LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 3 af 20

Den franske pigeklan

Efter episoden med Annett var Linda og Hannes forhold delvis ødelagt. Linda flyttede tilbage på sit kollegie værelse.
Den førstkommende dag på universitetet, kontaktede hun først sin studievejleder og dernæst rektor Carstensen. Han var en dygtig administrator og mægtig flink. Han havde et enormt netværk af kontakter. Linda bjergtog ham. Han fik indenfor en uge etableret at hun komme på et EU projekt som hed Leo. Hun skulle være udvekslingsstudent med et andet universitetet i Frankrig. Legat og ophold sørgede rektor Carstensen for. Det eneste hun selv skulle sørge for var togbilletten derned.
Snart sad hun i toget til Normandiet og byen Lisieux.
Der blev hun installeret på en fransk kollegium og begyndte på universitetet næste dag. Linda havde ikke fortalt Hanne om sit ophold. Hanne Solbjerg vidste intet. Linda frydede sig over dette.
Det var vanskelig at følge med i timerne. Linda kunne ikke meget af sproget, og deres indlæringsmetoder var der en verden til forskel i i forhold til de danske universiteter. På kollegiet havde man sit eget, meget lille værelse og fælles toilet og bad. Til at starte med, var der mange af de mandlige studerende, som kredsede omkring hende. Det var svært for hende at gøre dem klart, at det kun var faglige ting hun var interesseret i.

Når de spiste i fællessalen sad hun nogen gange alene. Den bygning hun boede i var forbeholdt kvinder uden mandlig adgang. Først efter 4 dages ophold kom Linda til at snakke med et par stykker. I morgenbadet så hun, at der var en flok, som hver dag badede sammen. Ja, de gik for det meste sammen. De grinede og havde det sandsynligvis godt sammen. Meget få gange var der mænd indblandet i deres studiekreds og lignende. Linda havde også følt deres blikke på sin krop om morgen, men havde slået det hen. 

Linda havde følt sig alene i Århus indtil hun havde mødt Hanne og her følte hun sig også alene. Var der noget i vejen med hende?
Den femte dag på universitetet var der en høj sorthåret pige der spurgte om hun ville med til fest om aften. Pigen, Michelle, boede på samme gang og var ualmindelig smuk. Der var en naturlig arrogance over hende. Michelle virkede som leder for den flok piger der holdt meget sammen. Linda takkede ja, og spurgte hvem der skulle deltage.
- Bare nogle gode venner" var det korte svar.

 

Om aften klokken 9 tog Linda en flaske rødvin og gik hen og banke på døren. Hun blev lukket ind og så, at der var tre andre.
- Kommer der flere? spurgte hun.
- Nej, er her ikke nok?
Der blev fniset af den bemærkning. De drak te og rødvinen. Man drak åbenbart ikke så meget på franske læreranstalter som i Danmark for slet ikke tale om kollegiet hos Asger Holm. De snakkede om faglige ting som didaktikken og den induktive indlæring forskellen mellem Frankrig og Danmark. En god diskussion. Der blev sat noget musik på og de sad og nynnede til. Pludselig begyndte de to af pigerne at kysse hinanden. Rigtig kysse, hedt og varmt. En hånd blev liste op under trøjen på den ene og de grinede lidt. Linda blev rød i hoved, hvorfor vidste hun ikke. Hun rejste sig og ville gå ud. Michelle stoppede hende.
- Hvor skal du hen? Aften er lige begyndt!
Linda kunne ikke komme forbi Michelle, og gik derfor lidt kejtet hen til reolen for at kikke på bogsamlingen. Michelle stod lige bag hende. Linda mærkede, at de to andre forsvandt ud af værelset. Linda tog en flot tyk bog ned fra reolen. Hun begyndte at bladre i den. Pludselig var der et bogmærke i bogen. Det var 4 fotografier med nøgen personer på. Linda kunne se det var taget i dette værelse. På det første billede var der 5 personer i en stor bunke. Og på de to andre var der to personer som dyrkede sex med hinanden. Piger! På det sidste var Michelle hel nøgen. Hun var smuk og havde spredte ben mens hun spredte sine skamlæber. Linda blev helt ør i hovedet. Det kørte rundt for hende, var det vinen? Hun stod bare og så på billederne.
- Vil du se mere? hørte hun Michelle katteagtige stemme spinde. Det svimlede for Linda. Hun fik lagt bogen og vendte sig om. Hun stod ansigt til ansigt med Michelle. To flotte piger på 180 cm. Hoved ved hoved, bryst ved bryst. Ganske langsom kom Michelle mund nærmere og nærmere sig Lindas mund. Den åbnedes, og en fræk tunge bød sig til. Refleksmæssig åbnede Lindas sin mund og modtog den krævende tunge. Den gik vulgær på udforskning i Lindas mundhule. Linda stønnede og var vild. Hun havde ikke fået orgasme i 14 dage, og det var blevet langt tid for hende. Michelles erfarne hænder var overalt på Lindas krop og snart var hendes afklædning afsluttet. Blidt blev hun skubbet over i sengen, mens erfarne Michelle legede med hendes krop. Snart bad hun om at blive taget. Michelle grinede og legede lidt mere med hende. 

- Kom nu, kom nu. Hvad venter du på?
Hørte Linda sin egne stemme bede den anden pige om sex.
Michelle gik i gang med at skille Lindas skamlæber ad og slikke, forsigtig, forsigtig, som var der noget at passe på. Linda pressede Michelle hoved mod sin kusse. 

- Slik, slik, hendes dejlige ben gik lodret op mod loftet. Så begyndte Michelle sit slikkeri. Da Linda endelig kom, føltes det, som om at der sprang en atombombe mellem hendes lår.

Da Linda endelig kom til sig selv, havde hun tårer i hendes øjne. Ligesom da hun første gang havde sammen med Hanne. Michelle kyssede tårerne væk og sagde - Hallo, er du der? Linda grinede og gav Michelle et dejlig taknemligt kys. Michelle rejste sig og gav sig til at tage sit tøj af. Meget øvet, langsomt, nærmest som en prof. Linda blev hel stakåndet over at se denne dejlige skabning. Da Michelle var afklædt, gik hun langsom over til Linda. Lige ud for Linda ventet hun sig om. Linda skulle slikke Michelle bagfra! Det var ukendt for Linda, men hun var så tændt at Michelle blev slikket over det hele. Michelle kørte sin bagdel rundt i Lindas hoved og kom med et brag. 

De lå lidt og snakkede sammen. Linda så noget på Michelle højre balle og spurgte hvad det var.
- Det er vores mærke. Kvalitetsmærke kan man kalde det. 

- Jamen, hvem har lavet det?
- Er du nok interesseret så finder du af det, grinede Michelle tilbage mens hendes tunge slikkede Lindas øregange.
De forsatte nede på gulvet i en 69'er og Linda blev hos Michelle hele natten.


Efter den episode åbnede der en verden for Linda. Hun blev medlem af klubben og der var ingen nætter uden hun fik besøg.


Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk