LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 5 af 20

Lidenskabens vovestykke

Efter Linda havde været hos Nicolette og Martine og fået sit kvalitetsmærke, kom om muligt rigtig gang i hendes sexliv. Kollegiets gruppe af lesbiske kvinder forstod virkelig at holde sammen. Af antal med kvalitetsmærke var de nu 8 kvinder. Til tider syntes Linda, at hendes liv var blevet for vildt, men de tanker forsvandt som duk for solen, når der var en som bankede på døren.

En dag, hvor hun virkelig skulle forberede sig til næste dag på universitetet, blev der banket på døren. Pigerne havde ,ligesom på hotellerne, et skilt på døren hvor der stod "Vil ikke forstyrres". Det blev brugt når de var to, eller som nu hvor Linda ville være ene.
- Kom ind, kaldte Linda. Døren blev lukket op og Paulette kom ind. Paulette var på alle måder stor. Kraftig bygget nærmest som en kvindelig Samson. Hun var rødhåret og havde fregner på hele kroppen. Hun havde holdt sig meget for sig selv. Sørgede altid for at være ene i baderummet. Måske pga. generthed. Paulette dyrkede meget idræt. Spydkast, hammerkast, ja de ting, hvor hendes naturlige kræfter kom til sin ret. Hun var på ingen måde tyk, men kraftig bygget.
Linda var begyndt på koncentreret læsning. Hun havde nattøj på og lå i sengen. Paulette satte sig i fodenden af sengen. De havde ikke snakket meget sammen tidligere, men nu begyndte Paulette at snakke. Linda spurgte forsigtigt om det ikke kunne vente til i morgen fordi hun skulle være færdige med denne bog.
Måske ignorerede Paulette hende. I hvert fald tog hun ikke notits af
hentydningen. Linda troede et øjeblik, at der var sket noget alvorligt sådan som Paulette snakkede. Det hele kom i en pærevælling. Hendes barndom, forældre, hendes forlovede, studiet. Ja, alt muligt, uden komma eller punktum. Hvis det ikke havde været for hendes gode kondition så ville Paulette være blevet helt stakåndet. Ganske stille gik årsagen til Paulettes besøg op for Linda. Et smørret smil kom frem på Lindas kønne mund. Hun blev tændt. Linda prøvede at få samtalen hen på noget med sex. Paulette kunne ikke lide dette, blev rød i hovedet og kikkede ned.
- Paulette hvad er egentlig årsagen til, du er kommet herind i aften? Det er jo sent.

Ingen reaktion.
Linda tog sin undertrøje af. Tog sine bryster i hænderne og begyndte ugenert at kærtegne dem.
- Er disse grundet til du er kommet, Paulette?
Stadig ingen reaktion end at Paulette kikkede ned i gulvet og var meget rød i hovedet. Hun trak vejret som om hun havde løbet en Maraton.
- Paulette kæmp ikke imod. Vil du ikke røre dem?
Paulette nikkede.
- Så kom. Mærk dem. Kæmp ikke imod, Paulette.
Langsomt kom Paulette store hænder over til Lindas bryster. Da de rørte ved dem stoppede de, men Linda trak vejret så de bevægede sig. Paulette kikkede nu på brysterne. Et stift blik. Fyldt af begær og lidenskab.
- Jae, det er dejligt. Synes du ikke, Paulette?
Hun nikkede bekræftede. Linda lænede sig frem og begyndte at knappe Paulette pyjamas jakke op imens hun talte hun sagte til hende. Ligesom når man beroliger et barn. Da jakken var åbnet tog hun Paulettes bryster i sine hænder. De var meget store. Så store som amerikanske pornomodellers fyldte silikonebryster.
Paulette var meget liderlig nu. Nu skulle det ske. Linda fik rejst sig op, alt imens de kærtegnede hinandens bryster.
- Paulette, rejst dig op. Linda tog Paulettes jakke og bukser af. Nu var hun nøgen. Denne store, frodige kvinde. Linda skubbede hende blidt ned i sengen og begyndte at kærtegne Paulettes krop overalt. Kvinder kender hinandens erogene zoner. Og hvis man nyder hinanden, uden hastværk, så venter der en stor oplevelse. Snart var hun der, hvor Paulette ville have hende. Hun søgte nu hendes store elskovsgrotte og begyndte at slikke. Snart udenfor, snart indenfor. Paulette var våd, meget våd. En lille finger fandt ind, bare for at hjælpe. Paulette stønnede som et tog. Linda var bange for det kunne høres uden på gangen. En anden finger fandt en anden indgang. Så kom Paulette med et brag. Linda kunne ikke holde sig fast men blev væltet om på gulvet.
Et øjeblik efter kravlede Linda atter op. Smilende gav hun sig til at kysse sig op til Paulettes hoved. De kyssede også hinanden, men ikke så heftig som Linda plejede at kysse andre. Linda ville også have sin udløsning. Hun stillede sig op i sengen således at Paulette kunne give hende en slikketur. Det ville Paulette ikke. Hun var ikke klar til at give endnu.
Linda skulle have udløsningen nu. Hun satte sig på Paulette store bryster. Vorterne var godt erigerede. Lindas skød kørte nu frem og tilbage over de store vorter. Snart kom Linda og de kyssede hinanden nu mere vildt.


Bagefter fortalte Paulette at det var første gang at hun havde fået orgasme sammen med et andet menneske.
- Jamen du er 23 år. Hvad med din forlovede?
- Jeg er en god katolik og gør ikke noget sådant, kom det hurtig fra Paulette. Hun sagde tak og kyssede nu Linda af egen fri vilje.
- Skal vi ikke sove sammen, spurgte hun.
- Desværre, Paulette. Jeg skal have denne bog læst færdig og der er ikke plads til os begge her. Den bemærkning blev misforstået kunne Linda se. Hun skyndte sig at sige undskyld. Paulette græd lidt. Linda blev da nødt til at lire Paulette op. Det blev gjort med samme resultat. Nabopigen bankede på væggen for at stoppe den spektakel.
Efter det gik Paulette glad ud af døren. Hun havde prøvet det, som hun i lang tid ville prøve. Næsten morgen badede gruppens piger sammen. Paulette deltog for første gang. Michelle kikkede på Linda og rynkede panden for at få en forklaring.
Det fik Michelle. 10 dage efter at Linda havde forført sin første pige, viste Paulette sit kvalitetsmærke. Med stolthed.

 

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk