LÆSERNES EGNE NOVELLER

StockMaster og dorthe©
Dorthe under pisken

Det var lørdag, der var noget over min Herres fremtoning som indikerede for mig at der var noget under opsejling, jeg gøs lidt ved tanken, men var også spændt, jeg havde meget i den sorte bog, det måtte der være, og jeg vidste at jeg skulle straffes for mine unoder. Imidlertid sagde min Herre ikke noget direkte til mig, så måske var det bare indbildning, ærgerligt… nu havde jeg lige set frem til en hyggelig aften.

Da vi havde spist lagde min Herre kniv og gaffel og så strengt på mig. Om ti minutter træder dorthe herind i stuen, iført sin korte sorte nederdel, en gennemsigtig bluse, ingen trusser eller bh, selvsiddende strømper og stiletter.
Jeg slog blikket ned, javel Herre sagde jeg med svag stemme, rejste mig, og skyndte mig ind i soveværelset for at adlyde Herrens befaling, jeg vidste hvad det gjaldt, var jeg ikke præcis kostede det, og jeg kunne mærke at min Herre var tændt, hans stemme afslørede det, i aften ville han se min numse blive rød og stribet, pyha, jeg blev allerede helt våd ved tanken.
Jeg fandt det befalede tøj frem, og snart stod jeg splitternøgen foran spejlet, jeg drejede mig for at se min numse, den var endnu helt hvid, jeg lod fingrene gnide på min klit, nej altså, nu måtte jeg skynde mig.
Da jeg trådte ind i stuen til min Herre, sad han og læste i den sorte bog. Jeg stod og ventede lidt, intet skete, min Herre værdigede mig ikke et blik.
Så lagde han bogen fra sig, kiggede på mig, vurderede mit outfit, hmmm, ser ikke værst ud, men tiden er overskredet, kom her og læg dig over mit knæ, så skal jeg vise dig hvordan man straffer en slavinde der ikke kan overholde en tidsfrist. Ja, jeg havde jo brugt tid til at spejle min ende, nu ville den snart blive farvet rød tænkte jeg, mens jeg lagde mig tilrette over Herrens knæ.
Min korte nederdel blev trukket op over mine balder, jeg lå nu helt ubeskyttet, og min Herre gav mig nu en endefuld af de slemme, han slog virkelig til. Klask - klask - klask, det bed og smertede, når min Herre slår med hånden bliver jeg meget hurtig varm, slagene blev fordelt over mine balder, det sved og brændte, og snart småklynkede jeg, inderst inde nød jeg forventningen om alle tiders aften.
Slagene standsede, og jeg fik ordre om at sætte mig på en kokosmåtte. Jeg adlød og satte mig. Måtten var grov og den stak og brændte i mine ømme balder, en raffineret straf min Herre her havde udtænkt.

Mens jeg sad der hentede min Herre et blindfold, og snart efter kunne jeg kun fornemme hvad der foregik omkring mig.
Jeg hørte min Herre sætte kæder op, lyden fortalte mig at jeg snart skulle op at hænge i krogene.
Min Herre hjalp mig op og satte hængemanchetterne på mig. Mine ben blev spredt og fastgjort til to stolper, jeg var nu helt hjælpeløs, jeg var både spændt og nervøs, men jeg var helt klar over at det der ventede mig var min velfortjente straf for alle mine fejltrin.
Min Herre foreholdt mig at jeg i den sidste tid havde været noget træg med at efterkomme ordrer fra ham, han agtede nu at give mig ti slag på hver balde med ridepisken, jeg fik også ordre til at tælle slagene. Inden jeg nåede at tænke faldt det første slag, det kom så overraskende at jeg stak i et hyl, men straks fattede jeg mig, Én - jeg nærmest råbte det ud i luften. Nu faldt slagen hurtigt og hårdt, jeg nåede dog at tælle, smerten fra pisken var så intens at jeg kastede mig frem og tilbage i kæderne. Efter ti slag stoppede slagene, min Herre gned mine balder, og hans fingre legede med min klit, det var virkelig en udfordring, ikke at skrige sin længsel efter ham ud i rummet. Hans specielle form for massage stoppede, og nu genoptog han afstraffelsen. Han slog nu med ridepisken på en måde, så smerten koncentrerede sig mellem balderne, til gengæld havde slagene ikke den samme styrke som tidligere, men effekten var mærkbar, jeg var så tændt at safterne tapløb fra mig.
Switscch - switscch - swiiiiiitsch… atten… nitten… tyve, nu stoppede slagene, og jeg fik lov at hænge og tænke lidt over tingene.

Hvor længe jeg hængte der og tænkte, det ved jeg ikke, men nu kom min Herre og spurgte om jeg kunne huske at jeg havde været i byen med nogle veninder, hvor jeg ikke kom hjem som aftalt… Ups, det tegnede ikke godt. Min Herre var dog i godt lune, jeg blev spurgt hvor mange slag jeg mente det skulle koste. Jeg tænkte, hvor få kan jeg slippe med, og så foreslog jeg ti slag. Min Herre lo, jah, på hver balle naturligvis, og så må vi hellere bruge spanskrøret.
Jeg gøs, det spanskrør bed som bare pokker, og jeg kunne næsten ikke sidde ned efter at det havde været i brug.
Jeg blev nu løsnet, og min Herre førte mig ind i et andet rum. Her blev jeg lagt op på maven på en opsats som var placeret på et bord. Mine håndleds og anklers manchetter blev solidt fæstnet til bordbenene. Nu var jeg udstillet og forsvarsløs, helt i min Herres vold, forventningsfuld og klar til at modtage min velfortjente straf.
Jeg hørte nu spanskrørets susen gennem luften… skulle jeg tælle? … pyha, det var min drillesyge Herre der blot havde ladet mig høre suset, slaget og smerten udeblev.
Tæl! Min Herres stemme skar gennem luften - og nu ramte spanskrøret mine balder, føj hvor det sved, én - jeg nåede lige at sige det inden andet slag svirpede mod min ende. Der blev ikke lagt fingre imellem, jeg følte mig meget lille, men også meget stærk, nu gjaldt det om at bide tænderne sammen. Efterhånden var det dog svært ikke at give efter for trangen til at skrige og hyle op. Spanskrøret bider - jeg kan ikke lide det - men min Herre ved at det kan tæmme mig, og jeg vil vel heller ikke undvære det, men denne gang var det rigtig slemt, tårerne fik frit løb.
Endelig - tyve, jeg snappede efter vejret og prøvede at vride mig løs, men jeg var forsvarligt spændt fast, og flugt var udelukket.

Min Herres fingre fandt nu min drivvåde grotte, han masserede min klit og hviskede mig søde ord i øret, jeg svævede af sted i rummet, og nu bølgede orgasmen gennem mig, den forplantede sig helt ud i fingerspidserne, jeg var virkelig i den syvende himmel.
Hov… min Herre trak sig tilbage fra mig, dorthe, du har ikke fået lov at komme, nu henter jeg den nye pisk, og du får ét slag med den. Jeg registrerede at han forlod rummet, og vendte tilbage igen. Ét slag dorthe, bed mig om ét slag af den nye pisk.
Den nye pisk er med skarpe snerter, den bider godt, men jeg havde prøvet den før, og ét slag kunne jeg da sagtens klare.
Jeg lå lidt og ventede, men kom så i tanker om at jeg skulle bede om slaget. dorthe beder om at få et slag med pisken, sagde jeg med bævende stemme. Jeg undrede mig over at min Herre nu anbragte en knebel i munden på mig, og jeg anede uråd… han havde vist planer jeg ikke brød mig om.
Anmodningen er efterkommet, min Herres stemme lød anspændt, og i det samme hørte jeg en susen i luften, og en skærende smerte ramte min glohede numse som ramtes af pisken med en styrke jeg ikke havde troet kunne eksistere.
Jeg skreg. Smerten var så enorm at jeg rystede over hele kroppen og sled i mine bånd.
Min Herre kom nu og kælede for mig og trøstede mig, fortalte hvor stolt han var over sin modige og dygtige slavinde, jeg nød det virkelig, jeg havde jo selv bedt ham om at hæve min smertetærskel, og jeg følte virkelig at det var lykkedes. Næste gang kunne jeg måske prøve at få flere slag med den samme styrke? Hvad var det jeg tænkte? Hvor er jeg på vej hen? Tankerne væltede gennem mit hoved, mens min Herre løsnede mig.

Det er nogen tid siden dette hændte, nu er det snart tid igen til at min Herre går lidt videre, jeg glæder mig allerede, og frygter også lidt for mine stakkels balder.

dorthe