LÆSERNES EGNE NOVELLER

Pouls veninde©

En dag nede i byen

Intro: Denne novelle er skrevet af en kvinde der korresponderer med Poul, og her er nogle ord han skrev om hende: Hun begyndte med slet ikke at tro på, hun kunne skrive noget frækt og sammenhængende, men efterhånden fandt hun ud af, at hun godt kunne, og at jeg var vild med hendes fantasier. Hun er for øvrigt vild ved tanken om, at mange liderlige mænd sidder og læser det - smil. Hun vil nemlig gerne i kontakt med flere frække mænd. MEN en sådan kontakt sker kun gennem mig, for jeg vil gerne lige se dem an, før jeg giver dem hendes adresse. Derfor sætter jeg også min egen adresse ved historien - sammen med denne lille introduktion om hende. Skriv til os på Poul450@hotmail.com

Nu var det et par dage siden jeg havde fået pik, for pokker hvor det kløede i kussen på mig, jeg blev nødt til at gøre noget, men hvad? Så fik jeg en skøn ide, jeg ville ned i byen, for at finde et godt sted at sidde, til at sidde og lege med mig selv og bruge dildoen, på den måde ville jeg nok få pik på et tidspunkt. Jeg gik ind for at finde noget frækt tøj at tage på, og jeg fandt en bluse, som var meget gennemsigtig og en nederdel som var meget kort, som jeg ville have på ned i byen.
Men da jeg havde fået blusen på, tænkte jeg, nej jeg vil ikke have bh på, så jeg blev nødt til at tage blusen af igen, for at tage bh’en af, og på med blusen igen, og jeg fik nederdelen på, men jeg fik mine trusser af, for dem skulle jeg ikke have på, og jeg fandt min dildo frem, så var jeg klar til at gå.
Men så ringer det på døren. Jeg gik ud for at se hvem det var, det var viceværten. Han kiggede meget på mig, især på mine patter. Nå siger jeg, du kan vist godt lide at se på mine patter, ja svarer han, jeg har hørt så meget om dig, at du knepper med hvem som helst, og at du har gjort det i kælderen og her i opgangen. Ja, svarer jeg, det kan jeg ikke komme uden om, at jeg har gjort.
Jeg kunne ikke lade være med at blive våd i kussen, mens han stod foran mig, så jeg blev nødt til at gøre noget, for jeg havde lyst til hans pik. Jeg gik hen til ham, og tog en hånd ned til hans skridt, for at mærke om den var lidt stiv, og det var den. Han blev rød i hovedet da jeg gjorte det, for jeg viste at han også havde lyst til det sammen som mig, men han sagde ikke noget.
Så jeg lyner hans bukser ned, og fisker hans pik frem, jeg går ned i knæ, så jeg kunne få den i munden, for at sutte den af. Jeg kunne mærke at den blev tykkere og tykkere, men jeg blev ved med at sutte på den, for jeg ville have hans varme sperm i munden. Til sidst siger han, jeg kan ikke klare mere, jeg kommer nu, han gav et skrig fra sig, da hans sperm kom, men så kom naboen ud for at se hvad der skete.
Nå, siger han, du skal vist snart have pik hvad! Må jeg komme med ind og være med, for jeg ved hvad hun er vild med, og det er at blive håndkneppet. Han fik senere lov til at komme med ind.
Men du skal tage tøjet af her ude på trappen, og så skal du smide det ned af trapperne, så det ligger nede for enden af trappen, når vi er færdige med dig, så skal du gå ned af trapperne nøgen, og tage tøjet på, og gå hen hvor du skal, og det gør jeg så. Jeg var bange for at de ikke ville kneppe mig hvis jeg ikke gjorde det.


Da vi var kommet ind, og vi havde fået en øl, siger naboen til mig, skal du ikke vise viceværten dine billeder, hvor du blev kneppet. Jeg henter dem, og bare ved at se dem blev hans pik stiv igen, han blev nødt til at tage sit tøj af, og det gjorde naboen også.
De kom hen til mig, mens jeg sad i sofaen, og spredte mine ben så kussen var fri. Naboen begyndte at lege med mine patter, og viceværten fik at vide at han skulle håndkneppe mig, men der gik ikke længe før jeg kom med et skrig, da kussen gik på mig, og så fik han lov til at stikke sin pik op i mig, og det nød jeg bare så meget. Jeg fik hans sperm op i mig, men så kom naboen til, han gjorde det sammen som viceværten.
Da de var færdige med mig, fik jeg ikke lov til at gå i bad, fordi de syntes det ville være meget frækt at tænke på, at jeg gik nede i byen, med deres sperm oppe i kussen.


Så fik jeg lov til at gå ned af trapperne, og de gik med ned. Da vi kom ned, hvor jeg skulle tage tøj på, bukkede jeg mig ned for at tage mit tøj. Hvor ser det dejligt ud, at vores sperm løber ud af kussen på hende, sagde de.
Da jeg var på vej ned i byen, kiggede mange efter mig, og jeg fik mange bemærkninger om, at der løb sperm ned af mine ben, og jeg nød hvad de sagde til mig.


Da jeg var ca. halvvejs nede i byen, blev jeg stoppet af en ældre mand, som brokkede sig over mig tøj, og at jeg havde noget der løb ned af mine ben. Da svarede jeg, at jeg var på vej ned i byen, for at finde nogle der gad kneppe mig, og at det der løb ned ad mine ben var sperm, da jeg blev kneppet af to, inden jeg gik hjemme fra, men du kan da få lov at stikke en hånd ned til min meget våde kusse.

Han kunne ikke lade være med at stikke en hånd ned til min kusse. Den er godt nok dejligt våd, den kan vist godt lide at blive fyldt ud, sagde han, imens han stak et par finger op i hullet (mens der gik mange forbi os) men jeg kunne ikke lade være med at stønne lidt, for jeg kunne godt lide hvad han gjorde ved mig.
Kom, sagde han, vi går ind i denne baggård, så jeg kan gøre noget ved din liderlige kusse, du kan vist godt lide at have noget oppe i den. Da vi kom ind i baggården, sad der tre af hans venner, for de havde set at vi kom gående, og de havde bare lyst til noget frækt, og det skulle gå ud over mig.
Hvor er det dejligt at se hendes patter gynger så meget når hun går, og vi håber at hun kan bruge sin kusse til noget.
Ja svarede ham fra gaden, det tror jeg hun kan, for hun er bare så våd, for jeg fik et par finger op i hende, og hun nød det.
Så fik jeg at vide, at jeg skulle tage mit tøj af. Da tøjet var af, kunne de ikke lade være med at tage deres pikke frem, og gnide på dem, indtil de var stive. Jeg kunne ikke lade være med at sige, hvor ser det bare dejligt ud, med jeres pikke, min kusse bliver så vild bare at se på dem, skal jeg ikke hjælpe jer med at så dem helt stive? Og det fik jeg så lov til, men der gik lidt tid.
De fandt et bord som jeg kunne ligge på. Da jeg kom ned at ligge, og fik spredt mine ben, kom den ene hen til mig og sagde, hvad har du lyst til, hvad jeg skal gøre ved din kusse. Jeg svarede, jeg vil have din hånd op i mig, jeg er vild med at blive håndkneppet, og det kan jeg ikke få nok af.
Jamen jeg kan da ikke få min hånd op i kussen på dig? Jo svarede jeg, det kan du godt, du presser bare hånden op, og lidt efter lidt er den oppe i kussen. Først troede han ikke på mig, men han ville lige prøve, men til sidst fik han den op i mig, han begyndte at køre den ind og ud af kussen, og jeg begyndte at stønne. Lidt efter gav jeg et skrig fra mig, kussen gik på mig, da han trak sin hånd ud. Så sagde jeg, jeg vil bare have din dejlige pik op i mig, og det skal være nu, og det fik jeg.

Lidt efter stoppede han op, for at spørger om hvor jeg vil have hans sperm. I kussen, svarede jeg, men du må ikke stoppe, for jeg kan så godt lide at mærke at en pik glider ind og ud af min kusse, så begyndte han igen, og lidt efter stønnede han, at nu kom spermen.
Men tre andre stod i kø for at komme til, så da den første fik sin pik ud af kussen, så kom en anden til. Sådan blev de ved, ind til alle fire havde kneppet mig og jeg fik lov til at gå videre.
Jeg kunne godt mærke, at jeg havde kneppet med 6 mænd på så kort tid, at jeg var begyndt at blive øm, men nu havde jeg besluttet, at jeg skulle ned i byen for at lege med mig selv, så vil jeg også gennemføre det.
Kort tid efter var jeg nede i byen, hvor jeg fandt et godt sted at gøre det.

Efter at have fundet stedet, fik jeg mig sat, og spredte mine ben. På lidt afstand kunne man se lige op i den fri kusse, plus spermen der stadig løb ud, så meget havde jeg fået, af de 4 mænd fra baggården.
Jeg kiggede lidt rundt, på dem der kommer gående, få at se om der var mange mænd. Det var næsten kun mænd, så trak jeg nederdelen op over enden. Der var mange der kiggede efter mig, og nogle glemte at se sig for, de gik ind i forskellige ting, på grund af mig.

Dernæst fik jeg en hånd ned for at lege med mig selv, men jeg kunne mærke, at det ikke var nok, at jeg blev nødt til at finde dildoen frem, og stikke den op i mig, og det hjalp. Jeg begyndte at køre den ind og ud, og stønnede lidt.
Der var mange mænd der stoppede op, for at nyde hvad se så, men der var også nogle, der ikke kunne lade være med at tage deres pikke frem, for at gnide på dem, og det kunne jeg kunne godt lide at se på. Det var lige før jeg glemte at trække dildoen ind og ud af kussen, men så var der nogle mænd der råbte, at jeg skulle komme i gang igen med dildoen, så kørte jeg dildoen hurtig ind og ud af kussen, og lidt efter kom jeg med et stort skrig, da kussen gik på mig. Da jeg trak dildoen ud, løb kussesaften ud af mig.
Der kom en mand hen til mig, han satte sig på knæ, og begyndte at slikke mine kussesafter i sig, jeg kunne ikke lade være med at sige, hvor er det dejlig at du gider slikke min beskidte luderkusse, vil du ikke nok håndkneppe mig, jeg er vild med at have en hånd oppe i mig, det kan godt være at jeg skriger lidt, når du gør det, fordi jeg er lidt øm i kussen, på grund af jeg har kneppet med 6 mænd inden jeg kom her ned.
Vil du virkelig have en hånd op dig, sagde han. Ja, svarede jeg, og det skal være nu, du skal gøre det, mens de andre ser på.
Efter at han begyndte at håndkneppe mig, kunne jeg ikke lade være med at sige, hvor dejligt det var og at det ikke ville vare længe inden jeg kom, og så tog min stønnen bare til, til sidst kunne jeg ikke klare mere, jeg blev nødt til at skrige, da kussen gik på mig.
Da han trak sin hånd ud af kussen, sagde jeg til ham, at jeg ville have hans pik op i mig, jeg vil have at du får mig til at komme igen, når du har gjort det, vil jeg have dit varme sperm op i mig, jeg elsker at have sperm oppe i mig, jeg ikke kan få nok af det.
Så kunne han ikke få sin pik hurtig nok frem, og op i mig, og det gik ikke stille til. Jeg fik hans pik i bund hver gang, men lidt efter kom jeg med et stort skrig, da kussen gik, og samtidig fik jeg hans sperm op i mig, men han havde så meget sperm i sig, at det løb ned af benene på mig.
Bagefter stod der flere mænd i kø for at kneppe mig. Jeg måtte sige til dem, at jeg kun kunne klare 4 af gangen, at de 4 første kunne komme hjem til mig i aften, og de 4 næste i morgen, og sådan bliver ved, men jeg måtte finde noget papir, for at skrive tal på det, for at give det til dem, så de kunne finde ud af hvornår de skulle komme hjem til mig plus min adresse og telefonnummer.
Der var nok til 5 dage.

 

Det første hold kom om aftenen, og jeg glædede mig til at de skulle komme, selv om jeg var øm i kussen, men jeg tur ikke tage dildoen op i mig, for jeg viste, hvis jeg gjorde det, så ville jeg ikke kunne klare mere pik.
Om aftenen da de kom, sad vi og snakkede lidt sammen, inden vi skulle i gang. De tog deres tøj af for at være nøgne, så vi kunne være mere liderlige. De kunne ikke lade være med at spørge, hvordan jeg havde det i kussen. Jeg svarede, at jeg er noget øm, fordi jeg inden jeg tog ned i byen, kneppede med 2, og da jeg var halvvejs ned i byen, kneppede jeg med 4, og så ham i så kneppe mig nede i byen.
Da jeg gik ud efter flere øl, kunne jeg høre hvordan de snakkede om mig, og hvad de skulle gøre ved mig, om jeg kunne klare en flaske oppe i kussen, det besluttede de skulle prøves, men at jeg også skulle håndkneppes, for hun skal være meget øm i kussen så hun ikke kan gå bagefter, og således at hun næsten heller kan gå i morgen, når næste hold kommer i morgen, og sådan vil det nok gå de næste par dage, når hun godt kan lide at nogle misbruger hendes kusse.
Da jeg kommer ind i stuen igen, sad de og kiggede meget sultent efter mig, for at komme i gang. Jeg sætter mig i sofaen, og ham der sidder ved siden af mig, begynder at sprede mine ben. Han får en hånd ned til kussen, for at lege med den, ind til den er meget våd, så tager han sin øl flaske som var fuld, og presser op i kussen, og køre den ind og ud, da han tager den ud, løber der øl ud af kussen, så slikker han min kusse ren, efter han har gjort det lidt, fører jeg hans hånd op i mig, men jeg kunne ikke lade være med at sige av, for det gjorde lidt ondt, men jeg kunne ikke lade være med at komme med et stort skrig, da kussen gik på mig, men så fik jeg pik, og nød det, og det var godt.
Jeg fik sammen behandling af de andre, men da den sidste kom til, nød jeg det ikke længere, da han fik sin hånd op mig, kunne jeg ikke lade være med at skrige, for det gjorde meget ondt, og det sammen da jeg fik hans pik op i mig, men jeg fik da deres sperm op i mig hver gang.

Så fik jeg også lov til at slappe af, for de kunne godt se at jeg ikke nød det mere for i dag, så tog de af sted, så jeg kunne få lidt fred i kussen. Det sidste de sagde inden de gik, var at jeg vist ikke skulle bruge en dildo foreløbig, når de andre kommer de næste par dage.

Jeg fik dog slappet så meget af dagen efter inden de andre kom, men det gik på sammen måde som dagen før, men det gjorde de andre dage også men jeg nød ikke at kneppe med så mange, de næste par dage.