LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 6 af 20

Når lysten sejrer

Linda havde den første uge skrevet et postkort til Hanne. Bare et sådant: her går det godt - dyrt - vejret er.. - det er dyrt osv.. Hun havde ikke angivet hvor hun befandt sig i Frankrig. Hanne skulle nemlig lide. Flere postkort, men med mere personlig præg blev sendt. Byen Lisieux blev ikke nævnt. I Lindas underbevidsthed ønskede hun at Hanne ville finde hende.

En dag havde hun lånt en cykel og var kørt ud af byen for at læse og tage sol. Livet på universitetet og kollegiet kan gør, at man ønsker at være ene til tider.
Hun havde fundet et godt sted med fin udsigt til den lille bæk i nærheden og havde taget sit tøj af. Nu skulle der læses og solbades.
Man kan til tider mærke, når nogle kikker på en. Denne følelse fik Linda efter en halv time. Der var nogle der kikkede. Linda vendte sig om på maven for ikke udstille for meget og for at bedre kunne kikke. Et stykke væk så hun noget i buskadset. Hun kunne ikke se, hvad eller hvem det var, som kikkede. Linda var lige ved at tage sit tøj på og køre hjem, da hun lagde mærke til, at personen havde langt sort hår. Med hårbånd omkring og korte røde bukser. Var det en mand? Linda begyndte at kikke efter de forskellige bevægelser der afslører om man er mand eller kvinde. Linda var sikker på, det var en kvinde. Hun lagde sig om på ryggen igen. Nu var der ingen farer. Personen blev ved med at kikke og kom nærmere. Pludselig rejste Linda sig og løb hen til personen og holdt denne fast i armen.
Det vidste sig, at det var en kvinde på ca. 30 år, som var ude at løbe. Ikke en alt for køn person, men dog, en kvinde. Linda spurgte, hvorfor kvinden havde luret på hende. Det måtte man ikke. Kvinden kunne ikke lide at blive afsløret, og især ikke i at have kikke efter en anden kvinde. Linda kunne se det ubehagelige ved episoden for kvinden. Linda spurgte, om kvinden ikke ville have sol. Linda lagde hånden på kvindens knæ, så erklærede kvinde pludselig, at hun også ville have sol på kroppen, hvorefter bluse og de røde sportsbukser forsvandt fra den gyldenbrune og veltrænede krop. Lindas hånd kom igen hen til knæet og langsomt kælede den sig langsomt op af kvindens lår lige til der hvor trussekanten begyndte. Kvinden løftede enden og hjalp til med at få trusserne af, nu begyndte de to par kvindehænder at udforske hinandens kroppe. Efter ganske få minutter lå de tæt omsluttet på tæppet, mens de skiftevis kyssede og slikkede hinandens kroppe, så blev der skiftet til en 69 med Linda øverst. 

Kvinden flyttede sit hovedet så Lindas kærlighedsgrotte blev synlig. Linda kyssede kvinden dybt og inderligt, mens kvindens safter langsomt bredte sig i Lindas mund. Hun førte langsomt sit hoved nedad og lagde det på kvindes maven med ansigtet lige foran kussen. Et par sekunder lå Linda og nød den fremmedes duft, der pirrede hendes næsebor. Linda lod tungen kører forsigtigt rundt, op og ned. Nu begyndte kvinden at klynke. Linda fandt hurtigt knoppen, som blev bearbejdet efter alle kunstens regler. Hendes krop stod op i en bue, mens hun skreg efter at blive fyldt ud af tunge og finger.
Til sidst spændte hun langsomt kroppen, mens stønnen blev hurtigere og hurtigere, så kom skriget og hun faldt slap sammen, Linda trak sig hurtigt ud under hende.
Bag efter fik Linda en slikketur af kvinden, der var helt vild, og hun kom hurtig. Stille lå hun, mens hun kunne mærke sammentrækningerne i sig. En nye 69'er blev startet og sluttet således at de eksploderede begge to i et stjernehav.
Lidt efter lå de sammen og pustede ud. Så rejste kvinden sig og begyndte at klæde sig på. Linda præsterede sig, og kvinden sagde at hun hed Leila. Hun var mor til tre børn, og var blevet ophidset af den smukke Linda. De gav hinanden hånden, og Linda gav kvinden et kram, så løb Leila.
En time efter kørte Linda tilbage til kollegiet.

 

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk