LÆSERNES EGNE NOVELLER

Den plasticbegejstrede©

Elevatorstop en regnvejrsdag
 

Det havde øset ned lige fra om morgenen, og vejret var stadigt fugtigt da jeg kom hjem lidt tidligere end sædvanligt. En af de andre beboere ventede allerede på elevatoren. En dame lidt over de 50, men ganske pæn, og iført en lyseblå regnfrakke af tykt, gummiagtigt plastic. Jeg havde min gamle grønne herreregnfrakke af halvkraftig plastic på, og da elevatoren kom, gjorde jeg plads så hun kunne gå ind først. Idet hun passerede mig, kunne jeg berøre hendes regnfrakke. Det gav en dejlig fornemmelse. Hun skulle af et par etager lavere end mig, så vi trykkede og kørte.

Imidlertid lød der et højt smæld, og elevatoren stoppede brat mellem to etager. Lige netop, så der ikke var noget dørvindue at kikke ud af. Vi trykkede på knapperne, men intet skete. Så måtte vi trykke på alarmen, og vi fik også forbindelse med vagtcentralen. Jo, der ville komme en montør indenfor en halv time.

Nå. Så stod vi dér, og for at bryde ventetiden sagde jeg, at det var en flot regnfrakke, hun havde på. Nåh, sagde hun, det var en flere år gammel sag, men min regnfrakke så rigtig mandig og flot ud, syntes hun. Vi følte på hinandens frakker, og jeg sagde for sjov, at vi kunne da bedre mærke dem, hvis vi gav hinanden et knus. Det syntes hun var en fin idé, og vi gav hinanden et langt knus. Hendes regnfrakke duftede dejligt af plastic og parfume, men hun kom mig i forkøbet med at sige, at min duft af regnfrakke og mandedeodorant var ret lækker. Pludselig trykkede hun sig heftigt ind til mig, og gav mig et langt kys., mens jeg tydeligt mærkede, hun trykkede sit underliv ind mod mit. Det medførte en stigende interesse fra min mandlige buksepartner, der begyndte at røre på sig.

Så er det nu, sagde hun, inden der kommer nogen og ordner elevatoren! Hun krængede hurtigt sine trusser og strømpebukser af, og lagde dem i sin indkøbspose. Inden jeg havde reageret, lukkede hun mine bukser op, tog den overraskede buksetrold frem, og trykkede den mod sin regnfrakke. Det gav resultater, og hun begyndte at kæle for den gennem sin regnfrakke. Jeg begyndte at kæle for hendes grotte, der allerede var varm og ekstrem fugtig. Hun vendte ryggen til mig, og bad mig om at bestige hende bagfra, men i den våde grotte. Straks lod jeg min stiverik glide under regnfrakken og ind i lysthuset. Hun gav et piv af fryd og begyndte at vrikke med måsen. Jeg greb fat om hendes hofter gennem hendes regnfrakke, og begyndte at pumpe. Hun rakte bagud, og lod sine hænder glide op og ned over min regnfrakke. Stønnende sagde hun dæmpet til mig, at hun var over menstruationstiden, og derfor kunne nyde sex uden risiko for børn. Jeg pumpede ekstra heftigt, og pludselig kunne jeg mærke hendes grotte trække sig sammen, spænde om min pik, og hun gav sig af fryd. Det fik mig til at give det endelige stød, og skyde en ladning af op i grotten. Straks gav hun sig i nok en orgasme.

Efter denne heftige seance tog hun sine trusser og tørrede min fedtede stav af, hvorefter hun tørrede sig selv, og holdt trusserne mellem benene til opsamling af den udløbende væske.

Igen trykkede hun sig ind til mig og sagde, at dette havde været opfyldelsen af én af hendes vildeste drømme, nemlig at have sex med en mand i regnfrakke. Hun havde bare aldrig turdet prøve, og der havde aldrig været lejlighed til det som nu. Jeg fortalte så hende, at jeg også havde drømt om sex i regnfrakker, for det tændte jeg på.
Hun stirrede vantro på mig, gav mig et nyt knus og sagde, at så skulle jeg gå med hende ind, når elevatoren nu blev hejst op. Så ville jeg nok blive overrasket.

I det samme gav det et ryk i elevatoren, og en stemme råbte til os, om at trykke på en af knapperne. Hun trykkede på sin etage, og vi kørte nu op uden problemer.

Jeg gik med hende ind, og hun gik først ud og vaskede sig efter den fugtige oplevelse i elevatoren. Jeg gjorde det samme, og mens jeg stod på badeværelset, gik hun ind i soveværelset og puslede med noget. Da jeg kom ind, stod hun nøgen, iført en tynd, næsten gennemsigtig regnfrakke af mælkehvid gummi. Det var et yderst ophidsende syn, og vi gav da også hinanden et stort knus.
Hun begyndte at lukke mit tøj op og tage det af, og så førte hun mig ind i soveværelset, hvor der lå et udstyr klart på sengen til mig. Dels en sort nederdel i tyndt, blødt gummi, dels en stor regnfrakke i tynd, grøn halvgennemsigtig plastic. Selve sengen var dækket af et gummilagen i en sexet, varm lilla farve.

Min pik var stadig lunken efter det lille put i elevatoren, og berøringen, da jeg tog det erotiske tøj på, fik den til at dunke og blive fyldigere. Hun kom nu med to glas hvidvin, for det uventede, men dejlige møde skulle da fejres. Vi skålede, drak en sjat, og lagde os sammen på sengen. Hun satte sig overskrævs på mig, med ryggen op mod mit ansigt, og begyndte at kæle blidt for mit erotiske område. Dels gennem gumminederdelen, dels gennem plasticregnfrakken, og dels med sin egen gummifrakke. Hun trak et par tynde gummihandsker på, og begyndte at kæle for min dunkende stav og nosserne. Jeg klamrede mig til hendes gummibeklædte krop og jamrede mig højt af liderlighed. Da min pik var på sit stiveste, tog hun bæltet af sin gummifrakke, og bandt det om min pikrod og nosserne. Var de ikke spændt i forvejen, så blev de det nu. Derefter skubbede hun sig ned over min stav, og satte sig på den. Jeg mærkede, hvordan den gled ind i hendes varme, drivvåde hule, og hun klynkede af fryd over den tykke kæp i underlivet. Jeg var ved at blive skør. Det var så skønt, at jeg aldrig havde oplevet noget lignende. Hun red vildere og vildere, og vore regnfrakker raslede i takt. Pludselig trak hun sin vulva hårdt sammen og gav et dybt støn i orgasme. Det gav samtidig mig det endelige nådestød til endnu en affyring op i hende.

Efter denne heftige nærkontakt gik vi i bad sammen, klædte os på, og aftalte at mødes samme aften til lidt mad. Pludselig opdagede jeg, at min ungkarletid efter sidste skilsmisse var ved at være hastigt forbi, men med hende i udsigt, var det lykken, der bankede på!