LÆSERNES EGNE NOVELLER

Carina©

En aften i klubben

For et par aftener siden, mens vi rigtigt lå og hyggede os, spurgte Jørgen, om jeg havde lyst til at besøge et meget listigt sted inde i byen - mere ville han ikke røbe.  
Men hvis Jørgen var interesseret i stedet, så ville jeg helt sikkert også finde det spændende! Vi lavede hurtigt en aftale.
Jeg ligger i øjeblikket på min sofa og gennemlever gårsdagens oplevelser! Og de var bestemt ikke kedelige!

Det tegnede til en dejlig, lun sommeraften, så jeg tog bare en cardigan over en hvid skjortebluse, en kort sort nederdel, sorte strømper og mine smarte, højhælede sko. 
Jeg så ikke værst ud, når jeg selv skal sige det! 
Vi startede med en middag i en af de bedre københavnske sidegade-restauranter. Lækker mad og dejlig vin. Efter kaffen brød vi op og tog en taxa til en adresse på Vesterbro.

Jørgen hjalp mig ned ad trappen og ringede på. En dame åbnede døren og bød os indenfor. Man kom ned i en lille entre med en disk, hvor der stod et par unge mænd og drak kaffe. Damen, som nu stod bag disken, spurgte venligt, om vi havde været her før, - og jeg fik så at vide, at Jørgen "sådan øh … kendte stedet" (!). Vi fik hver en vand og sludrede lidt med damen.
"Nå, Silva, skal vi se på lokaliteterne?",
spurgte Jørgen.
Han førte mig hen ad en gang og til venstre ind i et stort, mørkt lokale, hvor man viste erotisk film på et stort lærred. Han gik hjemmevant ned ad gangen mellem der to stolerækker og fandt et par sofapladser bagest i salen. Jeg kikkede mig omkring, og da mine øjne havde vænnet sig til mørket, så jeg, at der sad omkring 15 mennesker foran og et par næsten ved siden af  os. Filmen på lærredet var hård og lige på, jeg trak mine ben op under mig og lagde mit hoved kælent ind mod Jørgens skulder. Han lagde en arm omkring mig og hans hånd strøg dejligt på mit lår. Mens jeg fulgte med i filmen, kunne jeg ikke undgå også at registrere forskellige aktiviteter i salen! Parret ved siden af os var f.eks. mest optaget af hinanden(s), og det generede dem ikke det mindste, at nogle fyre på rækken foran havde vendt sig og spændt fulgte det interessante skuespil!
Jeg reagerede på parret og de store, dristige billeder på lærredet og på hele stedet!  Mine bryster blev snart spændte og jeg kunne mærke min varme ligesom stråle ned i min underkrop. Jeg åbnede min skjortebluse for at blive kølet lidt og kyssede Jørgen, der gav mit lår et lille klem.

"Tag dine trusser af!"
hviskede han i mit øre.
"Nu? Hvorfor?"
spurgte jeg og så forbavset på ham.
"Gør nu bare, som jeg siger!"
svarede han smilende og løftede mig lidt op fra sædet, så jeg kunne tage trusserne af. Jeg kunne nu mærke sofastoffet mod min bare hale og kom uvilkårligt til at tænke på "O's historie"! Det føltes vidunderligt frit. 
Filmen sluttede lidt efter i et orgie af sperm. Så rejste parret sig ved siden af, kantede sig forbi os og gik langsomt op ad midtergangen og ud. Før de nåede salens udgang, rejste mændene fra de bageste rækker sig næsten som på kommando og fulgte efter parret. Flere andre rejste sig og gik med ud.
Jeg kikkede spørgende på Jørgen, der blot smilede tilbage. En ny film begyndte.
Lidt senere hviskede Jørgen til mig, at nu ville han vise mig resten af lokalerne. 
Vi rejste os, og han førte mig op ad midtergangen, ud af døren og til venstre ned for enden af en svagt oplyst gang. Her var et stort, sort forhæng, som Jørgen åbnede i den ene ende og førte mig ind i mørket bag det. Jeg var ganske mystificeret og dirrede af spænding.  Hvad skulle der nu ske? Da mine øjne igen havde vænnet sig til mørket, blev jeg klar over, at foran os stod de mænd, der for lidt siden havde rejst sig fra salen. De stod tavse og forsøgte at se over skuldrene på hinanden ind gennem et vindue, hvor gardinerne på den anden side kun var halvt lukkede. Jørgen forklarede mig hviskende, at folk kikkede ind i et rum, hvorfra man ikke kunne se ud, fordi vinduet indefra fungerede som et stort spejl! Der var to sådanne rum, men kun det ene var  optaget. Så sagde han pludselig, dæmpet, men bestemt: 

"Gør lige plads for min veninde!"
  Og folk veg til side, så Jørgen kunne føre mig helt hen frem og midt for ruden. Folk sluttede tæt sammen bag os.
Jørgen hviskede ind i mit øre, at han hele tiden ville være lige i nærheden. Jeg skulle bare gøre lige, hvad jeg havde lyst til, men kalde, hvis jeg behøvede hjælp. Jeg vendte mig mod ham og kyssede ham i mørket.

Inde i rummet lå manden og kvinden nøgne på en stor, rund madras og varmede hinanden op. Nogle mænd var inviteret med ind og sad tæt ved madrassen. En af dem havde taget sin pik frem og sad og masserede den. Belysningen kom fra adskillige stearinlys.
Det var utroligt fascinerende og liderligt at se på! Jeg vendte lige hovedet for at se, om Jørgen stadig var der. Det var han selvfølgelig!
Jeg var igen fuldstændigt opslugt af sceneriet bag ruden, da jeg mærkede et par hænder. Nok stod vi meget tæt, men dette var helt klart hænder, der ville noget! Fremmede hænder, der gled op under min nederdel. Det føltes på samme tid både skønt og foruroligende. Alle de mænd! For hvad kunne det ikke føre til? Men, på den anden side, Jørgen stod jo lige i nærheden, hvis jeg skulle få brug for hjælp… Jeg besluttede mig hurtigt til at nyde hænderne, der nu gled videre op under den korte nederdel og fandt mine nøgne røv! Hænderne kælede skønt for mine stramme baller. Et øjeblik efter mærkede jeg andre hænder under min åbne skjortebluse bevæge sig langsomt ind til mine dirrende og spændte bryster. Jeg kunne ikke længere styre mig selv! Mine ben rystede og jeg lod hænderne gøre, hvad de ville… Jørgen var jo … 

Parret inde på madrassen havde fået selskab af de to fyre, der nu også havde taget tøjet af og som nu slikkede kvinders bryster, mens manden kneppede hende bagfra. Mit blik var ikke helt klart, jeg var tæt ved at besvime…
En hånd greb i mørket om min hånd og førte den til en enorm stor pik. Næsten automatisk tog jeg omkring den og begyndte at massere den hårdt. Det varede ikke længe, så kunne jeg mærke, at den sprøjtede. Det gentog sig lidt efter med den anden hånd! 
Nu kørte et par fingre også rundt i min drivvåde kusse. 

"Skattepige, skal vi gå ind i det ledige rum?",
hviskede Jørgen pludselig ind i mit øre. Jeg gjorde mig fri af de mange hænder, der legede med min krop og vi trak os tilbage, ud gennem forhænget og ud i lyset. Jørgen åbnede døren til et rum ved siden af og låste efter os. 
"Skal vi trække gardinerne for?",
spurgte han og så på mig. 
"Hvad synes du?"
spurgte jeg og tænkte på, hvor ophidset jeg selv var blevet  for lidt siden.
Jeg kikkede hen på spejlet - og så kun billedet af Jørgen og mig. Han lod gardinerne være trukket fra! Så tændte han de mange stearinlys og slukkede i loftet.
Rummet indeholdt i midten en stor seng, 4-5 stole,  en kommode med et stort glas kondomer og papir - og så det store spejl!
Jørgen tog mig ind til sig og kyssede mig. 

"Jeg længes efter dig, skat! Skynd dig at klæde dig af!"
       
Jeg klædte mig af, næsten i ekstase! Jeg savnede hans dejlige pik ganske forfærdeligt!
Jeg lagde mig ned på ryggen og spredte indbydende mine ben.
ørgen gik rundt om sengen, hen til mit hoved og kyssede mig. Så kyssede han min hals og mine bryster, og mens han kravlede ned over mig, stadig kyssende hvor han kom frem, ramte hans store, dejlige pik snart  mit hoved. Jeg åbnede munden og fangede den! Med begge hænder kildede jeg hans spændte nosser og sugede pikken dybt ned i min hals. I øjeblikket eksisterede kun hans pik i min mund og hans tunge, der kælede sindssygt dejligt for min kusse. Så rejste han sig, anbragte et par puder under min røv og førte pikken frem og tilbage i hele min våde revne.

"Hårdt nu!"
stønnede jeg, afsindig af lidenskab. "Giv mig den nu!"
Og jeg fik den! Selv om pikken nu var meget stor, gled den ganske ubesværet op! Han jog sit pragtvåben helt i bund i et stød, mens vi kyssede hinanden dybt.
Efter at jeg var kommet flere gange, hviskede han:

"Kunne du have lyst til at have en mand mere?"
"Mener du det?"
spurgte jeg, mens den sidste orgasme langsomt ebbede ud.
Jørgen trak sig ud af mig, rejste sig og låste døren op. Der var mange mennesker udenfor! Han spurgte og valgte i en fart to unge fyre blandt de, der havde meldt sig.

"Hvem af disse vil du ha'?"
spurgte Jørgen, da de var kommet indenfor.
Det må have været et skønt syn! Jørgen med en oprejst, strittende pik, og mig liggende med spredte ben og med saften drivende fra min kusse! Sjældent havde jeg været så liderlig!

"Lås bare døren igen!"
sagde jeg. "Hvis I vil være med, så smid tøjet i en fart!", sagde jeg, henvendt til de to unge mænd.
Et øjeblik efter sad de begge på sengen. Og mens Jørgen fortsatte med at kneppe mig, rakte jeg ud og fik et redskab i hver hånd! Snart var de kampklare og jeg slikkede dem på skift. Jørgen var ved at komme og trak sig hurtigt ud, skubbede de to fyre væk og gjorde med en håndbevægelse dem klart, hvor der var ledigt! Jeg greb hans pik og førte den langt ned i halsen! Jeg var klar! Om et øjeblik ville jeg modtage hans vidunderlige sæd, som jeg kendte så godt! 
Den ene fyr løftede mine ben op over sine skuldre, og jeg klemte lårene sammen om hans hals. Så stak han den ind, og den føltes næsten lige så god som Jørgens. Fyrens våde fingre gled ind i min røv…
Jørgen eksploderede stønnende i min mund, jeg slikkede ham færdigt, og den anden fyr overtog hans plads. Mens jeg masserede ham, kom fyren i min kusse med et undertrykt brøl. Han trak sin pik ud og jeg mærkede, hvordan han sprøjtede nogle gange ud over min underkrop. Mine hænder, min mund og min tunge havde nu også  gjort den sidste pik klar, han trak den ud, masserede den hårdt og kom så ud over hele mit ansigt. 
Jørgen rakte mig den alle steds nærværende køkkenrulle og jeg tørrede mig grundigt.
Fyrene klædte sig hurtigt på og forsvandt.
Så lagde jeg mig ind til Jørgen, som lod sine stærke arme omslutte mig. Vi lå lidt for at komme tilbage til virkeligheden! Da vi nåede dertil, gik vi nøgne de få skridt ud i baderummet, tog et brusebad og klædte os på igen. 

Vi sluttede besøget med en kop kaffe ved disken, takkede damen for et spændende besøg og tog  en taxa hjem.
Jeg lovede mig selv, at dette ikke skulle blive den sidste aften i den klub!