den, jeg vil. Og gøre med den, hvad jeg vil. Forstået! Linda nikkede, uden at vide hvad det drejede sig om. - Tag dit tøj af. Linda gjorde det. - Nå du har ikke trusser på. Sæt dig på bordet og leg med dig selv. Linda gjorde det. Hun så at Fruen satte sig i den flotte kontorstol og kikkede på Linda. - Tag fyldepenne der og stop den op i dig. - Nej, det kan jeg ikke lide. - Gør det kom det truende fra Fruen. 

Linda lod fyldepenne glide ind og ud af hende. Hun lod som hun kunne lide det og at hun snart ville komme. - Er det ikke dejligt? - Jo, nu, nu kommer jeg. 

Bare skuespil, men Fruen troede åbenbart på det. Kontorstolen blev med Fruen kørt ud midt på gulvet. Et håndtag blev løsnet og nu lå den næsten vandret. - Sæt dig over mig og lad os prøve en 69'er. Linda gjorde det og mærkede Fruen øvede tunge i hendes grotte. Det mærkede dejligt. Endeligt orgasme efter at have ventet på det en hel dag. Pludselig ryg stolen op i almindelig stilling. Stadigvæk blev Linda slikke. Hendes ben spjættede op mod loftet. Hun var glad for at hun havde været gymnasts i Vejle. Da Linda kom måtte hun slås med balancen og slikke og den krampe i sin kusse som en dejlig orgasme medfører. Fruen kom ganske kort efter. - Du er meget dygtig. Tag dit tøj på og kom endelig tilbage en anden dag. Vi to er ikke færdige med hinanden. Linda kom hurtig i tøjet. Fruen åbnede døren og uden for stod en pige og en kvinde. - Her Frue, det er Camilla som jeg talte om. Hun er lige blevet 15 år. Pigen blev ført ind i kontoret og døren blev lukket. - Må jeg ikke godt komme med. Jeg siger ikke noget? Intet svar. Linda så at kvinden satte sig ved døren og var ked af det. Hun gik lidt rundt i huset. Flere greb fat i hende for at få hende med i deres leg, men Linda rystede på hovedet.
Hun ville ikke. Hun gik ned i kælderen. Der var fakler som lyste op. En dør stod åben og Linda gik ind. Hun kom til et rum hvor kæder, kors og gabestokke fandtes. Helga var der også. Hun havde bundet de to øvrige personer op og piskede dem. På brysterne var de mærkelige instrumenter Linda havde set i tasken. De klemte kvindernes bryster hårdt sammen. Begge kvinder græd. Rigtig græd af smerte. Helga blik var det mystiske som Linda et par gange havde set. Pludselig kom to andre kvinder. De løb hen til Helga og rev pisken fra hende. - Skal vi have politiet rendende igen. Din tyske sadist. De to blev befriet og græd. Linda skyndte sig op af trappen. Hun ville løbe ud, men stuepigen Maiken tog hendes hånd og førte hende op på første sal. En dør blev åbnet og de kom ind i det kæmpe store badeværelset. Døren blev låst. Linda begyndte at græde. Maiken prøvede at trøste Linda med tale og holde omkring hende. - Kender du Helga Hammer?
- Ja, jeg har været sammen med hende et par gange. Hvad med dig?
- Hun er ond. Maiken fik et fjern udtryk i øjnede. Linda ville ikke spørge mere.
- Hvad laver du her?
Maiken grinede lidt. - Jeg læser jura og er lønnet af Fruens mands bank. Dertil får jeg 3000 kr. for hver gang jeg deltager i disse orgier. Hvad laver du? Linda fortalte hvad hun lavede. På en eller anden måde var de på glimrende bølgelængde sammen. Der gik ikke længe før Linda lagde sin hånd nedover Maikens dejlige nøgne strut numse. 

Linda mærkede også en hånd som kørte op af hendes lange dejlige ben. Hun havde stadige ikke fået sine trusser på. Der var derfor fri passage for den begærlige hånds udforskning. Linda mærkede en hed ånde i øret og en villig mund ud foran sin egen mund. Hun skilte sine læber og ind kom en våde, legende tunge som ligeså villigt blev besvaret. Med et pressede Maiken Linda væk fra hende. Begyndte at smide stuepigeuniformens forklæde og frem kom den indbydende bryster med de store mørke vorter. Linda måtte kysse og kramme dem. 

Maiken arbejdede med at få hele forklædet af. Den dejlige elskovs grotte kom til syne med alt sin dejlige sorte hårvækst. Linda faldt på knæ. Sin kind lagde hun mod den store måtte. Ventede sig mod den og begyndte at slikke hårpragten. Den var silkeblød og smagte af honning. Hun bevægede tungen nedad og bemærkede at mellem benene var Maiken barberet. Dejligt ingen hår i munden. Den grotte skulle slikkes og udforskes. Maiken begyndte at trække tøjet af Linda. Nu var de begge nøgen. Maiken åbnede et skab og tog en stak badehåndklæder ud for at lægge dem på gulvet. De lagde sig på håndklæderne og begyndte kampen for tilfredsstillelse. De legede og pinte hinanden, men ikke for længe fordi deres kroppe skreg på orgasmen. De kom begge i en sakse stilling og faldt i hinandens arme krammene og kyssende. Lidt efter kom de til sig selv. - Jeg må ikke have sex med de unge, men kun konerne. Hvad har du fået for at komme her? - Her, jeg skulle til fest inviteret af Helga Hammer. Jeg har ikke fået noget. - Typisk hende den nærige tyskerso. Maiken fortalte at alle værelser blev overvåget med kamera. - Også kontoret, hvor du har været Linda nikkede. - Der er kameraer overalt. Fruens mand optager det hele til fælles fornøjelse og afpresning. Vidste du, at hvis du røber dette til nogen, så bliver du anklaget for tyveri af guldfyldepennen. Familien har en klemme på politimesterens kone. Hun er aktiv deltager i orgierne. Jooo, alt bliver fotograferet, og billederne bliver eventuelt brugt som bevis, at du er løbet med guldfyldepennen. Linda hørte, at de øvrige piger fik cirka 4.000 kr. for at stille deres kroppe til rådighed for de ældres kvinders seksuelle eskapader. 

De kunne blive ved med at tale og kramme hinanden, men Maiken skulle passe sit arbejde. - Linda du må ringe til mig. Det lyder måske dumt, men jeg har en fornemmelse af, at vi kan få det godt med hinanden ikke? Linda fik telefonnummeret og gik ud af døren fra badeværelset ned af trappen. Omkring hende blev der udforsket i seksuelle nydelser uden at Linda havde lyst til deltage. 

Hun fandt sit overtøj og gik ud af døren uden at vende sig om. Hun ville gå ned til taxaholdepladsen og tage tilbage til Skejby. Da Linda havde gået i cirka 10 minutter, kom der en stor flot bil forbi hende. Den bremsede hårdt op og bakkede hen imod Linda. Et vindue rullede langsomt ned, og ministerens furede ansigt kom til syne. - Søde lille du, vil du have et lift? Linda takkede ja, og satte sig ind i bilen. - Hvor bor du henne? I Skejby? Chauffør kør os til kollegiet i Skejby og lad det gå lidt raskt. De begyndte at tale lidt sammen, men ikke noget om hvorfra de var kommet. Ministerens finger begyndte at pille ved Linda. Hun kunne ikke lide det. Dels så virkede ministeren frastødende på hende, og dels så var der tilskueren, chaufføren. Chaufføren var nærmest luft for ministeren. Igen kom Linda trusser af, og ministerens finger legede med hendes køn. Igen flød Lindas elskovssafter. Hendes bryster blev klemt og krammet med våde kys. De kørte i hast op gennem Århus Nord. - Her har jeg levet livet i mit tidligere liv. Ministeren gik igen i bord hos Linda. 

Kollegiet blev nået og Linda fik ordnet sit tøj og døren blev holdt af chaufføren. - Tak for turen. Træt og udkørt gik Linda op på værelset.


Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk