LÆSERNES EGNE NOVELLER

 Carina©

En biograftur

Jeg parkerede bilen og skyndte mig over til billetlugen for at hente de bestilte billetter - vi var sent på den! Filmen var begyndt, da kontrolløren viste os vore pladser på den bageste, brede række, sofarækken. Der var ikke mange mennesker i salen denne aften, højst omkring 25. Vi havde 5-6 rækker foran os helt for os selv.
Den film, vi ville se, var en amerikansk, erotisk triller.

Da vi havde sat os til rette i mørket, lagde jeg en arm om Anne, og hun puttede sig kælent ind til mig, mens vi indstillede os på begivenhederne på det store lærred.
I mit skød lå en stor pose karameller, som jeg forsynede os begge fra. 

Filmen viste sig snart at være mere porno end triller, og som tiden gik, begyndte jeg at sidde mere og mere uroligt i sædet…
I mørket søgte Anne efter mere slik. Da hendes hånd ledte efter posen, kunne hun dårligt undgå at opdage, at filmen åbenbart havde gjort et vist indtryk (udtryk) på mig...
Hun lod derfor sin hånd blive liggende i mit skød – og ikke ganske uvirksom! Jeg mærkede, hvordan mit hjerte begyndte at slå lidt stærkere. Min interesse for filmen og dens handling dalede lige så pludseligt, som bulen i mine bukser voksede! 

Jeg så frem og ned over den mørke sal - alle var optaget af filmen. Så lynede jeg mine bukser ned og trak  pikken frem. Jeg kyssede Anne på halsen, og hun greb fat om legetøjet.
Anne fulgte tilsyneladende intenst handlingen på lærredet, men var i virkeligheden fuldstændigt optaget af at kæle for pikken, - filmen var også helt ligegyldig for hende nu! Jeg blev mere og mere liderlig. Det var ekstremt ophidsende at sidde med sin pige, der åbenlyst leger med ens pik i en biograf under en forestilling.
Min ene hånd gled op under Annes korte nederdel, ind i hendes små trusser, og jeg mærkede, at hun allerede var blevet fugtig, eller sagt mere korrekt: herlig våd! Mine fingre kælede med hendes dejlige klitoris. Jeg følte mit hjertet dunke stadig kraftigere. 
Ingen andre kunne se, at Anne lidt senere bøjede sig ned, og langsomt forsvandt pikken ind i hendes mund. Uhmmm! Skønt! Hendes tunge legede med mit pikhoved, kørte rundt om det, sugede og suttede, mens hendes lange negle bevægede sig kildende rundt om min pung.
Jeg førte begge mine hænder ind under hendes nederdel, tog fat i hendes trusser og trak dem af. Det var fedt at mærke, at hun løftede sig lidt i sædet for at hjælpe til! Hun var med nu og lige så liderlig, som jeg! Jeg løftede hende op på mit skød, og hendes hænder hjalp min utålmodige og uregerligt stive pik på plads. Så trykkede hun sig langsomt ned over mig, og min pik gled op i hendes våde og stramme skede! En himmelsk fornemmelse! Ufatteligt dejligt! Jeg bevægede mig lydløst og langsomt op og ned, og Anne fulgte med, samtidig med at hendes fingre flittigt masserede klitten. Jeg kunne snart  fornemme, at det svimlede for hende, det ville ikke vare længe nu. Og et øjeblik efter sitrede hun voldsomt og holdt sig for munden for ikke at stønne højt!
Jeg holdt hende tæt ind til mig og kyssede hende, mens orgasmens krampelignende tilstand tog af.

Da hun igen var frisk og blev klar over, at jeg ikke var kommet, gjorde hun sig fri af mig, rejste sig stille op og bukkede sig helt frem over ryglænet foran. 

Hvilken invitation! Hun var en pragtfuld pige! Jeg løftede igen hendes nederdel, rejste mig lidt og mærkede, at hun med sine hænder spredte sine baller, så hun var helt åben for mig. Pikken fandt selv vej til kussen, og jeg jog den helt ind. Hurtigere og hurtigere blev vores rytme. Musikken i salen overdøvede vores stønnen, og endnu en orgasme bemægtigede sig hendes krop. 
”Læg dig på ryggen på sædet”, hviskede jeg lidt senere ind i hendes øre, ”ingen ser os!”
Hun smilede til mig, lagde sig på ryggen på det bløde sofasæde og førte igen min pik ind i sin mund. Hun masserede den hårdt og bestemt, mens hun slikkede og suttede. Det begyndte at sortne for mine øjne! Alle mine følelser var nu koncentreret i den stive tingest, som hun tog sig så kærligt af! 
Og så kom jeg! Både det at komme i hendes mund og den fornemmelse, at alle kunne se os, hvis de vidste, hvad vi lavede, var meget ophidsende! Jeg fyldte hendes dejlige mund. Flere gange. Hendes tunge legede uforstyrret videre. Da jeg igen kunne sanse,  kyssede jeg hende dybt i hendes våde mund. 
”Du er en henrivende pige, min skat!”, mumlede jeg ind i hendes øre.
”Du er nu heller ikke værst!”,
smilede hun tilbage og trykkede sig ind til mig.

Da vi havde sundet os lidt med armene om hinanden, forlod vi stille biografen. Vi vidste begge, hvad vi ville foretage os, når vi kom hjem til dig...

Carina