LÆSERNES EGNE NOVELLER

karina©

Domineret over telefonen

Denne historie handler om, hvad der kan ske, når en tøs får en ordre fra sin Herre.

Fredag aften, børnene var lagt i seng, rødvinen var skænket, tøsen var iklædt sin ”uniform”, hvilket vil sige kort sort kjole, selvsiddende sorte strømper, g-strengstrusse og ikke andet, håret var sat op i en hestehale.

Min Herre kom hen til mig, tog fat i mit ene bryst og sagde med sin faste ”Herrestemme”; - Nu går du ind og får en fræk chat med en Herre, jeg skal nok komme og holde øje med dig”.

 

Det skal lige siges, at vi længe har gået med tanken om at finde en Herre mere, der kunne hjælpe min Herre med min opdragelse, men den rigtige Herre har vi stadig ikke fundet, men det kunne da være, at det var i dag, det skulle lykkedes for os – man har da altid lov at håbe.

 

Som sagt så gjort, jeg satte mig ind til computeren, først gik jeg ind på Scor, hvor vi har vores profil liggende, men der var ikke rigtig noget spændende, så jeg blev enig med mig selv om, at jeg kunne da prøve at se, hvad der sket inde på Ofir, det er meget sjældent, jeg kommer der, men i dag kunne jeg da prøve, også fordi min Herre havde givet mig den ordre.

 

Jeg loggede mig ind på ”SM-chat øst” som karina, hvilket er mit ”tøzenavn”, der gik ikke ret lang tid, førend jeg havde fået kontakt med en Herre fra Århus, jeg kunne straks mærke, at der var tale om en Herre, der vidste, hvad sagen drejede sig om, vi udspurgte hinanden og fandt hurtigt ud af, at vi tændte på nogenlunde de samme ting.

 

Pludselig kom min Herre ind og gav mig mine brystklemmer på, det var svært at holde koncentrationen, for min Herre skulle også lige mærke, hvordan min fisse havde det, så han stak 2 fingre op og fingerkneppede, jeg var tæt på at komme, men jeg vidste godt, at det ikke var meningen. Jeg sad med brystklemmerne på i næsten 15 min, så mine vorter var godt ømme, da min Herre tog dem af igen og nulrede mine brystvorter.

 

Så gik min Herre ind og så lidt tv, senere kom min Herre ind igen for at se hvad Herren skrev til mig, og min Herre kunne sagtens godkende, hvad snakken gik om, så efter en kort chat mellem min Herre og den ukendte Herre, tillod jeg mig at spørge om, vi ikke skulle fortsætte snakken over telefonen, den chat vi havde haft, havde tændt mig, så nu ville jeg da gerne høre, hvordan Herren var IRL.

 

Det accepterede både min Herre og den ukendte Herre, så vi udvekslede telefonnumre, lidt efter ringede telefonen, det var Herren, han kaldte sig Per, han havde en meget behagelig stemme, men også en meget fast stemme, jeg var slet ikke i tvivl om, at der virkelig var tale om en Herre, der kunne sit kram.

Jeg slog straks højtaleren til, så min Herre kunne høre med.

Mens jeg talte med talte med Per, skyndte jeg at sætte mig rigtigt på stolen, hvilket vil sige, at jeg ikke måtte sidde på min kjole, Per startede med at beordre mig til at tage mine trusser af, for han mente ikke at en tøs måtte bære trusser.

Per og min Herre blev enige om, at det var Per, der gav ordrerne, mens min Herre udførte ordrerne, min opgave var bare at gøre hvad der blev sagt og det i en fart, der var intet, der skulle siges 2 gange, for så vankede dér.

Min Herre gik ind og fandt lidt remedier, han kom tilbage med 2 dildoer, en pisk, mine brystklemmer, et bælte og et stearinlys, som han tændte og satte på skænken, så var det klar til senere brug.

 

Først blev jeg beordret op på spisebordet, liggende på maven, med røven lige i vejret, for Per og min Herre blev enige om, at min opførsel ikke havde været særlig god, så jeg måtte hellere få en lærestreg, så jeg var klar over, hvem der bestemte og hvad jeg var. Det skulle jo gerne være sådan at mine Herrer kunne være stolte over mig. Per spurgte mig, hvad jeg var, jeg skyndte at svare at jeg var en tøs, der kun havde til opgave at stå til rådighed for mine Herrer, det var Per ikke helt tilfreds med, for det hed, at jeg var en liderlig slavetøs, der bare skulle stå til rådighed for mine Herrer, uanset hvad de måtte ønske af mig, jeg skyndte mig at gentage det, for jeg ville jo gerne have, at min Herre kunne være stolt af mig.

Jeg tændte meget på det Per sagde til mig, da den verbale del af legen betyder meget for mig og især når det bliver sagt med en fast og kraftfuld stemme, som Per gjorde det.

Min Herre tog bæltet og gav mig 3 hårde slag på hver balde, det var virkelig nogle slag der kunne mærkes, så jeg kunne ikke holde nogle små ”av” tilbage, ikke fordi det havde nogen virkning på min Herre, han gav mig lige et par slag mere inden han stoppede.

 

Så ønskede Per at få at vide om min fisse, var glatbarberet, sådan som en tøsefisse altid skal være det, så det var om på ryggen igen med benene godt spredte, så min Herre let kunne komme til. 

Jo, min Herre kunne godt acceptere, som min fisse var barberet, jeg sørger også for at holde den glat altid. Så tog min Herre min kjole af, så der rigtig var fri adgang til hele min krop.

Per mente ikke at mine ben var nok spredte, så min Herre gav mig nogle slag på mine inderlår med en meget fast hånd, igen gav jeg mig lidt, men stadig uden resultat. Min fisse skulle også undersøges lidt, ligesom min lille stjerne bagtil, det er nu ikke noget, jeg er særlig øvet i, men det var Per ret ligeglad med. Min  Herre stak en finger ind både det ene og andet sted og kneppede mig godt og grundigt, jeg var tæt på at komme, men det var ikke tiden endnu.

 

Mens jeg lå der på ryggen, skulle jeg også vise mine Herrer, at jeg var god til at slikke min Herres gudepik, det er noget jeg elsker, men desværre var jeg  ikke særlig koncentreret om det, for min Herre kørte en dildo hårdt ind og ud af min fisse samtidig,  og snart var orgasmen meget tæt på, det var svært at holde den tilbage, men det måtte jeg bare gøre, for jeg havde jo stadig ikke fået tilladelse til at komme.

 

Det fortalte min Herre Per, så var det om på maven igen, op på knæene og svaje godt i ryggen, så røven kom godt tilbage, for nu skulle jeg have en røvfuld, som jeg aldrig havde fået det før, min Herre skulle bare slå til, indtil jeg selv sagde stop, det gjorde han også, men nu kom min stædighed op i mig, så jeg koncentrerede mig om alt mulig andet end de slag, der haglede ned over min stakkels ømme bagdel, så der kom ikke en lyd over mine læber, det kunne jeg høre, at det ikke rigtig passede mine Herrer, så  Per synes at min Herre roligt kunne slå noget hårdere, det var ikke noget, min Herre lod sig sige 2 gange, så hånden og pisken faldt hårdt ned på mine stakkels balder. Til sidst kunne jeg da heller ikke holde mig mere og jeg begyndte at ligge og give mig og bede min Herre om at stoppe. Det gjorde min Herre og Per gav mig ordre til at vende mig om på ryggen igen.

 

Nu mente Per, at det var tiden at min Herre kneppede mig med en dildo, mens han legede med det bagerste hul med sin gudepik, samtidig med at min Herre og Per talte om, at det kunne være lækkert, hvis der var en anden tøz, der også kunne hjælpe med min opdragelse. Per spurgte mig, om jeg kendte én, der kunne tænke sig at være med, men det gjorde jeg ikke sådan lige umiddelbart, men det var da noget, jeg begyndte at spekulere over. Det vil sige, at lige nu var det ret svært at koncentrere sig om noget andet, end alt det dejlige, der foregik i min fisse og røv, men det var stadig for tidligt at komme.

 

Så Per beordrede om på maven igen med et godt svaj i ryggen, for nu var tiden inde til noget stearin på mine balder, det var Per og min Herre meget enige om, så min Herre tog stearinlyset og nærmest hældte stearinen udover mine godt ømme balder. Jeg gav mig en hel del, for mine balder var stadig godt røde og ømme efter alle slagene før, men jeg var fast besluttet på, at mine Herrer ikke skulle få lov til at høre mig skrige eller tigge og bede dem om at stoppe.

 

Samtidig med at min Herre hældte stearin udover mine balder fortalte Per mig om de dejlige ting, han kunne tænke sig at gøre ved mig, når vi skulle ses; at jeg lå fastspændt på spisebordet, blindfoldet og klar til at tage imod ham, når han så kom ind i stuen ville han bare tage mig, som en Herre nu har lov til at tage en tøs.

 

Da stearinen var størknet, foreslog min Herre, at han slog den af med pisken, det var Per enig med ham i, at det var en god idé og som sagt så gjort, snart haglede slagene igen ned over min stakkels røde røv. Da det meste af stearinen var slået af, spurgte jeg min Herre om jeg måtte få lidt at drikke, det fik jeg selvfølgelig lov til, så min Herre hentede et glas rødvin til mig, som jeg taknemmeligt drak det meste af, for det havde været en lidt hård omgang.

 

Efter at have sundet mig lidt, var det om på ryggen igen, for nu ville min Herre kneppe mig, først i fissen, men lidt efter gled den dejlige pik om til min lille stjerne og gled ubesværet ind, min Herre kneppede mig hårdt, samtidig med at han gav mig tilladelse til at komme, det varede da heller ikke længe førend vi kom samtidig i en forrygende orgasme, det så kraftigt, at vores safter drev ned ad benene på os, vi kunne høre, at Per heller ikke var helt upåvirket af situationen, men det må da også være svært at lade som ingenting, for hverken min Herre eller jeg var lydløse.

 

Det havde været en dejlig fræk oplevelse, det er egentligt utroligt, at man kan blive så tændt af en telefonsamtale, men sådan er der jo så meget.

 

Vi blev enige med Per om, at det ikke var sidste gang vi havde talt sammen, så nu går vi og glæder os til at høre fra ham igen, vi håber, at det kan blive lige så frækt, som det var i fredags, men det allerbedste ville nu være, hvis Per kunne komme herover på et eller andet tidspunkt.

 

Da vi havde afsluttet samtalen med Per, gjorde vi os færdig til at komme i seng, men der gik ret lang tid, førend vi kunne sove, det havde været en meget begivenhedsrig aften, hvor jeg havde overtrådt nogle af mine grænser, men jeg havde gjort det med glæde og i kærlighed til min Herre..