LÆSERNES EGNE NOVELLER

Hjerter 2©

Efter en lang hård dag..

Det havde været en lang, hård dag og vi var trætte.
Ungerne var allerede faldet i søvn, klokken var kun 21, men vi gjorde os klar til at gå i seng. Vi havde lagt tøjet og var i badeværelset.
Da hun stod ved håndvasken og børstede sit lange lyse hår, kunne jeg ikke holde fingrene for mig selv. Jeg trykkede mig mod hendes ryg og lod hænderne glide langsomt op ad hendes mave, op til de dejlige store bryster som jeg krammede, mens jeg kyssede hende i nakken og hviskede: "Hold kæft hvor jeg elsker dig".
Hun svarede med et: "MMMM" samtidig med at hun trykkede sin røv bagud mod mig. Det rykkede i pikken der allerede var begyndt at røre på sig.
"Hvad er den af, jeg troede du var træt?"
Hun smilede til mig i spejlet, mens hun drillende vrikkede måsen mod min pik, der nu stod stiv og strunk, med blottet blankt hoved, klar til kamp.
Hendes hænder rakte bagud og greb fat i mine baller. Krammede dem og trykkede mig hårdere ind mod sin ryg.
Jeg lod den ene hånd slippe brystet og den gled ned over hendes mave.
Ned mod missen, der er klippet til en lille top, som jeg nussede blidt.
Hendes vejrtrækning blev hastigere, mens hun lagde hovedet tilbage mod min skulder.
Jeg kyssede igen hendes hals, lod tungen løbe op til øreflippen, som jeg slikkede lidt på, før jeg sugede den ind i munden og bed let.
"Skal vi gå op?" Hviskede hun kælent, vred sig løs, tog sin morgenkåbe på og gik.
Jeg skyndte mig at blive færdig og gik efter hende.

Da jeg kom op i soveværelset, lå hun under dynen og læste i en Jumbo bog.
Jeg skyndte mig at stille vækkeuret, vi skulle jo op til normal tid, kravlede i seng og tog, mens jeg kyssede hende, bogen ud af hendes hænder og lagde den væk. Jeg trak hendes dyne til side og slikkede brysterne. Mine hænder legede med dem, æltede og krammede dem.
Vorterne voksede, blev stive og hårde af min tunge og mine fingre der nulrede dem. Så gled jeg ned på siden af hende og begyndte, med den ene hånd at tegne cirkler på hendes mave. Større og større blev cirklerne, og det gibbede i hende når jeg strejfede klitten. Jeg begyndte at koncentrere mig om hendes glatbarberede skamlæber, der føltes som silke mod mine fingre. Langsomt kunne jeg mærke hvordan de skiltes, og den søde duft af hendes safter bredte sig i rummet.
Hun lå med lukkede øjne og lavede vuggende bevægelser med underlivet og da jeg lod en finger glide indenfor i varmen sukkede hun højt.
Jeg havde en enorm lyst til at slikke hende, men det at ligge her ved siden af, støtte hovedet på den ene arm mens jeg spillede fisse på hende, var så frækt at jeg lod være.
Hun havde stadig lukkede øjne og stønnede nu højt. Underlivet bevægede sig hurtigt og hårdt op mod min hånd. Jeg lod et par fingre mere finde vej ind i hendes varme våde indre og safterne løb ud over min hånd.
Pludselig tog hun min hånd væk, hun var tæt på, men ville ikke komme endnu.
Efter en kort pause trykkede hun igen fissen hårdt mod min hånd og jeg lod igen tre fingre kneppe hende.
"Åhh knep mig lidt!"
Hun stønnede og spredte benene mere, men jeg skubbede hende blidt om på siden, gled lidt ned og lod pikken røre den svulmende våde indgang til elskovsgrotten. Langsomt trykkede jeg mig helt i bund og begyndte at kneppe.
Hun lod sig glide om på ryggen og tog mit ene ben, trak det op over sin mave og begyndte at gnide klitten mod mit lår.
Vildere og vildere gned hun, jeg havde helt mistet kontrollen over begivenhederne og var blevet reduceret til et stykke "legetøj" i hendes hænder. Hun brugte mig som een stor dildo som hun kneppede med en vildskab jeg sjældent har set hos hende.
Jeg kunne mærke hvordan mine hårde spændte nosser klaskede mod hendes ene balle. Hun slap mit ben med den ene hånd og rakte ned mellem sine ben. Fandt nosserne og krammede dem HÅRDT.
Det var for meget for mig og jeg mærkede hvordan pikken voksede i fissen. Vi kneppede som gale nu. Alle vores bevægelser var samlet om et mål, orgasmen.
Idet jeg mærkede hendes fisse trække sig rytmisk sammen, samtidig med at hun nærmest rallede, trak jeg pikken til mig.
Hun greb fat i den og gned hovedet mod klitten.
Jeg kunne ikke holde igen længere og lod det hele gå. Jeg huggede pikken frem og tilbage i hendes hånd og spermen væltede ud af mig mens jeg brølede det hele ud.

Langsomt kom vi til os selv igen, flettet ind i hinanden. Hun med min pik i hånden hvilende på fissen som stadig trak sig rytmisk sammen. Jeg med hånden på hendes ene bryst. Hånden som havde fat i pikken spillede stadig langsomt og de sidste dråber blev presset ud.
Hendes dejlige lille top fisse var smurt ind i varm klæbrig sperm.
Jeg lagde en finger på hendes læber da hun ville til at sige noget. "Shhhh," hviskede jeg og kyssede hende, viklede mig fri og fandt en klud frem.
Med rolige bevægelser tørrede jeg, først hende, så mig selv, ren for vores safter.

Hele soveværelset duftede af elskov, da vi svedige og udmattede faldt i søvn i armene på hinanden.
Behøver jeg at sige at jeg, efter snart syv år, elsker min kone mere end man kan forestille sig!