LÆSERNES EGNE NOVELLER

Bondagefyren©

En bindende weekend

1. Kapitel: Indledning og beklædning

Jeg kommer ind soveværelset, og vækker dig blidt med morgenmad på sengen. Det er en speciel dag, og du ved det. 

Jeg har bedt dig reservere hele weekenden og det er kun lørdag morgen. Hele ugen har du plaget mig for at få af vide, hvad jeg har af planer, men hver gang du spurgte, trak jeg på smilebåndet og bad dig om ikke at bekymre dig. 

Da du er færdig med morgenmaden, kæler vi lidt, kysser lidt, slikker lidt, ikke nok til at få dig til at komme, men nok til at få dig i det rigtige humør. 

Jeg beder dig om at gå i bad, tage noget sexet på og komme ud til bilen.

Mens du er i bad, lukker jeg huset. for jeg regner ikke med at vi kommer hjem resten af weekenden. 

Da du kommer ud til bilen, ser du blændende ud, du er iført en lille stramtsiddende top, et par hot pants og et par røde sko med 12 cm høje stilethæle.

 

Jeg kører dig hen til et hus jeg har lejet på den jyske vestkyst, jeg stopper bilen, kysser dig, og får et seriøst udtryk i mit ansigt.

"Her skal vi tilbringe weekenden" siger jeg og fortsætter: "Fra det øjeblik du krydser dørtærskelen, er du min for resten af weekenden. Som følge deraf skal du gøre alt hvad jeg siger uden spørgsmål".

"Hvis der kommer et punkt, hvor jeg skal stoppe, er dit stopord RØD eller 10 blink med øjnene"

"Hvis du beslutter dig for at gå ind, er du min for resten af weekenden, og jeg vil bruge dig som det behager mig, hvis du ikke går ind, kører vi hjem igen og så er der ingen sex resten af weekenden. Det er din beslutning".

Du har selvfølgeligt ingen problemer med at tage en beslutning, du rejser dig, stiger ud af bilen og går hen mod døren. Du tøver lidt, da du tager fat i dørhåndtaget, og tager så det sidste skridt indenfor. Jeg følger efter dig, i hånden har jeg en stor tung kuffert, du undrer dig sikkert over indholdet.

 

Da vi kommer ind i huset, beordrer jeg dig til at gå ind i soveværelset og skifte, dit nye tøj ligger på sengen. Du går derind, og begynder at skifte.

Først tager du alt tøjet af, så tager du trusserne på. Trusserne er af læder, de har 2 huller, et foran, og et bagi, derudover skal de låses fast til en evt. top med 2 små hængelåse. Det næste som ligger er et korset, det er i læder, formet så dine bryster bliver løftet en smule. Korsettet har dels nogle spænder i siden, som du spænder en efter en, dels en D-ring i hver side. Da du har spændt det, sider det som støbt omkring dig, og dine bryster truer med at hoppe ud, og der er lynlås til dine vorter. Der ligger et par latex strømper som du tager på. Du låser trusserne og strømperne fast til korsettet, så de ikke kan komme af. Hen over dette, ifører du dig en kort stram latex kjole. Nu tager du et par ankel og håndledsmanchetter på, et par manchetter som sidder omkring lårene samt et halsbånd med 5 D ringe. Som en sidste lille ting, tager du de røde sko med 13 cm. høje stilethæle på.

 

Kapitel 2: Stolen og bommen

Du kommer ned i spisestuen, hvor jeg har forberedt noget frokost. Jeg ser på dig, nikker anerkendende, og leder dig hen til en stol ved spisebordet.

På stolen har jeg monteret en blød dildo på sædet som jeg har smurt ind i creme. jeg løfter op i din kjole, og hjælper dig med at sætte dig ned på den. Dine øjne åbnes vidt, som dildoen presses længere og længere op i din fisse. Så snart at du er helt nede over den, bukker jeg mig ned og sætter dine ankelstropper fast til stolebenene, så spænder jeg lårmanchetterne fast til sædet, hvilket gør dig ude af stand til at bevæge dig op og ned.

Sidst men ikke mindst, gør jeg armene fast til armlænet.

 

Jeg begynder at fodre dig med alle mulige frugter og lækkerier, og hver gang du har noget i munden, er mine hænder frie til at lege og kæle med din krop, dine bryster, dine ben og alle andre steder som du kan tænke på. 
Sceneriet gør dig helt vild, og det varer ikke længe inden du glemmer alle manerer og begynder at stønne med mad i munden. Jeg spørger om du er færdig med at spise, du bekræfter og jeg løsner dig fra stolen, tager din hånd og fører dig ind i det næste rum.

 

I det næste rum, er der en slags rund bom med en større dildo på, samt en skamstøtte (2 brædder med hul til hovedet samt hænder). Jeg bebrejder dig at du ikke kan spise pænt og beordrer dig til at sætte dig op.

Vi går derover, og jeg hjælper dig op på pladen. Du stønner igen da du får lov til at sænke dig ned på dildoen. Da du er helt nede over, tager jeg 2 korte kæder og fastgør til dit korset, derpå tager jeg armene og sætter fast til et par øjer bag dig, på den måde bliver du tvunget til at svaje i ryggen mens du sidder. Jeg går over til væggene og trækker gardinerne langs væggene til side,  det afslører at der er spejle hele vejen omkring dig.

 

Jeg kommer tilbage, og lyner lynlåsen ved dine brystvorter ned, jeg begynder at lege med dem, med fingrene og en isterning, mens jeg laver dem helt stive. Når de er helt stive, tager jeg en brystklemme og sætter på hver vorte, med en lille vægt for enden af hver kæde.

Nej IKKE det siger du, da du ser dem nærme sig dine vorter, men du siger ikke stopbordet så jeg fortsætter med at sætte dem på. Gid fanden have dig siger du, men jeg kan se det ophidser dig, så jeg lader dem sidde på.

Jeg løsner dine arme, bukker dig let og tager dit hoved og arme og indsætter i skamstøtten, som jeg lukker ned omkring dig. Så løfter jeg benene op bag dig, og gør ankel manchetterne fast til bommen.

Som du sidder nu ligner du en som ridder.

Jeg tager en lille vibrator, som jeg lægger lige under din klitoris, så strammer jeg kæden til dit korset op, så du bliver trukket helt ned over dildoen og får kontakt med vibratoren.

Som du hænger der, bliver dine bryster kun støttet lidt af korsettet, og vægtene hænger som penduler i den fri luft, de reagerer på alle bevægelser.

Jeg går hen foran dig, tager min pik og lader den glide ind mellem dine læber.

Du begynder at sutte krævende på den, hele vejen ind og helt ud, du gør mig sååå hård, når jeg er helt hård, trækker jeg mig tilbage, trækker et kondom ud over pikken, kommer godt med creme på mine fingre, og begynder at lave plads i dit bagerste hul. Langsomt men sikkert bliver der plads til mig, og jeg begynder at trænge ind i dig bagfra. Jeg kører frem og tilbage, først langsomt og blidt, så hårdere og hårdere. Mens jeg knepper dig på denne måde, trækker vægtene i dine vorter mens de svinger.

Da jeg er lige ved at komme, trækker jeg mig ud. Nu fjerner jeg kondomet, og beder dig sutte det sidste i dig. Du må ikke lade en dråbe gå til spilde siger jeg.

Du gør dit bedste, sutter og slikker, men da jeg kommer er det bare for meget for dig og du kan ikke synke hurtigt nok.

Lige i det jeg kommer, fjerner jeg brystklemmerne fra dig, og da der kommer blod til vorterne kommer du også i et dybt suk. Det suk er nok til at du ikke kan synke det hele og jeg kan se at der løber sperm ned af din hage.

"Det er ikke godt" tænker jeg højt … ”Det kan være jeg bliver nødt til at straffe dig for det”.

Jeg tager et stykke papir, rengør din hage og løsner dig fra bommen som jeg hjælper dig af.

 

Kapitel 3: Bordet

Jeg beder dig gå på toilettet, hvis det er nødvendigt.

Da du kommer tilbage fra toilettet, fører jeg dig hen til et bord som er i rummet.

På midten af bordet har jeg monteret dildoen fra før. I det øjeblik du får øje på den, kigger du bedende på mig, og siger: "Ikke mere, jeg er helt udkørt fra før". Men jeg ignorerer dig og fedter dildoen ind. Bordpladen er vippet en smule, for at gøre det nemmere at komme op. Jeg sørger for at du synker hele vejen ned over den. Så slår jeg bordet op til vandret tilstand. Jeg binder dine arme fast til dit halsbånd og binder dine ben fast til bordbenene. Åh ja, det jeg var lige ved at glemme, jeg sætter dit korset fast til bordet ved brug af D-ringende. Brystlynlåsen på dit korset er stadig lynet ned, og da du er fastspændt, kommer jeg lidt tiger-balsam rundt om begge brystvorter og lyner op efter mig.

 

"Nåååååh" siger jeg og fortsætter: "Du får en chance til, du får nu en stor vindrue i munden, du skal holde den mellem tænderne ind til jeg siger til. Jeg vil have den tilbage i HEL tilstand, og hvis det lykkedes, er jeg villig til at glemme alt om episoden fra før". Alt mens jeg taler, bliver du mere og mere opmærksom på virkningen af tiger balsammen, og du kan mærke den dejlige brændende fornemmelse omkring dine brystvorter.

"Javel og Tak Herre" svarer du, og modtager vindruen.

Jeg bukker mig ned og begynder at kysse og slikke dig op langs benene. Hele vejen op af højre ben, op til din fisse og ned igen af venstre. Hele tiden sørger jeg for ikke at røre det mest følsomme område.

Jeg kan se safterne på dine opsvulmede skamlæber. Og endeligt begynder jeg at kysse din blomst. Jeg slikke helt ned fra det bagerste huld, op af mellemstykket, lader min tunge skille skamlæberne, nipper lidt i dem med læberne, og lader til sidst tungen komme op på kilderen.

"Det er meget værre end før" tænker du ved dig selv, men du er ved at gå til i liderlighed, og du ved at du bare har at holde druen intakt.

Jeg lader min tunge vandre ned igen, jeg koncentrerer min slikning omkring dit hul, jeg stikker forsigtigt tungen ind og begynder at tunge kneppe dig. Jeg erstatter hurtigt min tunge med en finger, som efterfølges af en anden. Nu finger knepper jeg dig med 2 fingre, mon der er plads til 3 tænker jeg, og efter lidt prøven frem og tilbage må jeg konstatere at det er der.

Du begynder at stønne højlydt, og safterne flyder ud mellem mine fingre.

Jeg trækker mine fingre ud, og erstatter dem med min pik, som jeg presser hårdt i bund i 1 stød hvilket får dig til at stønne endnu højere.

Jeg stopper med pikken i bund, og jeg kan se på dine nu helt blanke øjne at de trygler mig om at tage dig ud over "kanten".

Jeg trækker mig ud og giver ét hårdt stød mere helt i bund. Jeg bliver inde, og mens jeg står der, lyner jeg ned for dine brystvorter, jeg ser på dem og konstaterer at de er helt røde af varme og kanon hårde. Jeg rører blidt ved en, du stønner, jeg niver lidt i den og du stønner højere. Du løfter hovedet for at se hvad der sker.

Jeg tager en isterning, kører den i cirkler omkring dine brystvorter, stopper, støder ud og ind igen et par gange, bevæger isterningen og støder lidt mere. Jeg fjerner isterningen og lyner op, du kan mærke vandet som den har efterladt løbe ned i kavalergangen og fortsætte uendeligt langsomt ned på din mave, hvor der dannes en lille sø under korsettet.

 

Du prøver at nå dine bryster for at modvirke nogle af de følelser de har været udsat for, men du kan ikke nå, da dine hænder er fastgjort til halsbåndet. Du ser bedende på mig, men jeg ignorerer dette.

Jeg har dog lidt medlidenhed, jeg vil give dig noget andet at tænke på, så jeg begynder at massere din klit med min tommelfinger, samtidig med at min pik bliver inde i dig. Jeg løsner dit korset fra bordet med den anden hånd, så du er i stand til at flytte kroppen igen, men jeg lader benene være.

Jeg tager et bælte på med nogle D-ringe, og sætter kæderne til korsettet fast til bæltet. Nu tager jeg godt fat omkring hofterne på dig og begynder at kneppe dig i lange seje tag. Jeg trækker mig langsomt ud og pumper hurtigt ind, og for hver gang jeg kommer ind i dig, kan du mærke at jeg skubber dig af dildoen, til den er næsten helt ude. Når den er næsten helt ude, trækker jeg mig ud, og kæden gør at du bliver trukket ned over dildoen.

Det er for meget for dig, der opbygges en spænding i hele din krop, du stønner og vrider dig alt det du kan, og du kommer og kommer og kommer. Du kan ikke skrige din orgasme ud i lokalet, for du er bange for at knuse vindruen, så alt hvad det bliver til, er nogle dybe støn og nogle rallende lyde. Mens du kommer, giver jeg dig ikke en chance for at komme til dig selv, men fortsætter med at kneppe dig, så orgasmen trækkes ud i hvad der føles som en evighed. Du prøver at samle dine ben, for at holde min pik i ro, men dine ben er bundet fast og det er umuligt. Da det går op for dig, prøver du at løfte kroppen i en bue, men jeg presser dig ned igen og fortsætter med at kneppe dig.

 

Efter et par minutter, beslutter jeg mig til at du har fået nok, jeg bøjer mig ned, og tager vindruen ud af din mund med mine tænder. Den er hel, men mast en lille smule. "Flot klaret min lille pige" siger jeg.

"Hold kæft hvor var det godt" siger du og fortsætter: "Men nu er jeg sulten". "Det er ikke ovre endnu" svarer jeg og smiler skælmsk.

 

Jeg sætter mig på knæ mellem dine ben, og begynder at fingerkneppe dig, til at begynde med ser du noget overrasket ud, men du indser snart at du kun kan ligge dig ned og nyde det. Jeg prøver med flere og flere fingre, og jeg tager en lille vibrator som jeg bevæger over din kilder. Til min store tilfredshed, opdager jeg at der er plads til 4 fingre denne gang. Jeg fortsætter behandlingen indtil du får en orgasme.

 

Jeg løsner dine ben fra bordet, og hjælper dig af. Da dildoen kommer ud af dit bagerste hul, ser du nervøst på mig "Du erstatter den der nu ikke sandt ???". "Nej" siger jeg, "jeg vil lade dig spise i fred"

Jeg eskorterer dig ind i spisestuen til en middag.

 

Kapitel 4: Pladen og elastikken

Efter vi har spist, går jeg om bag ved dig, jeg giver dig bind for øjnene, kysser dig blidt i nakke og beder dig følge med.

Jeg tager dig med ind i lege rummet, jeg sætter dig omvendt på en stol, jeg tager dine arme om bag ryggen, putter dem ned i en armbinder (også kald mono handske) og strammer godt til. Dette giver en god fornemmelse af in-mobilitet.

Jeg rejser dig op, lyner ned for dine bryster og kæler for vorterne. I den tilstand du er i nu, tager det ikke lang tid, før de bliver meget hårde. Jeg placerer en klemme på hver, med en 1 meter lang tynd kæde i.

Jeg beder dig om at bukke dig ned (du har stadig bind for øjnene), tager fat om din skulder og bakker dig ind imod en lille plade som jeg har lavet. Pladen er monteret med 2 mellemstørrelse vibratorer, en til hvert hul.

Da jeg presser dig ind mod pladen, og du fornemmer hvad der er ved at ske, kommer du med den sædvanlige kommentar: "ÅHH NEJ, NEJ IKKE DET". Men du ved at det ikke nytter (for du er min denne weekend) og jeg ved at du kan håndtere størrelsen.

Jeg presser dig ind over pladen og hjælper vibratorerne ind i dig (de er selvfølgeligt godt smurte).

Da du er helt ind over, sætter jeg en kæde fast til dit korset, kæden er lige nøjagtigt så lang, at du kan få vibratorerne næsten helt ud.

Jeg binder nu dine ben stramt sammen, og binder et reb mellem dine arme og en krog på væggen, så du er tvunget til at stå bukket forover.

Jeg tager kæden til dine brystklemmer og sætter fast til dine sko, så der bliver trukket i dine bryster, hvis du retter ryggen.

Jeg tager et stykke tov, gør det fast til bindet for øjnene, og videre til midten af dine arme, jeg strammer det op, og derved tvinger jeg dig dit hoved tilbage.

 

Som du står der, føler du dig ekstremt sårbar, du er helt fyldt ud, og du er i en meget hårdt bondage. Men du nægter at bruge dit stopord.

 

Nu begynder jeg at forklare om det instrument du står op af.

Du har mulighed for at læne dig frem og tilbage på vibratorerne, men hver gang du trækker dem lidt ud, øges farten på dem, og hver gang du skubber dem ind, sænkes farten på dem.

Jeg træder et par skridt væk, sætter mig på en stol og begynder at iagttage dig. Du prøver dig lidt frem, og finder snart en rytme, der ser ud til at tilfredsstille dig.

Jeg beslutter mig for at gøre det lidt sværere for dig, så jeg tager en blod flogger (pisk i blødt ruskind), og lader den falde let hen over din ryg og dine balder.

Jeg går hen foran dig, lader min pik glide ind mellem dine læber, mens jeg fortsætter med at lade floggeren vandre hen over din ryg og balder.

Som du rider på pladen, bliver du vildere og vildere, og stønner højere og højere, og det er tid til at jeg presser min pik helt ind i munden på dig, Det tvinger dig til at løfte hovedet endnu mere, og det fører igen til et større pres på dine bryster hvilket gør dig vildere og så ruller lavinen. Du kommer så hårdt, så dit svaj i ryggen, gør at klemmerne bliver trukket af.

 

Når du er kommet ned til jorden igen, løsner jeg dine hænder, slukker for vibratorerne og trækker dig af.

 

Jeg løsner dine arme, og gør dem fast til et gummi bånd i loftet.

Jeg sætter mig på en stol, under dig. Jeg trækker dig ned over min pik, med ryggen til mig, og som du hænger der er du næsten vægtløs.

Jeg tager fat omkring dine bryster, spreder mine ben, så du kun sidder på min pik, og ikke mine lår. Jeg trækker og skubber i dine bryster, og får dig til at ride mig på denne måde.

Du bliver bund liderlig af dette, og begynder selv at hoppe op og ned, jeg kan ikke kontrollere dig. Jeg kommer meget hurtigt, og når du mærker min varme sæd, kommer du også i en lille intens orgasme.

Jeg løsner gummibåndet fra dine arme, sætter det fast til dine fodmanchetter, trækker dig op, med hovedet ned af, går hen til dig og får dig til at slikke mig ren.

Da jeg er ren nok, løsner jeg rebet, og sænker dig ned på gulvet.

 

Jeg løfter dig op fra gulvet, bærer dig ind i sengen, går ud i badeværelset og fylder badekaret med lunkent vand.

Mens vandet løber, løsner jeg dit korset, tager skoene af dig, fjerner strømperne og trusserne, og sidst men ikke mindst, løsner korsettet.

 

Jeg bærer dig ud i badekaret, hvor jeg bader dig. Du får lidt at drikke mens du sidder og nyder badevandet, jeg tørrer dig, kysser dig og bærer dig ind i sengen igen.

Lægger armen om dig, kæler lidt for dig, giver dig halsbåndet på igen, og sætter dig fast til sengen. Du bliver kun sat fast med en karabinhage, og det er mere for den psykologiske effekt end for at du ikke forsvinder.

 

Du kysser mig, og takker for en af de bedste dage du har haft.

Du lægger dig til at sove, veltilfreds og udnyttet.

Lige før du falder i søvn, rammer en tanke dig et kort sekund: "Hvad mon der sker i morgen".

Ris og ros kan sendes til bondagefyren@hotmail.com