LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 17 af 20

Et frækt gensyn.

Linda havde en hård uge efter festen/orgiet ved Marselisborg. Meget skulle forelægges og meget blev der forventet af universitetets elite. Af antal var det få, men gode lærere, i forhold til de øvrige lektorer som tænkte i overtid i stedet for pædagogik. En dag da Linda var kommet op på sit kollegieværelse var der en tlf. besked på svareren. Det var Ditta Jensen fra Vejle. Hun ville ringe senere. Et øjeblik ringede telefonen igen. Det var Ditta. Hun havde fået nummeret af Lindas forældre. Årsagen var næste uge skulle hun til konference i Bella Centeret, kunne de ”ses”? De snakkede som gode venner. Ditta var meget varm at tale med. Sin jyske talemåde og den klogskab som hun indeholdt. Ikke uden grund var hun blevet en af de førende psykologer ved kommunen. Den kvinde som måtte være så sikker i sit arbejdet, var selv usikker med sit egent liv. Vrøvl med sine børn.
Altid ensom og havde nu fundet kirken igennem Grundtvigs livsbekræftende tanker. De talte sammen i næsten 2 timer. En dejlig snak for dem begge. Aftalen blev at de skulle være sammen næste onsdag kl. 12. Ditta skulle holde et indlæg kl. 15.
Linda kørte tilbage til sit hjem hos Hanne Solbjerg.
Onsdagen kom og Linda havde lavet te på kollegieværelset. Ryddet op og lagt en tube tandpasta klar bag bordlampen. På slaget blev der banket på hendes dør.
Forventningsfuld løb hun hen til døren. En skuffelse var det at det var Asger Holm som spurgte om hun kunne låne han nogle smøger. Han fik 100 kr. og Linda ville da få fred. Et kvarter senere bankede det igen og denne gang var det Ditta. Linda havde glemt hvor kedelig hun så ud i tøjet. Det lange grå hår og ansigtet helt uden makeup. Hvorfor skulle livet være så kedeligt tænkte Linda. Snart sad de og snakkede hyggeligt. Faktisk som gamle venner. Ditta, som i sit arbejde hjalp så mange mennesker havde så lidt ud af tilværelsen. Få glæder og mange problemer med samlivet og sine børn. En var stofmisbruger og Venassa levede hele livet i en alt for ung alder. De havde næsten talt i en time da Ditta fik øje på tandpastaen. De grinede lidt af dette. - Jeg har taget noget med som er bedre. Ditta rejste sig og gik over til sin taske. Linda fulgte med. - Her, denne lille flaske vil give dig 'livet tilbage'. Det er pebermynte olie. Tag dit tøj af! Linda adlød som altid og snart var hun nøgen. Ditta åbnede den lille flaske hældte nogle dråber ud i hånden og gned Lindas dejlige bryster med det. Lindas mund nærmere sig Dittas læber. Deres tunger legede med hinanden og skyd langt ind i hinandens mund. Ditta trak sig smilende væk fra Linda og på ny blev hendes hænder indsmurt i pebermynte olie. Nu var det Lindas skød der stod for tur. Det meget barberet skød blev helt indsmurt i olien. En finger gled op både her og der. Linda sukkede tilfreds, mens hun spredte sine lår mere. Nu var oliens virkning begyndt at komme på brysterne. 

Først koldt. Meget koldt. Så mere og mere varmt. Indtil brysterne ”brændte”.
Linda var liderlig. Hun begyndte at rive Dittas tøj af. Da Ditta var nøgen, skulle hun også indsmøres i olien. Dette klarede hun selv. Da turen til hendes eget skød kom, bad hun Linda bukkede sig. Hun kravlede bag om Linda og begyndte at slikke hende bagfra, alt imens hendes egne fingre legede i hendes meget våde kusse. Dittas tunge gik på opdagelse i Lindas grotte. Både indvendige og udvendige skamlæber blev slikket. Hendes tunge var langt oppe i Linda, mens hendes næse var inde i den brune tulipan. Linda kærtegnede sine store faste bryster. Hun var tæt på orgasmens Mount Everests højdedrag. Hun fik sit ene ben op på en stol så hun var mere åben. Nu, nu kom hun. Hun måtte lægge sig ned på gulvet. Ditta lod ikke den chance gå fra sig. Hun brændte også. Derfor plantede hun sit skød ovenpå Lindas dejlige mund. Nu var det Linda tur til gengældelse. Og gengæld skulle hun få. Linda kunne ikke stoppe. 

Hun pressede hendes tunge ind i Dittas bagdel mens Dittas hånd kørte rundt på klitoris. Linda kærtegnede Ditta med sine frie hænder og Ditta kvitterede med at komme med et højlydt skrig. De fandt hinandens mund i et lækkert kys med kram til. Linda ville nu have mere olie i kussen. Også Ditta fik en del. Det smagte dejligt. De lagde sig i en 69'er. Gav sig god tid. De var jo tilfredsstillet og var ikke 'sultne' mere. Kom begge, men denne gang ikke højlydt. Lå lidt for at komme til sig selv. 

- Klokken. Ditta sprang op og ud på badeværelset. Kom ind igen vasket og friseret. - Ditta sæt dig lige jeg har ringet på en vogn den er her om 10 minutter. Ditta satte sig overfor Linda og Linda begyndte uden videre at give hende makeup på. Dittas hænder legede med Lindas dejlig krop imens. Et dyt-dyt hørtes og de sagde farvel til hinanden. 

Ditta Jensen forsvandt til sin dagligdag med ansvar og uden store glæder.


Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk