LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 7 af 20

Madame Sarah

En dag ville Linda rundt i byen for at ose og købe noget tøj. Forskellige forretninger besøgte hun i gågaden uden at finde "noget". Hun kom til torvet og gik ind i varehuset La Edo. Det var et varehus, hvor alt kunne købes. Linda vidste godt at det ikke var her hun kunne finde lige hendes smag. Men alligevel, prøves skulle det. Linda kom op i modeafdelingen for piger og damer. Der var faktisk nogle pæne bluser, som hun ville prøve. Hun fandt 4 forskellige og kikkede sig omkring. De unge ekspedienter stod i en flok og snakkede. De værdigede ikke kunderne nogen opmærksomhed. Linda gik ind i prøverummet og prøvede bluserne. Pludselig blev forhænget trukket til side og en venlig kvinde på omkring de 50 trådte ind. Hun smilede og hjalp Linda med gode råd. Det var afdelingschefen kunne Linda se på skiltet: Madame Sarah. - De skulle prøve en smart nederdel til denne bluse, Mademoiselle . - Nej jeg har ikke råd. Som den gode sælger Madamen var så var hun ude for at hente nederdelen. Hun kom tilbage med tre forskellige. - Mademoiselle, prøv disse. 

De vil klæde dem. Hvor kommer De fra? Madame Sarah spurgte interesseret til og om Linda. Da Linda skulle prøve nederdelen tog hun sine jeans af. De var stramme og Lindas trusser blev revet ned om ballerne. Madame Sarah stirrede stift på Lindas tatovering. Forhænget blev trukket for og Madame Sarah rørte ved tatoveringen. Hendes anden hånd trykkede og kærtegnede ved Lindas bryster. 

- Jeg skal have dig, smukke. Ikke? Linda kunne kun nikke bekræftende. Madame Sarah øjne var sløret. - Når du har betalt går du ned på kundetoilettet i kælderen. Vent på mig. Jeg er der om 5 minutter. Med eet så var Madame Sarah ude af kabinen. Linda tog to bluser og nederdelen med op til kassen. Hun betalte med Visakort til Madame Sarah og fik en Franc tilbage med et nik. På vej ned til kundetoilettet fandt Linda ud af hun havde betalt en brøkdel af tøjets værdi. Hun smilede af dette. Hun lagde en Francen i automaten og gik ind. På toilettet vaskede hun sig godt i skridtet og gav det noget deo. Et minut efter bankede det på døren. Linda lukkede op og så Madame Sarah stå uden for. - Kom med" lød kommandoen. Linda gik med og tænkte ved sig selv at hun gjorde alt hvad der blev sagt. Blot det blev sagt i kommando tone. De gik over en gård og endnu ned i en kælder. Ind i et rum med lysstofrør i loftet. Det var et tøjlager. Madame Sarah låste døren og satte et brændt under dørhåndtaget således at man ikke kunne trykke håndtaget ned. De var låst inde.
- Tag dit tøj af. Jeg hedder Sarah, hvad hedder du, din dejlige skabning?
Mens Linda bare lige tog sit tøj af præsterede hun sig for Sarah. Mens Lindas tøj kom af blev Sarah vejrtrækken hastigere. Hun rørte, kyssede og kærtegnede Linda. Da Lindas trusser kom af lagde Sarah sig på en tøjdynge. Hun havde selv alt tøjet på. - Kom og sæt dig ovenpå mig, Linda" hviskede hun. Linda gik hen til Sarah. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle gøre så hendes hånd listede sig op under Sarahs nederdel. Der var ingen trusser så Linda mærkede den våde grotte. Sarah viste Linda hvordan hun mente at Linda skulle sidde med sit skød placeret over Sarahs ansigt. Linda sad med ansigtet modsat Sarahs krop. Hun kunne derfor ikke kærtegne Sarah med andet end hænderne. 

Sarahs egen finger kørte rundt hos hende selv. Hendes tunge slikkede Linda op i den syvende himmel. Snart var tungen inden i skeden snart bag hende, men aldrig stille. Altid i fuld bevægelse. Virkningen kom hurtig for Linda. Hun kom med et brag. Slikkeriet stoppede ikke, men forsatte og forsatte. Linda kikkede ned og så Sarahs øjne som glødede. Linda fandt Sarahs bryster og begyndte at kærtegne dem. Så kunne Linda mærke at også Sarah var på vej til toppen. Det var hun selv igen, meget snart, meget snart. Nu. De kom begge på samme tid. Sarah kunne ikke slikke mere. Hun havde ellers slikket som en sand mester.
Linda begyndte at tage sit tøj på. Hun spurgte om Sarah gjorde dette tit. 

- Nej, ikke tit, men en gang om måneden. - Hvordan vidste du at jeg ville sige ja?" - Jeg så dit mærke. Laurine og Nicolette mærke kun dem som løber chancerne. Se jeg er selv mærket. Hun vidste selv sit mærke som var lavet for 34 år siden. 

Sarah valgte dog mand og børn og kun når chancen byder sig tager hun en pige.
Sarah stod ved et spejl og lagde makeup. Hun redte sit hår og lignede nu igen afdelingschefen. - Kommer du igen, søde Linda? Ja, hvis du ønsker det- . Linda ville kysse Sarah, men hun ville ikke kysses pga. makeup'. - Næste gang behøves du ikke at vaske dig. Jeg elsker kvinder der smager af kvinder. Det blev sagt med et glimt i øjet. De låste sig ude igen og Linda blev fuldt igennem til en genvej. Sarah var væk. Da Linda gik forbi varehuset så hun Sarah gå op til afdelingen med to kjoler i hånden. Nydelig kvinde, hvem skulle have troet det?
De var sammen i alt seks gange. Linda følte sig 'lidt' som en luder, som fik tøj stedet for penge for sine ydelser. Men hun slog disse tankerne bort. Livet skulle jo leves!

 

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk