LÆSERNES EGNE NOVELLER

Linda©

DJÆVLENS LESBISKE LEG - Del 9 af 20

Med list er alt muligt

Om morgen på kollegiet virkede Linda trist til mode. De andre piger bemærkede det straks, og Michelle gik ind på Lindas værelse for at spørge hvorfor. Hun fik hele forklaringen med hvad der var sket hos Nicolette og Martine med Hanne Solbjerg. Linda havde håbet, at når hun fik sin hævn, så ville alt blive godt. Nu var det tværtimod det modsatte. Michelle spurgte til Hanne, om hvordan hun havde det, om hvornår de skulle mødes igen. Linda brød grædende sammen og fortalte, at hun troede at Hanne ville tage hjem. Alt mellem dem var slut. Michelle fik Linda til at gå over på universitetet og fortalte at hun "lige skulle ordne noget". Michelle ringede til Hannes hotel. Tilfældigvis var det André, hendes gode bøsseven som var i receptionen den morgen. 

- Du må hjælpe mig André. Har du en Hanne Solbjerg på hotellet? 

Hun var der og ville ikke forstyrres. 

- Du skylder mig flere tjenester André. Jeg kommer over hos dig om 10 minutter. Michelle løb ind til sig selv og klædte sig om. Et lille smil kom frem da hun skulle vælge tøj. Over på hotellet måtte André hjælpe Michelle i hendes speciel udtænkte plan. De var inde i rengøringsrummet på Hannes gang. 

Der fandt Michelle en rengørings jakke. Den var hvid og dækkede lige hendes dejlige bagdel. Den var beregnet til at have bukser til, men dem ville Michelle ikke bruge. 

Hun fik hovednøglen og gik ud af rummet. André grinede og fortalte at med de rottehaler og i det kostume, lignede hun en parodi på en luder. Ud for Hannes dør var der hængt et "vil ikke forstyrres" skilt frem. Michelle bankede på og hurtig låste hun sig ind på værelset. Hanne lå og sov. Hun havde ondt i sjælden og lå med alt sit tøj på. Da hun så Michelle, råbte hun, at hun skulle forsvinde. Hun havde sagt, hun ville have fred. Michelle undskyldte sig med, at hun ville blive fyret, hvis hun ikke fik gjort rent på værelset. Skyndte sig at tørre bordet og vindueskarmen af med en våd klud. Da Michelle bøjede sig over sofabordet, fulgte Hanne hende med en panderynken. Stillingen var jo fristende. Den korte 'nederdel' hævede sig, så man kunne se de kraftige numsebalder, de fyldige lår og de smukt solbrændte ben. Hver eneste bevægelse, Michelle foretog sig med klarkluden var udfordrende. Den let gennemsigtige uniform afslørede mere end den skjulte, og man kunne sagtens se de skønne modne bær på brystets. Det var en pragtfuld bygget krop. Hver eneste bule og hver eneste svulme omkring patterne, hofterne, venusbjerget, ja alt var egnet til at vække lidenskab. Hun tog så en fjerkost og begyndte at støve af i loftet. Hanne kikkede på den dejlige skabning. Langt sort hår, lange solbrune ben i et par højhælede sko. Det som rigtigt satte Hannes hormoner i gang var den korte jakke, der afslørede at pigebarnet havde et par røde trusser på, high cut. Pigen havde også jakken være opknappet så man kunne se den røde brystholder. Den dækkede de dejlige bryste. Alt det fik Hanne "tilbage til livet". Pigebarnet, Michelle gjorde alle mulige bevægelser for at netop Hanne skulle komme i stemning. Bukkede sig ned, stod op på en stol. - Madame, jeg skal rede sengen. Stå venligst op. Please. Michelle tog dynen væk fra Hanne. Hun holdt fast i den for at ikke afsløre at hun havde alt sit tøj på. - Madame, må jeg ikke hjælpe Dem ud i badet? Hanne blev faktisk revet op af sengen og ført ud i badeværelset. Hanne kunne ikke stå for det dejlige pigebarn, og lod sig fører ud i baderummet. Hun fik gjort sit toilet og åbnede for vandet. Nu skulle gårsdagen triste oplevelser vaskes bort. Det gjorde ondt i hendes baller endnu. Hanne begyndte at vaske sig. Imens kikkede Michelle i Hanne bagage.
Der var nogle billeder af Linda. Blandt andet hvor Linda er hel nøgen. Man kan se at hun er fuld og hendes hår ikke er så velplejet som nu. Det måtte være det første møde imellem dem. Michelle gik ud i badeværelset og tog forhænget til side. Hanne vaskede håret og Michelle kunne uhindret se på den dejlige kvinde, som var hendes venindes kæreste. Til tider kan man mærke når nogle kikker på en. 

Det kunne Hanne også. Med sæbe i håret og i øjnene så hun pigebarnet stå og lurer på hende. Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre. Hendes følelser var i oprør. Med et blev problemet løst. Michelle gik ind i badet med tøjet på. Hun begyndte at røre ved Hanne bryster. Hanne lod ikke den dejlige chance gå fra sig. Hun nærmest rev Michelle tøj af. Først den fjollede lille jakke så den røde brystholder og så trussers. De kyssede hinanden hårdt og krævende. De var to hun-løver som ville have. Og tog det. Hanne havde taget Michelle i kussen og gned ivrigt og voldsomt på hendes klitoris. Så gled en finger op i skeden. Hanne lagde sig på knæ. Det varme vand løb ned over dem. Hun ville have sig en "kussesnaps". Michelle velformede lår svingede hun op på blandingsbatteriet. Der var fri bane for Hannes krævende mund. Hun måtte til sidst holde Hanne væk.
Det blev for meget for hende. Hun slukkede vandet tog et håndklæde og begyndte at massere Hannes krop. Da hun kom til hendes baller ømmede Hannes sig. Michelle kunne se det nye medlemsmærke på Hannes højre balle. Hun gav med flad hånd Hanne et slag i bagdelen. Hanne skreg, slæbte Michelle ind i værelset og begyndte at lege med hende. Hendes hænder og tunge var alle vegne. Der var noget der skulle indhentes. I flere måneder havde hun ikke fået orgasme, hverken ene eller sammen med andre. Nu var chancen der og pigen var bare dejlig. Michelle blev slikket alle vegne. Fødder, armhuler ikke et sted var tabu for den erfarede kvinde. Til sidst kunne Michelle ikke holde sig. Små skrig og støn kom fra hende. Hende der ellers normalt ikke fik en lyd over sine læber når hun kom. Hvad var årsagen? Det var faktisk Hanne, som skulle trøstes, så hun fik nu sin tur. Michelle drejede Hanne rundt så hun sad på hendes hoved. Hanne kørte sit underliv hysterisk rundt i Michelle ansigt. Begge Michelle hænder havde svært ved at holde Hanne fast. Med et brag så kom hun også. Bagefter lå de sammen.
Michelle kunne mærke at Hanne var flov over at hun havde være Linda utro. 

- Madame, hvorfor er De kommet herned? 

- Bare ferie. 

- Jamen kender De ingen personer hernede? Måske var det dumt spurgt fordi nu begyndte Hanne at græde. Michelle trøstede hende. 

- Hanne jeg kender hele sandheden. Jeg ved alt om dig og Linda. 

- Jamen hvordan kan du kende til det? Michelle måtte både trøste og gå til bekendelse med hendes plan. 

Hanne var meget forbavset. Michelle viste sit mærke og viste Hannes hendes mærke. Fortalte at det betød at man elsker andre kvinder og man ikke skal være flov over det. Hanne fortalte om sin forelskelse spurgte om råd. - Du skal lade Linda finde sit egne tempo. Jeg elsker hende som veninde meget højt, derfor har jeg gjort dette. Lad hende i fred og så skal du se hun spiser af hånden. Hanne fik et dejlig kys. 

- Skal jeg ikke presse hende, lidt? 

- Nej, lad hende komme til dig. Hold et par dage fri hernede. Hvis hun er klar så finder hun dig. Ok? 

Nu var det Michelle som blev kysset og snart skulle de lige have afløb for deres lyster. Michelle måtte låne noget undertøj af Hanne for at gå ud i rummet og tage sit eget tøj på og dernæst løbe tilbage til universitetet. 

- Kære Hanne. Du må ikke fortælle Linda om dette. Jeg tror hun vil blive jaloux.

Linda spurgte Michelle hvad hun havde lavet. - Jeg har forberedt noget arbejde, var hende korte svar.


 

Ris og ros kan sendes direkte til forfatteren på lin-da@ofir.dk