LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bizarr og Liz©

Dyrlægen 4 
(skrevet af Liz)

- Du Sven, har du slet ikke lyst til at prøve dyrlægens lystne liderlige grotte? Karl står og kigger på den vridende skikkelse på halmballen. Bandit tunge bearbejder hende velsmurte fisse. – Hvis vi nu fjerne ballen og du...
- Klart Karl, det gik lige pludselig op for Sven hvad naboen sagde. Hurtigt snittede han snorene ud i ballerne over, smed bukserne og han stive pik vippede lystent op ad maven.
Han smed sig i halmen.
- Kom så tøz nu skal du fandeme mærke noget andet end din lille revisormands ynkelige pik. Hans kæp dunkede og vippede inviterende til den gispende dyrlæge ved siden af.
Uden at ville det, kravlede hun som en hunhund i løbetid hen til den pik der kunne fylde hende ud.
- Lad lige mig fjerne klemmerne, Karl gik hen og med et snuptag tog han klemmerne af de mishandlede ophovnede skamlæber.
- Arrhhh, ja, avvvvvv, åhhh knep mig i fandens bønder, knep min fisse sønder og sammen.
Da hun havde et ben på hver side af Svens lår trak han hende voldsom ned over sin stive mandepik som blev boret til bunds i eet hug.
Dyrlægen skreg som besat over at blive spiddet på den måde. Hans pik kunne mærkes dybt i hende og hendes fissesafter begyndte at sile ned ved siden af den store pik i hende.
- For satan nogle patter du har din luder. Svens store grove hænder æltede løs i de hvide meloner som hang og dinglede ovenover hans ansigt. Hans begyndte at slikke og gnaske i dem.

Bandit gik hen til de underlige mennesker, først så måtte han, så måtte han ikke, så måtte han igen, og bedst som han skulle til at hoppe på så blev han skubbet væk igen – de var sgu da heller ikke til at blive kloge på.
Hans lille veninden stod med røven i vejret. Nysgerrigt luntede han nærmere.
Svens pik bankede som et stempel ud og ind af dyrlægens våde savlende fisse. Hans store klunker klaskede op og ned på hende røvhul.
Bandit stod lidt og kiggede på sceneriet foran sig, gik så nærmere og snusede. Prøvesmagte lige med tungen hvad det var og lod så tungen glide ind på pikken og op til røven.
Det gav et stød i de to i halmen da hunden blandede sig.

Karl som sad og onanerede på en halmballe sprang op, han ville fandeme også prøve den liderlige kælling.
Han skubbede Bandit til side og vred prøvende en finger op i dyrlægens snævre røv.
- Åh, nej, ikke min røv, stønnede dyrlægen, nej, nej, vær sød at spare den, jeg har aldrig prøvet at blive taget der.
- Så er det fandeme også på tide gryntede Sven.
– Du Karl du kan lige låne fissen at dyppe i ik? Han trak sin pik ud af den savlende fisse, hev i dyrlægens patter så hun var nødt til at bøje sig yderligere forover og vippe røven indbydende bagud.
Karl jog sit spyd op i hendes kogende grotte og med sin barkede næver omkring hendes hofter gennemkneppede han snerpen foran sig. Åh gud det havde han tit drømt om når hun vrikkende gik og kommenterede hans besætning. Da knortekæppen var godt fedtet ind trak han den ud igen og pressede på mod den brune ring lige ovenover. Sven fik atter sin knudrede pik op i den varme kusse.
- Åh nej, avv, avv, avv. Alligevel skød hun indbydende sin røv bagud og imod Karls mandepik hvis dunkende hoved gled lidt indenfor. Han gryntede dybt, hendes hul var så snæver at det næsten gjorde ondt i hans dunkende pik. Da hun atter skød røven bagud, bankede han til og med eet hug gled den helt op.

- Åhhhhh ja, åh fylde mig ud i forpulede bondeknolde, gispede dyrlægen.
De to mandepikke bankede op i hendes huller og hendes patter blev æltet hårdt og brutalt. Hun virrede med hoved og skreg i brunst og smerte. Hun havde altid drømt om at blive taget med magt i stedet for kontormanden som altid pænt spurgte hende om hun havde lyst til lidt fræk sex om aftenen lige før sovetid.
Hun mærkede hvordan smerten blev til vild lystfølelse, mærkede hvordan hele hendes krop sydede og kogte. Hun skreg da orgasmen fik hele hendes krop til at gå i kramper og det næste hun ænsede var da hun blev væltet om i halmen og to store pikke blev presset ind i munden på hende.
Automatisk begyndte hendes tunge at slikke og suge, og langt borte hørte hun et kæmpebrøl som af en olm tyr, da mændenes fede sperm væltede ind i munden på hende.

Der blev helt ro, ingen lyde, ingen tale ikke andet end en pludselig følelse af en hundetunge som begyndte at slikke hendes safter i sig.
En piben som ”Har I helt glemt mig” lød nede mellem hendes ben.

Fortsættes...

Har du kommentarer, ris eller ros, kan du kontakte forfatteren på flg. e-mail:
poul450@hotmail.com