LÆSERNES EGNE NOVELLER

Karsten©

Drømmen

Jeg havde kørt Gitte, min kone, på arbejde, hun havde aftenvagt, tager mig et hurtigt bad. Da jeg var alene hjemme, havde jeg bare slået badehåndklædet om mig, sat mig foran tv med en sjus. Jeg havde ikke siddet længe, inden jeg tog min skønhedssøvn. Jeg drømte de vildeste drømme om min kones kollega Helle, der for nylig var blevet skilt, og derfor havde boet en kort tid hos os. Hun havde  flere gange, når hun havde været i bad, spadseret næsten nøgen rundt i huset, til stor fornøjelse for mig, min kone havde da også bemærket mine liderlige blikke efter hende, med drillende bemærkninger, noget de kunne fnise over en hel aften. Ja, de opførte sig tit, som nogle store skolepiger, trods deres næsten 45 år. Helle er en flot kvinde, slank om taljen, med en dejlig stor fast bagdel, hendes store bryster, er faste og strittende, det skal da lige siges, trods hendes alder, og ægteskab gennem 20 år, har hun ikke født nogen børn; men min kone står sandelig heller ikke tilbage, hvad udsende angår, hun holder sig fantastisk, af en kvinde på 45, ja, faktisk ligner hun en omkring de 30, hvad de fleste også tror hun er. Jeg har utallige gange måtte høre for, hvordan jeg har fået fat i en så ung kone.

 Jeg vågnede på et tidspunkt, med en mægtig stivert, selv i vågen tilstand fantaserede jeg om Helle, så jeg slukkede for fjernsynet, tog mig et par ordentlige sjusser, pakkede mig ind i håndklædet, satte mig tilbage i lænestolen, hvor jeg hurtigt var i drømmeland igen. Jeg drømte, jeg blev presset tilbage i stolen, Helle havde trukket håndklædet af mig, smidt det over i en krog af stuen, taget min stivert i munden, suttede og slikkede den, mens hun masserede min mave og brystkasse. Gitte sad bag hende, nærmest lå under hendes skød, slikkede hendes dejlige fisse, mens hun legede med et par fingre i den. Pludselig trak de mig ned på gulvet, Gitte satte sig over skrævs på mit hoved, så hun kunne køre kussen rundt i hovedet på mig, mens min tunge søgte op i hende. Helle satte sig langsomt ned over min stivert, hendes safter løb ned af stangen, mens hun red mig langsomt. Nu begyndte de at kysse og kramme hinanden, lege med hinandens bryster, der hoppede mere og mere, alt imens Helle red mig kraftigere og hurtigere, Gitte var lige ved at kvæle mig, i hendes dejlige safter, alt imens hun pressede hendes kusse hårdere og hårdere ned i ansigtet på mig. Nu flyttede Gitte sig, Helle red mig nu hårdt og rytmisk, jeg greb hendes bryster, masserede dem, samtidig med jeg brugte dem til at trække hende ned over mit spyd, der dunkede som aldrig før. Helle begyndte at kaste hovedet voldsomt fra side til side, samtidigt med hun pressede hele understellet ned over min pik, nu kunne jeg ikke mere, hun skreg i en kæmpe orgasme, jeg sendte hele min ladning op i hende. Hun lod sig falde ned over mig, begravede sin tunge i min mund, sådan lå vi længe. Gitte skubbede hende væk, med kommandoen, vil du så få den slikket stor og ren igen, tror du bare du skal stjæle al den dejlige sperm fra min mand, uden at gøre den kampklar til mig, det du låner, må du da aflevere i brugbar stand igen.

Jeg vågnede noget fortumlet, det hele virkede så livagtigt, stemmer og det hele - - - stemmer!  Minsandten om Gitte og Helle ikke stod der foran mig, begge fnisende, Gitte sagde grinende, - Kan du så se at få dit håndklæde om dig, hvordan er det du ligger nøgen på gulvet, håndklædet er smidt over i hjørnet, hvad tænker du på, det er da flovt, her tager jeg en veninde med hjem til natkaffe, så ligger ens mand bare sådan, og minsandten, om han ikke leger med sin stive pik, skammer du dig ikke. Jeg kiggede ned af mig, fattede intet, jeg lå nedenfor stolen, splitter nøgen, min pik var slap, spermen fra den løb ned af låret. Flov, nærmest kravlede jeg over for at hente håndklædet, slog det omkring mig, ville skynde mig ind i soveværelset; men Gitte stoppede mig, sagde grinende, - Skal jeg ikke have et velkomst kys, jeg gav hende et hurtigt kys på kinden, så var jeg inde under dynen, lå lidt og lyttede til deres fjanten fra stuen. Jeg var faldet i søvn, da Gitte kom ind. Hun vækkede mig, ved at putte sig godt ind til mig, lege med min slappe pik, kysse mig, mens hun drillende hviskede mig i øret, - Nå du ligger nok og leger med dit værktøj, når jeg er på arbejde, du må have en rød lampe, du kan hænge ud, det er jo ikke sikkert, det er alle mine kolleger, der syntes, det er dejligt og liderligt at se min mand ligge i den mundering, med pikken strittende i vejret. Men sikke den kunne sprøjte, hvad drømte du? Jeg lå længe, inden jeg svarede, - Jeg drømte om dig og Helle; men var det nødvendigt at tage hende med ind i stuen, jeg mener, hvorfor skyndte du dig ikke at få hende ud igen, tror du ikke, det vil være pinligt, næste gang hun kommer? Gitte grinte bare, svarede, - Jeg kan godt mærke på den lille mand, at det har givet dig komplekser, men det behøves du bestemt ikke have, du er jo godt udstyret, og Helle blev bestemt også godt liderlig, hvem tror du kørte den af for dig, var det mon dig selv? Hvad fa……, mere nåede jeg ikke at sige, Gitte var allerede nede under dynen, godt i gang med at sutte kalorius stor.

Så hvad jeg ikke fik i drømme, fik jeg i rigelig målestok, af min dejlige kone, den nat.