LÆSERNES EGNE NOVELLER

Carina©

Efter lukketid

Forleden aften gik jeg gennem en del af byen, hvor jeg sjældent færdes mere. Tidligere, for godt 15 år siden, kom jeg her jævnligt, fordi jeg dengang havde været medejer af en lille restaurant. Jeg arbejdede samtidig som servitrice, og en af mine veninder lavede mad. Selv om det var lidt småt, havde jeg nogle spændende år med travlhed og altid fuldt hus - indtil vi blev slået ud, fordi der blev åbnet en større og flottere restaurant i nærheden.

Nærmest i tanker gik jeg ned ad en sidegade, drejede til højre, og så ville den lille, hyggelige restaurant med den specielle neonlys-reklame på gavlen ligge lige efter næste hjørne.
Hvad var nu det? Det gjorde den jo ikke! 
Jeg kikkede forbavset rundt. Alle de gamle huse og restauranten var væk!  I stedet knejsede et stort, nyt boligkvarter. Ak ja. Sådan skulle det altså gå!

Lidt skuffet gik jeg rundt i kvarteret og fandt en bodega, som vi ofte besøgte i de dage. Jeg kendte ikke det ny personale, men jeg bestilte en øl og satte mig ved et ledigt bord, mens erindringerne fra min værtshusholder-periode langsomt begyndte at dukke frem.  Endnu en øl hjalp med. 
Der var noget fra min allersidste aften dernede - og pludselig var forbindelsen til hukommelsen etableret:..

Jeg husker, at det var blevet lukketid, og desværre altså også for mig! Min veninde var færdig i køkkenet og jeg var i gang med at sætte de sidste stole på plads. I morgen ville andre mennesker overtage biksen for at prøve lykken. Hun og jeg havde drukket flere "sørge-skåle" og sagt farvel til hinanden!  Så kom hendes  kæreste og hentede hende. 

Lidt nedtrykt slukkede jeg lyset efter dem og satte jeg mig et øjeblik ved bordet ude i køkkenet for at få en allersidste drink og at tænke situationen igennem.
Mine fremtidsudsigter var ikke videre lovende nu! Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tage mig til efter dette forlis. Jeg kendte heller ikke størrelsen af min gæld, blot, at den var stor... 

Det bankede på køkkendøren, som jeg havde ladet stå på klem.
Jeg rejste mig, gik ud i restauranten og betragtede et øjeblik to unge mænd, der høfligt spurgte, om det var for sent til en enkelt øl.
Et par pæne, velklædte fyre, der ikke var synligt berusede. De smilede begge indtagende - og jeg måtte kapitulere! Det kunne måske være godt for mig at sludre lidt for at komme i et bedre humør.

”Godt, så kom ind da! Men kun en enkelt øl! Vi har faktisk lukket, selv om jeg ikke haft fået låst!” sagde jeg og gik hen for at hindre andre trængende. 

Jeg viste dem ud i køkkenet, til bordet med min drink, hentede et par øl, som jeg knappede op og satte mig så ned over for dem.

Min vurdering holdt stik. Det viste sig, at vi kunne sludre vældigt godt sammen alle tre, og jeg spenderede nogle drinks på husets regning. Da den ene fyr, Bent, på et tidspunkt spurgte, om jeg havde fødselsdag på grund af de mange buketter, måtte jeg fortælle, at restauranten fra i morgen ikke længere var min. Blomsterne var fra gode stamkunder.

Såså, op med humøret! Du skal nok finde noget nyt at rive i!” sagde den anden, Tom, og klappede mig på kinden. Og Bent kom i tanker om en fætter, der manglede en tjener, et job, jeg helt sikkert ville kunne få, hvis jeg ville.
Jeg tørrede en tåre væk. Det var rørende...

”Jeg har pludselig fået lyst til at danse!”, sagde Tom og så på intenst mig. ”Kom nu, Lise!”

Ja, hvorfor ikke? Hvorfor ikke slappe af sammen med de to søde fyre? Det kunne ikke genere nogen. Og det var faktisk længe siden, jeg sidst havde slået mig lidt løs. Og hvad var nu det? Jeg kunne pludselig registrere den gammelkendte uro i min krop... 
Jeg så op på Tom og smilede. Alting var måske ikke så trist endda… 
Jeg rejste mig, tog forklædet af, nåede lige at røre ved en læbestift - og tændte så køkkenets lille CD-spiller.
Tom var fulgt efter og vi begyndte at danse.. Tom dansede dejligt, holdt mig fast og tæt ind til sig. Bent overtog mig, da en ny melodi begyndte. Også han dansede fint. På et tidspunkt fiksede jeg noget biksemad, og vi fik et par omgange øl. Bagefter fortsatte vi med at danse, og vi blev snart mere løsslupne. Jeg var hurtigt blevet rigtig liderlig ved at mærke deres kroppe og deres åbenlyse behov. 

Bent foreslog på et tidspunkt, at vi skulle spille strippoker. Jeg ved ikke, om jeg var særlig heldig, i hvert fald tabte jeg ustandselig, og snart sad jeg kun iført BH og trusser, mens drengene blot havde måttet smide deres skjorter. 
Som havde det været en aftale mellem de to, rejste Tom sig pludselig og gik om bag min stol. Bent skubbede bordet lidt væk og stillede sig foran mig. Noget beruset lukkede jeg øjnene og ventede på, hvad der nu skulle ske.
Jeg kom ikke til at vente længe!
Toms hænder fjernede min BH og greb om mine bryster, hans fingre klemte kælent mine brystvorter, Bent bøjede sig ned, trak trusserne til side og nussede min sorte trekant.
Jeg havde besluttet, at jeg ville lade dem gøre med mig, hvad de havde lyst til. De var søde, begge to, og selv havde jeg blot lyst til at glemme min triste situation... 
Bents tunge ramte min kilder, og det virkede som sædvanligt med det samme! Jeg stønnede svagt og spredte helt automatisk mine ben en smule. 
De fortsatte, og Bent trak mine trusser af.
Hvor var det længe siden, jeg sidst havde haft sex. Arbejdet med restauranten havde taget al min tid.
Jeg nød deres kærtegn, nød at give efter. Mit åndedræt blev hurtige og hurtigere. Åh...
Jeg var nu blevet nærmest sanseløs af lidenskab. Mine bryster var spændte og ømme og jeg var så våd at jeg nærmest følte, at min kusse dryppede. Jeg måtte, jeg ville have disse drenge. Nu.

”Vi har et lille bitte rum med en madras, hvis I vil have mig”, hviskede jeg liderligt. 

De hjalp mig op, jeg fandt mine nøgler og låste op til et rum, hvor jeg havde overnattet nogle gange, når det sidste tog var kørt. Så slukkede jeg lyset i køkkenet.
Vi flyttede nogle kasser og andet ud, der fyldte op, så vi kunne komme til madrassen. Tom lagde mig ned på ryggen og knælede foran mit hoved. Jeg rakte ud og åbnede hans bukser. Bent satte sig på knæ mellem mine ben.

Som i trance registrerede jeg, at Bents pik masede sig vej ind i min våde kusse og at jeg  havde et fast greb med begge hænder om Toms hestepik, hvis hoved jeg knapt kunne få ind i munden. Langt væk mærkede jeg, at de lidt senere skiftede plads. Med Tom i kussen varede det ikke længe, før en lang, skøn orgasme sendte mig til himmels! Og jeg mærkede, at han også kom.

Efter en kort pause genoptog jeg behandlingen af Bent. Mine læber klemte fast om hans stav, mens den gled ind og ud af munden. Min tunge gled kælent rundt om hans pikhoved.
”Kom så, Bent! Jeg vil have dig nu!”, stønnede jeg ubehersket.

Han kom, igen og igen. Åh, hvor var det dejligt.

Den allersidste aften. Selvom det var trist at skulle overlade biksen til andre om nogle timer, så havde de to fyre fået mig til at se lidt lysere på situationen, sagde jeg til mig selv, da jeg skrev deres telefonnumre ind i min lommebog.

Carina