LÆSERNES EGNE NOVELLER

Ellinor©
En dejlig feriegæst - del 1

Jeg var 34 år og boede efter skilsmissen stadig på det lille landsted en snes km fra det sygehus, hvor jeg arbejdede.
Det var en lækker bolig med en dejlig have og en helt ugenert beliggenhed for enden af en privat vej.

Min ældre søster ringede og spurgte om Martin, hendes 15-årige søn måtte holde ferie hos mig i en uge, hvor de skulle på tur med deres kortklub. Jeg svarede naturligvis ja, for en dreng på 15 år måtte da kunne deltage i pasningen af have m.m.. 
Jeg glædede mig faktisk til at have en gæst i en uges tid, så ensomheden og den daglige trummerum ville blive brudt.

Da tiden kom hentede jeg Martin ved stationen i den nærliggende større by.
Heldigvis kunne han kende mig, for jeg der ikke havde set ham i over et år ville ikke have kendt ham. Han var jo til min store overraskelse nærmest en ung mand. Og en nydelig en af slagsen med sine 180 cm og sin flotte veltrænede krop ville han være et prægtigt mål for enhver teenager. Ja, selv en gammel kone som jeg mærkede min kvindelighed røre på sig.
Den første dag han var der skulle jeg på arbejde, men vi hyggede os da dejligt, da jeg kom hjem. Martin var meget fornuftig og velbegavet, så vi sludrede dejligt sammen. Han havde ingen kæreste, men havde da haft en i en periode.
På hans spørgsmål om mig kunne jeg svare, at jeg heller ikke havde nogen kæreste.
Han spurgte om det ikke var vanskeligt for mig at undvære en mand, når jeg nu havde været vant til det.
Hertil kunne jeg svare, at det naturligvis kunne være perioder, hvor der var et behov, der trængte sig på, men at det indtil nu ikke havde været et problem.

Da jeg var kommet i seng må jeg indrømme at Martin og vores snak havde gjort så meget indtryk på mig at min hånd helt automatisk fandt ned til min våde kusse, da jeg var kommet i seng Og medens jeg fantaserede om Martins store stive pik onanerede jeg mig til to dejlige vilde orgasmer. Ja, jeg stønnede så liderligt, at jeg bag efter kom til at tænke på om Martin måske havde hørt mig. Han boede i værelset lige ved siden af mit. 

Næste dag var en dejlig sommerdag med masser af sol og varme og efter frokosten ville jeg vande mine blomster medens Martin lå på græsplænen og slikkede solskin. Da jeg kom i nærheden af Martin kunne jeg ikke nære mig men svingede lidt med vandslangen, så det sprøjtede på ham.
Han sprang straks op og råbte:” Nå, det tror du, du kan slippe godt fra”? Derefter sprang han ind mod mig og greb slangen og medens han holdt mig sprøjtede han mig til med vand. 
Vi lo og morede os kosteligt medens vi oversprøjtede hinanden. På et tidspunkt, hvor jeg havde vandslangen sagde jeg:” Nu skal du få buksevand”! Jeg greb i hans shorts og ville føre slangen ned i hans bukser., men det endte med, at han væltede mig om kuld så jeg lå på ryggen og han satte sig ovenpå mig og sagde: ”Nu må vi se, hvem der får buksevand!” Men da han var lige ved at få vandslangen ned under min bukselinning vippede jeg ham af og nu var det mig der var ovenpå. 
Men da vi lå der tæt sammen i vores våde tøj følte jeg pludselig at vi var mere nøgne end hvis vi slet ikke havde haft tøj på. Jeg mærkede at hans pik havde rejst sig og lå op mod min mave. Vores kraftudfoldelser mindskedes og jeg kunne ikke lade være med at nyde følelsen af han stive pik mod min mave og langsomt rykkede jeg mig så den kom til at ligge mellem mine ben. Han pressede sin pik endnu tættere og jeg mærkede hvordan det rykkede i den. Min kusse var drivende våd og vore læber mødtes og tungerne dansede elskovsdans med hinanden. Min hånd fandt ind under hans shorts og greb om hans stive unge pik, medens han hurtigt fandt min våde kusse og lod en finger danse omkring min stive klit. Det var tydeligt, at han ikke var helt uden erfaring.
Han trak min bluse af og mine shorts og trusser røg samme vej. Snart havde jeg fjernet hans tøj og vi lå nøgne på græsplænen.
Jeg måtte smage hans dejlige unge pik og vendte mig så, jeg kunne slikke den. Martins tunge fandt min våde revne og slikkede mig så pragtfuldt at jeg mærkede min første orgasme var på vej ”Oh, ja Martin, slik min liderlige kusse, jeg kommer snart oh. Hvor pragtfuldt.” Jeg mærkede at Martins pik var så stiv som stål og med hånden om hans nosser følte jeg at også hans udløsning var på vej og samtidig med at jeg gennemrystedes for til sidst at stivne i en forrygende orgasme sprøjtede Martins pik sin dejlige ladning i min begærlige mund. 
Vi vendte os om og kyssede hinanden inderligt og ømt. 
”Hvordan gik det dog til, Martin?” spurgte jeg medens jeg trykkede mig ind til ham. ”Jeg ved det ikke” svarede han; ”men det var det skønneste, jeg har oplevet.”
Medens vi lå sådan mærkede jeg hans pik rejse sig igen og snart var den pragtfuld stiv. ”Kom lad os gå ind i soveværelset” ,foreslog jeg. 
Snart lå vi i min seng og Martin kyssede mine bryster og gjorde mine vorter så stive og spændte at det næsten gjorde ondt. Jeg førte hans stive pik til min kusseåbning jeg lod pikhovedet glide op til klitoris og helt ned til anus, det var så ophidsende at jeg var på vej igen og da Martin med en hurtig bevægelse pressede sin pik i bund i kussen måtte jeg lade stå til og igen bølgede de svimlende rytmiske sammentrækninger på den mest vidunderlige måde gennem hoved og krop.
Martin lå helt stille med pikken helt inde i kussens dyb stønnede sagte:” Nej, hvor er det vidunderligt, når din liderlige kusse malker min stive pik!”

Da jeg var kommet lidt til hægterne kneppede Martin mig i store rolige bevægelser det var så skønt. Men alligevel drejede jeg mig fri af ham og satte mig op på knæ. ”Kom Martin knep mig bagfra. Det føles som min kusse presser endnu tættere om pikhovedet!”  
Martin var ikke sen til at finde ind mellem mine baller og førte sin pik ind i kussen,: oh, hvor skønt. Han kneppede i lange bevægelser og holdt om pikkens rod med den ene hånd, så den gled helt ud hver gang. Det var enormt skønt at mærke det stive markerede hoved, når det gled ind. Martin nød det også for han stønnede: Ih, Ellinor, det er så skøønt, og nu skal du få en rigtig kneppetur!” 

Samtidig med at han sagde det satte han tempoet op og snart kneppede han i et voldsomt og vildt tempo, hvor hans nosser klaskede mod mine baller og hvor endnu en orgasme rullede gennem mig og næsten samtidigt sprøjtede Martin kaskader af sæd dybt op i min sultne kusse.

Fortsættes..