LÆSERNES EGNE NOVELLER

Gummimanden©

En drøm om gummi og s/m del 8

Jeg fik mit eget værelse hvor sengetøj og pyjamas selvfølgelig var af gummi, så jeg skyndte mig og tage den på og hoppe i seng og sove. 
Om morgenen kom pigerne ind i gummitøj uden at sige noget og gjorde tegn til mig, at jeg skulle tage arme og ben ud til siden så de kunne spænde mig fast til sengen. På hovedet fik jeg et seletøj, som blev sat fast til sengen. Nu kravlede den ene op så jeg kunne slikke hende, imens den anden sænkede sig ned over ham, som også var vågnet. 
Ind imellem holdt de en pause og kyssede og kælede med hinanden lige foran mig, der ikke kunne gøre noget. Derefter fik jeg en maske for øjnene og de løsnede mig. Nu skulle jeg følge med dem ned i kælderen, hvor de tog pyjamassen af mig og havde tændt saunaen til os. Der jeg var inde en halv time, inden vi gik ud og ind under bruseren og blev skyllet af. Så skulle vi i boblebad sammen alle tre, hvor jeg fik hænderne bundet fast i kanten af karret, hvorefter de begyndte at gøre alverdens ting ved mig, som var skønt. Jeg kunne ikke gøre andet end at nyde, mens det foregik. Derefter blev jeg lagt ind i solarium for at få lidt sol. Han fik også sol, da de ikke kunne lade være med og stikke en hånd ind og kæle med ham. Jeg kunne høre at de var ved at gøre noget gummitøj klar, imens de hviskede sammen. Jeg blev nu hentet ind i rummet med s/m  udstyret og fik gummitøj på. Jeg blev lagt på ryggen på en bænk, hvor arme og ben kunne spændes fast, så jeg ikke kunne røre mig det mindste. Den ene gik i aktion nede ved ham med at kæle og sutte. Den anden var oppe foroven og gav mig nogle frække tunge kys, så jeg kom helt op på mærkerne, men så stoppede de og løsnede mig fra bænken. Jeg skulle nu ha’ en gang massage, så de tog gummitøjet af mig, hvorefter jeg blev lagt op på en briks på maven og sku’ bare slappe af, sagde de. De smurte mig ind i en velduftende  olie, inden de begyndte og masserer mig på hele bagsiden af kroppen. Så skulle jeg vende mig om på ryggen. Nu ville de tage forsiden af mig og smurte mig ind overalt med olien og masserede mig, men  det endte galt for pludselig kom jeg i en ordentlig orgasme. Så var jeg fuldstændig færdig efter sådan en omgang og trængte kun til et brusebad. De fulgte med derind for og hjælpe mig. Nu fik jeg gummitøjet på igen og skulle med op i klinikken. Jeg blev sat i stolen og spændt fast, inden ryglænet blev sænket så jeg lå ned, da jeg fik masken med lattergas for næsen og bare kunne slappe af imens de var i gang med mig. Den ene skulle jeg slikke til orgasme, så stolen blev kørt helt ned og hun stillede sig ind over mig. Det var lidt svært med den maske på, men det gik. Den anden prøvede og få liv i ham, hun ville ikke snydes og det lykkes også for hende efter megen arbejde. Nu løsnede de mig og tog begge masker af mig for nu skulle jeg se hvad de lavede foran mig. De lagde sig i en 69 og slikkede hinanden. Den ene spændte en penis dildo på og legede mand for at den anden kunne få orgasme og så byttede de rundt så de begge to blev færdige.
Så gik vi bad alle tre inden vi skulle ha’ frokost og slappe af resten af dagen, men stadig beholde vores gummitøj på.

                                                          Hilsen Drømmeren

Ps: Skriv til mig om jeres oplevelser med gummitøj og s/m  gummimanden@ofir.dk