LÆSERNES EGNE NOVELLER

Tina(tv)

Ellen og Hanne, del 2

Roligt lader jeg Ellen sidde tilbage på sengekanten. Et øjeblik står jeg og betragter hende. Hun er et skønt syn. Bundet, som hun er og med bind for øjnene, sidder hun helt stille. Ballgaggen forhindrer hende i at sige noget. Den røde kugle i hendes mund ser godt nok fræk ud.
Men nu må jeg se at komme i gang med min forvandling. Først klæder jeg mig helt nøgen. Min pik er stiv. Den nyder også forventningen om, hvad Ellen og jeg skal fornøje os med resten af aftenen og sikkert også noget af natten.
Så åbner jeg min kuffert, tager Hannes tøj frem og breder det ud på sengen ved siden af Ellen. Så går jeg ud i badeværelset og tager et bad.
Da jeg kommer tilbage til soveværelset, forsøger jeg at negligere Ellen, selv om det er svært.
Så begynder jeg forvandlingen fra Per til Hanne.

Medens jeg roligt tager mine sorte nylonstrømper på og hæfter dem til strømpeholderen, tænker jeg lidt over, hvad der er sket siden jeg mødte Ellen. Vi har haft det dejligt i hinandens selskab, men det vil jeg ikke skrive mere om. Det har jeg jo udførligt beskrevet i mit første afsnit om Ellen og Hanne.
Så tager jeg min BH på. Placerer mine kunstige bryster rigtigt. Derefter et par stramme trusser, der kan holde min pik på plads. Så sætter jeg mig ved Ellens make-upbord og begynder at lægge min make-up. Jeg giver mig god tid. Ellen løber jo ingen steder.

Tilfreds med resultatet tager jeg min paryk på og børster håret, så det sidder rigtigt. Så følger et par dinglende ørenringe, en halskæde, et armbånd og et par fingerringe.
Kjolen, som jeg herefter tager på er i to lag. Yderst et tyndt næsten gennemsigtigt sort glat stof og derunder et rødt ligeledes tyndt og næsten gennemsigtigt glat stof. Helhedsindtrykket er en tynd fræk kjole i en spændende rødsort farve. Den er ikke gennemsigtig, men afslører tydeligt min krop. Kjolen er knap knælang med nogen vidde og sidder med et elastisk livstykke tæt til min talje, så den er med til at give mig de eftertragtede kvindelige former. Til sidst tager jeg mine sorte sko med de tynde ti centimeter høje stilethæle på.

På lågen til Ellens garderobeskab er der et stort spejl. I det betragter jeg mig selv et øjeblik og er tilfreds med resultatet. Jeg kan selvfølgelig godt se, at jeg er Per, men forvandlingen er alligevel fantastisk. Andre vil næppe forestille sig, at denne flotte slanke noget frækt påklædte kvinde er en mand.

Stille sidder jeg på sengen. Jeg kan så at sige ikke røre mig. Per har godt nok bundet mig effektivt. Det er en underlig fornemmelse at sidde bundet, ikke at kunne sige noget og ikke kunne se noget.
Det er ikke direkte ubehageligt, men mine tanker flyver meget rundt. Hvad er det, jeg har indladt mig på? Kan jeg stole på Per? Hvad vil han gøre ved mig? Hvad laver han?

Intet kan jeg foretage mig. Men er det ikke netop det, jeg søger? Hjælpeløsheden, at blive brugt uden at have indflydelse, blive bundet, få smæk i numsen og det hele krydret med sex?
Jeg kan høre, at Per går ud i badeværelset. Han giver sig nu godt nok god tid. Så kan jeg høre og fornemme, at han kommer ind i soveværelset igen. Kommer han over til mig? Vil han kærtegne mig, kysse mig, eller måske give mig en endefuld? Men intet sker. Fornemmer, at han sidder ved mit toiletbord. Jeg kan jo intet se, men kender mit soveværelse godt nok til at fornemme, hvor han er.
Det begynder at blive anstrengende at sidde i samme let foroverbøjede stilling, men jeg kan ikke flytte mig. Jeg begynder at føle mig sårbar - udstillet.
Kun iført BH, trusser, nylonstrømper, et tyndt neglige og et par sko med høje tynde stilethæle sidder jeg med mine håndled lænket sammen, mine albuer bundet sammen med et stykke reb om på ryggen. De to stokke mellem mine ankler og mine knæ spreder mine ben, så jeg er helt åben op i skridtet. Snoren fra mit halsbånd ned til stokken mellem mine knæ tvinger mig til den let foroverbøjede stilling.
Mørket er totalt. Det sorte bind for mine øjne forhindrer mig effektivt i at se noget som helst. Ballgaggen i min mund tvinger min mund til at være meget åben. Medens Per var i bad, forsøgte jeg at sige noget, men det var helt umuligt at sige noget som helst. Kun en uforståelig mumlen - ja nærmest en grynten - kunne jeg få frem.

Så fornemmer jeg, at Per rejser sig fra mit toiletbord. Han bevæger sig lidt rundt i soveværelset. Jeg kan høre raslen af tøj. Nu står han foran mit garderobeskab. Hvad laver han? Er han ved at forvandle sig til Hanne? Jeg er meget spændt på at se Per som Hanne. Men ingen ting sker. Jeg vil gerne sige noget. Vil gerne høre Per, eller skal jeg tænke på ham som Hanne, sige noget. Stilheden og hjælpeløsheden begynder at gå mig på. Jeg er ved at fortryde, at jeg har indladt mig på dette. Men der er samtidig en pirrende spænding i kroppen. Så kommer jeg til at tænke på, at jeg jo også har en lænke låst om livet, og at den også går ned mellem mine ben. Låst fast med en hængelås. Jeg har nu haft den på i en lille uges tid og næsten vænnet mig til den. Det gør ikke ondt at have den på. Den generer mig kun lidt, når jeg skal på toilettet, og så måtte jeg jo melde afbrud til min badmintonaften. Kunne jo ikke vise mig for de andre piger i baderummet med en lænke låst fast om livet om mellem benene.
Hvordan kunne Per, nej Hanne også få mig til at gøre det? Jeg skulle heller ikke have ladet Per binde mig på denne måde. Hvor lang tid har jeg siddet sådan. Tiden føles både lang og kort. Ja faktisk, så aner jeg ikke, hvor lang tid der er gået.

Nu kan jeg høre, at Per, eller er det nu Hanne, går over til soveværelsesdøren. Kan høre, at døren bliver åbnet og lukket og derefter et par stilethæles klik klak i gangen på den anden side af den lukkede dør.
Så må Per være blevet til Hanne, men hvorfor går hun? Hvad skal hun? Og hvorfor lader hun mig bare sidde tilbage.
Jeg vil kalde på hende, men kan ikke få andet end en ubestemmelig mumlen ud af munden.
Nu føles tiden ulidelig. Intet sker. Alene og hjælpeløs sidder jeg forsvarligt bundet i mit soveværelse. Er Hanne forsvundet? Er hun kørt? Nej - hun kan da ikke bare forsvinde og efterlade mig på denne måde. Men tiden går. Jeg mærker nu rigtigt hjælpeløsheden. Er det begyndelsen til panik. Nej tag dig nu sammen. Hanne vil blot drille mig. Hun vil bare demonstrere sin magt over mig. Men ventetiden og uvirksomheden kan ikke lade være med at påvirke mig. Kan mærke, at en tåre løber ned ad min kind.

Jeg ser mig en sidste gang i spejlet. Retter lidt på mit hår og går over til døren. Der standser jeg. Kigger lidt på Ellen og derefter på mit armbåndsur. Der er nu gået tre kvarter, siden jeg bandt hende. Det er snart på tide at vise hende lidt opmærksomhed. Men jeg beslutter mig for, at hun godt kan tåle at sidde uvidende lidt endnu og går ud ad døren.

Roligt går jeg ud til min bil i indkørslen. Det er lækkert at være iført kvindetøjet, og fornemmelsen af at gå med de høje tynde stilethæle er dejlig. Det er lunt uden for, og en svag vind smyger sig om mine nylonklædte ben og op under kjolen. Uhm - dejligt. Fra bilens bagagerum tager jeg to flasker rødvin og går ind i huset igen. I køkkenet finder jeg en proptrækker og åbner den ene flaske. Så går jeg ind i soveværelset til Ellen. Det er tid at lege med hende.

Ellen sidder på sengen, som jeg har efterladt hende.
Jeg går over til hende. Tager om begge hendes skuldre og trykker hende bagover, så hun kommer til at ligge på ryggen. På grund af snoren fra hendes halsbånd til stokken mellem hendes ben, kommer hun til at ligge med benene bøjet og mod hovedet. På den måde blottes hendes ende helt for mig.
Roligt og uden hast trækker jeg hendes trusser ned om hendes balder. Længere kan jeg ikke trække dem på grund af de spredte ben, men det er også nok. Så sætter jeg mig ved siden af hende. Bøjer mig ned til hende og kysser hende på kinden. Lader min tunge lege lidt med hendes øre og slikker hende på læberne, der spænder stramt om den røde ballgag. Samtidig lader jeg min ene hånd kuple om hendes ene bryst. Kærtegner brystet. Først uden på BH'en. Så trækker jeg brystet ud af BH-skålen og nulrer hendes brystvorte. Ellen ligger helt stille. Men hendes brystvorte vokser. Jeg retter mig op, så min anden hånd kan nå hendes skridt. Lader fingrene glide kærtegnende ned over hendes skød. Masserer hende på hendes kønsåbning. Lader langsomt mine fingre skille hendes skamlæber og lader to fingre glide ind i hende. Masserer hende blidt både på brystet og i fissen.
Hanne begynder at vride sig en smule og små stønnende lyde kommer fra hendes kneblede mund.
Mine fingre har travlt. Nulrer hendes brystvorte, der nu stritter kækt, og samtidig masserer jeg hende i fissen. Finder hendes klitoris og pirrer den blidt. Så tager jeg hendes brystvorte mellem min tommel- og pegefinger og klemmer langsomt og vedvarende på den samtidig med, at jeg forstærker massagen af hendes klitoris.
Ellen stivner et øjeblik, da jeg klemmer om hendes brystvorte, men virkningen af min massage af hendes klitoris er stærkere end smerten i brystvorten, så hun stønner stadig frydefuldt og vipper let med underlivet som for at forstærke min masseren. Så bøjer jeg mig ned over hendes bryst. Kysser hendes brystvorte, tager den i munden, slikker på den, sutter på den. Min fortsatte pirren og masseren af hendes bryst og klitoris har sin virkning. Ellen vrider sig, så meget hun nu kan i den bundne stilling. Hendes lyde er stærkere, ja nærmest klynkende, men på grund af ballgaggen helt uforståelige Min anden hånd har i mellemtiden fået travlt med at nusse og pirre hendes andet bryst. Ellen er stærkt på vej mod orgasmen. Jeg forstærker min massage af hendes klitoris. Har nu tre fingre oppe i hendes fisse. Nusser og trykker hendes klitoris og mærker hendes fugtighed. Hendes safter viser tydeligt hendes opstemthed.
Så eksploderer Ellen i sin første orgasme. Hun udstøder stærke, uforståelige lyde, vridere sig stærkt og forsøger at klemme sine ben sammen - tydeligvis for at forstærke orgasmen. Men stokkene mellem hendes knæ og ankler forhindrer det.
Derfor forstærker jeg trykket på hendes klitoris. Trykker hårdt på den og masserer den samtidig med hurtige frem og tilbage bevægelser med mine fingre. Samtidig klemmer jeg med mine fingre hårdt om hendes ene brystvorte og bider hende i den anden brystvorte.
Det er nu nærmest skrig, som kommer fra hende, og hun er helt spændt i kroppen. Orgasmen ruller gennem hendes krop holdt ved lige af min stærke påvirkning af hendes klitoris og af smerterne i hendes bryster.
Ingen tvivl om, at Ellen får forstærket sin orgasme af smerterne.
Langsomt - ganske langsomt stilner hendes orgasme af, og Ellen bliver slap i kroppen.
Jeg standser med at massere hende, holder op med at bide og klemme hendes bryster. Drejer hendes hoved og løsner remmen bag hendes nakke og tager ball-gaggen ud af hendes mund. Ellen hiver voldsomt efter vejret. Jeg bøjer mig ind over hende og lader min mund dække hendes. Lader min tunge finde hendes. Vore tunger slikker et øjeblik hinanden, medens vi samtidig kan smage hinandens læbestift. Så bryder jeg kysset og fjerner bindet fra hendes øjne og snoren mellem hendes halsbånd og stokken.
Langsomt lader Ellen sine ben strække ud. Hun misser med øjnene og har svært ved at holde dem åbne. Stadig med lukkede øjne siger Ellen: "Neej - hvor var det skønt - sikken en orgasme, jeg fik". 

Inden hun får sagt mere, og inden hun fik åbnet øjnene rigtigt, satte jeg mig op på sengen. Tager fat i Ellens skuldre og trækker hende op at sidde. Men trækker straks videre, så hun glider ned over mine lår liggende på maven.
Langsomt og blidt lader jeg min hånd glide over hendes hvide balder. Og så - uden varsel klasker jeg hende hårdt på den ene balde med min hånd. Inden der når at komme en lyd fra hende, følger næste slag på den anden balde. Så kommer der en blanding mellem et skrig og et overrasket udbrud fra Ellen. Jeg fortsætter med at slå endes balder med flad hånd. Ikke voldsomt, men ganske afgjort mærkbart. Efter den først halve snes slag er hendes hud begyndt at rødme. Hylene fra Ellen er nu stærkere, og hun vrider sig kraftigt, men nyttesløst, bundet, som hun er.
Så stopper jeg. Løsner snoren, der holder hendes albuer trukket bagud og hjælper hende op at sidde.
Da hun kommer til at sidde på sengen, kommer der et udbrud fra Ellen: "Uhh mine balder, hvor er de ømme", og hun rejser sig hurtigt.
Jeg tager fat i lænken mellem hendes håndled og trækker hende hen foran mig. Så løsner jeg begge stokkene, så hun kan stå normalt. Derefter trækker jeg hende ind mod mig, bøjer mig frem mod hendes skød og slikker hende langsomt i skridtet. Smager hendes safter. 
Derefter rejste jeg mig. 

Stående foran hinanden trækker jeg Ellen ind til mig i en dyb omfavnelse. Vore læber mødes i et åbent og meget vådt kys og Ellen smager sine egne safter. Lidt efter bryder jeg omfavnelsen og siger, at vi vist hellere må friske vores make-up, inden vi forlader soveværelset. Sammen går vi ud i badeværelset og frisker vores make-up op med lidt pudder og læbestift.
"Kom", siger jeg, "- vi går ind i stuen". 
Inde i stuen stopper Ellen og siger: "Bliv lige stående. Jeg vil gerne lige se dig. Jeg har jo slet ikke rigtigt set dig endnu".
Jeg bliver stående et øjeblik, så drejer jeg mig langsomt rundt og siger: "Ja - her har du så Hanne. Håber, at du kan lide hende".
Ellen siger: "Det er ufatteligt. Er det virkelig dig Per".
"Nej", svarer jeg, "- det er Hanne, men gå nu ud i køkkenet og hent den flaske rødvin, der står på køkkenbordet. Den er åbnet. Du ved jo bedst selv, hvor du har glassene stående.

Lidt efter kommer Ellen ind til mig og sætter sig ved siden af mig i sofaen.

Torsdag den 24. januar 2001. Tina Thranesen.