LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 4 af 20

Kvalitetsstemplet af ældre kvinder

Efter at Linda havde været sammen med Michelle startede der en ny epoke i hendes liv. Sex og tilfredsstillelse blev et meget vigtigt kapitel i hendes liv. At give og få eller tage var vigtigt. I tiden med Hanne Solbjerg havde der også været meget sex, men ikke uden kærligheden.
Hver aften/nat havde hun sex med nogle fra kollegiet. De dage hvor hun af naturlige årsager ikke kunne, måtte hun give og bruge saksestillingen. Dette gjorde hun meget gerne.
Lisieaux var en lille by med 50.000 mennesker som ikke havde nogle klubber for homoseksuelle. Michelle viste Linda, hvor man alligevel kunne mødes ligestillede.
På en lille cafe, beskidt og kedelig, blomstrede de, som var glade for sit
egne køn. Linda havde være der et par gange og hver gang var hun gået hjem med andre lesbiske. At dyrke sex på kollegiet, var nu meget lettere. Dels var pigerne rene og i bad hver dag, og så var transporten kun over gange. Når hun havde været ude hos øvrige kvinder, var hun nevøs for hvad som kunne ske.
Michelle havde hver gang sagt ok for Lindas bekendtskaber. I hele taget så styrede Michelle "sine" piger med en kærlig, fast hånd.

 

 

En fredag aften kom der to meget flot klædte kvinder ind i cafeen. Alle
pigerne fra kollegiet var henne og kysse goddag. Af udseende lignede de nogle, som var gået forkert. Af aldre var de i midte af halvtredserne.
Velplejet og velklædte i pelse, men man kunne god se at de var gamle. Rynker og furer under næse og mund. De blev som sagt budt hjertelig velkommen. De kikkede rundt og så lyse Linda. De gik straks hen til hende.
- Du må været den meget omtalte danske Linda?
Linda var paf. Hvor vidste de det fra? De blev præsenteret af Michelle som Nicolette og Martine. Et par rigtig gode venner.

Linda tog efter sin drink.
- Skal vi se at komme af sted! De kikkede på Linda som noget var aftalt.
- Hvorhen, spurgte Linda.
- Ja, I kan godt køre nu. Farvel og ha' det godt, min pige. Michelle skubbede til Linda. Når Michelle sagde god for dette så ville Linda godt prøve det. De fandt hurtig Nicolette og Martines bil og kørte ud i udkanten af byen til en flot villa med en dejlig udsigt. De gik ind igennem den flotte marmorbelagte hall.
- Tag bare tøjet af, det hele, sagde Nicolette.
Linda fik sommerfugle i maven og gjorde hvad der blev sagt. Hun gik ind i stuen, og så at Martine havde stillet en drink frem til hende. Hun satte sig og begyndte at drikke.
En samtale om Danmark og Frankrig begyndte. Bare sådan. Her sad en helt nøgen pige og talte om vind og vejr til en ukendt. Jeg må være gal, tænkte hun.
Fem minutter efter trådte Nicolette ind i stuen. Hun var iført læderbrystholder og hofteholder. Hun var en flot, solbrun, ældre kvinde. Hendes påklædning støttede og gjorde de ting som alderen ellers ødelægger ved kroppen. Nu forsvandt Martine, og Nicolette forsatte samtalen med "small talk".
Linda spurgte hvad de lavede og fik at vide, at Nicolette var overlæge på sygehuset, og at Martine var advokat. Et øjeblik efter kom Martine tilbage. Hun var iført lædertøj magen til Nicolettes, men havde ringe i sine bryster.
Linda blev bange.
Nicolette og Martine kunne se det på hende.
- Du skal ikke være bange, kære Linda. Der sker intet ondt med dig. Det hjalp for Linda. Idet Nicolette rejste for at hente drinks, kunne Linda se at hun havde guldkæder i skamlæberne. Rød i hovedet spurgte Linda, hvorfor hun havde dette.
- Det er vores forlovelse kæder, sagde Martine, mens hun let spredte sine ben så Linda også kunne se hendes kæder.
- De er meget praktiske til vores brug. Nicolette stod ud for Martines hoved og havde lidt spredte ben. Martine førte en hånd op mod hendes skridt og med to finger spredte hun Nicolettes skamlæber og begyndte at slikke. Uanfægtet af dette sagde Nicolette - Kan du se det praktiske ved kæderne? Linda bare kikkede og nikkede. 

- Skal vi ikke gå ned i kælderen Linda? 

Som på kommando rejste Linda sig op og gik med de to kvinder ned i kælderen. Der var sagte musik delvis mørkt og spejle på væggene. Der blev skruet op for lyset og der var en meget stor seng et kors, hvor der var kæder og remme til og en gabestok.
- Linda, kære barn, du skal ikke være bange. Ellers havde Michelle ikke givet os lov til at tage dig med.
Nicolette og Martine gik over til Linda og begyndte deres blide kærtegn.
Snart kom Linda i stemning og begyndte at stønne. Linda blev lagt på sengen, mens de to kvinders hænder var overalt på hendes krop. Nu mærkede hun en tunge i sit underliv. Den legede med hende, kom og gik. Linda tog Nicolettes hoved og pressede mod sit underliv. Martine gik op til Lindas hoved og begyndte at kysse hende der og masserede hendes bryster. Linda svømmede på en sky af velvære.
Hun tog omkring Martines ben med tegn til at hun skulle sætte sig således at Linda kunne få en ”kussesnaps” . Spændingen gjorde at Linda kom med et skrig. 

De to andre kikkede smilende til hende.
- Er der noget du vil prøve? sagde Nicolette og gjorde med hånden en gestus overmod rekvisitterne. Linda kunne godt tænke sig at blive bundet. Forsigtigt spurgte hun om dette. Det var ligesom hun var bange for at blive regnet for pervers. Også i dette rum.
- Kom mit barn. Linda fik bind for øjne og bundet på både hænder og fødder. Hænderne blev rejst op i vejret. Hun stod lidt og mærkede spændingen i luften af, at Nicolette og Martine kikkede på hende. Hvad ville der ske? Ravels Bolero lød nu i rummet.
Der gik nu lidt mere tid. Linda mærkede et klask på sine baller, og endnu et og et til. Det gjorde ikke rigtigt ondt som dengang Annett slog hende med livremmen. Det var faktisk rart at mærke blodet løbe ned til ballerne, og at det begyndte at svie. Pludselig mærkede hun noget som gjorde ondt. Hvad var det? Det gjorde ikke rigtigt ondt, men nu godt. Nicolette havde taget isterninger og kørt dem rundt på Lindas numse. Pludselig kom det ”onde” tilbage. Nej nu godt. Der blev leget med Lindas spændstige krop. Nu var det stearin som blev dyppet over Lindas dejlige bagdel. Musikken blev højere og svagt kunne Linda hører noget som knitrede. Ligesom en barbermaskine. Nu sved ballerne meget.
Hvorfor. Linda kunne lugte lugten af sprit. Dette måtte komme fra ballerne, men hvorfor. I det samme mærkede hun noget som stak i ballerne, nej faktisk kun i den højre. Hvad var det. Linda blev klar over at hun blev tatoveret. 

Ligesom Michelle og de andre. Nu fik hun kvalitetsmærket. Det gjorde ondt, men hun var faktisk lidt stolt. Da cirklen med de ni stik og den i midten var sat blev der igen sprittet. Linda skreg op. Musikken blev skruet højre op. Intet skete. Der gik nok 5 minutter. De føles som år for Linda. Med et mærkede Linda en tunge mellem sine ben. En virkelig krævende tunge.
Alt blev slikke. Dejlig, dejligt. Det var svært at blive stående når man blev slikket så kraftig. Nicolette og Martine var meget forstående. De løsnede hendes hænder, så hun komme ned i knæ. Benene var stadig låst fast, således de ikke kunne samles. Hvorfor skulle de også det. Det var så dejligt. Pludselig blev Linda helt stiv. Hun havde mærket en hel masse hår. Nej det var pels. Linda blev slikket af en hund. Hun ville væk, men kunne ikke. Linda var på vej op til orgasmes bombeplads. Snart var hun der og hunden blev bare ved og ved. Linda kom en gang til. Så var hunden væk. 

 

Linda fik bindet af øjne og så Nicolette og Martine grine. Dernæst blev hun løst fra kæderne og remmen. Hun begyndte selv at grine. 

- Hvordan var det" spurgte Nicolette.
Et dumt spørgsmål synes Linda som ikke blev besvaret.
- Vil du med ud at svømme?
De svømmede i den indendørs swimmingpool. Dernæst fik de lidt rødvin og ost. Og så gik de op hos Nicolette og Martine soveværelse. Et pragtfuld værelse med spejle, fjernsyn, ja alt muligt. De faldt i søvn i en stor dynge efter de endnu engang havde givet hinanden tilfredsstillelse.
Linda var på besøg hos Nicolette og Martine flere gange efter sin kvalitetstest og mærkning. De var et par pragtfulde kvinder at kende.

 

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk