LÆSERNES EGNE NOVELLER

ElskerGifi©

En dag i Zoo

Det ligger nogle år tilbage, jeg var 39. Boede alene, da ekskæresten havde fundet en anden fyr, og vi derfor var gået fra hinanden lidt tid før. Jeg var ikke klar til en ny fast kæreste, men trangen til fisse var nu stigende.

En forårsdag ville jeg i biografen (alene), for jeg elsker film. Jeg tog ind til Palads ret tidligt, og satte mig lidt på trappen foran biografen - nød vejret, og kikkede på de nydelige lår/røv/patter der kom forbi. Havde egentlig tænkt mig at se en film i Palads, men kom så i tanker om at filmen i Imperial måske var bedre. Jeg gik over til Imperial og studerede plakaterne. Ak, første forestilling var startet 20 minutter før, og at se en film uden starten - nej tak. Jeg skulle lige til at gå tilbage, da jeg så en lille buttet pige der stod lidt væk fra indgangen. Hun så ret trist ud, og kikkede på sit ur hele tiden. Hun var vel 22-24 år, 155cm og ca. 60kg, tykke lår, mørkt hår, og nogle særdeles velvoksne patter. Faktisk svært at se hvor store, for de var gemt godt væk bag en masse tøj. Hun havde også sorte bukser på, flonel. Hun lignede en typisk genert pige der prøver at gemme et par patter som umuligt kunne gemmes, samt skjule de store lår med sort tøj. Hun kikkede på uret igen - og så faktisk meget trist ud. Hun var sgu da blevet brændt af til forestillingen der lige var startet. Ung buttet tøs med store patter? Der måtte handles. Jeg kunne godt nok være hendes far... sådan lige akkurat.

Jeg gik "tilfældigt" hen forbi hende (modsat Palads!) og da jeg var ud for hende stoppede jeg og spurgte: "Hvad er du blevet så ked af?" Hun kikkede kort op på mig og så ned igen (meget genert - en udfordring!) uden at sige noget. "Er du blevet brændt af af din fyr?" spurgte jeg - hun nikkede. "Åh din stakkel, han er da ikke noget værd" sagde jeg mens jeg trak hende ind til mig og gav hende et lille kram. Hun stivnede, men protesterede ellers ikke. Jeg slap hende, og aede hendes kind lidt mens jeg spurgte hvad hun hed (Theresa, stort set umuligt at høre), om det var hendes faste fyr (rysten på hovedet), om hun så boede alene (nikken), om hun havde en veninde der kunne trøste hende (rysten), og hvad hun så skulle nu (trækken på skuldrene). Absolut ikke en snakkesalig pige. Men hun gik da ikke sin vej. Trængte klart til en ven, men hold da op en generthed.
Hmmm... hurtig tænken, hvad gav størst chance for buttet Theresa-fisse: En tur i biffen med hende, eller noget andet? At begynde at gramse på hende i biografens mørke tiltalte mig, men på den anden side ville jeg frygtelig gerne SE de patter i fri dressur. Tage hjem til mig eller hende? Umuligt, det ville hun aldrig turde. "Kan du li at komme i Zoo" spurgte jeg? Hun stod længe uden at sige eller gøre noget, og nikkede så. "Vil du tage en tur i Zoo med mig?" - igen laang tid, ingen reaktion. Jeg aede hende blidt på kinden igen, og gentog spørgsmålet - og tilføjede "Jeg er ikke farlig!". Hun nikkede langt om længe. "Kom" sagde jeg, og tog hendes hånd. Vi gik ud af Gl. Kongevej, i dejligt vejr. AT få hende lodset over i bilen, som holdt i en helt anden retning så lidt for kompliceret ud, med tanke på at hun kunne få kolde fødder hvert øjeblik. På turen sagde hun ikke en lyd, men holdt pænt hånden i min, også efter at vi et par gange undervejs måtte slippe på grund af andre mennesker. Hun studerede fortovet intenst, kikkede ikke op en eneste gang. Jeg nussede hendes hånd er par gange undervejs, ingen protester.

Vel inde i Zoo gik vi rundt på må og få, kikkede på diverse dyr, jeg fik hende til at smile et par gange, men hun sagde på intet tidspunkt noget på egen hånd. Jeg holdt hende konstant i hånden, det kunne hun i hvert fald godt li. Gav hende også et par gange et klem om livet, tilsyneladende nød hun det, men var helt klart rystende nervøs. Vi kom tilbage til indgangen, og tårnet. Jeg spurgte om vi ikke skulle gå op i tårnet? Nikken. "Har du været deroppe før?" Rysten. Vi gik ind, jeg betalt entreen, og vi startede op ad trappen. Med hende forrest. Sikke dog en dejlig røv, jeg elsker brede røve og tykke lår, så det her så perfekt ud. Hun var klar over at hendes røv dansede lige foran mig, og virkede som en der gerne ville skjule alt. Vi havde kun gået få skridt op før jeg tog et solidt tag i hendes ene balde, helt nede ved låret. Det gav et stort gib i hende, men hun sagde ikke noget, og fortsatte op ad trappen. Hver gang vi gik fra én trappe til den næste måtte jeg slippe, og tog så fat igen. For dem der ikke ved det: Der er MANGE trapper i Zoo's tårn. Efter nogle stykker begyndte jeg at tage fat lidt længere inde mellem balderne, så hånden blev gnubbet af begge lår for hvert skridt opad hun tog. Da vi næsten var oppe var det ikke balden jeg havde fat i, men hendes inderlår, med hånden trykket let op mod hendes skridt. Varmen fra skridtet føltes større og større, og jeg kunne sværge på at der blev blødere og blødere. Hun var helt klart ved at være godt rød og opsvulmet i fissen. Jeg sluttede af med et klask i røven lige da vi gik ud på platformen. Hun var postkasserød i hovedet! Blikket strengt nedad, ingen kommentarer, ingen protester. Jeg tog hendes hånd og vi gik rundt og nød udsigten. Til sidst stod vi stille og så ud over indre by. Jeg tog hende om livet og trak hende tættere på, hun kvitterede for første gang ved at putte sig ind til mig. En reaktion! Jeg aede hende på kinden som tak, og gav hende et kys i panden. Det gik sandelig langsomt dette her...

Vel nede igen trak jeg hende i retning af krybdyrterrarierne, for der vidste jeg at der var dejligt mørkt, og som regel ret tomt. Vi gik ind, og så på de sære skabninger. Ved tredje terrarie stillede jeg mig bag hende, og slog armene om livet på hende. Mere håndkæleri, stadig ingen protester. Det samme ved hvert terrarie, dog med hænderne så højt oppe om livet på hende at de trykkede mere og mere op mod de tunge patter. Ingen protester. Ved det 6.-7. terrarie tog jeg i stedet solidt fat i den venstre patte med den ene hånd. Hun gav et ryk, stod lidt stivnet et øjeblik, men mit blide nusseri med hånden fik hende til at slappe af, og hun lænede sig mod mig. Ved næste terrarie fik den anden patte en tur, denne gang uden stivnen. Hendes kind var brandvarm. Jeg tror aldrig hun havde været i nærkontakt med en fyr (der tog jeg nu fejl skulle det senere vise sig). Hendes vorter var nu tydeligt hårde under alt tøjet, stenhårde faktisk, de måtte være store. Jeg drejede hende, løftede hendes hage med hånden, og kyssede hende - blidt, men længe. Det tog mange sekunder før hun begyndte at åbne læberne, men efterhånden stod vi og slikkede tunger, stille og roligt. Jeg havde stadig godt fat i den ene patte, og æltede den nu kraftigt. Vorten stak ud fra patten som et spyd. Imponerende, for at dømme efter udseendet og fornemmelsen måtte der være BH, undertrøje, skjorte, samt en ret tyk trøje yderst. Vi så på lidt mere kryb, og nåede et lille indhak i mørket. Der var ingen mennesker i nærheden. Jeg trak hende ind til mig, startede kysseriet igen (uden modstand), og stak den frie hånd ned til hendes skridt. Langt ned, jeg stod bukket, og var ved at få en ryglidelse. Hånden tog solidt fat i hendes skridt, og hun gav et stort ryk i kroppen. Jeg slap ikke, men begyndte at køre hånden frem og tilbage i skridtet, så langt ind den kunne komme mellem lårene, og helt op til maven, ned igen, osv. For hver gang hånden kom helt ind mellem lårene slappede hun lidt mere af, og min hånd gav et mere og mere fast tryk op mod skamlæberne. Hun stoppede pludselig med kysseriet og slyngede begge arme om halsen på mig, og HOLDT FAST som om min hals var det eneste der frelste hende fra at falde ned i en dyb slugt. Herligt! Jeg holdt hånden inde mellem lårene og gik over til at gnubbe hende ca. på klitten. Øh faktisk efter et par sekunder præcist på klitten, for jeg kunne mærke den! Stenhård som vorterne. Hun stønnede stille ind mod mit øre, og holdt så fast at der var fare for åndedrætsproblemer. Pludselig trak hun sig væk i et ryk og stillede sig lidt væk med ryggen til. Der var vist blevet for meget, gad vide om hun var ved at komme? Jeg gik hen til hende, tog hendes hånd, og trak hende ud i solskinnet igen, som om intet var hændt. Hun holdt nu godt fast i hånden - bange for at jeg skulle stikke af? No chance.

Vi gik rundt lidt mere, jeg stoppede hende af og til og gav hende et blidt kys, eller et lille klask i røven. Theresa smilte for første gang, stadig uden at turde kikke på mig. Jeg foreslog at vi skulle tage en rotur i Frederiksberg have - hun nikkede. Vi gik ud af ZOO og ind til robådene, hånd i hånd.

Efter en romantisk rotur gik vi lidt rundt i haven, og havnede et sted med fred og ro. Jeg kyssede hende igen, og genoptog skridtgnubberiet. Klitten rejste sig omgående, hård og strittende, den havde vist ikke været helt afslappet siden sidst. Hun begyndte ret hurtigt at klemme lårene hårdt sammen, og stoppede mig så. "Jeg skal sådan tisse" sagde hun næsten uhørligt ind i øret på mig. Jeg trak hende med det samme ind i buskadset og fandt et sted hvor ingen kunne se ind. Hun så helt forfærdet ud, og da vi stoppede stod hun med sammenklemte lår. Der var vist pres på! Uden at sige noget satte jeg mig på hug foran hende, knappede og lynede flonelsbukserne op, trak dem ned over lårene til under knæene, gjorde med besvær det samme med trusserne (hvide bomuldstrusser model standard, tykke lår), og en stor mørk trekant af hår blev synlig. Til min indre jubel strittede en stiv klit tydeligt ud mellem to særdeles velvoksne lettere behårede skamlæber, og jeg kunne endda kun se det forreste af dem. Hold da op - præmiefisse, af fineste karat. Og der lugtede af fissesaft lige så snart trusserne afslørede herlighederne. Jeg så op på hende og sagde "sæt dig ned og tis" - hun lignede en der kunne forsvinde ned i en sprække i gulvet, med ildrøde kinder, og nedslået blik. Hun satte sig på hug. Jeg blev siddende lige foran hende, vores knæ rørte let. Jeg aede hende på kinden og tænkte at hun kunne sgu da ikke tisse med den gamle gris siddende lige foran hendes bare fisse. Tanken nåede ikke til ende, så lød det lystigt plaskende nede fra skridtet. Og hun tissede, kraftigt og længe. Jeg kunne mærke små stænk slå op på mig. Det ebbede ud til små strint, tissen løb i en stor strøm frem mellem vores fødder. Jeg flyttede mig lidt til siden for at undgå strømmen. "Var det godt" spurgte jeg - hun nikkede næsten usynligt. Hun sad nu og sugede på underlæben. "Har du noget at tørre fissen med?" spurgte jeg, med vilje brugende ordet "fisse". Hun rystede på hovedet. "Skidt med det, det ordner trusserne, rejs dig op" kommanderede jeg. Hun parerede ordre. Jeg trak trusserne op igen (hvilken skam!), men de ville ikke rigtig op på plads mellem lårene. Jeg hjalp dem helt op med en hånd mellem lårene, trusserne blev med det samme gennemblødte af de våde skamlæber. Jeg gav hende et stort kys udenpå trusserne, lige over klitten, og trak så bukserne op på plads. Vi gik ud på stien igen. Jeg trak hende ind til mig - "Giv mig et kram" sagde jeg, og hun lagde straks armene om halsen på mig - og holdt fast i noget der lignede en uendelighed. Jeg kunne lugte mine fingre på den hånd der havde hjulpet trusserne på plads - er herlig duft af tissevåd Theresa-fisse.

Jeg spurgte "Må jeg køre dig hjem?" - hun nikkede. Vi gik den ret lange tur tilbage til bilen. Hun sagde stadig intet på egen hånd, og svarede helst med nikken eller rysten på hovedet. Jeg kørte hende hjem til Hvidovre viste det sig, til en taglejlighed på ét værelse. "Gir du en kop te?" spurgte jeg - nikken. Oppe i hendes lille lejlighed begyndte hun at sætte vand over. Jeg vendte hende om, og vi krammede lystigt løs i nogle minutter. Det gik over i kysseri, som gik over i skridtgnubberi. Klitten var med det samme hård igen, og denne gang var der ingen klemmende lår. Hun begyndte stille at stønne hørligt. Jeg faldt på knæ og pressede ansigtet ind mod skridtet. Jeg kunne tydeligt lugte at hun havde tisset - det gjorde mig dobbelt så liderlig. Jeg trak bukser og trusser ned og kyssede løs på den kæmpe klit. Stønneriet steg. Jeg gik over til decideret fisseslikning. Stønneriet steg igen. Jeg trak hende ind på hende seng, trak bukser og trusser helt af, spredte hendes lår (lidt tøvende hjulpet af hende) og slikkede fuld fisse. Mere stønnen. Og slikkede røv. Endnu mere stønnen. Hun blev urolig, og kom med en hånd over munden - stadig genert! Jeg tog alt mit tøj af, så pikken stod stenhård ud i luften - endelig fri. Hun så skrækslagen på den, og vendte så hovedet til siden og lukkede øjnene. Stadig liggende med spredte lår fra slikkeriet! Jeg kneppede hende. Blidt, meget blidt, men dybt. Hun var ikke jomfru. Hun nød det uhæmmet fra første sekund. Mage til savlende fisse, store tykke skamlæber, og skulle det vise sig, kæmpestore patter med de største strittende vorter jeg har oplevet, skal man godt nok lede længe efter.

Grunden til hendes generthed var kroppen. Alt var stort: Patter, vorter, skamlæber, klit, lår, osv. Hun var simpelthen så ked af den krop hun nu engang var udstyret med at det resulterede i den mest gennemførte generthed jeg har oplevet. Men jeg fik da blødt op for følelserne, og overbevist hende om at ikke alle mænd foretrækker mannequin skeletstativer på 180cm. Og mødommen? Den røg da hun var 14, i fuldskab til en lige så fuld festfyr. Siden havde ingen fyre så meget som kysset hende. Og fyren der brændte hende af? Et desperat forsøg på Ofir. Hun trængte sådan til selskab... Det fik hun!