LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 20 af 20

Alt har en ende

Hanne måtte gøre et valg! Enten så krævede hun at Linda droppede sit samvær med Maiken, eller så måtte hun accepteret dette og beholde Linda. Hanne Solbjerg havde prøvet at leve uden sin store kærlighed! Hun havde være syg af kærestesorg, mens Linda var i Frankrig. Nu var hun tilbage, og skulle hun nu være alene igen?
Det fornuftige var, at lade Maiken komme i deres hjem. Prøve at få det bedste ud af situationen. Og måske ville Linda selv droppe Maiken.
Et par gange havde de været påvirket af spiritus og så ladet liderligheden komme dem i møde. Givet efter og elsket sammen. Både Maiken og hun selv, havde gjort alt hvad der kunne gøres for at gøre Linda ”tilfreds.” Selvom hun var tilfredsstillet, så kunne hun kræve mere og mere. Hendes lækkre krop var umættelig af sex. De kunne slikke hende i timer, for bagefter at få Linda våde skød ned over deres ansigter. Hun ville have mere. Og det fik hun.

Både Linda og Hanne havde være ude i Marselisborgvillaen. Set spankingkælderen og leget, hvor der kunne leges. Det var på tidspunkter, hvor husets ejer var på repræsentationsrejser og huset var tomt. De havde været inde i det hemmelige kammer, hvor Fruens videooptagelser var. De havde set flere kendte personer lege med de unge piger. Set piger lade sig pisket. 

Kort sagt, ting som de færreste havde drømt om, oplevede de til stor morskab.

Hanne fik ikke hele sandheden om Maikens arbejdsområde. Men hun havde gættet det.
En aften, hvor Hanne og Linda sad og så tv ringede telefonen. Det var Maiken.  - Hvad er der..? Jeg kan ikke hører hvad du siger. Vi kommer så hurtig som muligt. Linda var hvid i ansigtet. - Det var Maiken. Der er sket noget, vi må køre derud. De var hurtig fremme og ringede på. Døren blev ikke åbnet, så de måtte finde en anden alternativ vej ind i huset. De fandt Maiken meget syg. Hun var blevet mishandlet på det groveste. Ansigtet var hævet af slag, og det sammen var hendes ellers kønne krop. Brændemærker og ringe isat bryster og skamlæber. Det var et blodigt syn. - Hvad er der sket? Hvem har gjort det? Maiken kunne ikke svare, hun var udmattet. - Er det Helga Hammer fra Toak? Der blev nikket! De fik hende vasket og fik de ækle ringe af hendes dejlige krop. Det blødte. - Du må på sygehuset! Maiken rystede på hovedet. Der var intet at gøre Hanne fik ringet til en ambulance, og snart var hun under lægelig behandling. De blev på sygehuset om natten. Næste dag kom politiet for at afhører hende. Dagen efter kom hun hjem til Linda og Hanne, og der kom politiet også. Denne gang for at afhører hende for tyveri. Fruen og hendes mand ville prøve at slippe ud af denne prekære situation, ved at anmelde hende for tyveri. Hanne Solbjerg kendte godt spillets regler. Hun havde taget billeder af Maikens sønderslåede krop og havde kopi af sygehusets journal. Maiken fortalte, at hun havde gjort noget for at garderer sig for noget lignende. Hun havde taget kopi af videobåndene hvor de prominente personer var på. Havde gemt dem hos sin søster i Odense. Hanne kontaktede nu Fruen med beviserne og båndene. Kravet var: Alle anmeldelser skulle trækkes tilbage. Bilen skulle Maiken beholde, og den samme løn som nu skulle udbetales, indtil Maiken blev færdig med sit studiet. Dette blev gjort på en overbevisende måde, således at Fruen godkendte dette og underskrev papiret under advokaternes måbende indsigelser.

De grinede godt af den oplevelse, da den kom på afstand. - Hvem siger, at jeg kan blive færdig med studiet. Har ingen hørt om evighedsstudent? Maiken havde betalt en meget høj pris, så galgenhumor måtte være på sin plads.

Det lille hus blev et livligt sted, hvor mange kom på besøg for at være sammen med de tre piger. Fra Frankrig kom Lindas venner på besøg. Hun genså de fleste af veninderne på deres værelser eller på fristeder i byen. Både Maiken og Hanne Solbjerg var jaloux på Linda og hendes uhæmmede lyst til sex.

På et tidspunkt ville Linda have et barn. Hvordan skulle det kunne ske, og med hvem? De diskuterede dette mange gange, og de to andre kunne også godt lide tanken.
Det blev Lindas gamle ven, Asger Holm, de kom i tanke om som donor. De aftalte dette med ham. - Hvad vil I have og til hvad? De beroligede ham med, at det var til et forsøg til Lindas skole undervisning. Gav ham et par kondomer og ventede lidt. Fem minutter efter kom han med to fyldte kondomer. Linda fik gjort det der skulle gøres. De kikkede lidt på det andet kondom. Maiken ville også prøve.
Ni måneder senere fødte Linda et skøn lille barn med Lindas dejlige udsende. - Gudskelov at han ligner dig og ikke…

Dagen efter fødte Maiken sit lille barn.
På denne måde blev Hanne Solbjerg mormor, eller far/mand, for de to små babyer og livet i huset gik videre.
Der var nu mening med Hannes Solbjerg liv.

SLUT

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk