NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna og......... læserne©

Drøm og fantasi del 1

Denne novelle er tænkt som en vandrehistorie. Historien starter hos Marianne som er alene hjemme. Hendes mand er Herre for en anden tøz og på "tur". En onanitur giver hende nogle fantasier som får konsekvenser da.....  Ja da hvad? Send fortsættelsen til admin@nannas.dk

Jeg var alene hjemme. Manden havde jeg lånt ud til en tøz som trængte til at få varmet sin bare røv med en pisk for hendes flabede sms'er til hendes Herre.

Jeg havde huset for mig selv. Jeg var rastløs, jaloux, ja måske og dog - havde jo selv lige besøgt min slave og fået så meget pik at jeg ikke kunne gå i tre dage bagefter.

Tanken tændte mig. Jeg begyndte at blive liderlig.

Jeg gik tilbage til soveværelset og smed mig på sengen. Jeg var endnu våd efter badet - men endnu mere våd var min fisse. Jeg kunne bag mine lukkede øjne se min mand kneppe tøzen. Se hans pik glide ud og ind af hendes våde kusse, se hendes liderlige dråber sejle fra hendes åbning når han trak pikken helt ud.

Det begyndte at spænde i mit underliv - mine fingre blev våde da jeg prøvende kørte dem ned mellem min revne.

Jeg kastede mig rundt i sengen og hev min beautbox ud under sengen og åbnede den.

Jeg tog min pearldiver frem. Mit dyrebare legetøj som kan erstatte enhver mand.

Jeg førte den op i min klistrede fisse til den var helt i bund. De to følehorn den er udstyret med sørgede jeg for sad på hver side af min klitoris. Og så startede jeg den.

Åhhhhh....... atter engang kom det bag på mig hvor god den var. Ingen mand kan slikke mig som den kan pirre min klit.

Dildoens pikhoved roterede rundt samtidig med at følehornene piskede fra side til side.

Jeg stønnede højere og højere.

Min fisse brændte og sitrede - jeg var tæt på orgasmen.

Min fantasi løb løbsk.....  jeg befandt mig på løbestien ved søerne da to af mine bekendte  kom imod mig og standsede op for lige at hilse på. Inden der var gået 10 min. havde jeg fået dem overtalt til at komme med hjem og få en øl.

Vel hjemme knappede jeg øllene op og vi skålede. De spurgte hvor min mand var og jeg fortalte dem at han var på besøg hos sin tøz.

Den ene blinkede til den anden og inden jeg fik set mig om stod den ene bag mig og masserede mine kupler.

- Så er det jo lige os du mangler ikke søde - spurgte han og inden jeg fik set mig om havde mændene trukket mig ind i soveværelset og afklædt mig.

Se hvad hun har på væggen grinede den ene og tog mine manchetter ned og snart efter lå jeg fastspændt på min seng.

Hold kæft hvor er hun liderlig den lille so - sagde den anden - hans hånd var næsten begravet oppe i min fisse.

Heyy - hold da kæft hun kan jo næsten tage hele din hånd - prøv Mikael.

Mikael presse til og jeg slappede af - og lidt efter jublede mændene da hele hans hånd var begravet oppe i min stangliderlige fisse.

Mikael fistfuckede mig til jeg skreg min orgasme ud.

Forsigtig fjernede han sin hånd og de løsnede mig fra stolperne på sengen. Jesper havde lagt sig på ryggen og trak mig nu ned over sig - jeg mærkede noget bag mig og lidt efter trængte Mikaels pikhoved ind i min røv.

- Nu skal hun sgu have pik den liderlige kælling hvæsede en af dem.

Jeg ænsede intet - havde kun følelsen af de to pikke som hamrede ud og ind af mine huller.

Hallooo - hallooo - irritationen over at de talte til mig da min orgasme rystede min krop fik mig til slå øjnene op. Jeg blev ikke kneppet af mine to venner - jeg lå i sengen med dildoen brummende mellem mine ben..........  i døråbningen stod postbudet med en en pakke i hånden og en ordentlig bule i bukserne......

 

Ja kære læser - hvad sker der så? Send din fortsættelse til admin@nannas.dk

 

Læs Klaus' fortsættelse

HER