LÆSERNES EGNE NOVELLER

Ellinor©
En dejlig feriegæst - del 2

Da vi lå afslappede og mætte blev vi enige om, at dette burde være en engangsforestilling. Det var ikke så smart med et forhold mellem os to. Dels på grund af familieskabet og dels på grund af den store aldersforskel. Vi var enige om at sådan skulle det være.

Jeg passede mit arbejde og medens jeg var væk udførte Martin en del havearbejde, men fik også tid til at cykle til stranden og nyde den del af ferielivet.

Jeg må indrømme at jeg af og til fortrød vores fælles beslutning om ikke at have sex med hinanden. Flere gange i ugens løb lå jeg og legede med mig selv, når jeg var kommet i seng og fik flere dejlige orgasmer medens jeg tænkte på den dejlige elskovstur Martin og jeg havde haft. 
Men en aftale er en aftale så …

Fredag som Martin skulle rejse om søndagen havde jeg aftenvagt. Det var rigtig varmt den dag så inden jeg gik ned i bilen for at køre hjem tog jeg mig en dejlig skyller. Jeg havde ventet at Martin var gået i seng, men nej, han sad oppe og havde en flaske kold hvidvin og to glas klar.
Jeg gjorde hurtigt klar med en rejecocktail og satte mig i sofaen sammen med Martin. Han havde været ved stranden for at bade og fortalte at han gik gennem en lille klitplantage havde set et tilsyneladende udenlandsk par, manden var i hvert fald neger. De lå og hyggede sig. Da de ikke have opdaget ham gemte han sig og lod sig underholde. Han fortalte detailleret om, hvordan de kneppede og om negerens meget store pik, der kørte ind og ud af pigens våde kusse. Han havde været så tæt på, at han tydeligt kunne se den sorte pik blive blank af hendes kussesafter.
Men han havde trukket sig væk inden de var færdige for at sikre, at han ikke blev opdaget.

Hvidvinen og det at høre Martin fortælle om hans oplevelse gjorde, at mine trusser var drivende våde af lystens safter. Martin der havde shorts på spredte sine ben lidt, så hans kæmpebule blev ekstra tydelig!
Nu lagde han en hånd blidt på mit lår og skønt jeg ikke ville gled midt lår over mod ham, hvilket gjorde ham dristigere. Hånden gled nu langsomt op mod min elskovskilde. Jeg vendte mig lidt mod ham og gengældte hans kærtegn ved at lade min hånd stryge blidt over hans kæmpebule.

Jeg kyssede ham dybt og sagde: ”Har vi ikke en aftale?” 
”Jo,” svarede han, ”vi havde!”
Og han havde ret, nu var der ingen vej tilbage. Jeg ville elske med denne dejlig virile fyr. Jeg skubbede ham ned på sofaen og næsten i samme bevægelse trak jeg hans shorts af. 
Jeg lagde mig så jeg kunne nå hans jernhårde pik med munden og sådant at han kunne blotte min våde kusse og snart dansede hans tunge samba omkring min stive klit. Uh, hvor pragtfuldt!!
Mine hænder kælede for hans spændte nosser og jeg lod en finger glide op i hans røvhul. Det gav et sæt i ham og en vellysten brummen kom fra ham, samtidig med at han lod sin sprælske tunge danse omkring og i mit røvhul. Det var en så vidunderlig svimlende lystfølelse at jeg bare var helt væk.
”Ja, Martin knep mig nu, knep mig lige hvor du vil” stønnede jeg og rejste mig op på knæ.
Nu pressede han en finger ind i mit bageste hul, en rigtig våd finger og kørte den rundt. Det var bare fantastisk, men endnu mere fantastisk blev det, da han smurte pikhovedet godt ind i spyt og lod det presse mod min bageste åbning. På den ene side gjorde det lidt ondt, men på den anden side føltes det umådeligt frækt og skønt, da lukkemuskelen gav efter og gav denne skønne frække pik adgang.
Martin lagde en hånd om min lænd og fandt min klit og han havde næppe rørt den før jeg kom i en helt vild og vidunderlig orgasme, som jeg måtte skrige ud i stuen. Martin lod sin pik pumpe endnu en tid men trak den ud og placerede den i min skoldhede kusse og nu kneppede han helt vildt og jeg mærkede hvordan orgasmens lystbølger var på vej ind over mig igen . Samtidig kunne jeg mærke at pikken blev endnu stivere og spændt og da hans pik sprøjtede sæden op i min grådige kusse kulminerede jeg endnu en gang.

Efter dette vidunderlige klimaks lå vi en tid og nød hinanden og vores brudte aftale inden vi gik i bad og tilbragte det sidste døgn Martin var der i sengen!!