LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 2 af 20

Fornedret og misbrugt kærlighed

Det blev fra august en dejlig tid for Linda og Hanne. Deres kærlighed fik frit løb hvor de bare elskede hinanden. De havde nok i sig selv. Det blev til meget få besøg hos andre. I efterårsferien tog de til Ibiza. Ned og nyde solen og hinanden. I starten kunne de ikke gå uden at blive forfulgt af brunstige mandfolk. Men de fik gjort mændene forståeligt at her var der ikke meget at komme efter.
Linda var på det nærmest flyttet ind hos Hanne. Hun beholdt stadigvæk sit kollegieværelse. Dels så havde Hanne ikke sagt at hun skulle flytte hjem til hende, og så var der også hendes forældre. De måtte ikke vide noget om hendes kærlighed.
Det var blevet november. En trist lørdag. De havde været ude på shopping, hvor Hanne som sædvanligt havde købt dejligt tøj til Linda. Linda havde lavet mad til dem. Men Hanne var i dårlig lune den aften. Fortalte hvor dårlig maden var tilberedt. Linda blev såret. Sad og regnede, nej, det var ikke Hannes periode endnu. Da Linda ville vaske op, bebrejdede Hanne hende alt muligt.

- Jeg synes du skal gøre stuen ren nu. Støvsuge og tørre af!
- Jamen klokken er 9 aften. Jeg gør det i morgen. Kom skal vi ikke hygge os? lokkede Linda hende.
- Ved du hvad, jeg betaler for alt muligt, tøj, rejse, mad ja alt muligt og du laver intet for det. Hanne var vred nu. Linda lod sig provokere af situationen og gav igen. Resultatet blev at Hanne smak Linda en lussing.
Straks efter kom tårerne frem hos Linda. Hun blev bare stående og kikkede på Hanne. Så gik hun hen og tog sit overtøj og gik ud til sin cykel og kørte hjem til kollegiet. Hele vejen græd hun. Tankerne kørte rundt i hovedet på hende. Hvorfor gjorde Hanne dette?
I mellemtiden gik Hanne rundt i sit tomme hus. Hun ærgrede sig over sin forbandede stolthed. Havde hun bare fortalt hvad problemet var. Det var at Martin, hendes mand, ville komme hjem om tolv dage. Hjem og holde en måneds ferie. De havde bare skrevet lidt og ringet et par gange. Martin vidste godt hvem han giftede sig med. Han ønskede et hjem og en kone og ingen børn. Hvem ville opfylde dette? Ikke mange, men en kvinde som var til kvinder ville. Hans øvrige krav var: Hver torsdag og mandag skulle han smøres ind i massageolie og rides på. Som kaptajn i handelsflåden så skulle det ske på klokkeslættet.

Hanne havde gjort, som han bad om. Måske ikke med en glød i øjnene, men det havde pigerne heller ikke i østen. Alt dette havde Hanne forsømt at fortælle Linda. Også at hun aldrig før i sit liv havde være så forelsket, måske forelsket for første gang. Nu var Linda gået, måske for altid. Hanne drak et par gode drinks og ringede efter en vogn for at køre ind til byen. Til Pan.

 

Imens var Linda kommet hjem. Hun havde fået grædt ud. Hun var blevet hård. Ingen, ingen skulle slå hende. Det bankede på døren. 

- Kom ind, sagde hun.
Asger Holm stak hovedet ind. – Linda, vi holder en fed fest i aften, kommer du ikke?
- Nej tak jeg har ondt i hovedet. Hvor er det henne?
- Inde hos mig. Vi har hash og øl. Kom nu.
Inde hos Asger Holm lugtede der altid af sure underbukser og strømper. Han var ikke just kendt for sin proberhed!
- Nej tak. Men måske kan jeg komme om en time, ok?
Asger Holm gik skuffet ud af døren.
Linda gik i bad og bagefter ville hun hygge sig. Men efter badet opdagede hun, at hun kedede sig. Hun erkendte, at hun savnede sin elskede Hanne, også selvom hun havde slået hende. Linda gik ud på gangen, hørte Asger Holm grin inde fra det andet værelse og gik ned til sin cykel igen. Klokken var nu 01.00 og Linda ville hjem og elske med Hanne. Da hun kom til Hannes hus på Lystrupvænget var der helt mørkt derinde. Hun gik derind og kaldte på Hanne. Måske lå hun og sov. Hun opdagede at hun var alene. Starten på deres skænderi var rengøring. Linda startede med at gøre rent. Så kunne Hanne ikke klage mere! Klokken var blevet mange, og Linda gik ind i soveværelse lod lyset brænde og begyndte at læse. Hurtigt faldt hun i søvn.


Hanne var ikke rar at være sammen med. Faktisk forsvandt alle hendes venner fra hende den aften. Kærestesorger, som de sagde. Hun havde drukket noget og derinde drak hun også tæt. Til sidst var klokken 5 og der var tomt. Hanne ville have noget sex med hjem. For at trøste. Men der var ingen til hende. Annett kom hen til hende.
- Davs Hanne lang tid siden vi har set noget til dig. Annett var en kvinde på 55 år firskåren, bred og "mande klippet". Faktisk var hun sådan en som alle kunne se var lesbisk og ”manden”. Hun blev kun brugt som et afhentningstilbud. Og sådant havde det altid været. Hun havde sin læderjakke på. Alle vidste, at hun i den gemte en dildo lavet specielt til hende. Hun blev kaldt Holger pga. sin manglende kvindelighed. Hun var til, hvad hun kunne få, og hvis hun måtte vælge; til den hårde form for sex.
Annett nassede en drink fra Hanne. De havde prøvet for nogle år siden at være sammen, men det havde ikke været lykken. Hanne kikkede rundt. Alle de gode stod og kyssede, og hun ville have sex. Hun kikkede nu på Annett og sagde. - Vil du med hjem Annett?
- Ok, jeg har den i lommen. Hun grinede tilbage med sin flækkede fortand.
De tog en vogn hjem til Hanne. Fra vejen kunne Hanne se at der var lys i huset. Var Linda kommet tilbage eller havde hun glemt at slukke for lyset?
Vognen hørte og nu ville Annett kysse. Hanne fortalte at Martin, hendes mand, nok var kommet hjem.
- Hvad så med mig? Du slæber mig herud hvad skal jeg nu?
- Du kan vente så kommer jeg ud om lidt og henter dig. Ok?
Hanne listede ind. Hun så at hendes Linda lå i sengen. Hanne var fuld.
Hun ville hævne sine stærke følelser overfor Linda. Hun gik ned i kælderen og fandt i gamle gemmer fire par håndjern og en maske frem. Hun gik op af kældertrappen og kaldte på Annett.
- Du går ned i kælderen og kommer frem om 10 minutter. Husk det. Jeg vil overraske en derinde.
Annett grinede endnu engang fjollet. Hun var frisk på alt avanceret. Hanne forsvandt igen og Annett gik ned i kælderen for at vente.
Hanne vækkede Linda med blide kys. Straks slyngede Linda armene rundt om Hanne og gengældte de hede kys. Hun kunne se på Hannes øjne at hun var fuld. Hanne hviskede, at hun havde en overraskelse til Linda. - Hvilken?
Hanne lukkede hendes mund med endnu et kys. Hun tog håndjernet frem og bad Linda om at lægge sig på tværs i sengen. Det blev gjort. Linda tænkte, at hvis det kunne gøres deres kærlighed godt igen, så okay. Da håndjernene var fastgjort i begge håndled og ankler tog Hanne en maske frem. Den var af sort læder der skjulte øjne, mens næse og mund var frie. Hanne gav sig at kærtegne Lindas spændende krop. Hun rejste sig og tog sit eget tøj af og forsatte kærtegne. Linda kunne i sin nye rolle ikke komme fri. Snart var Hanne nået til hendes kusse, hvor skamlæberne blidt blev skubbet til siden for at tungen kunne komme til. Linda sukkede af velvære. Hun mærkede at Hanne løftede hovedet. Der blev presset noget omkring hendes hoved. Hvad var det? Annett havde sat sig over Lindas hovedet. Hun grinede lidt, mens hun gav sig til at vride i Lindas vorter. Linda blev skrækslagen, skreg og gav sig til at rykke i kæderne, forgæves. Hanne begyndte sit slikken igen, men Linda samlede sine ben så meget, det kunne lade sig gøre. Annett grinede bare fjollet, og blev ved med at kramme og vride Lindas dejlige bryster.
- Hvorfor? Hvorfor? Lød det fra Linda. Hun græd bag masken. Annett plantede sit skød ned over Lindas hoved. Der var hår alle vegne hos Annett.
- Slik, slik, skreg hun.
Linda kunne ikke få vejret, så for at få luft, måtte hun slikke Annett. Det var ikke Hannes dejlige velduftende safter, men en beskidt fjams.
- Ja, godt, godt, mere, mere, gryntede Annett.
Hanne kunne mærke, at den Linda hun kendte i sengen, ikke var der mere. Linda var blevet helt tør, også selv om Hanne slikkede det bedste hun havde lært.

Hun rejste sig og stod op i sengen, for at Annett kunne give hende en slikke tur. Men Annett var ligeglad med hende. Hun havde noget nyt legetøj mellem benene. Til sidst måtte Hanne lægge sig ned og sakse sine ben mellem Lindas og gnide den af. Det var svært pga. kæderne og Lindas tørhed, men hun ville have sin orgasme.

Da der var gået cirka fem minutter kom Annett. Hun blev mere vild end før og kørte sit skød over Lindas hoved. Det gjorde ondt. Hun steg ned fra Linda for at gå hen til sin jakke og påsætte den special byggede dildo. Der var en lille pik som ville gå op i Annett skede og en stor pik på 20 cm. Den pegede lige ud. Der var specielle remme til dildoen fordi Annett hofter lignede mest af alt en sæk kartofler. Ja hele hendes krop var en sæk kartofler. Med ølmave, grimme hængebryster og som sagt hår alle vegne. Hun var ikke velplejet. Bade, gjorde hun cirka hver tredje dag.
Hanne var stadig ikke kommet. Hvorfor?
Annett skubbede hende væk fra Lindas skød og rettede sin dildo mod Lindas skede. Lindas råbte og skreg. Dels fordi det gjorde ondt, dels af skam. Annett grinede bare og blev ved. Hanne bøjede sig ned og begyndte at slikke Linda. For at hun skulle blive våd og gøre dildoens indtrængende lettere. Nu var den inde og Annett kneppede vildt og inderligt.
Hanne kravlede i sengen over til Annett mund for at få en slikketur, men Annett gad ikke. Hun blev nødt til at sætte sig på Lindas hoved. Der gik længe, før at hun kunne mærke tungen i sin grotte. Hun var så fuld, at hun ikke hørte Lindas gråd.
De blev ved med deres fornedrelse af Linda i cirka 45 minutter. Der kom ikke en lyd fra Linda nu. Hanne var flov og skuffet. Hun løsende håndjernene og tog masken af. Linda blev bare liggende.
- Skal vi ikke have noget morgenkaffe, spurgte Annett. - Vi har stuepigen til det, ikke?
Hun gav Linda et slag med et bælte. Linda rejste sig øjeblikkelig.
- Vi skal have kaffe!
Linda ville tage noget tøj på, men et nyt slag afgjorde, at hun skulle være nøgen. Hun gik ud i køkkenet og lavede kaffe.
Hanne kom derud, men turde ikke kikke på Linda. De fik hurtig drukket kaffen, og Hanne fortalte, at hun ville ringe efter en vogn til Annett.
- Jeg har ikke penge til en vogn, du må betale.
Annett kom af sted. Straks efter gik Linda hen for at pakke. Hanne forsøgte at få Linda i tale. Linda kikkede på hende og sagde - Hvorfor, hvorfor?
Hanne vidste ikke sine levende råd. Begyndte at græde, for første gang i mange år.
- Kan du ikke forstå, jeg elsker dig bare så meget. Jeg ønsker ikke at elske dig, men kan ikke lade vær.
Linda pakkede videre uden afbrydelse.
- Der noget som jeg ikke har fortalt dig Linda. Martin kommer hjem om elleve dage. Hvad skal jeg gøre? Hvad skal vi gøre?
- Du har gjort nok, svarede Linda vredt, men hun kunne godt se problemet. Det problem som de vidste ville komme, men havde ikke villet tænke på dette.
Hun var blevet færdig og gik til ud til døren. Hun håbede at Hanne ville stoppe hende. Hun tog sin cykel og lagde de to sportstasker på bagagebæreren og ville køre sin vej. Hanne kom løbende ud, stortudende - Bliv, bliv min elskede.
Linda blev hos sin elskede, men de samme følelser til Hanne havde hun ikke.
Noget var ødelagt!

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk