LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bizarr og Liz©

Dyrlægen 2 
(skrevet af Liz)

- Det var satans, smiler Sven fjoget, - har du fået vores lille snerpede dyrlæge med i halmen.
- Nååå, Karl er lidt beklemt ved at blive overrasket med pikken i munden på dyrlægen og labradoren som står og slikker spermen fra dyrlægens dryppende skræv i sig, - Det var nu Bandit som klarede paragrafferne der, du ved jo hvor towli den altid har været efter piger i nederdel efter at Bente flyttede fra mig og den ikke får fisse mere.

Sven træder nærmere for rigtigt at nyde synet af den nedværdigede fru dyrlæge som beskæmmet kigger ned i halmen.
Et langt slik fra Bandits tunge får hende til at gispe.

- Jeg tror sgu da hun kan li’ det, Sven tager sig til bukserne hvor han store pik tydeligt står aftegnet, - men synes du ikke hun burde straffes for sådan at misbruge din hund uden at have fået lov?
Karl ser undrende på sin nabo men husker så at Sven engang betroede ham at han og konen legede med SM.
– Joeee, det kan du da have ret i. Han nikker bekræftende til Sven.

Sven træder ind i stien.
- Rejs dig din liderlige tøjte, siger han og puffer til dyrlægen.
Langsom rejser hun sig op, utålmodig hiver han hende op og trækker nogle kæder op af bukselommen. Hurtigt binder han dem omkring hendes håndled og op til malkemaskinerørene i loftet. Han fisker sin lommekniv frem.
Dyrlægen ser skræmt på ham, men grinende træder han over til en halmballe og skærer snoren over. Fra brættet med søerne numre på snupper han fire tøjklemmer og sætter i snorene som efterfølgende bindes omkring hendes lår og klemmer sættes på hendes opsvulmede skamlæber.
Han begynder at knappe knapperne op i hendes dyrlæge kittel.
- Det var satans, hun har sgu ingen tøj på indenunder. Han tager fat i hendes hår og trækker det bagover.
- Nå så du kom for at få pik i dag hva’, hundepik måske, eller måske rigtig mandfolkepik. Den lille revisormand du har, har måske ikke værktøjet i orden? Det er måske rigtig kølle du skal ha’ hva’? Kølle som rigtig kan krænge din fisse fra hinanden og fylde dit liderlige skræv ud hva’?
Dyrlægen svarer ikke, hendes øjne lyser i en blanding af angst og lyst.
- Er det? Trækket i hendes hår tvinger hendes ansigt bag over, - svar mig skøge!
- Jaaa, åhh ja, jeg trænger til pik, gisper dyrlægen mens skammens tårer står frem i øjnene. – Knep mig, vil I ikke godt?
- Ha, nu har fløjten nok fået en anden lyd. Sven begynder at tage sit tøj af. Hans store stive mandejern svirper op ad maven og hans liderlige safter driver ud af det glinsende pikhoved.
Karl ser benovet på Sven, som helt klart er vant til at være dominerende.
Hans pik er atter ved at være vakt til live ved det liderlige syn af dyrlægen som står fastbundet til rørene i loftet og med fissen krænget godt ud. To tøjklemmer er også påsat hendes strittende brystvorter.

- Arghhh, avvvvvvvv, åhhhhhhh. Sven trak i tøjklemmerne i dyrlægens opsvulmede skamlæber og hun nærmest dansede for dem.
- Dans for os, tøz, dans. Sven trækker snart i den ene klemme snart i den anden og dyrlægen spjætter med benene i smerte og vellyst.
Karl gnider sin store pik som nu er lige så stiv som før, det er lidt af en opførelse han sidder og ser på.
- Prøv Karl. Karl rejser sig op og trækker i tøjklemmerne og dyrlægen gisper i smerte. Prøvende stikker Sven to fingre op i hendes åbne kusse.
- Se griner han triumferende se hvor liderlig vores lille dyrlæge er, fedtede og indsølet i hendes fedtede substans stikker han fingrene hen til Bandit som har smidt sig i et hjørne og ligger og slikkede sin pik som atter er krøbet ind i hudfolden. Bandit piber da den lugter hendes safter rejser sig og lunter hen mellem hendes ben. Den snuser til hende og begynder så med sin lange røde tunge at slikke hendes våde skræv.

- Åhhh, nej, stop den, nej, jeg vil ikke, åhhhhhh. Dyrlægens stønnen og små skrig bliver afløst af mændenes rå grin.
- Jeg tror hun skal have pik nu, spørgsmålet er bare om det skal være vores eller Bandits?

Fortsættes...

Har du kommentarer, ris eller ros, kan du kontakte forfatteren på flg. e-mail:
poul450@hotmail.com