LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

En drøm om gummi og S/M. Nr. 7

Jeg skulle over og besøge vores venner på Sjælland. De ringede og sagde der var en overraskelse til mig næste gang jeg kom. Så jeg smuttede en tur over til dem for at se hvad det var. 

Jeg nåede lige og hilse på dem inden for døren, før jeg fik en maske på, af gummi, kun med huller til næse og mund. Jeg blev ført ned på mit værelse, kunne jeg mærke, hvor de tog alt mit tøj, ur og halskæde af. Jeg blev ført ind i badeværelset hvor de rigtig sæbede mig ind, skyllede mig af og tørrede mig. 

Først fik jeg talkum over hele kroppen, så gummitøjet er nemmere og få på. Så gav de mig lange strømper/handsker og en dragt på med lynlås forneden og som sad meget stramt så jeg næsten ikke kunne røre mig. Udover det fik jeg mit eget tøj på. Jeg blev ført ud i deres bil og blev sat ind på bagsædet. Vi skulle besøge nogle af deres venner, der boede i et stort hus med beboelse og tandlægeklinik foroven og i kælderen var der spabad, svømmebassin, solarium, sauna, kondirum og et stort badeværelset i forbindelse med et flot omklædningsrum, fyldt med alverdens gummitøj. Jeg hilste på dem og blev fulgt ind i rummet og fik mit tøj af, så jeg nu  stod i gummitøj foran dem til beskuelse. De tog noget af mig så jeg kunne røre mig igen. De åbnede lynlåsen og lukkede ham ud og gav ham noget gummi på, som pirrede ham så han begyndte og vågne op til dåd. Jeg blev fulgt ind i deres specielle rum med s/m udstyr, hvor de tog masken af mig, så jeg kunne få lov til og kigge, inden de begyndte. Begge par havde noget rigtig flot og frækt tøj på af gummi. De havde mange forskellige spændende ting, som jeg skulle prøve. Jeg fik masken på igen og blev fulgt ovenpå og ind i deres klinik hvor jeg skulle sætte mig op i stolen, hvor jeg blev spændt fast. Så blev ryglænet kørt ned og jeg fik en maske for næsen med lattergas, så jeg slappede af. Den ene person undersøgte mine tænder, imens den anden begyndte og kæle og nusse ham så han rigtig vågnede op. Vedkommende tog ham i munden men stoppede ret hurtigt igen, inden der skete noget. Jeg fik næsemasken af, og blev løsnet og ført ned i kælderen til de andre to personer, som var klar til og fortsætte med mig. Jeg var lige glad med det hele, for bedøvelsen virkede endnu, kunne jeg mærke. De spændte mig fast til et eller andet som jeg ikke kunne se hvad var. Jeg fik nu lov at se, og kunne stå og kigge på begge pars aktivitet med hinanden, lige foran mig. Ind imellem kom pigerne hen og drillede mig ved gi’ mig frække kys eller kæle med ham og putte ham i munden, så jeg lige var ved at komme, men så stoppede de og fortsatte med deres respektive mænd. Da de var færdig blev det min tur. Nu skulle jeg gøres færdig af pigerne, sagde mændene og gik i bad. De gav mig masken på. Den ene begyndte forneden med at putte ham indenfor hos sig og den anden var meget kærlig ved mig foroven, så jeg kunne ikke lade være med at komme. Nu fik jeg så min maske af og blev løsnet igen. Jeg var ikke færdig med dem, sagde de. De ville ikke narres, så jeg måtte fortsætte med dem. Jeg slikkede den ene og brugte hånden på den anden, for at vi kunne blive færdige og komme i et tiltrængt bad alle tre. Vi blev færdige og gik i bad og derefter op til mændene, som havde natmad klar til os, inden vi alle gik til ro. Jeg skulle nemlig blive der og sove om natten?

                                                                                               Drømmeren