LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bizarr og Liz©

Dyrlægen 5 
(skrevet af Bizarr)

Dyrlægen slikkede nydende mændenes fede spermklatter i sig og brugte
fingrene til at få de med, som flød ned af kinder og hage.

Pludselig mærkede hun, at hunden prøvede at bestige hende ved at lægge sig ovenpå hende, og mellem sine skrævende lår mærkede hun dens stride pels og dens ivrige kneppebevægelser, mens den nærmest savlede på hendes store patter.

Først prøvede hun at skubbe den væk, men efter at have kigget sig om og
fundet ud af, at mændene tilsyneladende var gået, steg liderligheden igen op i hende.
- Kom så, din dejlige køter, fnisede hun og trak hunden op over sig, så den
kom til at stå med forbenene bag hendes hoved og bagbenene skrævende over hendes patter.

I den stilling stirrede hun lige op i dens store, røde jern, som hunden
stødte vildt med i luften for at finde det varme hul, den ville have sit
kløende jern begravet i. Dyrlægen greb op om ryggen på hunden og fik den til at bøje i bagbenene, så den store, røde pik kom ned til hendes ansigt.

Næsten glubskt åbnede hun munden og lod det varme, pulserende jern glide langt ind, og så snart hunden mærkede hendes varme mund omkring sit dunkende kød, begyndte den at kneppe hendes mund i hurtige, dybe stød, som sendte den lange, tykke stang helt ned i halsen på hende. Dyrlægen på det nærmeste hang under bugen på Bandit og lod den stange jernet helt ind, så hendes mund blev presset mod den enorme knude, hver gang den huggede frem.

Til sidst kunne hun ikke vente længere, hun måtte mærke den fede hundepik i sit kløende hul. Med besvær fik hun skubbet hunden så langt ned mellem sine lår, at hun kunne slå benene om ryggen på ham og løfte sit underliv op mod hans bug.

Og som om hunden fattede hendes plan, begyndte den igen med sine voldsomme hug med bagkroppen, og pludselig udstødte dyrlægen et højt gisp, da hun mærkede det fede jern bore sig op i sin dunkende kusse og begrave sig til knuden i et langt, dybt stød.
Hun slog armene om nakken på den store køter og stødte næsten febrilsk
underlivet opad for at møde dens voldsomme stød.

- Åh gud, gispede hun saligt, knep mig, køter, knep mig sønder og sammen med den skønne stang, spid mig på dit fede kneppejern.
Og mere end villigt opfyldte Bandit hendes hede ønsker og pulede løs med en sådan kraft, at knuden for hvert stød arbejdede sig længere og længere ind i hendes skummende kussehul.

Sanseløs af en brunst hun aldrig før havde oplevet, men kun drømt om, når hun derhjemme brugte sin store, tykke dildo som erstatning for sin mands lille pik, hang hun under den brunstige hund og nød dens voldsomme udspiling af sin kusse.

Og da hun mærkede, at den svulmede endnu mere, og hundens stød blev
sitrende, og en dejlig varme bredte sig i hendes kusse fra dens sperm, som den i lange sprøjt sendte op i hende, eksploderede det hele på hende, og hun klamrede sig til hunden, mens hun skreg sin orgasme ud i stalden og rystede over hele kroppen.

Hunden blev bare ved og ved med at spule hende fuld, og den varme sperm flød ud af hende og ned i halmen, og hun blev mere og mere slap og lå bare og nød at blive propfyldt med dejlig, varm dyresperm.

Til sidst gled hun over i en dvaletilstand og opdagede ikke, at hundepikken
efter lang tid gled ud af hende, og Bandit luntede væk.

Da hun endelig vågnede helt op igen, var hun alene i stalden. Forfjamsket
rejste hun sig og ordnede kitlen, så godt hun kunne. Hun gik ud på gårdspladsen og håbede på ikke at møde nogen, men ovre fra huset kom Karl gående, som om intet var hændt.
- Nå, blev du færdig med det, du skulle, sagde han.
- Ja, ja, stammede dyrlægen og rødmede.
- Jamen, så ses vi om et par ugers tid, sagde Karl og gik videre uden at
fortrække en mine.

Fortumlet satte dyrlægen sig ind i bilen, et hurtigt blik i bakspejlet fortalte hende at det ikke var en drøm, ansigtet var strimet af sperm og håret fyldt med halm. Hun spyttede på et lommetørklæde og forsøgte at komme til at se nogenlunde ud, inden hun startede Volvoen og kørte hjemad. 
Hjem til sin revisormand, hjem til den vante gænge.

Har du kommentarer, ris eller ros, kan du kontakte forfatteren på flg. e-mail:
poul450@hotmail.com