LÆSERNES EGNE NOVELLER

Niels44©

Elskerindens analdebut

Dette er en sandfærdig historie om min elskerindes analdebut.

Vi havde længe "rodet rundt" med blid sex, mm. men en dag kom vi til at tale om at hun var blevet min elskerinde, fordi hun vidste at min kone og jeg legede lidt med S/M, og det fascinerede hende meget. Hun var ikke til smerte, men kunne godt lide at blive domineret og ydmyget.
Hendes mand var slet ikke til disse ting, så der var ingen hjælp at hente.
Jeg vidste ikke noget om dette i forvejen, og blev lidt overrasket, men så straks at jeg havde chancen. Jeg havde længe prøvet at "narre" hende til analsex, men hun havde en eller anden skræk for at det skulle gøre ondt.

Næste gang vi skulle mødes stod jeg på lur inde i porten. Det var i oktober, og gaden er tyndt befærdet og meget mørk. Da hun kom, listede jeg ind på hende, greb fat i hende, holdt hende for munden, og slæbte hende ned i varmecentralen i stedet for hen i det lokale hvor vi normalt mødtes.
Hun gjorde kun modstand i ca. 2 sekunder, så fattede hun at det var mig, men hun kunne ikke være helt sikker, da hun ikke havde set mig.
Varmecentralen er et ret stort rum uden vinduer, dejligt varmt og lydtæt.
I midten af rummet havde jeg lagt et hvidt tæppe ud 2x2 meter, og sat 4 meget stærke lamper op på stativ, en i hvert hjørne. Jeg viste hende arrangementet, og ledte hende ind i midten af firkanten. Så trak jeg mig tilbage og satte mig på en stol i skyggen. Med dyb stemme kommanderede jeg hende til at klæde sig af, og posere.
Hun lystrede forbilledligt, tog sit tøj langsomt og sensuelt af, og reagerede straks på alle ordrerne jeg gav.
Til sidst lå hun på knæ og bryst med svaj i ryggen og spredte ballerne for mig.
Hun var glatbarberet, og jeg kunne se at hendes skamlæber var opsvulmede og helt glinsende af væde.
Jeg gik hen og lod et par fingre glide op, og fingerkneppede hende lidt, hun stønnede svagt, og sitrede over hele kroppen. Min pegefinger gled op over mellemkødet, og pressede mod ringmusklen.
Straks gav hun en protesterende lyd fra sig og forsøgte at glide frem. Jeg satte mig på knæ, holdt hende om livet med venstre arm, og pressede hende ind mod min side. Nu havde jeg fuld udsigt over hendes baller, og lille hul. Med højre hånds pegefinger begyndte jeg at smøre hendes hul ind, først i små cirkler rundt om, og så pressede jeg forsigtigt yderste led op i hende, vrikkede, drejede og småkneppede hende med kun det yderste led. Ret hurtigt slappede hun af, og begyndte endda at stønne svagt. Jeg kommanderede hende til at lukke øjnene, flyttede lamperne til omkring et gulvafløb.

Der var en udslagsvask i rummet, og jeg havde sat en slange på hanerne, nu justerede jeg det, så vandet var tilpas lunkent og løb langsomt, så satte jeg en elastik på slangen ca. 20 cm oppe på den.
Hun rejste sig, og jeg holdt om hendes bryster bagfra og holdt hende tæt ind til mig, så gik vi over til afløbet og satte os på hug.
Hun blev kommanderet til at stikke slangen op bagi, først ville hun ikke, men da jeg truede med at gøre det, og samtidigt klemte lidt om en brystvorte, begyndte hun, meget tøvende. Jeg spillede lidt på hendes klit, og hjalp hende en smule med slangen, så elastikken var helt oppe ved ringmusklen. Da hun følte at det spændte meget , gav jeg hende 5 sekunder mere og trak slangen ud.
Dette gjorde vi et par gange til, og den sidste gang, kunne hun klare sig selv. Hun blev lagt på tværs ind over et bord, og fik spændt ben, arme og overkrop fast, samt fik bind for øjnene.

Jeg smurte igen hendes hul, og denne gang stønnede hun kun, så begyndte jeg blidt og med masser af glidecreme at bearbejde hendes bagindgang med bløde dildoer i 3 størrelser. Først en helt lille, og sidst en i "naturlig" størrelse. Ind imellem "pillede" og slikkede jeg på hendes klit. Til sidst var hun meget liderlig.
Jeg gik hen foran hende og lod hende slikke og sutte mig helt stiv, og sagde til hende at jo bedre hun gjorde det, jo kortere blev pinen. Så trængte jeg langsomt op i hende, og hun sitrede og jamrede sig svagt af fryd.
Langsomt byggede jeg rytmen op, og hjalp hende med en finger på hendes klit. Pludselig rystede hun helt ukontrollabelt, og jamrede sig klagende, mens hun kom. Hendes muskeltrækninger blev for meget for mig, og jeg borede mig helt i bund og kom i en lang pinefuld orgasme.
Efter denne lille seance, var hun meget glad for analsex, og ville gerne eksperimentere mere med dette og blid S/M.

Desværre bor hun nu i den anden ende af landet, og jeg er på udkig efter en ny elskerinde til uforpligtende sex............Er det dig ???????? *SMF*
Niels44