LÆSERNES EGNE NOVELLER

Fynsland©

Efter Dansen

Vi havde danset sammen det meste af aftenen. Og snakket. Nu var vi endt hjemme i hendes lille lejlighed.

Så snart vi var kommer indenfor døren havde vi flået tøjet af hinanden. Begge rigtig godt liderlige. Vi stod nøgne overfor hinanden. Jeg tog om hende og anbragt min pik op ad hendes mave og kyssede hende. Hun lagde armene om halsen på mig, og jeg lod min frie hånd søge ned mellem hendes ben. Jeg lod fingrene glide gennem hendes skamhår og ned til hendes skamlæber. Et let tryk mod skamlæberne afslørede at hun var meget opstemt, og uden besvær lod jeg to fingre glide ind i hende. Sådan stod vi lidt mens vi stadig kyssede hinanden, og jeg bevægede fingrene ind og ud af hendes beredte skød. Pludselig mærkede jeg hendes hånd på min pik. Hun bevægede hånden frem og tilbage, tog fat om mine nosser og begyndte at synke ned på knæ. Hun lagde sig på knæ foran mig, tog om min pik mens hun betragtede den meget indgående et øjeblik. Herefter lagde hun den mod sin kind og gav sig til at beføle mine nosser igen. Et øjeblik efter tog hun min pik i munden, sugede let, og begyndte at lave samlejebevægelser med hovedet. Jeg kunne mærke at jeg ville komme hurtigt hvis hun fortsatte med sit forehavende, hvorfor jeg trak mig tilbage og fik hende til at slippe mig. Jeg væltede hende om på gulvet og spredte hendes ben. Jeg lagde mig mellem hendes ben, og med tommelfingrene trak jeg hendes skamlæber fra hinanden og lagde munden mod hendes skød. Jeg slikkede og sugede blidt på hendes klitoris, og ind imellem forsøgte jeg at stikke tungen ind i hendes drivende våde skød. Hun var nu meget ophidset og jeg kunne høre at hun kom med små lyde. Hun bevægede sit underliv lidt op og ned i samme takt som jeg slikkede hende, og jeg lagde mærke til at hun havde spredt benene alt hvad hun kunne. Jeg blev ved med at slikke hende, og jeg fik stukket to fingre ind i hende igen. Pludselig fik hun orgasme, hvilket manifesterede sig i et kraftigt kast med underlivet, samtidig med at hun kom med et skrig "Bliv ved, bliv ved. Slik mig."

Jeg fortsatte lidt endnu, indtil hun sagde: "Jeg vil have pik nu. Kom. Knep mig." Jeg kravlede op over hende og lagde mig oven på hende. Hun greb om min pik og førte den hen mellem sine skamlæber. Da jeg kunne mærke, at jeg var på det rigtige sted, stødte jeg til og gled ubesværet ind i hende. Vi fandt hurtigt en rytme der passede, Hun havde slynget benene om mig som for at holde fast på mig. Efter et minut måtte jeg trække mig ud af hende for ikke få afsluttet det hele for tidligt. Jeg fik hende til at lægge sig på knæ, og jeg anbragte mig bag hende. Synet af hendes kusse som var drivende våd og hendes opsvulmede skamlæber var næsten ved at være for meget for mig. Jeg var nødt til at se væk fra hende et øjeblik for at min orgasme ikke skulle starte af sig selv. Jeg genvandt dog hurtigt kontrollen over mig selv, hvorefter jeg blidt og forsigtigt stak tre fingre ind i hende bagfra, samtidig med at jeg lod den frie hånds tommelfinger glide frem og tilbage over hendes anus med et fast tryk. Jeg trak fingrene ud af hende og førte min pik hen til hendes skamlæber og stødte mig ind i hende. Jeg kunne høre hun hviskede: "Knep mig, knep mig nu" Jeg kneppede hende igen i et minuts tid, så var udløsningen ved at melde sig igen, og jeg måtte afbryde. Jeg trak mig ud af hende, og for at vinde lidt tid. Vi anbragte os i 69 stilling, og jeg begravede mit hoved i hendes skød og begyndte at slikke hende igen, og hun tog min pik i munden. Heldigvis var hun lidt ukoncentreret, så hun fik ikke slikket så meget, hvilket gjorde, at jeg kunne holde min udløsning tilbage.

Pludselig sagde hun: "Nu vil jeg oven på dig". Jeg rullede væk fra hende og lagde mig på ryggen. Hurtigt skrævede hun ind over mig, tog om min pik og førte den til sine skamlæber, hvorefter hun sank ned over den. Hun lagde hænderne på mine knæ, og begyndte at hæve og sænke sig. Jeg tog om hendes bryster og masserede dem kraftigt men alligevel blidt, mens hendes krop hævede og sænkede sig over mig. Efter et minut kunne jeg ikke holde orgasmen tilbage længere, og jeg eksploderede inde i hende. Da hun kunne mærke min udløsning, eksploderede hun selv i en kraftig orgasme. Hun gav et højt skrig og et øjeblik intensiveredes hendes samlejebevægelser, hvorefter hun faldt ned over mig og begravede sit ansigt ved min skulder. Sådan lå vi et par minutter, mens jeg stadig havde min pik i hende. Hun begyndte at presse sit underliv mod mit. Hendes fisse trak sig sammen om min halvstive pik. Langsomt, ganske langsomt, begyndte min pik at vokse. Hendes varme, våde fisse fortsatte med at klemme om min pik, der nu var helt stiv igen. Klar til at blive brugt. Hun begyndte at ride mig igen. Først stille og roligt. Så hidsigere og hidsigere. Hendes kusse hamrede op og ned på min pik. Endnu en orgasme var på vej. Hun skreg "Pik, giv mig pik. Knep mig. Hårdt." Hastigt væltede jeg hende af og ned på ryggen hvor jeg hastigt pressede min nu stive pik ind i hendes kusse. Hendes ben løftede jeg op på mine skuldre og med hårde stød bankede jeg nu min pik dybt op i hendes vridende krop. Hendes fisse blev mere og mere stram hvilket bevirkede at jeg næppe kunne holde i lang tid, og da hun efter yderligere nogle hårde stød direkte op i fissen kom i en langvarig orgasme måtte jeg kapitulere. Endnu engang pumpede min pik sin eliksir op i hende.

Det blev sent inden vi faldt i søvn. Og endnu senere inden jeg kom hjem til mig selv igen. Hun var en af mine dejlige oplevelser som jeg besøgte flere gange.

(Red. da afslutningen manglede på novellen, har Nanna for at bringe novellen her på siden tilføjet linierne skrevet med kursiv.)