LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bizarr©

Dyretøzen i Afrika 1

Som det fremgår af overskriften, befinder vi os denne gang i et mere eksotisk miljø.
Din historie er, at du for at få lidt afveksling i tilværelsen har fået arbejde med et projekt i en landsby, hvor du (jeg kalder dig Lotte) skal hjælpe dyrlægen (mig), som har til opgave at få deres husdyr til at udvikle sig bedre.
En af metoderne er mere målrettet avl på køer og grise, og her er det naturligvis stadig på den naturlige måde med bedækninger.
I tager rundt på de enkelte farme og vejleder de indfødte og hjælper dem med at finde ud af hvilke dyr, der skal parres med hinanden.
Det siger sig selv, at en kvinde med dine perverse lyster, bliver meget liderlig af at se den ene bedækning efter den anden, og det er selvfølgelig heller ikke tilfældigt, at jeg har uddannet mig til dyrlæge, selv om du i begyndelsen ikke aner noget om mine tilbøjeligheder og jeg ikke dine.
Jeg har dog lagt mærke til, at du altid følger bedækningerne med stor interesse, og jeg synes, at dine øjne får et særligt skær, når du står og kigger på, at en stor, brunstig tyr springer på en ko og jager sit lange lem op i den.
Så jeg begynder snart at studere dig lidt i skjul i de situationer, og tit, når du ikke tror, at jeg ser det, kan du ikke lade være med diskret at lade en hånd glide ned over kjolen og presse den ind mellem dine lår, mens du er helt opslugt.
Så snart må jeg indrømme, at jeg forsøger at lade dig se så mange bedækninger som muligt, og min pik stritter tit enormt i bukserne, både fordi jeg selv synes, at det er vildt liderligt at gøre den slags, og fordi jeg kan se på dig, hvor meget du nyder det.
Jeg lader dig holde halen på køerne, mens jeg undersøger, om de er i brunst, og jeg nyder at ha dig stående lige ved siden af mig, mens jeg gnider deres kusser ind i creme -omhyggeligt! - og presser først hånden og til sidst hele armen op i deres varme, stramme hul, som klemmer dejligt om den, mens jeg kører armen frem og tilbage, så vi begge kan nyde at se kussen blive trukket ind og ud og min arm blive våd af dens kussesafter.
Jeg kan høre på din vejrtrækning, at du er ophidset, og kan næsten fornemme duften af din kusse, som bliver våd.
Vi fuldender bedækningen, og tyren puler kokussen, så det skummer, og da han trækker den lange, klistrede pik ud, løber hans sperm ud af det våde hul, og du kan næsten ikke løsrive dig fra det liderlige syn.
Du går ind i dit hus, og jeg lister efter og lurer ved døren, og kogende af lir, som du er, er du allerede i gang med kjolen om livet og fingrene begravet i din kusse. Men det er ikke nok for dig, for kussen skriger efter at blive fyldt godt og grundigt, så du kigger dig om efter et velegnet instrument, og jeg må indrømme, at jeg får lidt af et chok, da jeg ser dig gribe en tom vinflaske, lægge dig på ryggen i sofaen og mase ekstatisk med at få bunden op mellem dine tykke, bløde kusselæber. Selv om det er næsten umuligt for dig at få presset den store, flade bund op, bliver du ved at dreje, vrikke og mase med den, lige til du med et lille brunstskrig mærker den glide op i dig og udspile kussen til det yderste. Til sidst er det kun den tynde hals, der stikker ud mellem læberne, og din mave er helt bulet ud af den tykke flaske, og du kører den frem og tilbage, mens du vrider dig og stønner hæst.
I det samme opdager jeg to unge fyre på en 16 år. Som står ved et vindue og glor på dig. Det står åbent, og lidt efter kravler de ind og nærmest kaster sig over dig.
Du får et chok, da de begge holder dig fast, og den ene griber om flaskehalsen og brutalt knepper dig, mens den anden åbner sine bukser og maser sit stive jern ned i svælget på dig.
Da det første chok er ovre, kan jeg se, at du ikke kan stå imod, men støder underlivet op mod flasken i takt med hans vilde stød, og lidt efter sitrer du i kramper, mens min pik er ved at eksplodere i mine bukser, og din hals oversvømmes af hans tykke, hvide, varme negersperm, som sprøjter ned i dit spiserør og løber direkte ned i maven som en tyk, cremet, varm væske.
Endnu inden han har trukket sig ud af din mund, har den anden hensynsløst hevet flasken ud af dit mishandlede hul og har jaget sin dunkende pik i dig og knepper løs som en brunstig kanin, lige til han nærmest klynker, og jeg kan se på hans bevægelser, at hans fede, varme sperm plasker mod din livmoder. Din kusse er så gennempulet, at den står helt åben, da han trækker sin klistrede pik ud, og jeg kan nyde synet af de slimede klatter, der langsomt løber ned af kussen og balderne.
Han holder en hånd under, og da der ikke kommer mere, gnider han sin klistrede hånd mod din mund og ansigt, som skinner vådt og slimet.
Det siger sig selv, at synet af, at de to knægte bruger din krop på den måde, får min egen pik til at forlange en hurtig udløsning, så mens de forsvinder igen, pumper min sperm ud over gulvet, før jeg også skynder mig væk.
Senere fortæller du mig, at du opdagede min tykke, hvide klatter og vidste, at jeg havde set, hvordan de unge negerknægte bedækkede dig. På det tidspunkt havde du besluttet dig for, at jeg skulle hjælpe dig med at få masser af dyrepik. Du havde jo også bemærket min iver efter at parre dyrene og den måde, jeg arbejdede med deres kusser og pikke på, så du var allerede ret sikker på, at jeg hellere end gerne ville hjælpe dig med den slags
Du opdager også, at nogen af bønderne betaler mig lidt ekstra for at hjælpe dem med køerne.
I al hemmelighed bringer de deres unge døtre til mig om natten, og jeg kan ikke modstå fristelsen, når jeg på den måde nærmest får dem stillet til rådighed, og velopdragne som de er, lader de mig gøre alt ved dem. Jeg tror endda, at de praler overfor deres veninder om, hvad den flinke dyrlæge gør ved dem, for når der kommer en ny, spørger hun, om jeg også vil gøre de samme ting ved hende, og så er hun mere end villig til at åbne sine slanke, faste lår og bede mig stikke min dunkende pik op i hendes lille tøsekusse, af sig selv begynde at sutte ham, eller fortælle at hun også kan ta' den i røven.
Så der er artige ting, du opdager, da du begynder at lure på mig, og du fortæller også, at du ikke kunne lade være med at blive liderlig, når du så mig mase min store, tykke pik op i en klynkende tøs på 15 - 16 år - enten i kussen eller i røven. Og ikke mindst når jeg til sidst oversprøjtede hende med min tykke, hvide, varme sperm, så de slimede klatter løb ned over hendes små, spidse bryster, ud over hendes faste balder eller fik hendes ansigt til at blive vådt og klistret.
Det sker heller ikke sjældent, at vi kommer ud til farme, hvor køerne opfører sig underligt, eller der er spor af underlige væsker i kussen, når jeg åbner den. Det er tydeligt for mig, at der har været ting på besøg i dem og afleveret den slimede, hvide væske, som sidder på de røde kussevæg, og du kan se på mig, at det ophidser mig at lade fingrene gnide rundt i en anden mands sperm.
Nå, men det er alt sammen historie. For et stykke tid siden ændredes vores samarbejde, efter at jeg var kommet tidligere hjem end beregnet og fandt dig i en særdeles pinlig situation.
Jeg kunne egentlig godt have reddet dig fra afsløring, for jeg kom, da du lige havde lokket en af de store, omstrejfende hunde ind i huset, men idet jeg kom ind i entreen, kunne jeg høre fnis og uro fra stuen og listede hen til døren. Du var så optaget, at du slet ikke lagde mærke til mig, for du havde lige sat dig i sofaen med spredte lår, og hunden - en ordentlig tamp - var gået i gang med at slikke løs i din kusse, så det smaskede, og du vred dig i ekstatisk nydelse.
Jeg mærkede min pik svulme og dunke i bukserne ved det liderlige syn. Ikke mindst da du trak ham op på din mave, og jeg så hans store, tykke, våde pik støde ivrigt mod din kusse. Du løftede benene og stak en hånd om bag din røv og ledte jernet på rette vej.
I det han stødte frem, og den store, hårde pik jog op i din blottede kusse, og du gav et lille, frydefuldt skrig fra dig og klemte fødderne om hans stødende bagdel, mens du nød den store, tykke, varme hundepiks arbejde i dig.
Jeg kunne ikke længere stå og bare kigge på. Jeg hev tøjet af og gik hen til jer med min stive pik vippende op og ned og stillede mig bag sofaen og greb dine skønne bryster.
Du stivnede med et lille, chokeret skrig og stirrede bange op på mig, mens du febrilsk prøvede at skubbe både mine hænder og hunden væk, men jeg greb dine arme, og hunden var ikke til at få til at rokke sig.
- Fortsæt, hviskede jeg indtrængende, det ser så fantastisk dejligt ud. Det her har jeg længtes efter i meget lang tid. Nyd hans store pik i din dejlige kusse.
Mine ord fik dig heldigvis til at slappe af og igen nyde hans dybe stød, og da han begyndte at pumpe sin varme sperm op i dig, gennemrystedes du af en dirrende orgasme.
Bagefter lå du med lukkede øjne, både fordi du var genert over det, og fordi du nød hans varme strint, der blev ved med at sprøjte op i dig, og jeg kærtegnede dine bryster, mens jeg hviskende fortalte dig, hvor dejligt det hele var, og hvor glad jeg var for, at jeg endelig kunne fortælle dig, hvor inderligt jeg i lang tid havde ønsket at finde en lejlighed til at turde fortælle dig om mine hemmelige lyster og mine hede drømme om, at vi sammen kunne dyrke vores bizarre lyster, som jeg havde en anelse om, at du delte med mig.
Da du først var overbevist om, at jeg virkelig ville de samme ting som du, slappede du af.
- Jeg har også i lang tid vidst, at du var til dyr, fnisede du, og jeg må indrømme, at jeg også har drømt om, at vi kunne gøre frække ting sammen. Kom med din pik, jeg vil slikke den, mens han fylder min kusse med sin dejlige sperm.
- Uhm, dejligt, hviskede jeg og stak pikken ind over ryglænet, så du kunne dreje hovedet og kæle dejligt for ham med læber og tunge, og snart greb jeg dig om nakken og stødte den i lige til roden, så du ikke kunne trække vejret, fordi det store hoved maste sig helt ned i svælget på dig. Hvilken nydelse at mærke din hals stramme om ham. I lang tid lod jeg ham arbejde helt dernede, og trak ham kun tilbage en gang i mellem, så du kunne få lidt luft.
I mellemtiden var hunden tømt og sprang ned, og jeg trak min glinsende stang ud og knælede mellem dine spredte lår og åbnede med fingrene din kusse, hvorfra hundespermen flød.
- Åh, knep mig, stønnede du, du skal kneppe mig, mens hans varme sperm flyder ud af mig.
Jeg efterkom ivrigt dit ønske og bankede jernet i dig, men jeg var så opgejlet, at jeg snart spulede din kusse med min hvide, slimede sperm.
I det jeg trak ham ud, bad du mig om at holde hænderne under din kusse og samle vores blandede sperm, som silede ud af hullet.
- Hvad skal jeg gøre med det, spurgte jeg, da mine hænder var fulde af den varme væske.
- Giv mig det i munden, fnisede du og gabte op.
- God ide, grinede jeg og holdt hænderne over din åbne mund som en skål og lod langsomt den klistrede væske løbe ud mellem dem og ned i gabet på dig.
Dine øjne tindrede, mens du modtog min gave, og du smaskede tilfreds og sank det.
Til sidst gned jeg mine våde håndflader ud over dit ansigt og ned over dine bryster, før du gik i bad.
Bagefter var vi enige om, at vi nu lige så godt kunne åbne os for hinanden og tale om vores lyster, og hvad vi senere fik ud af vores tilbøjeligheder vender jeg tilbage til i næste kapitel.

Fortsættes...

Har du kommentarer, ris eller ros, kan du kontakte forfatteren på følgende e-mail:
poul450@hotmail.com