NANNAS EGNE NOVELLER

Nanna og læserne©

Drøm og fantasi - del 2 - af Klaus

Har du ikke læst del 1 kan du gøre det HER

"Du skal kvittere for pakken" sagde posten mens han rødmede og stirrede på mig. Jeg sad et øjeblik - stum! Den eneste lyd var en fugl udenfor og så den brummende lyd fra min pearldiver.
Langsomt trak jeg pearldiveren ud af min dampende våde fisse, og begyndte at rejse mig for at tage imod pakken. Jeg kom til at se mig selv i spejlet, nøgen, helt rød i hovedet og på brystkassen ovenpå orgasmen. Det slog mig at det var hvad posten så, egentlig synes jeg selv det er et frækt syn.
Jeg gik hen mod posten.
"Her er en pakke til dig fra Latex inc. - du skal kvittere her".
Han smilede og bulen i hans mørkeblå postuniform truede med at sprænge bukserne.
Jeg kvitterede for pakken, smilede sødt til posten. Han var en flot fyr. Høj, mørkt hår, godt bygget og at dømme efter bulens størrelse veludrustet.
Posten vendte sig for at gå. "Stop lige" kaldte jeg - jeg skal lige checke om varen er i orden inden du går. Ellers må du tage pakken med igen.
Han smilede, og jeg åbnede hurtigt den brune papkasse. Den indeholdt min nye BH i latex. Jeg tog den på og kikke på posten:
"Passer den ?"
Hans blik scannede mig fra top til tå, hans øjne blev pludselig mørke og intense. Han lagde sin postscanner og rakte pludselig ud efter mig. Væltede mig omkuld i sengen og holdt mine arme fast.
Hurtigt tog han sit bælte af og bandt mine arme med det.
Jeg blev noget overrasket. Jeg troede jeg skulle forføre min postmand, og pludselig tog han styringen.
"Sådan en liderlig tøz skal da bruge af et rigtigt mandfolk" sagde han mens han smed bukserne. Han tog min pearldiver og proppede den halvt ned i halsen på mig og pressede sit store stive lem hårdt op i min stadigt drivende fisse.
Jeg hostede et par gange og skulle lige have mine følelser på plads. Her lå jeg i min egen seng med en posts pik bankende i min fisse og min egen dildo i halsen.
Min postmand kneppede mig råt og brutalt - ren rå sex - det var lige hvad jeg trængte til. Næsten som i mine drømme.

 

 

Ja kære læser - hvad sker der så? Send din fortsættelse til admin@nannas.dk