LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

En drøm om gummi og S/M. Nr. 5

 

Vores venner på Sjælland ringede til mig og spurgte om vi ikke kom en weekend over og hilste på dem igen, begge to. De havde en plan for at min kone skulle prøve noget gummitøj hos dem.

Vi aftalte at vi kom næste weekend, så jeg var spændt hvad de kunne finde på.

Da vi kom, blev vi bænket og fik lidt og spise. Min kone blev vist op på værelset, så hun kunne få pakket kufferten ud og hængt tøjet ind i skabet. Jeg skulle sove i kælderen igen. De sagde til mig, at de havde “glemt” noget gummitøj oppe i skabet, så vi var meget spændt på min kones reaktion når hun opdagede det.

Hun kom ned igen uden at sige noget om det, og vi satte os ind i stuen for at hygge os alle sammen og få en kop kaffe og sludre lidt, inden vi gik til ro.

 

Da jeg kom ned på værelset, lå der en seddel til mig, at jeg skulle tage mit tøj af og badekåben på af gummi og gå over i bad. De ville lægge det tøj, som jeg skulle ha’ på, klar til mig, når jeg kom ind igen. Det var en dragt af gummi med korte ærmer og ben, jeg skulle ha’ på med huller forneden, og en maske af gummi med huller til øjne/næse og mund.

Da jeg kom derind satte de noget for øjnene så jeg ikke kunne se noget. Jeg fik hurtigt nogle manchetter på arme og ben, som blev sat i nogle remme og spændt op i loftet og i gulvet hvor benene blev spredt ud til siden. Nu var der to som begyndte og kæle med mig overalt foran og bagpå, hvor der var huller til det i dragten. Hvem det var anede jeg ikke før til sidst, da jeg kunne se noget igen. Virkningen udeblev selvfølgelig ikke, der kom liv i ham, så han var klar. Jeg kom med nogen kommentarer til dem, men det skulle jeg aldrig ha’ gjort. Nu satte de en mundmaske på så jeg ikke kunne sige mere. Så gik de rigtig i gang med mig. Den ene tog ham i munden for at drille mig lidt og kælede med ham. Den anden var bagved og i gang. De holdt en lille pause og kom med frække ord og hentydninger til mig. De tog det væk fra mine øjne så jeg kunne se igen. Det var min kone og hende i huset, begge to klædt i rigtig frækt gummitøj. Nu skulle jeg bare kigge på og nyde synet. De begyndte at kæle og kysse hinanden lige foran mig og jeg ku’ ikke gøre det mindste. Engang imellem rørte de ved ham for at drille mig. De lagde sig op på briksen begge to og så gik den vilde jagt indtil de begge to kom samtidig. Jeg var helt oppe på mærkerne. De kiggede på mig og sagde, nu ville de gå i bad og komme ind og ordne mig bagefter. Da de kom tilbage begge to var jeg spændt hvad de kunne finde på af narrestreger. De havde sådan et frækt smil på. Min kone begyndte nede foran imens den anden spændte en dildo på og gik om bagved mig og begyndte at smøre creme ind i min ende og puttede så dildoen ind, stille og roligt. Det havde jeg aldrig prøvet, men det var dejligt. Så jeg kunne ikke andet end komme med et brag. Så

løsnede de mig af selerne og førte mig ind i badeværelset, hvor de tog manchetter og gummidragten af mig og så blev jeg sæbet ind alle vegne hvor de kunne komme til. Allersidst blev jeg tørret godt og grundigt og de gav mig mit tøj på. Næste aften skulle jeg bestemme hvad der skulle ske, sagde de til mig.                           

                                                                                        Drømmeren

 

Ps. fortsættes